Президентството за сделката на МВР: Стартирана при "Борисов 2" и приключена при "Борисов 3"

От "Дондуков 2" настояха за "пълното изсветляване не само на тази съмнителна доставка"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верваме ви, вие в президентството сте чисти сълзи всички

Влезе в обяснителен режим, но пропуска, че условията на търга са променени от Узунов.

Тея от ОЛАФ , големи бунаци. Повдигат обвинения по някакви си документи , а виж не питали пРезидента какво е неговото мнение . Сега вече всичко е ясно , той пРезидента няма да лъже я , неговата честна дума е с повече сила от подпис на нотариус .

Лъжеш.

Когато падне хунтата на Тиквата тепърва ще излизат данни за клептократичното му управление.

Б2 и Б3А по средата фатмака с грипените и с любимия му ловешки отбор

По-интересна сега ще е реакцията на стаята с троловете на Бойко Борисов. Дайте сега да видим, докъде ще стигне въображението ви в създаването на гнусиотии и избягване на темата.

Как топят хората Тиквата и неговите Мисирки , също като Осемте Джуджета , нали брата на Гешев е бил в групата на Осемте джуджета ! След 4 април симулиралите престъпление и нахлуване да бъдат Уволнени !

Ами да,Борисов и шайката обичат и прилагат поговорката ”Крадецът вика крадеца”...Типично за мутренското управление на ГЕРБ...

Май ОЛАФ ги е яд, че парите не са отишли пак при този, който ги дава. Купени са коли произведени в България, а не WW.

Троловете на герб са като изстрел в крака. Колкото повече пишат, толкова по зле става. Рядко тъпи коментари.

Ами като е променил условията, ГЕРБ защо са се съгласили и са подписали(те) договора ??? Борисовите лукави подлоги...

се държат така надменно с хората все едно те не могат да четат. Ми то по поръчката всички документи са публични и ясно се вижда кога са правени промените, кога е приключена процедурата, кой е подписал протоколите за калсиране.

Кои коли се произвеждат в България?

Остава г-н президентът да подготви азбучник на корупцията. Поради големия обем, ще бъде разделен в два тома - "Корупцията от А до П" и "Корупцията С до Я".

Добре че не стана така и с грипените за малко та за няколко месеца служебно натвори безумни неща чудиш се кое да подхванеш

ОЛАФ ще каже къде започва и къде свършва,КПСС умре дрогаре.

Кражби, фалирани банки, договори в ущърб на държавния интерес все от червените помиари досега, та не знам...

Колкото и да бързат една такава тръжна процедура не може да мине при едно служебно правителство. И няма значение кой е президента ни и министър председателя.

Само дето конкурса е проведен и доставчика избран от Узунов! Аре у лево... не мислете хората за тъпи! Радев гнидо крадлива, оставка!

Нещо не ми е ясно.... кои имена са споменати в доклада?

тази опорка на президентството от Дубай ли я спуснаха?

Дори Грипен-ите нямаше да успеят да финализират сделката при служебното правителство. Иначе Грипен-ите щяха да ни седнат няколко пъти по-евтинко, но да се надяваме, че хората взели решението разбират повече от изтребители от нас тук

Никое име. ОЛАФ май не казват имена

А биков кво казва?

промени условията, за да спечели определен кандидат? От президентството мълчат.

Служебното правителство управлява около 4 месеца. Няма как да успеят да мине такъв търг. Обикновено е над година.

Сделката започва и приключва при Борисов. какво повече има да се коментира. От там нататък ако има независима прокуратура да задава въпроси на онзи с чекмеджетата.

Как му сипаха на Мунчо, сега се чуди как да си оправдава корумпираните протежета. Втори мандат ли? Да слага зелените чорапи и чехлите буменранг и при Деса на село.

Христо Радевски МАГАРЕШКА КРИТИКА Сгрешил един път конят: ядосал се и кой знай как ударил с подкования си крак едно теле. Сгрешил тук конят. Ала законът си е закон - той правдата раздава и никому грехът не опрощава. А при това чувствителната крава решила да се разядоса и да постави публично въпроса за рожбата си и за конския терор. Събрал се целият животен двор и почнали размяната на мнения за обвинения. Най-първо взел овенът думата и казал да я карат умната. След туй свинята говорила за чистотата. Петелът в миг изперпелял от ритлата и с шумотевично самовъзпяване най-рязко порицал безпринципното възгордяване. Говорили тъй три дни и три нощи животните и думи разменили си обидни, и обвинения страхотни те. Едни осъдили, а други оправдали сгрешилия неволно кон и въпреки това успяли да спазят мярката на дружелюбен тон. Но ето най-подире става и дългоухото магаре и произнася реч такава: "Съдворци, съоборци и другари, аз искам да изтъкна най-напред, че конят ми е първи братовчед, че нас ни свързва дружба от детинство. Но чуждо съм на всякаква лъжа, затуй не мога да се въздържа да не изтъкна неговото свинство. На коня знам и зъбите му аз и според мене днес неговото, коньово стоене помежду нас компрометира нашия морал и дисциплина. Макар че ми е първи братовчед - не мога да отмина държанието му като съсед. Държи се като истинска гадина: неуслужлив и неучтив - той в махалата ни е невъзможен. На неговия произвол е всеки там подложен. Циничен и вулгарен с хубавия пол, с една реч - битово разложен! Аз длъжно съм сега да съобщя това пред цялото събрание. Да, нему липсват главно две неща: обществено съзнание и възпитание! Така - веднъж посред пазара пред всички той нададе вой, разхвърля къч, събори си самара и разпиля една сергия, и за позор и срам показа там скандалната си магария! Така не може! Затуй предлагам нашето събрание да му наложи за назидание сурово наказание!" Така говорил дългоухият герой. Събранието с факти слисал и всички свои магарии той на коня щедро наприписал. * Това е басня, а героят е магаре, достоен триж за порицание. Но между нас си казано, другари, аз виждал съм такива критикари по нашите събрания! 1960

Къде го пише това освен в твоя пост?

А какво е по същество нарупението? Трябвало да са офроуд машини, а били с повишена проходимост ( 4 х 4 все пак). Какви е трябвало да бъдат?

Това чучело Радев президент на България Не Почете Жертвите на комунизма !!?? Жертвите на онези същите който днес са му Господари ! Национален Предател !

Ха-ха , започната от ГЕРБ , но променена от Мунчовото правителство. Завършена при ГЕРБ , когато минат обжалванията , които не променят ПРОМЕНЕНАТА СДЕЛКА от Мунчовото правителство. Колкото и да се плюнчи Мунчо , топката е в неговия двор. Хайде Гешев - ти си на ход.

по руски и комунистически архи нагли.Сега и ОЛАФ не са прави като цитират многократно в доклада си Пламен Узунов - Фашиста. Ами ОЛАФ вече са сезирали и изпратили доклада на Европейската прокуратура на Кьовеши. По военному другаря генерал от резерва,по стечение на обстоятелствата и приземен президентусе оправдава като атакува.Да ама ОЛАФ И Кьовеши ще решават и ще се произнесат,а не онези плъхове от Президентството.

ТЪЖНА процедура

Ако всички коли бяха VW проблеми нямаше да има!

и нито дума за чутовните видими резултати с днешна дата

Мууууу муууу

от Борисов, избран доставчик от Руци, подписан от Борисов. Руци е невнятен!

за земеделското министерство

Бойко е пътник.Байдън печели,Радев обявава че ще се кандидатира,ДЕА лови хероин в България, олаф повдига въпроси за жипките....работата е ясна думам ти дъще сещай се снахо

Някой че е захлебил, захлебил е! Така като гледам - Гришата Ганчев - със сигурност! Та като попрочетох - успял е да продаде залежалата си от 2015 г. стока. На кой какво респ. е обещавал и давал, за да стане сделката, може и да каже някога......., да речем от Дубай.

Олаф ще го оправи, да видя като дойдат европейските прокурори Радев ще ги гони ли и вика мутри. Фактите са доказуени, парите са дадени за високо проходими машини, Пламен Узунов еднолично променя на СУВ ( лек джип) и купува китайски боклуци от Бобокови. Чакайте още гдинина е и следващото дело срещу Радев, който еднолично без да е упълномощен приема изискването за разсрочено плаане да махне Ф16 и да спечели Грипен- там е неговия подпис Мутри вън , вика най корумпрания комунист

Грейуол , а МВ , Лендроувър , ......

Не това е важно. Важното е че има разследване на ОЛАФ и гербавите с помощта на свинчно мамините медии се опитват да о припишат на Радев.

Айде пак под вола теле. Мразя герберстите и в червата , но май ЕК не е доволна че европейска марка са амо 51 коли, а останалите китайчета.

И ти си жертва на комунизма - с този правопис.

еее, то убаво, ама фатмака що си мисли, че ония с паричките са тъпи като неговите избиратели? не, дрОгарю радев! онези винаги знаят какво правят!

А бе маймунчовци,защо прокурата е закачило казуса към делото за търговия с влияние към делото на Пламен Узунов?