Премиерът в оставка пусна блокираните $890 000 на руското посолство

Петков е наредил на министъра на външните работи Теодора Генчовска да уведоми банката, която обслужва превода, че може да направи плащането

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"DW: Проблемът е в Зеленски, ..." В случаят проблемът е в премиера, който е в оставка.

Е на това му се вика еднолична власт, т.е. тоталитаризъм - премиерът на България (при това в оставка!) днес му е кеф да блокира сметката на едно посолство, блокира я. След месец му е скимнало да я отблокира, прави го! Това последното добре, ама що за безобразие цари в България след като премиерът скача с два крака върху законите и правилниците им за прилагане, плюе (дори храчи) върху конституцията на държавата, на която е премиер, и всички други депутати тихо и кратко си броят дните, които им остават до следващата депутатска заплата от над 8 000 лв за месец чисти и се молят да не бъдат изхвърлени от парламента следващата седмица. Отврат някаква и някой има наглостта да ни вре в очите думата демокрация, докато това е тоталитаризъм, на който другарят Тодор Живков би завидял, ако можеше да го види.

България не трябва да кляка пред шпионите и предателите русофили! ВЪН!!! Организираната престъпна група с глава Путин която 22 години граби и тероризира Руския народ а сега и Европа и целия свят ОТ БЪЛГАРИЯ!

Ъхъ, освен това България трябва бързо да си плати рекета от 1.2 милиарда долара на САЩ под формата на "закупуване" на Ф-16 на хартия, както става ясно от друга статия тука.

Ко стана ? Последни дни премиер и взе, че плати на хотелиерите, разблокира руските пари, разтърча се до азерите.. много работен , бе !!

Абе нали москалите щяха да си закриват посолството, какво става? Щяха ракети да пращат, бахти въздухарите мишкари.

Те забавят, но не забравят. Не се натискай много и не бързай, че след 2-3 месеца ще ревеш, че си измръзнал/а.

"който бе спрян автоматично " Тоест Добрият (екс)премиер поправил грешката на лошата автоматика. А извинение нещо? И дипломатите обратно? Вероятно като им припари и това ще стане.

_stankow

Който е тръгнал против Русия, да ѝ прави дребни мизерии - не е прокопсал ! Ако не беше спрял газа Петков още щеше да е премиер. Но толкова му е акълът !

Газа го спряха руснаците. Единственото, което направи премиера е да покаже публично, че може и без тях - това му беше грешката.

С една дума, Кокорчо лъга, както е обичайно за ПП.

И защо 890 хил. щатски долара?!?!! Не може ли 890 хил рубли..ха.ха.ха

Не си виждал, никога няма и да видиш толкова пари. И в рубли. Вземи се хвани на истинска работа, търтей.

"Тръгнаха като аслани, връщат се насрани" - народът сякаш го е измислил за Киро специално!

Както са намалели драстично, какви заплати само ще получат!На двора ще се вихрят песни, танци и руски пляски, казачок и новичок....Така се решават проблемите с кадрите, както знаем. Сериозно - защо бяха тия закани, действия, вричания, упреци, напъни, когато накрая пак клекнахме?

Вие сте си клекнали по начало, при вас въпроса е само чий го сучите.

ЗАЕДНО СЪС ДЪЛГИЯ БЯХА СЪЗДАДЕНИ КАТО ПРОКСИТА НА БСП , И ПРОКАРАНИ ПРЕЗ МУНЧО /КУКЛАТА НА КОНЦИ НА БИБЛИОТЕКАРИТЕ И КГБ/ , ЗА ДА МОЖЕ ЧРЕЗ ТЯХ БСП /ГЛАВНИЯТ АВАТАР НА БКП/ ДА УПРАВЛЯВА, ЗАЩОТО БЕЗ ПРОКСИ, БСП НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ! В СЪЩОТО ВРЕМЕ "ПЪЛНА ПРОДАЖБА" БЯХА СЪЗДАДЕНИ КАТО "ГЕРП " (ТОТАЛНО АМОРТИЗИРАНАТА И ДИСКРЕДИТИРАНА КРЕМЪЛСКА ПАРТИЙКА) НО СЕ ПОЛУЧИХА МНОГО СЛАБО КОПИЕ, С ЛЕСНО ОЛЮЩЕН ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ ГРИМ ! ДАЙ-БГ СА ПРОКСИ НА МАФИЯТА, С "ТЪМНОСИН" ГРИМ! ЛЕСНО СЕ ЗАББЕЛЯЗВА КАК КИРТАКА ПРАВИ ЕДИН ХОД "НАПРЕД" (УЖ ЗАРАДВАЙКИ ЕВРО-АТЛАНТИЦИТЕ) И ВЕДНАГА ПРАВИ ХОД "НАЗАД" ЗА БАЛАНС ... ТОВА ГОВОРИЛИ ЛИ ВИ НЕЩО ?! ВСИЧКИ ХОДОВЕ "НАПРЕД" НА КИРТАКА И РЕСПЕКТИВНО НА "ПЪЛНА ПРОДАЖБА" С В "ЕМОЦИНАЛНО -И ИМИДЖОВАТА ВЕРБАЛНА" ЗОНА - "СИЛНИ" ПРИКАЗКИ ЗА БЕНЗИНОСТАНЦИИ С РАКЕТИ, И "ГОНЕНЕ" НА 70 АГЕНТА, КОЕТО ПРАКТИЧЕСКИ НЕ НАНАСЯ НИКАКЪКВ ПРЕК ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ФИНАНСОВ УЩЪР НА БУНКЕРА ДОКАТО ВСИЧКИ ХОДОВЕ "НАЗАД" СА ИМЕННО В ЗОНАТА НА ФИНАНСИТЕ И ФИЗИЧЕСКАТА СИГУРНОСТ ЗА БУНКЕРА : - НЕ СЕ ИЗПРАТИ ОФИЦИАЛНО И 1 ПАТРОН ЗА ПЕБЛИЧНО ОСЪЖДАНЕ НА ФАШИСТИТЕ В МАСКВА , - ПОИСКА СЕ ОТЛАГАНЕ С 2 ГОДИНИ НА НЕФТА /А ТО ЩЕ Е "ЗА ВИНАГИ"/, - НЕ СЕ СПРЯ ГАЗА ДОБРОВОЛНО /БЛЯДОВЕТЕ ГО СПРЯХА ВЕРБАЛНО, РЕАЛНО - НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ДАЛИ Е СПРЯН/, - ПУСНАХА СЕ МАКЕТАТА, КОЕТО "ДОКАЗВА" ЧЕ БУКВИТЕ СА ОТ "МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ", - СЕГА ОТНОВО СЕ ПУСКАТ 1 МЛН СУХА ПАРА.... ВСИЧКО В СФЕРАТА НА ФИНАНСИТЕ И СИГУРНОСТТА Е ЗАЩИТЕНО В ПОЛЗА НА БУНКЕРА .... И ЗА УНИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ! ВИЖДАТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ХОДОВЕТЕ "НАПРЕД" И ТЕЗИ "НАЗАД" !!

Много си писал,но предимно простотий!!!Като не знаеш какво да кажеш,по-добре мълчи

Правилно е да се пише и чете "простотиИ". Като не знаеш разликата между И и Й, по-добре внимавай, когато пишеш.

не, те са прокси на ДБ, БСП също е прокси на ДБ

най-сетне на троловете в дира ще може да се плати. И за копейката ще има някоя копейка.

Коце-циганина предател български Радев Корнелия Волгин Карбовски и куп още знайни и незнайни отпадъци предатели на България вземете си мръсните заплати и си купете свещи с тях и заминавайте в Русия! Съд за предателите на България! България над всичко!

България не трябва да кляка пред шпионите и предателите русофили! ВЪН!!! Организираната престъпна група с глава Путин която 22 години граби и тероризира Руския народ а сега и Европа и целия свят ОТ БЪЛГАРИЯ!

Кирчо, ти ли си бе? Яж си безглутеновата турта и си трай, ... Народът ти е приготвил една права лопата, да те бие по главата.

Толкова, на сериозно, се е взел Курчо, че още малко и война на Русия ще обяви.... Мноо е прост! ПП можем да ги изнесем, сдамо със столовете от управлението, залепнали са по тях.... То, бива жажда за власт ама ....

Кирчооо иди си у Канада беее, и се не връщай, гнусен Козящки слуга. Не стига, че си грозен, ама си и тъп, отгоре на всичко одиш с непраните дрехи и мръсни обувки, по 3 дена, гнус ме е да те гледам, даже! Козяции, подбирайте си парвенютата!

Ей , войната ще приключи ,братушките ще победят ,САЩ и Русия пак ще си стиснат ръцете ...... Ние къде ще сме....!?

Sofiaone

А какво стана с "безотложното" затваряне на посолството по думите на наглата Митрафонова? Нещо доста отложно се ослушва и не иска да си ходи. Тоя дебел нагъл кърлеж и цялата му сган колкото по-бързо се разкарат, толкова по-добре. Съставът им тук трябва да е максимум 15 човека с посланик, който уважава страната и много си мери приказките.

който не е разбрал, пълна продажба са новият гроб-2, с много зле скалъпен евро-атлантически грим... видяхте ли киртака, този безродник, колко е фалшив! до кога ще се връзвате да ви лъжат т.н. политици, с всъщност - престъпници '

Моного ясно, че хората трябва да си получт парите. Все пак това са си руски пари, които отиват за заплати на хорта, които са си ги изработили. Аз не знам друга европейска държава да е блокирала заплатите на руските посолства в техните страни. Само ние се првим на много лоялни.. ама с такива ялови политици толкова.. не умеят да балансират и да се борят за интересите на България. Мухльовци.

И ти ги чакаш?

Скоро ще бягат зад океана, но и там никой няма да ги погали по главата, а ще им надуят шушоните че не си свършиха работата, но за сметка на това забъркаха голяма каша в която натопиха не само нас, но и тия чиято воля изпълнямват!

Е защо бе, Петков идиот ли е или да, Расия продължава да избива украинци, държи ни в списъка на неприятелски държави и ни е спряла газта. Тогава защо?

що, приятелска държава ли сме?

!

А, не можа и тях да гушне! Малко са му другите парички от народа!

Простото Киро да престане вече с лъжите - не е блокирано плащането автоматично, а отново еднолично - от инфантила Просто Киро и Ококорения Гей Асена Василева!!!! Вън измамническата харвардска шайка Подли Педали от властта - наистина преядоха и злоупотрибиха многократно с властта!!!!

Мухльо

Кръв спрете другаре тромове. Явно се бавят заплатите.......

Валсала попитал господаря: Господар ко да прайм с конфискуваните от теб пари бе? А господаря отговорил: Ми кот решите бе, не са много кинтите, решавайте на място Васала: Ми тогава да не стане някоя беля за малка сума, че взема да ги върна гепините кинти

ЕСът си "отива безславно дори"

Се стяга пак за прмиер! Що не си ходи в Канада аааааа?!

изобщо трябваше да го прави, да блокира парите? Защо американците, като си имат проблеми с руснаците, не си ги гонят от сащ, а ни правят на опитни мишки и ни гледат сеира? Ся няма да платите в рубли, да видим. Аха не мина, добре италия германия плащайте в рубли. Изгонете готвачите и шофьорите на митрофанова! Нея не я гонете защото нямате топки затова, все пак сте абонирани за гриндър. Не гласувайте вече за боклуци, мили хора, осъзнайте се. Тези не са вашите емигрирали деца, не ги асоциирайте с тях! На Тези са им сменили мозъците. Там има чип и изпълняват само волята на господаря от сащ!

Много добре казано !

Другари тролове защо другаря Путин Ви е превел долари и центрове? Това е предателство. Откажете хонорара. Какви отрепки ще сте да взимате капиталистически монетарни инструменти Другари предлагам да се троли против Русия, докато докарат рубли и копейки.

Еврогеите ша духат супата. Я виж славната Урсула фон/от Лайната кво ви каза днеска? Спираме на сички 15% от газа, а още е лято

Щото в ЕС мислят няколко месеца напред. Не са чергари като руските боклуци да мислят кого да пребият, докато са на градус. А утре да става ко ще.......

Ето другаря путин се договори за дронове в Иран и сега ще му дишате праха. Другата седмица е в Индия. От там ще договори Тата и москвич съвместно да произвеждат нещо, независимо какво и е спукана работата на загниващия запад.

Путин в Индия? За какво ще ходи да го заменят с яйца ли? Хаххаха Вие май нямате грам идея колко го мразят там.

Мълчи бе, той не знае.

имено чалгарю! мое да провериш.. ббаахаха

между другото ей така за обща култура да щнаеш, че Jaguar и Land Rover пренадоежат на Tata Motors

Именно другарю

Не става ясно, кой кого шъ оножда КуРнелия? Киро'Ментата, Слави, Ристю-Мравояда или недай боже, наш Асенчо

Успокоих се! Волгин, карбовски и кеворкян ще си получат траншовете!

Рубли нямат ли или си ги пазят за огрев зимата.

еие сме си на евтино централно парно за по 35 € на месец (ако го смяташ в евраци) та така

Кво стана??? Това шампанско кво да го праим Чакаме чакаме Нищо Митрофанова е на mute

Киро изведнъж омекна. Що бе киро , да не те стегна шапката ?

Киро и Нинова субуха ли гащите??? Май памперса е много тежък от Саудитска Арабия!!!!

Разсмя ме другарю.

Дебили, сър. Кво да ги прайм? Да ги изчегъртаме, освен?

Нека и руския народ да усети нещо, хората там умират от глад, тези пари за тях са трилиони

Ма те вулгаропитеците се раздавали хаха

Велкодушието е присъща черта на силните, които не се боят да вземат решение. Без никакво съмнение ПП ще продължи да бъде решаваш фактор в Българската политика.

са ку*рви, назначени от глобалистоте на Шорош и Шваб

Друга държава да е спряла парите на дипломатите? Нашите се чудят как да изпишат вежди, а все вадят очи - от некомпетентност мсякаква - управленческа, дипломатическа, умствен мързал.

пп е литмус само за наркомания и безмозъчност

Руссофили , блядь ...

Що тъй? Заради Нинова и преговорите ли? Я да вървите на майната си копелета,че на края ще има бой в тиквите ви прости.

На Митрофанка в Москва са и наритали задника. Казали са и : Ти ма тъпа краво, искаш да унищожиш агентурната ни мрежа на Балканският полуостров??? Луда ли си?? Как ще оставим ония ненормалници там сами : Копейкин, Янев, Нинова, Болен, Радев? Те веднага ще намерят кой друг да им плаща и нищо чудно след това да запеят нова песен , че Китай е освободил България през 1878. Те за пари са готови на всичко, тия полезни идиоти. Както и всички русофили.

.....За дир бг колко ще отпуснат за заплати

1. Кирил Петков излъга, че е възложил предварителна проверка на Gemcorp за наличие на руски капитали; 2. Кирил Петков излъга, че е възложил повторна проверка – в писмото си до Народното събрание не предостави разпореждане до ДАНС; 3. Кирил Петков скри, че има доклад на ДАНС, който е получил на 20 април 2022 година; 4. Кирил Петков излъга, че при най-малко съмнение относно компанията правителството само ще прекрати меморандума. От април до днес Кирил Петков криеше доклада на ДАНС в кабинета си. 5. Кирил Петков излъга, че това е просто писмо за намерение; 6. Асен Василев излъга, че Gemcorp му е предложена от американското посолство; 7. Асен Василев излъга, че Gemcorp му е предложена от английското посолство; 8. Министерство на енергетика излъга с коя компания всъщност е подписало меморандума

Абе човек...що се хабиш? Навсякъде, където пише "К Петков каза", може да се сложи "К Петков излъга". Може би само в 5-6% от случаите ще се окаже, че сме сбъркали.

Даже и десете милиарда заеми които изтеглиха им преведе. Иначе ще има чайче с полонии или новичок

Киро им показа че може да се гъбарка с тях както си поиска и те схванаха намека , доста бързо за едни тъпи орки.

кой прост киро литмуса ли се гъбарка. че той няма мозък. единственият,с който се гъбарка, щото е по- глупав от него, е неговият избирател

Сега ми е чудно как ще го измислят че да обяснят че Киро пак е изпълнил нареждане на американското посолство?

Тъпак , никой не се гъбарка с руснаците,камо ли Канадеца. А запора го направи Асен педала, но без ефект. Не му се вързаха защото тук живеят много руснаци и няма как да ги оставят без съответните документи и услуги за кефс на Мустафата тъпа проста краварска кранта.