Коментари - Още трима са обвинени по аферата ”КТБ” | Днес.dir.bg

Още трима са обвинени по аферата ”КТБ”

Софийска градска прокуратура привлече като обвиняеми още трима души заради аферата "КТБ", съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Още трима са обвинени по аферата ”КТБ” | Днес.dir.bg

Коментари

Какво представлява България сега като държава? Това е договореност между престъпници, крадци и разбойници за разграбване на държавата и си приемат закони, които да ти пазят един от друг. Трябва да си изградим държава, която ще защитава само интересите на народа. Ако народът преодолее невежеството си в мисленето и се обедини около тази идея, ще успее. И това сигурно ще стане - въпросът е КОГА!

Бушоните на Цацаров Изгърмяха още два третокласни бушона без значение, виновни за кражбата на века в КТБ. Главните виновници -крадците на 12 милиарда лева от държавния бюджет- олигарсите на ГЕРБ, БСП, ДПС и рИформатори, начело с бат Бойко Олигарски, обаче, се припичат на мегданЯ под сянката на главна прокуратура. А пред Иван Искров- Доган считан за най-ловкия политик-ряпа да яде. Искров успя да спечели доверието на олигарсите на 4 правителства и неизменно стоящ 20 години начело на БНБ, превърнал я в свърталище на най-големите световни мошеници, да крадат парите на българския народ дори се кандидатирал да влезе в скалата на Гинес като пожизнен директор на Централна банка с най-голямата заплата в света, взета от кожите на най бедните данъкоплатци- българите. Така е да те управлява олигархия!  А народът има 5 вековен стаж и издържа новия робския хомот поставен от олигархията. Вместо да си спретне своя народна партия, както направи гръцкият народ със СИРИЗА и с нея да отнеме властта от ръцете на олигархията, българинът гледа да се нагоди в жалкото си олигархично настояще ,дори да седне удобно на някоя олигархична трапеза и руче, без да мисли грам за спасението на родината си. Народеееее, беше се провикнал поетът! Коментар на Идея за България Заслужаваме си политиците!

А делото срещу Бисеров ???? Кога бе Цацаров , кога ???

Оппределено някой требва да върже здраво жиците на късо и да дръпне яко шалтера докато изгори и НАЙ-ДЕБЕЛИЯ БУШОН. Тогава можем да направим нова инсталация /държава/ и всичко ще заработи както трябва.

Още трима са обвинени по аферата КТБ, А Бойко Борисов из между тях ли е?

Колективаната отговорност е безотговорност. Обвинени са десетина човека, но Искров, Пеевски, Орешарски, Чобанов не са между тях.

Само дребни риби и нито един политик или съдия от тези с златните и другите кредитни карти!!!

А аз си помислих, че тримата обвиняеми са Орешака, Чобанчето и Ванката Искров, ама явно съм се объркал??! То които и да са е ясно какво ще се случи, щом обвинител е Цацата!

за бушоните от вътрешен одит е ясно , ама кво праим с бушоните дето са заверявали външният одит като другаря искров ? за пеевски и тебе самят дори и не питаме ...

Две лъжи едновременно си казал: Истината е, че Искров не заверява външния одит, и другото е, че единият обвиняем е външен одитор.

ами главните виновници

и понеже дираджийската,ченгеджийска цензура е в разгара си тук,аз пак ще напиша-в китай за финасови измами и присвояване на далеч по-малки суми (милиони),наказанието е екзекуция.От шефове на миннодобивни компании и собственици на малък бизнес до политически фигури, всички те има опасност да бъдат екзекутирани по обвинения в корупция, измами, присвояване.какво ще ги правим нашите,с милиардите,а???

Ще ги стигнем румънците,но само след изтребването на цялата пасмина в парламента и Съдебната власт!!!! До тогава всички ще ду*ат супата и ще се чудят защо влизат десетки милиарди от ЕС в България и на никой доходите не се вдигат,дори напротив,все по голяма стагнация настава!!!

Ще изгорят служителите,но не и главните виновници! Големите хиени ще бъдат покрити! Не става нищо от нашата нация заспала!!! До сега трябваше всичката измет горе в парламента да бъде изрината и изтребена,но с такава нация вечно в будна кома промяна към по добро никога няма да има!!!!! Няма държава,няма,а само долна крадлива измет!!!!

До тук мнението е единодушно-осъдени няма да има,плащаме всички,къде е тоягата.

а леля Пенка, чистачката кога ще арестувате и обвините! ТЯ и само ТЯ е виновна!

Започва да се размива вината за откраднатите 4 милиарда от КТБ. Ако обвинят още 4 от БНБ, Искров ще излезе чист като къпано дупе.

Преди години в Козлодуъ по повод някакъв инцидент един от шефовете се изказал: -Събрахме се виновните, за да накажем невинните и да наградим неучаствалите! Вероятно е бил прав!

Все по-тънките бушони горят. ДЕБЕЛИЯ бушон трудно ще изгори!!!

Ха на бас че няма да има осъден!

Мисля че никой нормален не би се хванал-имаме опит вече 25 години!

всичките ще бъдат много строго наказани - да си пекат дупетата на маями биич !

ха на бас ,че няма да има ослдени. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На бас се ловя, че ще има осъдени. Ама ще е след мнооого време и присъдите ще са я условни, я ще го изтърват осъдения като Галеви... Иначе присъди ще има!

Прокуратурата ше обвини всички малко виновни - само не и тези свързани с кръга около Доган/Местан/Пеевски. Нали Цацаров? Нали това ти е наредено?След това обвинение тези служители ще бъдат оправдани. Къде е обвинениетокъм Христо Бисеров? На крадците от списъка на Меркел? На Кр. Стефанов, който го покри? На швейцарските далавераджии? Срам за Б-я е този мафиот Цацаров?

Ех! Изгърмяха хорицата!Невинни!

колко невинни хорица останаха в BG ?

ЦАЦАРОВ , ТИЯ ДАЖЕ НЕ СА И БУШОНИ .... .... ЖАЛКО ЗА ХОРАТА - ИЗБИВАТЕ НЕВИННИ :)

ЯСНОООО!От това дело нищо ,ама нищо няма да излезе,щом започна с толкова обвиняеми и ще отиде в ЗАБРАВАТА.Та виновен е един и единствен-това ИСКРОВ- той е ГУВЕРНЬОРА,а никой не го пита зашо в подчиненаната му институция е допуснал такъв ПРОФЕСИОНАЛЕН РАЗВРАТ.Значи почваме с ефрейторите,а ГЕНЕРАЛА НА БЯЛА КОБИЛА-депесрска и с напоителни интервюта.СПАСИТЕЛЮ/СОТИРЕ/-ЗАПОЧВА СЕ ОТ ГЛАВНОКОМАДВАЩИЯ -не сТАКИМИ ПУНТАМИ!Или ако целта ви е МЪГЪЛ/мъгла/ ,простете това е друг въпрос!

Вицето на ГЕРБ /жена е но не и помня именцето/, каза че Искров даже няма да бъде сменен, камо ли пък съден- Гарван гарвану око не вади!

Цацаров, това ли са ти големите обвиняеми на КТБ, дето оня ден така тайнствено ги изкаканиза по бТВ? Смешен си бе дебелак. Хайде ходи си в Пловдив и стой под полата на жена си. Цяла България знае кои са акулите, само ти не знаеш...за какво получаваш заплата? Като те е щобе, от мутрите...изчезвай.

Къде са Иванчо и Цветанчо?! При Христо Скъпоценното Камъче Цирк, трагедия, комедия Сопа му е майката народе Сто кретена си правят та...ак с цял народ

И какво става с парите,къде са отишли?

А защо не е повдигнато обвинение с/у Орешарски и финансовия му министър , които РАЗПОРЕДИХА "ударно" теглене на ВСИЧКИ активи от ДЪРЖАВНИ фирми , министерства и дружества?????? ЗАЩО НЕ СЕ ТЪРСИ сметка за масираното НАХЛУВАНЕ на МВР , ДАНС и Прокуратура в имотите на КТБ????ЗАЩО беше тази показност??? Чии интереси "обслужи" Иван Искров и екипа му????Споменатите в статията са ДРЕБНИ РИБИ!!! ИСКАМЕ да "изплуват" китовете!!! Не щем дребна цаца!!!!

Защото са действали в изпълнение на задълженията си по закон. Поради това не могат да бъдат виновни, а напротив са добросъвестни. Шефовете на банката са я загробили, като са концентрирали задължения към държавни фирми.

На бас, че всички до един ще се отърват и накрая няма да има нито един виновен. Това е театър или по-скоро цирк, при това елементарен.

Бушони

Още трима са обвинени по аферата КТБ Аз лично очаквам след празниците да обявят имената на главните виновници за източването на 10 милиарда лева от банката. Според непотвърдена информация, това са стрина Пена, главен чистач на банката и нейната заместничка по метла кака Мара.

Е,и? Няма нито едни арестуван,нито един осъден, нито един с запор върху цялото му имущество.Да не говорим за отнемане на имуществото им. Разходат се свободно, укриват пари и имоти, подготвят евентуално изчезване. А в това време Борисов изтегли огромен заем от името на всички нас, плати уж гарантираните депозити, без да ни пита. С други думи улесни крадците и натовари мен и вас. Излиза, че правитеството помага на крадците и прецаква хората. ОСТАВКА!

ВРЕМЕНА за финансово престъпление над 40 хиляди лева се предвиждаше СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ. Или - 1000 лева - година, 3000 лева - 2 годинки... А сега - лек уплах и ХЕЙ ЖИВОТ !

d4

я да видим сега кои ще са им адвокатите. за да разбереш дали някой е виновен виж адвоката му. а като се има предвид и експедитивността на независимия, неподкупен и честен БГ съд, ще чакам делото да приключи следващото хилядолетие. нищо, че платихме с лихвите около 5 млрд.лв.

ЕЙ, Прокуратурата, има някакво несъответствие!!! Не беше наложена най-високата санкция на одиторите и КПМГ, съгласно ЗНФО, само неква глобичка, Комисията не отне дори правата на одиторите, а сега - НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ????

Обвинени има ,но НАКАЗАНИЯ НЕ СА ПРЕДВИДЕНИ.

ИСКРОВ... КОГА??????

Аре пускайте ги по-бързо, не стига че платихме вече за фалита на банката, сега да плащаме и за псевдо-работа в прокуратурата. То ясно, че всичко ще отмине, най-много на един-двама ще дадат по 1-2 години условно и това е.

Още трима са обвинени по аферата КТБ Обвинени са са счетоводители, одитори, касиерки и някои подуправвители на БНБ, които са на практика политическите бушони. Главния виновник си стои в Сараите необезпокояван от никога, даже се охранява.Финансовият му гуру Василев , макар и обвинен , на практика е невъзвращенец. Дебелият 33 годишен плондир си стои необезпокояван от никого на първия ред на парламента ,под крилото на почетния председател. А Главния прокурор на републиката , с всяко едно негово поява по медиите показва едиствено и само своята несъстоятелност и доказва липсата на правосъдна система.

Kakvo da dopylnq kym Petrov.../? Dali samo Borisov I Plevnenliev se sestat da prochetat I te nesto ot mneniqta tuk...Ste e mnogo dobre za tqh ,,,kakto I za naroda ni...! Amin !

Оправете името на единия одитор!!! ХаджиДИНЕВ, а не Хаджигенов!!!

Ivo

Първият обвиняем е Искрофф....Искрофф!!

А Плевньо,Мутрьо,и Цвъки Кога???

Кога? Когато бъдат осъдени /ЕФЕКТИВНО/,поне за минимум 20 г.,Р.овчЪ,А.Доган,И.Й.Костов.... СЕГА РАЗБРА ЛИ ,...КОГА?

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла и мизерна като народа си робски!

прокуратура привлече като обвиняеми ТРИМА, ама колко ще успее да ОСЪДИ в СЪДА?! Нула или по-малко? И колко пари ще върне на държавата от крадците, които са съвсем други хора, а не са тези тримата.

цацата сега риба ли е? или е стръв за шарани!

Честито на печелившите бушони! Смях в залата, да влезе "убития".... Пеевски?

Коментари - Още трима са обвинени по аферата ”КТБ” | Днес.dir.bg

Още трима са обвинени по аферата ”КТБ”

Софийска градска прокуратура привлече като обвиняеми още трима души заради аферата "КТБ", съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Още трима са обвинени по аферата ”КТБ” | Днес.dir.bg

Коментари

Какво представлява България сега като държава? Това е договореност между престъпници, крадци и разбойници за разграбване на държавата и си приемат закони, които да ти пазят един от друг. Трябва да си изградим държава, която ще защитава само интересите на народа. Ако народът преодолее невежеството си в мисленето и се обедини около тази идея, ще успее. И това сигурно ще стане - въпросът е КОГА!

Бушоните на Цацаров Изгърмяха още два третокласни бушона без значение, виновни за кражбата на века в КТБ. Главните виновници -крадците на 12 милиарда лева от държавния бюджет- олигарсите на ГЕРБ, БСП, ДПС и рИформатори, начело с бат Бойко Олигарски, обаче, се припичат на мегданЯ под сянката на главна прокуратура. А пред Иван Искров- Доган считан за най-ловкия политик-ряпа да яде. Искров успя да спечели доверието на олигарсите на 4 правителства и неизменно стоящ 20 години начело на БНБ, превърнал я в свърталище на най-големите световни мошеници, да крадат парите на българския народ дори се кандидатирал да влезе в скалата на Гинес като пожизнен директор на Централна банка с най-голямата заплата в света, взета от кожите на най бедните данъкоплатци- българите. Така е да те управлява олигархия!  А народът има 5 вековен стаж и издържа новия робския хомот поставен от олигархията. Вместо да си спретне своя народна партия, както направи гръцкият народ със СИРИЗА и с нея да отнеме властта от ръцете на олигархията, българинът гледа да се нагоди в жалкото си олигархично настояще ,дори да седне удобно на някоя олигархична трапеза и руче, без да мисли грам за спасението на родината си. Народеееее, беше се провикнал поетът! Коментар на Идея за България Заслужаваме си политиците!

А делото срещу Бисеров ???? Кога бе Цацаров , кога ???

Оппределено някой требва да върже здраво жиците на късо и да дръпне яко шалтера докато изгори и НАЙ-ДЕБЕЛИЯ БУШОН. Тогава можем да направим нова инсталация /държава/ и всичко ще заработи както трябва.

Още трима са обвинени по аферата КТБ, А Бойко Борисов из между тях ли е?

Колективаната отговорност е безотговорност. Обвинени са десетина човека, но Искров, Пеевски, Орешарски, Чобанов не са между тях.

Само дребни риби и нито един политик или съдия от тези с златните и другите кредитни карти!!!

А аз си помислих, че тримата обвиняеми са Орешака, Чобанчето и Ванката Искров, ама явно съм се объркал??! То които и да са е ясно какво ще се случи, щом обвинител е Цацата!

за бушоните от вътрешен одит е ясно , ама кво праим с бушоните дето са заверявали външният одит като другаря искров ? за пеевски и тебе самят дори и не питаме ...

Две лъжи едновременно си казал: Истината е, че Искров не заверява външния одит, и другото е, че единият обвиняем е външен одитор.

ами главните виновници

и понеже дираджийската,ченгеджийска цензура е в разгара си тук,аз пак ще напиша-в китай за финасови измами и присвояване на далеч по-малки суми (милиони),наказанието е екзекуция.От шефове на миннодобивни компании и собственици на малък бизнес до политически фигури, всички те има опасност да бъдат екзекутирани по обвинения в корупция, измами, присвояване.какво ще ги правим нашите,с милиардите,а???

Ще ги стигнем румънците,но само след изтребването на цялата пасмина в парламента и Съдебната власт!!!! До тогава всички ще ду*ат супата и ще се чудят защо влизат десетки милиарди от ЕС в България и на никой доходите не се вдигат,дори напротив,все по голяма стагнация настава!!!

Ще изгорят служителите,но не и главните виновници! Големите хиени ще бъдат покрити! Не става нищо от нашата нация заспала!!! До сега трябваше всичката измет горе в парламента да бъде изрината и изтребена,но с такава нация вечно в будна кома промяна към по добро никога няма да има!!!!! Няма държава,няма,а само долна крадлива измет!!!!

До тук мнението е единодушно-осъдени няма да има,плащаме всички,къде е тоягата.

а леля Пенка, чистачката кога ще арестувате и обвините! ТЯ и само ТЯ е виновна!

Започва да се размива вината за откраднатите 4 милиарда от КТБ. Ако обвинят още 4 от БНБ, Искров ще излезе чист като къпано дупе.

Преди години в Козлодуъ по повод някакъв инцидент един от шефовете се изказал: -Събрахме се виновните, за да накажем невинните и да наградим неучаствалите! Вероятно е бил прав!

Все по-тънките бушони горят. ДЕБЕЛИЯ бушон трудно ще изгори!!!

Ха на бас че няма да има осъден!

Мисля че никой нормален не би се хванал-имаме опит вече 25 години!

всичките ще бъдат много строго наказани - да си пекат дупетата на маями биич !

ха на бас ,че няма да има ослдени. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На бас се ловя, че ще има осъдени. Ама ще е след мнооого време и присъдите ще са я условни, я ще го изтърват осъдения като Галеви... Иначе присъди ще има!

Прокуратурата ше обвини всички малко виновни - само не и тези свързани с кръга около Доган/Местан/Пеевски. Нали Цацаров? Нали това ти е наредено?След това обвинение тези служители ще бъдат оправдани. Къде е обвинениетокъм Христо Бисеров? На крадците от списъка на Меркел? На Кр. Стефанов, който го покри? На швейцарските далавераджии? Срам за Б-я е този мафиот Цацаров?

Ех! Изгърмяха хорицата!Невинни!

колко невинни хорица останаха в BG ?

ЦАЦАРОВ , ТИЯ ДАЖЕ НЕ СА И БУШОНИ .... .... ЖАЛКО ЗА ХОРАТА - ИЗБИВАТЕ НЕВИННИ :)

ЯСНОООО!От това дело нищо ,ама нищо няма да излезе,щом започна с толкова обвиняеми и ще отиде в ЗАБРАВАТА.Та виновен е един и единствен-това ИСКРОВ- той е ГУВЕРНЬОРА,а никой не го пита зашо в подчиненаната му институция е допуснал такъв ПРОФЕСИОНАЛЕН РАЗВРАТ.Значи почваме с ефрейторите,а ГЕНЕРАЛА НА БЯЛА КОБИЛА-депесрска и с напоителни интервюта.СПАСИТЕЛЮ/СОТИРЕ/-ЗАПОЧВА СЕ ОТ ГЛАВНОКОМАДВАЩИЯ -не сТАКИМИ ПУНТАМИ!Или ако целта ви е МЪГЪЛ/мъгла/ ,простете това е друг въпрос!

Вицето на ГЕРБ /жена е но не и помня именцето/, каза че Искров даже няма да бъде сменен, камо ли пък съден- Гарван гарвану око не вади!

Цацаров, това ли са ти големите обвиняеми на КТБ, дето оня ден така тайнствено ги изкаканиза по бТВ? Смешен си бе дебелак. Хайде ходи си в Пловдив и стой под полата на жена си. Цяла България знае кои са акулите, само ти не знаеш...за какво получаваш заплата? Като те е щобе, от мутрите...изчезвай.

Къде са Иванчо и Цветанчо?! При Христо Скъпоценното Камъче Цирк, трагедия, комедия Сопа му е майката народе Сто кретена си правят та...ак с цял народ

И какво става с парите,къде са отишли?

А защо не е повдигнато обвинение с/у Орешарски и финансовия му министър , които РАЗПОРЕДИХА "ударно" теглене на ВСИЧКИ активи от ДЪРЖАВНИ фирми , министерства и дружества?????? ЗАЩО НЕ СЕ ТЪРСИ сметка за масираното НАХЛУВАНЕ на МВР , ДАНС и Прокуратура в имотите на КТБ????ЗАЩО беше тази показност??? Чии интереси "обслужи" Иван Искров и екипа му????Споменатите в статията са ДРЕБНИ РИБИ!!! ИСКАМЕ да "изплуват" китовете!!! Не щем дребна цаца!!!!

Защото са действали в изпълнение на задълженията си по закон. Поради това не могат да бъдат виновни, а напротив са добросъвестни. Шефовете на банката са я загробили, като са концентрирали задължения към държавни фирми.

На бас, че всички до един ще се отърват и накрая няма да има нито един виновен. Това е театър или по-скоро цирк, при това елементарен.

Бушони

Още трима са обвинени по аферата КТБ Аз лично очаквам след празниците да обявят имената на главните виновници за източването на 10 милиарда лева от банката. Според непотвърдена информация, това са стрина Пена, главен чистач на банката и нейната заместничка по метла кака Мара.

Е,и? Няма нито едни арестуван,нито един осъден, нито един с запор върху цялото му имущество.Да не говорим за отнемане на имуществото им. Разходат се свободно, укриват пари и имоти, подготвят евентуално изчезване. А в това време Борисов изтегли огромен заем от името на всички нас, плати уж гарантираните депозити, без да ни пита. С други думи улесни крадците и натовари мен и вас. Излиза, че правитеството помага на крадците и прецаква хората. ОСТАВКА!

ВРЕМЕНА за финансово престъпление над 40 хиляди лева се предвиждаше СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ. Или - 1000 лева - година, 3000 лева - 2 годинки... А сега - лек уплах и ХЕЙ ЖИВОТ !

d4

я да видим сега кои ще са им адвокатите. за да разбереш дали някой е виновен виж адвоката му. а като се има предвид и експедитивността на независимия, неподкупен и честен БГ съд, ще чакам делото да приключи следващото хилядолетие. нищо, че платихме с лихвите около 5 млрд.лв.

ЕЙ, Прокуратурата, има някакво несъответствие!!! Не беше наложена най-високата санкция на одиторите и КПМГ, съгласно ЗНФО, само неква глобичка, Комисията не отне дори правата на одиторите, а сега - НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ????

Обвинени има ,но НАКАЗАНИЯ НЕ СА ПРЕДВИДЕНИ.

ИСКРОВ... КОГА??????

Аре пускайте ги по-бързо, не стига че платихме вече за фалита на банката, сега да плащаме и за псевдо-работа в прокуратурата. То ясно, че всичко ще отмине, най-много на един-двама ще дадат по 1-2 години условно и това е.

Още трима са обвинени по аферата КТБ Обвинени са са счетоводители, одитори, касиерки и някои подуправвители на БНБ, които са на практика политическите бушони. Главния виновник си стои в Сараите необезпокояван от никога, даже се охранява.Финансовият му гуру Василев , макар и обвинен , на практика е невъзвращенец. Дебелият 33 годишен плондир си стои необезпокояван от никого на първия ред на парламента ,под крилото на почетния председател. А Главния прокурор на републиката , с всяко едно негово поява по медиите показва едиствено и само своята несъстоятелност и доказва липсата на правосъдна система.

Kakvo da dopylnq kym Petrov.../? Dali samo Borisov I Plevnenliev se sestat da prochetat I te nesto ot mneniqta tuk...Ste e mnogo dobre za tqh ,,,kakto I za naroda ni...! Amin !

Оправете името на единия одитор!!! ХаджиДИНЕВ, а не Хаджигенов!!!

Ivo

Първият обвиняем е Искрофф....Искрофф!!

А Плевньо,Мутрьо,и Цвъки Кога???

Кога? Когато бъдат осъдени /ЕФЕКТИВНО/,поне за минимум 20 г.,Р.овчЪ,А.Доган,И.Й.Костов.... СЕГА РАЗБРА ЛИ ,...КОГА?

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла и мизерна като народа си робски!

прокуратура привлече като обвиняеми ТРИМА, ама колко ще успее да ОСЪДИ в СЪДА?! Нула или по-малко? И колко пари ще върне на държавата от крадците, които са съвсем други хора, а не са тези тримата.

цацата сега риба ли е? или е стръв за шарани!

Честито на печелившите бушони! Смях в залата, да влезе "убития".... Пеевски?