Председателят на Общинския съвет в Плевен ще съди депутат

Поводът са твърдения на народния представител, че „поредна болница в града ще се строи на детска спортна площадка“

Обратно в новината

Коментари - Председателят на Общинския съвет в Плевен ще съди депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете се. Кротнете се. Бъдете послушни.

Стига с тези болници! То, доктори няма, те болници ще строят. Разбира се, че Митев е в конфликт на интереси и трябва да се отзове като общински съветник, въобще. Строежът е нужен да се вложи по- бързо открадната от държавата паричка. Вместо да им се позволи да ги влагат, силовите органи да им конфискуват заграбените мангизи.

Този ли ще съди? Това е смешно! Този който по информация от кухнята се занимава с това-онова в община Плевен се прави на моралист! Не го е срам!

Този общинар е в конфликт със себе си, да не говорим за конфликт на интереси. Тези неща се лекуват в Карлуково, а ако и това не помогне да си спомни стиха за цъфтенето на теменугите на П. Пенев.

Общинарят е л. Типчиен конфликт на интереси. Била занемарена? - естествено, щом общината не се е погрижила да не е занемарена!!! Т.е. корупционна сделка, която е подготвяна да изглежда едва ли не в полза на общината. Типично корупционно поведение! Председател, не бил участвал в обсъжданията... баси! Има и трима честни, явно не могат да скочат на мафията. Хей, кой гласува и избира такива?! Вие ги избирате, сбърканяци! Не са те виновни ,а тъпаците, които избират боклук.

Да бе, не било детска спортна площадка, а територия за спорт! Той, председателя, не бил гласувал, само внесъл точката в дневния ред на заседанието и подготвил заедно с Кмета решението! Егати наглеца!

Напълно сте прав. Очакваме да се маха този Спартанец, че големи далавери и схеми.

Мартин Митев се авторитетен политик от Плевен, уважаван от гражданите на Плевен.През последните месеци депутати от ПП правят и други опити да имитират загриженост за града.За съжаление понякога съвсем нелепо , дори смешно.Наскоро демонстрираха загриженост за ремонта на Плевенския театър, но то беше едно безсмислено говорене.Както се казва "лаф да става".по-кротко с предизборното говорене.

България няма нужда от болници.

Няма нужда от такива пиявици.