Цветанов: Най-хубаво е да си президент, само намираш кусури

Най-хубаво е да си президент в България - нищо не зависи от теб, само намираш кусури, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Най-хубаво е да си президент, само намираш кусури | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Би било много добре, ако не зависеше от г-н Цветанов нищо. Когато понечи да извърши нещо, то носи върху себе си белега на някаква неадекватност. Ако си припомним колко пъти България е осъждана заради неговото естатично правдолюбие, ще разберем, че такъв тип хора би трябвало да имат по-скъсен периметър на действие"

Цветанов злобее , но ЕТ Герб никога не може да подготви, осмисили и изнесе такава лекция. Поклон господин президент!

гуменката - президент тиквата - вице

Фирмата на пожарникаря, ЕТ "герб", още не може да се примири, че катастрофално загуби президентските избори. И Цецо, като истински български политик, злобее и си отмъщава.

да си тъп е като да си умрял, нищо не разбираш , само на другите им е гадно

Рибата се вмирисва от главата! Щом растат жертвите по пътищата, значи Президентът, който е държавен глава не фела!

"Гарантирано от ГЕРБ" Безгранична алчност, глупост и наглост.

Миличък Цв.Цв можеше и ти да се изтипосаш за президет. Ама на-този зе че го избраха. И аз да съм на твое място щях да се ядосвам... Само 6 апартамента имаш, а децата растат ще имат деца-трябват още 6 апартамента.............Как Па го избраха този..........

Хубаво е да си партиен член няма значение на коя партия ( акое е управляваща още по-добре). Ами то и преди си беше така - да си партиен член.

Е има значение и името например Флориан Флорианов е много много хубаво име и то не хваща кусури....

А най-хубаво е да си депутат - лапаш мангизи дори и без да работиш, само слушаш когото трябва ...

Защо ми се струва, че липсват половината коментари ?

"Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" Не знам само как може политици да се ползват с "добри" имена! Не познавам такъв!

Защото се води ,,хибридна чистка,, ....нали знаеш това ,което не е джендър коректно го няма във виртуалната реалност...е,за цвят има малко и,,изтрит коментар защото....,,

Ами ти бе,мръсник,който си на върха на корупцията!Какво направи ти,за да не изчезва този народ?

Най-хубаво е да намираш кусур на президента, защото ви показва кусурите, на вас безгрешните. А шубелията го награждават без да е заслужил ту тук, ту там, от чеверме на чеверме.

Цвъки, отново в действие.

Ти що не станеш бе дебил? Оня, как му беше името, май не се навива да те назначи.

Намери се един честен (макар и президент) да изплюе истината. Защо сме бедни - ами бедните се управляват най-лесно. Това е политика. Истина стара като Земята.

Ами стани богат. Защо си губиш времето да драскаш по форуми.

Няколко пъти съм опитвал! Все не ме викат в телевизията на стола на Стани Богат! Явно не им се дават парите!

не съм казал,че съм беден аз го казвам общо. иначе аз пари за себе си имам достатъчно тъпчо

само глупости ръси вашия президент. добре, че никой не го слуша този идиот.

цветанов като се изсереш на мегдана и това ли не го отчиташ като кусур нали трябва някои да го измие ..........лизач на герберски задници

нещастник си ЦВ.ЦВ

Да не забравяме, че с активната помощ на ГЕРБ беше избран настоящия мозък все пак. Няма какво да се оплаква Цецерон, който не знае кой е Цв.Цв. Вашата партия имала мисия, казват некои другари и скоро ще дойде време да си платите сметката. С вашия президент по вашите глави.

abasador

а още, по-хубаво е да си един некадърен партиен деятел завършил ВИФ, но покрай един (не)известен пожарникар да се докопаш до мястото, лидер на партия управляваща страната ни. Нещата са много по-различни от това за което се мислиш Цветанов, хам си прост, хем си глупав и си поне пет пъти по-неграмотен от президента ни Румен Радев. Има една стара поговорка, която е точно за случея .... видяла жабата, че коня се подковава и вдигнала крак.... Хайде лек ти ден.

Офшорни фирми на Мафията вземат всички държавни поръчки, докато българина мъчително обеднява. Държавните Поръчки и евро проектите трябва да се решават в Брюксел.

Простак

Вдъхновяващи думи на изключителния държавник Цветан Цветанов! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Вижте го тоя какво представлява и си представете господарите му какви са!!!

Най-забавното на тоя са коментарите след всеки шедьовър, който му публикуват. Колко търсиха такъв некакъв след като изгоря цирка.

Ние сме най-измъчения Народ в Европа! Подложени сме всекидневно на терор от словесни изтезания в/у нас в антибългарските медии и телевизии от антибългарски агенти на ЦРУ(Ц.Ц.)! Живеем под ДИКТАТУРАТА на глупците, аутсайдерите, бавнозагряващате, лъжливите, лукавите, лицемерните, измамните и злобни "твари"! О, Господи или спаси този прогнил Свят, събирайки си версиите или да става пак потоп и да се почва от начало! RESTART!!!

Колкото повече затъва България, толкова по-нагли стават герберунгелите! Скоро ще играят тоягите, усеща се!

И до кога ?

След 10 дневната закуска при амеликанския президент/разбирай 9 дни инструктаж от ЦРУ/,Великият юрист ,за действията на който европейския съд ни осъди три пъти,не спря да плюе по президента ,който му провали програмата за фалшифициране на зборите. Но мисля че е крайно време Цацаров да се заинтересува какви консултански услуги по крими обстановката в България е дал зам. кмета по сигурността на общината и на кои фирми ??? С тези хонорари придоби 6 апартамента от фирма получила множество обществени поръчки. Интересни свединия може да даде и изчезналият от политическите хоризонти,бивш началник на НАП.

Има някои актьори, които щом ги видиш и започваш да се превиваш от смях. Същото се отнася и за някои политици.

Аз не зная какви кусури им търси президента, но зная че едно нещо не са свършили ГЕРБ като хората, т.е. само се опират, така че колкото и да се плюе по техен адрес няма да е достатъчно.

Понякога Цветанов е забавен. Не знам какво му е и каква е тази негова тръпка към президентската институция - може да е поради това, че Борисов има асоирации към нея когато вече не е премиер, но съм забелязал, че Цецо с особено настървение и последователност критикува президента, независимо кой е той, дори и когато бе излъчен от ГЕРБ. От друга страна има известно основание в думите му и си мисля, че хората в България вече трябва да започнат да изкискват категорично от политици и управници, без знамение на колко високи постове са, да се наемат огициално публично, да се ангажират и решават наред с големите и велики проблеми и ... СЪВСЕМ КОНКРЕТНИ и малки проблеми на конкретни хора и групи от хора! Например президентът Радев, нищо че не му е конкретно работа, като чуе нечии оплаквания и тежнения да поеме ангажимент и да отсече - аз лично се ангажирам да помогна и да направя всичко възможно и дори невъзможното за да помогна! И да го направи! Така и така не останаха много българи в държавата.

Цветанов , защо му завиждаш на президента ? Той няма 6 апартамента.

Нито спа-хотел за 5-6 милиона.

Бяха 6 когато имаше 2 дъщери,сега като има 3 най-вероятно е да са 9.

пак се изказа компетентно за кусурите.

Мен пък много ме кефят изказванията на Цецо, защото онова злобно човече Радеф газ пикае.

Президент Радев, като нормален човек пикае. Но ти имаш да преизпълняваш план. Изпуска й повече ГАЗ, защото ХЪБА ще е празен.

Стани тогава президент. Харизма имаш в излишък.

Аз с Цеца сме украшението на властта!

ПРАВ Е ЦЕЦО,САМО НЕ РАЗБИРАМ КОЙ МАЛОУМНИК МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ ДА ЗАЩИТАВА ОНЯ ФАТМАК ДЕТО КОРЕМНОТО МУ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПОСТИЖЕНИЕ В ПОЛИТИКАТА.ХАХАХА

я кажи сега ти как ги намери тези 6 апартамента!

На тоя Цецо шъ му сцепя гъзецо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като язи на Боко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

тея гробари, бря?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...работата на този е да плюе по президента !!!...баи Cтаври чака ...цецоо ...

Най-хубаво е да си простак и да говориш глупости, а пък ако шефа ти е още по-голям простак и говори още по-големи глупости, току виж те помислили за умен.