Коментари - Премиерът на Косово: Да се въоръжаваме ли и ние след договорите на Сърбия с Франция и Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вас американските ви господари отдавна са ви въоръжили, не се прави на по-нагъл, отколкото си.

А албанските военопрестъпници, кога в Хага?

Шиптърите ша са въоражават... С броеници... Че броят ракетите у гъзо като им лизат....

Бункери си направете, като едно време.

Терористите от косово имат достатъчно оръжие , повече не им трябва.

А стига бе???? Сериозно? Американците немогат ли сами да си купят/произведат оръжие че трябва да го правите Вие? То цяло Косово е една американска база и нарко картели около нея и тук там за цвят търговци на органи

Малката Антанта......!!!!!! Нищо ново под слънцето!

Франсетата никога не са ми били симпатични, поредната обиколка на техния президент, г-н Макрон, е поредното доказателство за това, ... винаги когато могат гледат да "сипват масло в огъня" ... и после само гледат ефекна отстрани. Политика.

Турция купува оръжие от Русия. Турция през еди-кой си век стига до Виена. Означава ли това, че Турция заплашва Австрия??? Баси логиката - Сърбия си подменя въоръжението и това веднага е трактувано като евентуални намерения за евентуално възстановяване на суверинитета на Сърбия над Косово.

Албанците още ще се разочароват, очевидно американците се изтеглят от Балканите, ще разчитат само на военната си база в Косово. И на БокУ като на пръв американски лакей ще му паднат акциите много.

Няма да се изтеглят американците от Балканите другарю!Имат голямо и осезателно присъдтвие в Турция и в Румъния.Също и у нас предстои разрастване на военното сътрудничество и строеж на съвместни авио и ракетни бази

никЪк не е добре, другарко Петрова !

Че вие сте си крайно въоръжени! Видяхме го по телевизията. А и огромната американска база, построена там след създаването от САЩ на новата нация Косово, ви пази с най-модерни оръжия.

Няма нужда шиптъре да се въоръжавате , направо се предавайте , много Ви се набра!