Коментари - Премиерът сезира прокурор Даниела Талева за Сарафов заради случая с главния секретар на МВР | Днес.dir.bg

Премиерът сезира прокурор Даниела Талева за Сарафов заради случая с главния секретар на МВР

Станали му известни факти и обстоятелства породили у Денков основателни съмнения за евентуалното извършване на престъпление от страна на и.ф. главен прокурор, обявиха от МС

Обратно в новината

Коментари - Премиерът сезира прокурор Даниела Талева за Сарафов заради случая с главния секретар на МВР | Днес.dir.bg

Коментари

А има ли случай!? АЗ и повечето хора виждаме един компрометиран главен секретар, който се е опитал да постъпи както трябва, но политическата сила, която го командва му нареди до ноправи обратното!

Изтече протокола от разпита на копумпето Коцев. От него става ясно, че Коцев е въртял контрабанда с Марин и Стефан Димитрови. Още става ясно, че поръчителят на цялата схема е Рашков и корумпето Коцев се опитва да си измие ръцете като натопи Рашков. Коцев и Рашков трябва да влязат в затвора за много дълго...

Беше ясно още от времето на протестите, че ПП са проект на мафията за овладяване на държавата.

Николай, сериозно ли? Съпартиец взима подкуп. Главен Прокурор го придърпва и ти пускаш сигнал срещу Главния Прокурор? Забравих, че за вас в БАН да се врема рекет от проекти си е в реда на нещата. Нещо като данък спокойствие. И ми говорите за промяна и смяна на мутреснките времена. Сега нямам време да се занимавам с вас, но ако случайно дойда до БГ и се наложи да се съдим за проект, то тогава поименно ще са мойте сигнали за вас. Там където сте всички наредени с по 50-тина публикации на фондове на по 30 милиона евро. Гледай да не увиснеш на пенсийка на само професор, че с тези 100-тина публикациики си като доцентче сравнен с мен.

Както винаги, пеперастите бранят мафията със зъби и нокти.

ДЕНКОВ, В МОМЕНТА ИМА ПРОТЕСТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ МВР В ПОДКРЕПА НА МИНИСТЪРА ИМ И С ИСКАНЕ ЗА ОСТАВКА НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР. НА ТЕБ ТОВА НЕ ТИ ЛИ ГОВОРИ НЕЩО, ЗАЩОТО НА ХОРАТА ГОВОРИ МНОГО?

Денков до 1-2 дена няма да е премиер и тогава не знае какво му се пише ...

Наричах ги коалицията на предателите, което доказваха многократно. Но май и коалицията на мафиите става. По държави има видове съдии, дето да решават спорове между мафии.

Чл.143,ал.1 от НК гласи следното : "Който принуди другиго да извърши, да пропусне,или да претърпи нещо ,противно на волята му , като употреби за това сила,заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до 6 години. чл.143,ал.3 от НК гласи също така ,че "Когато принудата се упражнява по отношение на полицейски орган при изпълнение на служблата или функцията му , наказанието е от 2 до 8 години "Лишаване от свобода. Всички престъпления ,които са наказуеми с над 5 години лишаване от свобода се наричат "тежки престъпления"/според чл.93,т.7 от НК/. Не знам кой какво е извършил , има си компетентни органи ,на които това им е работата да установят.Казвам какво гласи закона.Който има глава на раменете и може да мисли с нея , да разсъждава и да си прави изводи.

Когато завършиш право, тогава ще се обаждаш. А иначе всички престъпници ще съдят полицаите и прокурорите по тоя член, щото ги плашат че ще влязат в затвора, нали? Ленче, стига с глупостите!

Само дето министър на МВР не може да уволни главен секретар на МВР. А за принуждава, сме го гледали много пъти. Свали Бойко доверието си от някой и той веднага си подава оставката. В много случаи това. Последно се сещам за община София покрай избори.

кой е кмет на софия, кой го издигна и кой е баща му?

Този почти цялата му фамилия е от ДС. Получава пари от свой чичо от ДС за фирмата си. Но да се хареса на издигналите го, говори само пълни глупости. И да бута паметника до булевард Адолф Хитлер от 1940г. Едно време такъв като него е щял да вика винаги със СССР. Някой да е видял да свърши някаква работа до момента?

Съдията пита тоя защо не е обвиняем?! А сапунерка се жалва на моля другарката че главната секретарка я натискали. Ако това се случи в Китай например главната секретарка вече е осъдена на разстрел. В по-меките държави тоя вече за е в затвора, заедно с цялото ОПГ. Но в България на добрите сили …

Не ги следя. само попадах, че този Коцев лъжел как не познава някакви, а го има на снимки с тях и подарен часовник на летището от такива. И за Кирил Петков имало снимка с контрабандист. Да не говорим за Борисов от едно време. В МВР няма заместник министри, а секретари. Главния се издига от президента по препоръка на някакви - не помня какви - от правителството ли или от парламента. Но министърът не може да махне главният прокурор, дори да иска. Има и в миналото случаи да се мразят. И двамата изглеждат с лабилна психика и въобще не приличат на полицаи.

СИК и ДС спечелиха отново. Ясно е, че всеки който иска да промени статуквото го чакат нерадостни времена. Явно на намагнитените не им пука. Поне за сега...

ПП-ДБ ги издигнаха на власт с недомислиците си в конституцията. Най-малкото направиха тонове глупости.

ПП са кадри на ДС

как сте платени подлоги хаха?

Тия боклуци до кога ще се занимават с техните си далавери вместо да свършат нещо за надода от който уж произтича властта в държавата?! Глупостите които е изписал тоя дебил Денфов са въпроси, а не изнасяне на факти и обстоятелства за извършено престъпление, защото тоя мухльо използва служебното си положение за да ангажира държавен ресурс за лични цели, което попада под множество членове от наказателният кодекс за злоупотреба с власт и служебно положение и по тях на самият Денков трябва да се образуват наказателни дела. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Всички от ППДБ са за затвора, дано следващото правителство си свърши работата и натика цялата им крадлива бригада зад решетките.

Глиста от утре по малко ще го виждаме .Той опротивя на много хора с наглостта и лъжите си.И все пак това е Добра новина, която да разведри малко мафиотската обстановка и корупционна среда, създадена от новите лица на Промяната !!!

Аз пък се чудя какви тъпаци им подариха власта и 3 години ни правят на маймуни с мантрата,,,промени-реформи''

кат нищо и Ники да е с армаган часовник?!

За Сарафов гледам едно видео в ютюб което се казва "Бойко Рашков: Абсурдно е прокурори, свързани с Еврото и Нотариуса, да разследват себе си". Препоръчвам го на секи който не бърка в кацата с меда. Който бърка у кацата да не го гледа, нема да му хареша.

некой да е чул за редови рекетьор от КАТ, за некакви си 200-300 лв, да е защитаван от такова високо ниво във властта????? Ами бедните те, кокошкари, що ли си мислят????

Утре като гласуват НОВОТО ПРАВИТЕЛСВО, ще се ОТЪРАВЕМ от това недоразумение на природата, да му гледаме тъпата физиономия всеки ден.

Новото правителство е на мутрите. Ти мутра ли си? Ако си мутра те разбирам да се радваш.

в десятката са те уцелили вашите с това име

Сапунджията е ясен - въпросът е кога ще бъде арестуван часовникаря с леви наклонности?!

Молеца какво се прави на наръсен с ДДТ. Мигар да получаваш подарък за 50 000 лева от контрабандист при положение че си гл. секретар в МВР не е тежко престъпление. Тези от ПП толкова вече са корумпирани че такъв скъп подарък за тях не е престъпление

Да отива Талева и да ги подбира и двамцата!

Ариел с пред пред пранье Вадат с кирливите ризи Частното гробище у Бояна раоти ли Борисов: Банкерът на ДПС се събира с Бойко Рашков https://www.dnevnik.bg/politika/2021/11/07/4276343_borisov_bankerut_na_dps_se_subira_s_boiko_rashkov/

"Факти и обстоятелства, станали известни на акад. Николай Денков при изпълнение на служебните му задължения на министър-председател на Република България", НЕ ПОРАЖДАТ никакви съмнения за евентуалното извършване на престъпление от страна на Живко Коцев. Някакви връзки с контрабандисти, някакви подаръци, какво толкова. За един часовник, за друг титла, кой до каквото се дореди.

НЯКОЙ СТАНА И АКАДЕМИК КАТО МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО, НИЩО ЧЕ БЕШЕ В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ1

ДЕНКОВ, В ПОДКРЕПА НА МИНИСТЪРА НА МВР ИЗЛЯЗОХА В ЗАЩИТА ЦЕЛИЯ СИНДИКАТ НА МВР. ЗА ГЛ. СЕКРЕТАР КОЦЕВ - НИТО ЕДИН СЛУЖИТЕЛ ОТ МВР. ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СА НАЛИЦЕ, ЧЕ Е КОРУМПИРАН. ПРОЧЕТИ В ПИК ПОКАЗАНИЯТА, КОИТО ГИ Е ДАЛ В ПРОКУРАТУРАТА И ДРУГОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО Е - ПОДАРЕНИЯ МУ ЧАСОВНИК ОТ ПРЕСТЪПНИК ЗА 50 000 ЕВРО. КРАЙ! САМОСЕЗИРАЙ КОГОТО СИ ИСКАШ, ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА НАЛИЦЕ. САМО ЗАРАДИ ЧАСОВНИКА ТРЯБВАШЕ НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ УВОЛНЕН И ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ - НЕЗАБАВНО. НЯМА КАКВО ДА ПЛАЧЕШ ЗА НЕГО. ПЛАЧА ТИ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ СТЕ ЗАЕДНО В КЮПА. ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВИ Е СТРАХ ОТ НЕГО, ЗАЩОТО ЩЕ ВИ ИЗДАДЕ.

Из самопризнанията на Коцев "Марин и Стефан ме запознаха с „Паскал“, знаех, че са контрабандисти и кадруват в митниците през Петя Банкова" "Гостувал съм на техни лични или семейни тържества, както и те са гостували на мен, съответно сме си разменяли подаръци". "В един по-късен етап, когато вече познавах и сина на Мартин - Стефан Димитров научих, че те имат приятелски отношения с г-н Бойко Рашков Продължително време съм имал служебни отношения с г-н Рашков, посещавал съм неговия дом и там съм виждал Марин и Стефан". "Моята лоялност към г-н Бойко Рашков е основната причина да поддължам контактите си с Марин и Стефан". ..... Служебно е достигала информация до мен, че тези две лица се занимават с контрабандна дейност - контрабанда на цигари", разказва Живко Коцев и подчертава, че "въпросните лица знаеха, че съм служител на МВР". И въпреки, че е знаел за противоозаконната дейност на Марин и Стефан главният секретар на МВР допуска близост с тях: "Гостувал съм на техни лични или семейни тържества, както и те са гостували на мен, съответно сме си разменяли подаръци". Което е абсолютно недопустимо от гледна точка на всякакви закони, правилници, професионален морал и етика. "В един по-късен етап, когато вече познавах и сина на Мартин - Стефан Димитров научих, че те имат приятелски отношения с г-н Бойко Рашков Продължително време съм имал служебни отношения с г-н Рашков, посещавал съм неговия дом и там съм виждал Марин и Стефан, което потвърди информацията, че те помежду си са в трайно добри отношения", разказва Живко Коцев по време на разпита си пред разследвващия инспектор при Комисията за противодействие на коруцията на 3 април 2024 година.

Милиционери, сър! Топят се като за световно, с надежда да спасят кожата.

Чу се също,че Коцев след изборите е много вероятно да бъде включен в листите на ПП -ДБ като награда за услугите,които ще им свърши по време на самите избори като главен секретар.По този начин ще му осигурят и депутатски имунитет срещу евентуално разследване.

Кофти само че имунитета пада ако се поиска щом е свързан с криминални деяния

Народът ще се скъса да гласува за него, че и за денков!

Мръсен плъх, всички трябва да ви запукат!

Защо главният секретар все още не е арестуван и заема държавен пост?

Не виждам какъв е проблема всички тези хора да поискат оставката на корумпирано ченге.Така се случва в правовите държави,но за Денков явно тази практика е чужда.Не,ч е сме правова държава,но Коцев трябва даже да им благодари,че са му дали шанс да се измъкне само с оставка.Сега ще го подпукат по домова линия и е много интересно как са го убедилиПП и Денков,че ще го измъкнат за да се съгласи да си оттегли оставката.Представете си колко е важен за тях на изборите за да го бранят със зъби и нокти.Той ще администрира изборите,но не защото ще ги направи по честни.Не очаквам от корумпирано ченге да върши нещо честно,просто трябва да осигури повече гласове на ПП-ДБ независимо по какъв начин.Тези избори ще бъдат голям фарс и понеже се очаква ПП-ДБ да загубят много гласове ще има голямо лъгане и голям рев.

По една снимка ми стана "корумпиран" ? За едни други хора с къде - къде по сериозни снимки нямаше никакви данни за престъпление и беше "фотомонтаж", нали така. ? То бива бива двойни стандарти, ама явно зависи кой човек снимат.За някои снимката е доказателство за "корупция" , а за друг - просто някой прави фотомонтажи.Абе хората не са толкова прости колкото си мислите.

винаги е с перфектен тайминг.

Денков, спри ! Хвърляш бумеранг , който ще ви удари много лошо ! Вече цяла България знае, че вашия главен секретар на МВР , на който разчитахте за изборите е участник в ОПГ ! И второ, ти си премиер и ти можеш да смениш не само главния секретар, а дори министъра ! Защо нищо не направи, а сега хвърляш някакви димки ?

Прокуратурата оказвала натиск??? Че на прокуратурата, това и е работата. Денков и Коцев да не искат да им поднесат кафенце?

Подаваш сигнал срещу главния прокурор поради съмнения, но без доказателства за да може като кажат не можем да направим нищо да изкочиш и да кажеш за това искахме съдебна реформа.

Метла голяма се задава за ПП-ДБ, че още ни занимават с този. Коцев ако не беше гузен нямаше да си подава оставката, честен човек не се страхува от нищо, а този е по-скро гузен и зависм, но удобен за ПП-ДБ.

Шило

Въобще, академик-сапунджията направи сапунен сериал " Горкият Коцев с часовника за 50 000 лева" Значи, Коцев не е "натискан" да се среща с контрабандистите, да лежи по халат с тях, да получава подаръци, да си джитка, ама видиш ли, като опряло яйцето до вход ли е, изход ли е на седалищните части, не знам, изведнъж, бил оказван натиск да свидетелства. Не, Сарафов трябваше да го арестува и него!

Часовникът е за 50 000 ЕВРО!

Ти от къде знаеш? Дай да видим каква марка е и сами да се информираме.

Шило

Не бях сигурен..Ама и за 50 000 лева да е, малко пари ли са? На теб някой правил ли ти е такива подаръци?

Аз и разгледах моделите и според мен е по-вероятно да е за 50 000 лева. В сайта го няма точно същия модел, но тези за по 50 000 евро имат диаманти. Марката се пише Хублот

Подобни модели са по 7-8 000 евро

Приятел, гледам че си много активен, сигурно и изкарваш някой лев покрай това. На опорките ти може да се хване някой младеж без грам критично мислене. Ако има значение за теб, има презумция за невиновност до доказване на престъпление, така че контрабандистите ще станат такива когато това се докаже и бъдат осъдени за това.

Абсолютно сте прав, Паскал за 25 години няма даже присъствие в полицейските регистри. Само по вестниците пишат за някаква проверка през 1998, обаче най-вероятно е съвпадение на имената. Така че познанството, приятелството и получаването на часовник за 50 000 евра от такъв примерен гражданин е повече от нормално за главния секретар на мюлюцията.

Прокуротрите имат имонутет. Сега май ПП-ДБ искат да вземат имунитета и на прокурорите, защото не ги кефи това, което правят срещу тях. Когато е срещу другите - става, но срещу тях - не са съгласни. Трябва да се променя отново конституцията - ако може още утре, то вече никой не пита за обществен дебат, Защо да се губи време - сяда тази вечер бащата на конституцията Кирил и пише нова.

Като гледам как седеругите се хвърлят за Живко, сто процента съм сигурен, че знаят - внук е на ген. Васил Коцев, шеф на Първо Главно Управление на ДС. Такъв ценен кадър трябва да се брани зорко!

браво четеш кафяви медии, само дето тоя Коцев не е от оня род Коцеви - презимето му е друго, но това не ти го пишат там

брат е Емил Коцев – изпълнителен директор на „Техноекспортстрой“. Нещатен сътрудник на ДС. Оперативен работник на общи начала ОРОН с псевдонима „Витя“ и „Еди“.

Както го защитават това корумпе сигурно е главния отговорник на Ала-бала за изборите,

Браво на акад. Денков. Елате днес от 18:00 часа пред МВР на протест и искане на оставката на министъра на МВР. Нека заедно покажем, че не просто искаме, а заслужаваме честни избори!

Защо на министъра искаш оставката.Не съм видял негови снимки с бандюгите,но видях такива на главния секретар.Много сте нещастни,какво още ви трябва за да признаете,че защитавате корумпиран полицай с цел да ви помогне на изборите,защото той ще ги администрира и Денков си го призна преди 2-3 дена.Министъра правилно му е поискал оставката,защото е корумпиран и петни името на МВР .Не виждам какво лошо е направил министъра,че не иска да работи с продажно леке.

ще дойдем - ама с тоягите, да видим къдЯ ще се криете продажници

Денков адвокат ли ще става? Премиер на една държава, оневинява от подиума на Министерски съвет служител на висок пост, свързан с контрабандисти и обвинява отговорните органи за това разкрито престъпление по длъжност. Изумен съм! Господин академикът не може да забърка толкова сапун, за да измие мръсотията от Коцев и другите калинки. Само я размазва повече и повече. При тези показания и самопризнания е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Коцев да подаде оставка! Няма нужда някой да го натиска. НЕНОРМАЛНОТО е, че този индивид още заема такъв висок пост в държавата. Посочете ми една странта в ЕС, където това може да се случи, поне една!

Шило

Продължава да ми е много интересно- защо молеца се жалва, а не Коцев?

Кризаааааааа! Отчаяниеееее!

Имам една мечта - Рогоносен Поплювнелиев и академик Мрънколай да се съберат заедно под някаква форма, примерно да обсъдят руските хибридни войни. Обаче излъчването да е на живо, че да не може да изрязват и обработват.

Този сапунен корифей цял живот ли ще го наричат Премиер? Както е ясно вече не е, ама за дира очевидно не е.

Часовника, та часовника, а нито един журналист не си направи труда да провери каква марка е.

кой журналист, тоя дето ги пуска и се рамножават е една ла.няна медия осъждана многократно

Часовниците са ми хоби. Гледах я снимката многократно. Не ми прилича на часовник за 25 000 евро.

И позор, че съм гласувал за този плазмодий. Извинявам се за което. Ще поправим грешката скоро.

Коментари - Премиерът сезира прокурор Даниела Талева за Сарафов заради случая с главния секретар на МВР | Днес.dir.bg

Премиерът сезира прокурор Даниела Талева за Сарафов заради случая с главния секретар на МВР

Станали му известни факти и обстоятелства породили у Денков основателни съмнения за евентуалното извършване на престъпление от страна на и.ф. главен прокурор, обявиха от МС

Обратно в новината

Коментари - Премиерът сезира прокурор Даниела Талева за Сарафов заради случая с главния секретар на МВР | Днес.dir.bg

Коментари

А има ли случай!? АЗ и повечето хора виждаме един компрометиран главен секретар, който се е опитал да постъпи както трябва, но политическата сила, която го командва му нареди до ноправи обратното!

Изтече протокола от разпита на копумпето Коцев. От него става ясно, че Коцев е въртял контрабанда с Марин и Стефан Димитрови. Още става ясно, че поръчителят на цялата схема е Рашков и корумпето Коцев се опитва да си измие ръцете като натопи Рашков. Коцев и Рашков трябва да влязат в затвора за много дълго...

Беше ясно още от времето на протестите, че ПП са проект на мафията за овладяване на държавата.

Николай, сериозно ли? Съпартиец взима подкуп. Главен Прокурор го придърпва и ти пускаш сигнал срещу Главния Прокурор? Забравих, че за вас в БАН да се врема рекет от проекти си е в реда на нещата. Нещо като данък спокойствие. И ми говорите за промяна и смяна на мутреснките времена. Сега нямам време да се занимавам с вас, но ако случайно дойда до БГ и се наложи да се съдим за проект, то тогава поименно ще са мойте сигнали за вас. Там където сте всички наредени с по 50-тина публикации на фондове на по 30 милиона евро. Гледай да не увиснеш на пенсийка на само професор, че с тези 100-тина публикациики си като доцентче сравнен с мен.

Както винаги, пеперастите бранят мафията със зъби и нокти.

ДЕНКОВ, В МОМЕНТА ИМА ПРОТЕСТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ МВР В ПОДКРЕПА НА МИНИСТЪРА ИМ И С ИСКАНЕ ЗА ОСТАВКА НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР. НА ТЕБ ТОВА НЕ ТИ ЛИ ГОВОРИ НЕЩО, ЗАЩОТО НА ХОРАТА ГОВОРИ МНОГО?

Денков до 1-2 дена няма да е премиер и тогава не знае какво му се пише ...

Наричах ги коалицията на предателите, което доказваха многократно. Но май и коалицията на мафиите става. По държави има видове съдии, дето да решават спорове между мафии.

Чл.143,ал.1 от НК гласи следното : "Който принуди другиго да извърши, да пропусне,или да претърпи нещо ,противно на волята му , като употреби за това сила,заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до 6 години. чл.143,ал.3 от НК гласи също така ,че "Когато принудата се упражнява по отношение на полицейски орган при изпълнение на служблата или функцията му , наказанието е от 2 до 8 години "Лишаване от свобода. Всички престъпления ,които са наказуеми с над 5 години лишаване от свобода се наричат "тежки престъпления"/според чл.93,т.7 от НК/. Не знам кой какво е извършил , има си компетентни органи ,на които това им е работата да установят.Казвам какво гласи закона.Който има глава на раменете и може да мисли с нея , да разсъждава и да си прави изводи.

Когато завършиш право, тогава ще се обаждаш. А иначе всички престъпници ще съдят полицаите и прокурорите по тоя член, щото ги плашат че ще влязат в затвора, нали? Ленче, стига с глупостите!

Само дето министър на МВР не може да уволни главен секретар на МВР. А за принуждава, сме го гледали много пъти. Свали Бойко доверието си от някой и той веднага си подава оставката. В много случаи това. Последно се сещам за община София покрай избори.

кой е кмет на софия, кой го издигна и кой е баща му?

Този почти цялата му фамилия е от ДС. Получава пари от свой чичо от ДС за фирмата си. Но да се хареса на издигналите го, говори само пълни глупости. И да бута паметника до булевард Адолф Хитлер от 1940г. Едно време такъв като него е щял да вика винаги със СССР. Някой да е видял да свърши някаква работа до момента?

Съдията пита тоя защо не е обвиняем?! А сапунерка се жалва на моля другарката че главната секретарка я натискали. Ако това се случи в Китай например главната секретарка вече е осъдена на разстрел. В по-меките държави тоя вече за е в затвора, заедно с цялото ОПГ. Но в България на добрите сили …

Не ги следя. само попадах, че този Коцев лъжел как не познава някакви, а го има на снимки с тях и подарен часовник на летището от такива. И за Кирил Петков имало снимка с контрабандист. Да не говорим за Борисов от едно време. В МВР няма заместник министри, а секретари. Главния се издига от президента по препоръка на някакви - не помня какви - от правителството ли или от парламента. Но министърът не може да махне главният прокурор, дори да иска. Има и в миналото случаи да се мразят. И двамата изглеждат с лабилна психика и въобще не приличат на полицаи.

СИК и ДС спечелиха отново. Ясно е, че всеки който иска да промени статуквото го чакат нерадостни времена. Явно на намагнитените не им пука. Поне за сега...

ПП-ДБ ги издигнаха на власт с недомислиците си в конституцията. Най-малкото направиха тонове глупости.

ПП са кадри на ДС

как сте платени подлоги хаха?

Тия боклуци до кога ще се занимават с техните си далавери вместо да свършат нещо за надода от който уж произтича властта в държавата?! Глупостите които е изписал тоя дебил Денфов са въпроси, а не изнасяне на факти и обстоятелства за извършено престъпление, защото тоя мухльо използва служебното си положение за да ангажира държавен ресурс за лични цели, което попада под множество членове от наказателният кодекс за злоупотреба с власт и служебно положение и по тях на самият Денков трябва да се образуват наказателни дела. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Всички от ППДБ са за затвора, дано следващото правителство си свърши работата и натика цялата им крадлива бригада зад решетките.

Глиста от утре по малко ще го виждаме .Той опротивя на много хора с наглостта и лъжите си.И все пак това е Добра новина, която да разведри малко мафиотската обстановка и корупционна среда, създадена от новите лица на Промяната !!!

Аз пък се чудя какви тъпаци им подариха власта и 3 години ни правят на маймуни с мантрата,,,промени-реформи''

кат нищо и Ники да е с армаган часовник?!

За Сарафов гледам едно видео в ютюб което се казва "Бойко Рашков: Абсурдно е прокурори, свързани с Еврото и Нотариуса, да разследват себе си". Препоръчвам го на секи който не бърка в кацата с меда. Който бърка у кацата да не го гледа, нема да му хареша.

некой да е чул за редови рекетьор от КАТ, за некакви си 200-300 лв, да е защитаван от такова високо ниво във властта????? Ами бедните те, кокошкари, що ли си мислят????

Утре като гласуват НОВОТО ПРАВИТЕЛСВО, ще се ОТЪРАВЕМ от това недоразумение на природата, да му гледаме тъпата физиономия всеки ден.

Новото правителство е на мутрите. Ти мутра ли си? Ако си мутра те разбирам да се радваш.

в десятката са те уцелили вашите с това име

Сапунджията е ясен - въпросът е кога ще бъде арестуван часовникаря с леви наклонности?!

Молеца какво се прави на наръсен с ДДТ. Мигар да получаваш подарък за 50 000 лева от контрабандист при положение че си гл. секретар в МВР не е тежко престъпление. Тези от ПП толкова вече са корумпирани че такъв скъп подарък за тях не е престъпление

Да отива Талева и да ги подбира и двамцата!

Ариел с пред пред пранье Вадат с кирливите ризи Частното гробище у Бояна раоти ли Борисов: Банкерът на ДПС се събира с Бойко Рашков https://www.dnevnik.bg/politika/2021/11/07/4276343_borisov_bankerut_na_dps_se_subira_s_boiko_rashkov/

"Факти и обстоятелства, станали известни на акад. Николай Денков при изпълнение на служебните му задължения на министър-председател на Република България", НЕ ПОРАЖДАТ никакви съмнения за евентуалното извършване на престъпление от страна на Живко Коцев. Някакви връзки с контрабандисти, някакви подаръци, какво толкова. За един часовник, за друг титла, кой до каквото се дореди.

НЯКОЙ СТАНА И АКАДЕМИК КАТО МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО, НИЩО ЧЕ БЕШЕ В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ1

ДЕНКОВ, В ПОДКРЕПА НА МИНИСТЪРА НА МВР ИЗЛЯЗОХА В ЗАЩИТА ЦЕЛИЯ СИНДИКАТ НА МВР. ЗА ГЛ. СЕКРЕТАР КОЦЕВ - НИТО ЕДИН СЛУЖИТЕЛ ОТ МВР. ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СА НАЛИЦЕ, ЧЕ Е КОРУМПИРАН. ПРОЧЕТИ В ПИК ПОКАЗАНИЯТА, КОИТО ГИ Е ДАЛ В ПРОКУРАТУРАТА И ДРУГОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО Е - ПОДАРЕНИЯ МУ ЧАСОВНИК ОТ ПРЕСТЪПНИК ЗА 50 000 ЕВРО. КРАЙ! САМОСЕЗИРАЙ КОГОТО СИ ИСКАШ, ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА НАЛИЦЕ. САМО ЗАРАДИ ЧАСОВНИКА ТРЯБВАШЕ НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ УВОЛНЕН И ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ - НЕЗАБАВНО. НЯМА КАКВО ДА ПЛАЧЕШ ЗА НЕГО. ПЛАЧА ТИ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ СТЕ ЗАЕДНО В КЮПА. ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВИ Е СТРАХ ОТ НЕГО, ЗАЩОТО ЩЕ ВИ ИЗДАДЕ.

Из самопризнанията на Коцев "Марин и Стефан ме запознаха с „Паскал“, знаех, че са контрабандисти и кадруват в митниците през Петя Банкова" "Гостувал съм на техни лични или семейни тържества, както и те са гостували на мен, съответно сме си разменяли подаръци". "В един по-късен етап, когато вече познавах и сина на Мартин - Стефан Димитров научих, че те имат приятелски отношения с г-н Бойко Рашков Продължително време съм имал служебни отношения с г-н Рашков, посещавал съм неговия дом и там съм виждал Марин и Стефан". "Моята лоялност към г-н Бойко Рашков е основната причина да поддължам контактите си с Марин и Стефан". ..... Служебно е достигала информация до мен, че тези две лица се занимават с контрабандна дейност - контрабанда на цигари", разказва Живко Коцев и подчертава, че "въпросните лица знаеха, че съм служител на МВР". И въпреки, че е знаел за противоозаконната дейност на Марин и Стефан главният секретар на МВР допуска близост с тях: "Гостувал съм на техни лични или семейни тържества, както и те са гостували на мен, съответно сме си разменяли подаръци". Което е абсолютно недопустимо от гледна точка на всякакви закони, правилници, професионален морал и етика. "В един по-късен етап, когато вече познавах и сина на Мартин - Стефан Димитров научих, че те имат приятелски отношения с г-н Бойко Рашков Продължително време съм имал служебни отношения с г-н Рашков, посещавал съм неговия дом и там съм виждал Марин и Стефан, което потвърди информацията, че те помежду си са в трайно добри отношения", разказва Живко Коцев по време на разпита си пред разследвващия инспектор при Комисията за противодействие на коруцията на 3 април 2024 година.

Милиционери, сър! Топят се като за световно, с надежда да спасят кожата.

Чу се също,че Коцев след изборите е много вероятно да бъде включен в листите на ПП -ДБ като награда за услугите,които ще им свърши по време на самите избори като главен секретар.По този начин ще му осигурят и депутатски имунитет срещу евентуално разследване.

Кофти само че имунитета пада ако се поиска щом е свързан с криминални деяния

Народът ще се скъса да гласува за него, че и за денков!

Мръсен плъх, всички трябва да ви запукат!

Защо главният секретар все още не е арестуван и заема държавен пост?

Не виждам какъв е проблема всички тези хора да поискат оставката на корумпирано ченге.Така се случва в правовите държави,но за Денков явно тази практика е чужда.Не,ч е сме правова държава,но Коцев трябва даже да им благодари,че са му дали шанс да се измъкне само с оставка.Сега ще го подпукат по домова линия и е много интересно как са го убедилиПП и Денков,че ще го измъкнат за да се съгласи да си оттегли оставката.Представете си колко е важен за тях на изборите за да го бранят със зъби и нокти.Той ще администрира изборите,но не защото ще ги направи по честни.Не очаквам от корумпирано ченге да върши нещо честно,просто трябва да осигури повече гласове на ПП-ДБ независимо по какъв начин.Тези избори ще бъдат голям фарс и понеже се очаква ПП-ДБ да загубят много гласове ще има голямо лъгане и голям рев.

По една снимка ми стана "корумпиран" ? За едни други хора с къде - къде по сериозни снимки нямаше никакви данни за престъпление и беше "фотомонтаж", нали така. ? То бива бива двойни стандарти, ама явно зависи кой човек снимат.За някои снимката е доказателство за "корупция" , а за друг - просто някой прави фотомонтажи.Абе хората не са толкова прости колкото си мислите.

винаги е с перфектен тайминг.

Денков, спри ! Хвърляш бумеранг , който ще ви удари много лошо ! Вече цяла България знае, че вашия главен секретар на МВР , на който разчитахте за изборите е участник в ОПГ ! И второ, ти си премиер и ти можеш да смениш не само главния секретар, а дори министъра ! Защо нищо не направи, а сега хвърляш някакви димки ?

Прокуратурата оказвала натиск??? Че на прокуратурата, това и е работата. Денков и Коцев да не искат да им поднесат кафенце?

Подаваш сигнал срещу главния прокурор поради съмнения, но без доказателства за да може като кажат не можем да направим нищо да изкочиш и да кажеш за това искахме съдебна реформа.

Метла голяма се задава за ПП-ДБ, че още ни занимават с този. Коцев ако не беше гузен нямаше да си подава оставката, честен човек не се страхува от нищо, а този е по-скро гузен и зависм, но удобен за ПП-ДБ.

Шило

Въобще, академик-сапунджията направи сапунен сериал " Горкият Коцев с часовника за 50 000 лева" Значи, Коцев не е "натискан" да се среща с контрабандистите, да лежи по халат с тях, да получава подаръци, да си джитка, ама видиш ли, като опряло яйцето до вход ли е, изход ли е на седалищните части, не знам, изведнъж, бил оказван натиск да свидетелства. Не, Сарафов трябваше да го арестува и него!

Часовникът е за 50 000 ЕВРО!

Ти от къде знаеш? Дай да видим каква марка е и сами да се информираме.

Шило

Не бях сигурен..Ама и за 50 000 лева да е, малко пари ли са? На теб някой правил ли ти е такива подаръци?

Аз и разгледах моделите и според мен е по-вероятно да е за 50 000 лева. В сайта го няма точно същия модел, но тези за по 50 000 евро имат диаманти. Марката се пише Хублот

Подобни модели са по 7-8 000 евро

Приятел, гледам че си много активен, сигурно и изкарваш някой лев покрай това. На опорките ти може да се хване някой младеж без грам критично мислене. Ако има значение за теб, има презумция за невиновност до доказване на престъпление, така че контрабандистите ще станат такива когато това се докаже и бъдат осъдени за това.

Абсолютно сте прав, Паскал за 25 години няма даже присъствие в полицейските регистри. Само по вестниците пишат за някаква проверка през 1998, обаче най-вероятно е съвпадение на имената. Така че познанството, приятелството и получаването на часовник за 50 000 евра от такъв примерен гражданин е повече от нормално за главния секретар на мюлюцията.

Прокуротрите имат имонутет. Сега май ПП-ДБ искат да вземат имунитета и на прокурорите, защото не ги кефи това, което правят срещу тях. Когато е срещу другите - става, но срещу тях - не са съгласни. Трябва да се променя отново конституцията - ако може още утре, то вече никой не пита за обществен дебат, Защо да се губи време - сяда тази вечер бащата на конституцията Кирил и пише нова.

Като гледам как седеругите се хвърлят за Живко, сто процента съм сигурен, че знаят - внук е на ген. Васил Коцев, шеф на Първо Главно Управление на ДС. Такъв ценен кадър трябва да се брани зорко!

браво четеш кафяви медии, само дето тоя Коцев не е от оня род Коцеви - презимето му е друго, но това не ти го пишат там

брат е Емил Коцев – изпълнителен директор на „Техноекспортстрой“. Нещатен сътрудник на ДС. Оперативен работник на общи начала ОРОН с псевдонима „Витя“ и „Еди“.

Както го защитават това корумпе сигурно е главния отговорник на Ала-бала за изборите,

Браво на акад. Денков. Елате днес от 18:00 часа пред МВР на протест и искане на оставката на министъра на МВР. Нека заедно покажем, че не просто искаме, а заслужаваме честни избори!

Защо на министъра искаш оставката.Не съм видял негови снимки с бандюгите,но видях такива на главния секретар.Много сте нещастни,какво още ви трябва за да признаете,че защитавате корумпиран полицай с цел да ви помогне на изборите,защото той ще ги администрира и Денков си го призна преди 2-3 дена.Министъра правилно му е поискал оставката,защото е корумпиран и петни името на МВР .Не виждам какво лошо е направил министъра,че не иска да работи с продажно леке.

ще дойдем - ама с тоягите, да видим къдЯ ще се криете продажници

Денков адвокат ли ще става? Премиер на една държава, оневинява от подиума на Министерски съвет служител на висок пост, свързан с контрабандисти и обвинява отговорните органи за това разкрито престъпление по длъжност. Изумен съм! Господин академикът не може да забърка толкова сапун, за да измие мръсотията от Коцев и другите калинки. Само я размазва повече и повече. При тези показания и самопризнания е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Коцев да подаде оставка! Няма нужда някой да го натиска. НЕНОРМАЛНОТО е, че този индивид още заема такъв висок пост в държавата. Посочете ми една странта в ЕС, където това може да се случи, поне една!

Шило

Продължава да ми е много интересно- защо молеца се жалва, а не Коцев?

Кризаааааааа! Отчаяниеееее!

Имам една мечта - Рогоносен Поплювнелиев и академик Мрънколай да се съберат заедно под някаква форма, примерно да обсъдят руските хибридни войни. Обаче излъчването да е на живо, че да не може да изрязват и обработват.

Този сапунен корифей цял живот ли ще го наричат Премиер? Както е ясно вече не е, ама за дира очевидно не е.

Часовника, та часовника, а нито един журналист не си направи труда да провери каква марка е.

кой журналист, тоя дето ги пуска и се рамножават е една ла.няна медия осъждана многократно

Часовниците са ми хоби. Гледах я снимката многократно. Не ми прилича на часовник за 25 000 евро.

И позор, че съм гласувал за този плазмодий. Извинявам се за което. Ще поправим грешката скоро.