Коментари - Полският президент: Лидерите на ЕС лъжат! | Днес.dir.bg

Полският президент: Лидерите на ЕС лъжат!

Анджей Дуда обвини лидерите на ЕС, че лъжат, като твърдят, че промените в полската съдебна система застрашават върховенството на закона и демократичните принципи

Обратно в новината

Коментари - Полският президент: Лидерите на ЕС лъжат! | Днес.dir.bg

Коментари

Че лидерите на ЕС лъжат си го знаем и без полския президент, но не е зле, че го казва. Все пак друго си е да го чуем потвърдено от високо. За съжаление ходилият на училище в САЩ нашенски натовски бесепар никога не би изрекъл такава, макар и очевидна за всеки здравомислещ истина.

Мачкай тез педали, Дуда, бабата, нацистка луда, сороските говнояди и Европа ще 'илЯди.

Съмненията които те терзаят за избора на Тръмп са продукт на неопределения ти пол

Отдавна е факт, че влезе ли България в някой съюз, той скоро се бастисва. Още като ни приеха в ЕС , ми стана ясно каква ще му е съдбата. Въпрос на време е горди и независими страни като Чехия, Унгария и Полша да го напуснат. Все повече страни ще търсят позиции като на Великобритания или на Швейцария. Само ние ще останем последни да слугуваме на брюкселската каста никому ненужни чиновници, които доволно потриват ръце след всеки нов милиарден заем от нашите управляващи. Така като до последно слугувахме на комунизма и бяхме зависими от него, така и сега до последно ще им слугуваме и ще заробим държавата си. Ще ми се и аз да видя български политик, който директно да каже на ЕС какво мисли редовия българин за него.

Разпада се, не защото ние сме влезли. А те сами си го предизвикват с отношението си към нас. Всеки, който ни мачка, изнудва, рекетира е обречен. Преди СССР се разпадна, после САЩ ни колонизира и вече е пътник като държава, в неспасяемо финансово положение. Евопейския съюз ни взе, но се опитва да ни направи гейчета и да ни изтрие историята, като я замества с фалшификати. Накратко поведение гавра спрямо нас. И съответно няма да има бъдеще. Българин е не просто националност, това е духовна степен и тук се раждат особено сегашни времена високоразвити души, защото имат изключително отговорна задача. За съжаление са еднопосочно дезертиралите от задачата. Ще го разберат след време. Не принудените за прехрана. Няма да има проблеми с нас само държава, в съюз равноправен с нас. Тогава тази държава няма да има предизвикани проблеми. А в момента е трудно, защото в България е фронт и се води доста жестока и твърде решаваща битка между Светлината и Тъмнината. За това е тежко и хаос. Това е причината в опита чрез липса на пари да ни изселят от тези земи и да се нанесат други, които ни държат в изкуствена бедност. Но всичко е до време.

има съмнение че бабата може да се чувства като дядо и ако е така всичко в ЕС е объркано като в главите на лидерите

В БРЮКСЕЛ НИ КОМАНДВАТ ЕДНА ЛУДА БАБА ,И НЯКОЛКО ИНДИВИДА ОТ НЕОПРЕДЕЛЕН ПОЛ

мнението на Kозяк е известно...

Лицемерието на Западна Европа наистина няма граници - в това поляците и чехите са прави. Европа на 2, 3, 4 скорости. Неравенство в заплатите, в шенген, във визите за САЩ и Канада, в еврото, в качеството на продуктите, които плащаме по-скъпо, а с по-ниско качество (Кока-Кола, Нестле, Ариел и мн. други). Докато България смирено свежда глава и корумпираните ни политици се съгласяват със всичко, Полша, Чехия и Унгария отново показват твърдост и безкомпромис спрямо нео-комунизма, пардон, неолиберализма и се обявяват против хомофашистката и толерастката диктатура на ЕС.

Еуропедалският съюз, пръска слюнки и слуз, брюкселските миндили, нещо са се разлютили, ама нещо не им се получава, за гейсъюза, все по-зле става, все по-малка тежест има, и все по-незрима роля изпълнява, гейсъюзът е слама и плява!

тия от ек и европарламента първо да почнат да плащат данъци и осигуровки като нас и тогава да ми говорят за върховенство на закона. това са само измислени от тях и само за тях закони. браво на полша и на полския президент, че се опълчват на тая никому ненужна каста в брюксел

Шматарок,дали въшките от ЕК си представят ЕС без Полша-огромен пазар и огромен производител,а?

Стара истина е, че който лъже той и краде! Лидерите на ЕС лъжат и крадат непрекъснато. Затова обичат и лъжливят и крадлив тиквопитек от Банкя!

Непослушните, със собствено мнение, защитаващи интересите на държавите си, както подобава, се наказват от водещите фигури на разпадащия се ЕС. Ако не искат да ги наказват да следват политиката на постоянен "партер" и целувки "уста в уста" на българския премиер Б.Б.

Това че ЕвроГейовете са пе----раси и лъжци не е новина. Браво, че се намират такива като поляците, унгарците, чехите, които да кажат в лицето на измамниците, че са такива. И това не е нищо ново. По времето на СССР, унгарците, чехите и поляците се опълчиха срещу лъжливата система. Сега правят същото. А нашите Тошо-Боковци и тогава и сега лижат задни части, унизително е да имаме такива плужеци да излагат България.

така става, когдато повечето хора в ЕП са пе*ераси

"Целта невинаги е да се постигне конкретен резултат, а да се подклаждат съществуващи напрежения, да се подхранва гневът, да се изостря поляризацията и да се забули всичко в такава мъгла от лъжи, че истината да стане недостижима. Целта на фалшивите новини е да обезцени "валутата" на всички новини и по този начин да се подкопаят основите на плуралистичната политика."

"Недоверието към ЕС не бе изфабрикувано в завод край Санкт Петербург."

Тук някой се правят на ощипани моми ... НО !!! "Няма никакво съмнение, че кандидат - президентската кампания на Доналд Тръмп в САЩ е получила значителна руска подкрепа. Фейсбук премахна десетки хиляди страници, за които се смята, че са били замесени в саботаж на френските и германските избори. Едва ли британските вотове са избегнали мръсните пари и тормоза от батальоните тролове."

за тебе няма съмнение. за мене има

Системата на двойните аршини е вече неизменна част от политиката на ЕС. Суспендирането на правата на каталунците и всички явни нарушения от страна на централното правителство на Испания въобще не се коментират. Ако на някой трябва да се отнемат правата за гласуване, това е Испания, а не Полша. Наказват поляците, защото водят своя политика по отношение на емигрантите и така искат да сплашат Вишеградската четворка. На бас, че англичаните ще бъдат на печалба от излизането си от такъв педерастки ЕС. Те надушиха накъде отиват нещата и намериха най-правилното решение.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

loyola

Дали промените в полската съдебна система застрашават върховенството на закона и демократичните принципи се решава от съд а не от политици, които говорят каквото им изнася...

Те лъжат и мислещите го знаят, но ако вие им клекнете ще се наредите до тях...

Дай факти, че от ЕС някога са лъгали, русофилска отрепко ...

Няма факти без интерпретации, умният във фактите вижда лъжа, а глупавият изобщо не може да мисли.

Излъгаха, че АЕЦ Козлодуй 3 и 4 ще бъде пуснат след партньорската проверка.

Естествено, еврогейовете лъжат, но с Полша ще си счупят главата. Полша ще бъде подкрепена от държавите от Вишеградската четворка и Австрия. Никакви санкции няма да могат да и наложат еврогейските комисари и това е добро за цяла Европа. Ако конфронтацията продължи, тези горди и достойни държави, които навремето не се подчиниха на диктата на Москва, няма да се подчинят и на диктата на Брюксел и ще се отделят в някаква нова Австро-Унгария. Те имат исторически и културен общ опит и разбирателство по-между си. Най-културната част на Полша навремето е била в Австро-Унгария с Краков и дворците начело. Въпросът е, когато хлопне мандалото и за нас, ние с кого ще се отделим и обединим на база на историческия ни и културен опит? :()

Путин е най долният лъжец и измамник - доказано е, че ползва новите технологии за разпространение на сплетни, дезинформация и фалшиви "новини" !

Само не разбрах какво общо има Путин със случая? Много сте промити и жалки тролове.

Всъщност аз съм просто един нещастен пе---рас, не само в преносен смисъл. Плащат ми за да троля и да пиша простотии, така че не ми обръщайте внимание.

НАВЕДАТ ГЛАВИ , ВИШЕГРАДСКАТА ГРУПА ЩЕ Е РАЗБИТА !!!! ЙЕЗУИТ-ПЕДЕРАСТИТЕ ТОВА ИСКАТ, РАЗБИВАНЕ ПОЕДИНИЧНО !!!

Поляците са селските бекове на Европа - много просто, недалновидно и същевременно тарикатско племе, язък че говорят словенския език. Но в случая са прави, отправяйки упреци към еврогейските комисари - ЕК е тоталитарна институционална структура, служеща вярно на колониалната идея да се обезличи Европа, да се премахнат всякакви реални наченки на справедлива интеграция.

За това ли поляците протестираха за същите тези промени, които дават възможност за политически контрол на Върховния съд. Това е връщане към едни други времена.

И там протестиращите като тук са платени защото това което става не ги вълнува а не го разбират въобще..Направо като нашите ''умни и красиви''....

Много ясно е че глобалистите от ЕС лъжат! Такава нагла намеса във вътрешните работи на Полша вече минава всякакви граници! Най-добре е Полша да напусне фашисткия ЕС! Не виждам друго решение!

Ами така ги учат менторите им от САЩ и ГБ-то! Затова вторите напуснаха ЕС! Сега менторите им поединично ще работят за отслабване на ЕС, за да ликвидират конкуренцията му. А поляците като кученца джафкат послушно, защото ако не слушкат няма да лапкат. Досега цоцаха от евронянката и от отвъдокеанската такава, но като намалеят еврофондовете ще могат да разчитат само на парички отвъд океана. Та гледат си интересите хората, макар, че и те са като нас по отношение на присламчване винаги към силните на деня! И обикновено, като нас, и те ядат хурката! Макар и не чак в такава степен.

До средата на 16 век Полша е голяма и силна европейска държава. На кралския престол застава Сигизмунд Ваза, който е с шведско потекло. По това време римският папа започва контрареформация в Европа и възстановяване католицизма във всички държави. Полският крал поема задължение пред Ватикана да направи съседите си, протестанска Швеция и православна Русия, също католически държави. Започва безконечни войни, които изтощават Полша и Швеция и накрая Русия побеждава окончателно и двете страни, при Петър първи. Иван Вазов нарича Полша паднал исполин в свое стихотворение ... и т.н. ...

Благодаря за инфото :)). Не ми беше известно. Приятно е, когато форума е използван за обмен и корекция на мнения и нови познания. Лошото е, че пропагандния матриял от американското посолство освинва всичко, до което се докосне. Изключително агресивни, нагли и напомпани с въздух, който са го обявили за самочувствие и знание.

Много си смешен, когато си пишеш руските глупости, а после сам си пляскаш и си викаш: "Евалата!" :))

Няма да го напусне - ще го реформира, да не е наобратно. ГеЮвете ще ги прати в Африка и Близкия изток, пък нормалните ще управляват. Ще разследват сорос и соросоидиотите и ще ги пратят в Сибир, в урановите мини.

Това е важно. Свидетели сме, как ЕС иска да установи силова диктатура в Европа. Всичко това е абсурд. Тази организация има шанс да съществува само като конфедерация. Като съдружие на независими държави. Масата в Европа е прекалено разнородна, за да може дълго време да има единна диктатура. Самият европейски съюз е еврейски проект, още преди Първата световна война. И е предвидена диктатура. Май на малоумници. В случая се опитват да разиграват наказателна показна операция. Надеждата е, че Полша ще бъде подкрепена от Унгария и Чехия. В бъдеще, тези страни най вероятно ще излязат от съюза. Тъй като все повече неговият път се разминава с пътя на здравия разум и националните интереси, които тези държави наистина защитават. Съюзът се тресе стабилно. А ние сме тръгнали еврозона да влизаме, пълна глупост.

искат декрет за мира

Вън ес и нато/сащ от България!

Да дойдат такновете!

Китайците да дойдат. С прокурорите разследващи корупция и взводовете за изпълнение на присъдите.

Вън Русия от България !

Еврогейците в Африка и Афганистан. Да ги начешат, че да мирясат. Че да мирясат от тях и нормалните хора.

Всъщност вие сте продажници и национални предатели. Само саботирането на Южен поток да не минава през България, ни лишава от 700-800 МИЛИОНА ЕВРО ГОДИШНО ОТ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ. За другите изгоди да не говорим. Ето това сте вие, мизерници и чужди мекерета. Европейци и сте, хамериканци ли сте, все сте една и съща мърша!

Единственият начин ЕС да беше силна е да се фокусира единствено и само върху икономика и присъщото и свободно движение на хора (хора обаче), стоки, капитали. И върху нищо друго. Всеки допълнителен опит за политически правила, ценности, диктат от всякакъв характер отслабва ЕС и я превръща в примитивна империя. Империите са диктат на силна държава над слаби. Това изразходва колосална енергия за да се поддържа и като всяко силово действие рано или късно рухва под собствената си тежест. Как ще държиш за гушата големи и значими страни дълго време? Това не е ставало в историята и няма да стане. Дори пудели като нас не можеш да задържиш насила безкрайно дълго време. Хора като мен от яростни антикомунисти и проевропейски и продемократично настроени се превърнахме в отрицатели на "ценностите". Защо стана така? Да не би да ми плащат от Москва и да съм станал мурзилка? Това е смешно. Ако Москва плащаше на 2/3 от българите, щяхме да забогатеем. Не, просто мислим с главите си. Не е нужно да си особено умен за да виждаш какво става. Няма да сработи ЕС по този начин.

Това с "мурзилките" въобще не е мнение на много хора, а на няколко платени трола. Целта на такива дебилни постове е да свеждат дискусията до размяна на обиди, за да няма реален, интелигентен дебат. А без интелигентен дебат не може да се формира ясна опозиция на настоящия еврорежим. Има цели учебници по темата, писани от разните служби - намират се в нета.

И как си представяш да има свободно движение на стоки с РАЗЛИЧНИ ЗАКОНИ И СТАНДАРТИ?

За NAFTA да си чувал? Ама не тая в опелчето.

Ако внимателно прочетете написаното и ако се замислите, ще видите, че няма противоречие между мненията ни. Естествено че са нужни правила, които да се хармонизират, но САМО ИКОНОМИЧЕСКИ. Без екстрите "солидарност, толерантност, права на различните, ценности, либералности" и пр. плява, която ще разруши "общия европейски дом".

Вадим Зеланд е автор на любопитна "теория на махалата". Според нея явленията в света са махала, чието стабилно състояние е равновесното, т.е. неподвижното. Влагането на прекомерност в каквото и да е в живота, представлява енергия, която залюлява махалото в някаква посока. В момента, в който отместите махалото, възникват равновесни сили, които противостоят. "Всяко действие предизвиква равно по сила и противоположно по посока противодействие". ЕС с прекомерната си активност над "членовете си" залюлява махала. И активира равновесни сили. Много е просто. Когато "махалото" ЕС спре да се люлее, (а това винаги става, защото люлеенето разходва енергия) резултатът ще е или разпаднал се ЕС, или реформиран, т.е. без прекомерност.

Полша е абсолютната противоположност на България.

Е, не чак във всичко! Не ги идеализирай! Точно като нас са с грапави езици в задниците на силните на деня! А и нашите жени масово напоследък станаха като полякините - загубиха националността си и станаха професионалистки!

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." Йоан 8:44

ЕС или ще е съюз на суверенни държави или...да се разпуска !

Не може да има съюз между държави без да има ОБЩИ ПРАВИЛА, КОИТО ДА СЕ СПАЗВАТ. Няма как всеки да спазва само правилата, които му изнасят.

Правилата на Германия, която е васал на САЩ.

икономически във някаква степен-да,но не поитически,морални,евроценности;либерастия,толерастия,педерастия,педофилия,геронтофилия,Cатанизъм!!!

акъла, ама дано не е късно!

голяма страна горд народ-не могат да ги претопят ни руснаци ни германци

В Полша има ли мутри?

FuckTheEU

Туск не лъже ли? Полските политици не лъжат ли като съдрани за катастрофата край Смоленск? Извадете първо гредата от вашето око преди да коментирате другите пинокиовци!!!

Лидерите на ЕС лъжат. Лидерите на България също лъжат. Най-много лъжат гербажиите, начело с вожда Борисов

В допълнение на Полския политик ще кажа ,че Европейския съюз е най-голямата мафия и рабойническа клика която някога е съществувала.Узаконена,наложена,добре изтъкана на база на лъжи,лицемерие ,коварство ,дългогодишне програма за изтребването на народите и разбира се на педерастията.Очаквам с нетърпения краха на тази абсурдна за мен мафоитска структура .Дано да съм жив да видя !

Затова ли когато обикалям в цяла България, навсякъде виждам табели на които пише : " Съфинансирано със средства по Оперативна програма "Регионално развитие" " ??? Много сте нагли русофилистиците !

днес взе ли си хапчетата ?

1. Те са голяма държава, голяма територия, голямо население и потенциал. Те събориха комунизма дет се вика и още си търсят дивидентите. Не ги виня. 2. Комплексите от 1939та, когато на практика Полша беше (отново) разделена от Хитлер и Сталин (този път Австроунгария липсва само по обясними причини) като последния (Сталин) изчака хитро и коварно от 1 до 17 септември за да може Хитлер да остане чудовището за историята, а Сталин да е спасителя. Така Полша услужливо сочи с пръст и двете велики сили, както им се иска и може да ги хули с основание. Не ги виня. Но видовден иде и истината кой в ЕС работи, кой лапа и кой само краде и маже като нас трябва да се каже. Демокрацията - забравете я. Демокрацията е свободата необходима на нормалния класически капитълизъм да се развива. Такъв вече няма - значи свободата я замитаме в килераааааа. Стягайте се за празници.

Поляците си избраха кой да ги управлява и това си е тяхна работа. ес не се намесва в работите на Германия или Франция да речем, не им достига смелост да се изрепчат на меркел, та подхванаха Полша. Каквото и да направят поляците оттук нататък, пак ще е лошо и пак ще им търсят кусури, щом не играят по европ. свирка, не щат квоти и управляват по свое усмотрение.

Ако ми позволите бих изместил леко центъра. Защо не чувам, никога Англия, Германия, Франция да са виновни за нещо в ЕС ? Според мен първите не са за мирисане въобще ( не са се къпали даже преди време ), вторите са невъобразимо прави за всичко и всякога ( и те не са се къпали :) ), а Германците тотално потопиха Европа в страх, но никога тези три големи и "велики" сили не са виновни!?! Защо ли?!

Дуда, Тръмп, Орбан, Мей... са мурзилки"))) Най-големият демократ в ЕС е Плевнялиев:))) Да живей демокрацията:)))

Най големият проблем на днешният свят е Путинова Русия - това е псевдо държава, "колос на глинени крака", огнище на зараза, гнездо на болести и зло. Нищо добро света не е видял от там през последните 15-20 години ...

Като казваш "днешния свят", да те питам ти на кой свят живееш?

Въртим, сучем-пак "Путинова Русия"! Абе що си не гледате работата? Значи света добро не е видял оттам 15-20 години? Ама преди, докато грабеха Елцин-добре си беше! А за "колоса на глинени крака" питай бачо си Хитлер! Него тоя колос много лошо го ритна с глинените крака!

Този е открил топлата вода! Та работата на политиците е да лъжат. Особено тези в ЕС са доста пристрастени към лъжите и двойният аршин! Освен това са особено нагли, защото са недосегаеми.

Полша винаги!!! е следвала Англия ,така че процесът ,както виждам е стартиран!!

Полша има симпатии към Великобритания просто защото е била окупирана от руснаци, австрийци, немци, но не и от англичани. Но това е било в миналото. В момента положението е различно.

Още в края на СИВ полша бе много добре захранена с американските милиони, много голяма полска дияспора живее в САЩ. САЩ се стреми да изтласка, да ликвидира ЕС, разделяй и владей - това е политиката на САЩ.

Ама верно казва Дуда за еврогеЮвете - лъжат та се късат и са гад долна, мръсна.

Достатъчно ми беше да прочета "еврогеЮвете" и веднага разбрах как в празната ти глава още отекват залповете на Аврора ... За теб единствен мъжкар явно е Путин нищо че си има мъжки любовник - Медведев ...

Достатъчно ми беше да видя "ника" ти "Европеец", за да съм наясно, че си еврогеец, демек педерас.

1. Буров - известният БГ банкер казва, че има 2 вида управление - директна диктатура (СССР, НРБ - комунизма с други думи беше такова нещо) и прикрита диктатура (т.нар. демокрация), която задължително се прави с много, много пари. 2. Желю Желев - прехода у нас от тоталитарна към демоктатична система няма да е директен, а през междинна форма на мека диктатура (изключително подходящо определение от преди към 30 г. за Борисовия режим). Събираме двете неща 1+2 и започваме да си обясняваме защо в БГ бившите комунисти БСП се налага да спасяват демокрацията, която уж беше син патент. Защо Тръмп прави необясними неща в САЩ, защо в Изт. Европа, която остана по-бедна имаме по-лесно отстъпление от прикритата диктатура - демокрация към не-толкова прикрита. Обясненията ми са доста бързи и кратки, но няма място в пост за повече доказателства. Весели празници.

Добър пост! Но трябва и страст.

но страстите в БГ политика на няколко пъти доведоха до национални катастрофи, а сега пък имаме от страсти рекордна за ЕС бедност и нещо твърде интересно БСП спасява демокрацията от десницата, която напълно обективно се отказва от истинска демокрация, защото без пари демокрация не става

Коментари - Полският президент: Лидерите на ЕС лъжат! | Днес.dir.bg

Полският президент: Лидерите на ЕС лъжат!

Анджей Дуда обвини лидерите на ЕС, че лъжат, като твърдят, че промените в полската съдебна система застрашават върховенството на закона и демократичните принципи

Обратно в новината

Коментари - Полският президент: Лидерите на ЕС лъжат! | Днес.dir.bg

Коментари

Че лидерите на ЕС лъжат си го знаем и без полския президент, но не е зле, че го казва. Все пак друго си е да го чуем потвърдено от високо. За съжаление ходилият на училище в САЩ нашенски натовски бесепар никога не би изрекъл такава, макар и очевидна за всеки здравомислещ истина.

Мачкай тез педали, Дуда, бабата, нацистка луда, сороските говнояди и Европа ще 'илЯди.

Съмненията които те терзаят за избора на Тръмп са продукт на неопределения ти пол

Отдавна е факт, че влезе ли България в някой съюз, той скоро се бастисва. Още като ни приеха в ЕС , ми стана ясно каква ще му е съдбата. Въпрос на време е горди и независими страни като Чехия, Унгария и Полша да го напуснат. Все повече страни ще търсят позиции като на Великобритания или на Швейцария. Само ние ще останем последни да слугуваме на брюкселската каста никому ненужни чиновници, които доволно потриват ръце след всеки нов милиарден заем от нашите управляващи. Така като до последно слугувахме на комунизма и бяхме зависими от него, така и сега до последно ще им слугуваме и ще заробим държавата си. Ще ми се и аз да видя български политик, който директно да каже на ЕС какво мисли редовия българин за него.

Разпада се, не защото ние сме влезли. А те сами си го предизвикват с отношението си към нас. Всеки, който ни мачка, изнудва, рекетира е обречен. Преди СССР се разпадна, после САЩ ни колонизира и вече е пътник като държава, в неспасяемо финансово положение. Евопейския съюз ни взе, но се опитва да ни направи гейчета и да ни изтрие историята, като я замества с фалшификати. Накратко поведение гавра спрямо нас. И съответно няма да има бъдеще. Българин е не просто националност, това е духовна степен и тук се раждат особено сегашни времена високоразвити души, защото имат изключително отговорна задача. За съжаление са еднопосочно дезертиралите от задачата. Ще го разберат след време. Не принудените за прехрана. Няма да има проблеми с нас само държава, в съюз равноправен с нас. Тогава тази държава няма да има предизвикани проблеми. А в момента е трудно, защото в България е фронт и се води доста жестока и твърде решаваща битка между Светлината и Тъмнината. За това е тежко и хаос. Това е причината в опита чрез липса на пари да ни изселят от тези земи и да се нанесат други, които ни държат в изкуствена бедност. Но всичко е до време.

има съмнение че бабата може да се чувства като дядо и ако е така всичко в ЕС е объркано като в главите на лидерите

В БРЮКСЕЛ НИ КОМАНДВАТ ЕДНА ЛУДА БАБА ,И НЯКОЛКО ИНДИВИДА ОТ НЕОПРЕДЕЛЕН ПОЛ

мнението на Kозяк е известно...

Лицемерието на Западна Европа наистина няма граници - в това поляците и чехите са прави. Европа на 2, 3, 4 скорости. Неравенство в заплатите, в шенген, във визите за САЩ и Канада, в еврото, в качеството на продуктите, които плащаме по-скъпо, а с по-ниско качество (Кока-Кола, Нестле, Ариел и мн. други). Докато България смирено свежда глава и корумпираните ни политици се съгласяват със всичко, Полша, Чехия и Унгария отново показват твърдост и безкомпромис спрямо нео-комунизма, пардон, неолиберализма и се обявяват против хомофашистката и толерастката диктатура на ЕС.

Еуропедалският съюз, пръска слюнки и слуз, брюкселските миндили, нещо са се разлютили, ама нещо не им се получава, за гейсъюза, все по-зле става, все по-малка тежест има, и все по-незрима роля изпълнява, гейсъюзът е слама и плява!

тия от ек и европарламента първо да почнат да плащат данъци и осигуровки като нас и тогава да ми говорят за върховенство на закона. това са само измислени от тях и само за тях закони. браво на полша и на полския президент, че се опълчват на тая никому ненужна каста в брюксел

Шматарок,дали въшките от ЕК си представят ЕС без Полша-огромен пазар и огромен производител,а?

Стара истина е, че който лъже той и краде! Лидерите на ЕС лъжат и крадат непрекъснато. Затова обичат и лъжливят и крадлив тиквопитек от Банкя!

Непослушните, със собствено мнение, защитаващи интересите на държавите си, както подобава, се наказват от водещите фигури на разпадащия се ЕС. Ако не искат да ги наказват да следват политиката на постоянен "партер" и целувки "уста в уста" на българския премиер Б.Б.

Това че ЕвроГейовете са пе----раси и лъжци не е новина. Браво, че се намират такива като поляците, унгарците, чехите, които да кажат в лицето на измамниците, че са такива. И това не е нищо ново. По времето на СССР, унгарците, чехите и поляците се опълчиха срещу лъжливата система. Сега правят същото. А нашите Тошо-Боковци и тогава и сега лижат задни части, унизително е да имаме такива плужеци да излагат България.

така става, когдато повечето хора в ЕП са пе*ераси

"Целта невинаги е да се постигне конкретен резултат, а да се подклаждат съществуващи напрежения, да се подхранва гневът, да се изостря поляризацията и да се забули всичко в такава мъгла от лъжи, че истината да стане недостижима. Целта на фалшивите новини е да обезцени "валутата" на всички новини и по този начин да се подкопаят основите на плуралистичната политика."

"Недоверието към ЕС не бе изфабрикувано в завод край Санкт Петербург."

Тук някой се правят на ощипани моми ... НО !!! "Няма никакво съмнение, че кандидат - президентската кампания на Доналд Тръмп в САЩ е получила значителна руска подкрепа. Фейсбук премахна десетки хиляди страници, за които се смята, че са били замесени в саботаж на френските и германските избори. Едва ли британските вотове са избегнали мръсните пари и тормоза от батальоните тролове."

за тебе няма съмнение. за мене има

Системата на двойните аршини е вече неизменна част от политиката на ЕС. Суспендирането на правата на каталунците и всички явни нарушения от страна на централното правителство на Испания въобще не се коментират. Ако на някой трябва да се отнемат правата за гласуване, това е Испания, а не Полша. Наказват поляците, защото водят своя политика по отношение на емигрантите и така искат да сплашат Вишеградската четворка. На бас, че англичаните ще бъдат на печалба от излизането си от такъв педерастки ЕС. Те надушиха накъде отиват нещата и намериха най-правилното решение.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

loyola

Дали промените в полската съдебна система застрашават върховенството на закона и демократичните принципи се решава от съд а не от политици, които говорят каквото им изнася...

Те лъжат и мислещите го знаят, но ако вие им клекнете ще се наредите до тях...

Дай факти, че от ЕС някога са лъгали, русофилска отрепко ...

Няма факти без интерпретации, умният във фактите вижда лъжа, а глупавият изобщо не може да мисли.

Излъгаха, че АЕЦ Козлодуй 3 и 4 ще бъде пуснат след партньорската проверка.

Естествено, еврогейовете лъжат, но с Полша ще си счупят главата. Полша ще бъде подкрепена от държавите от Вишеградската четворка и Австрия. Никакви санкции няма да могат да и наложат еврогейските комисари и това е добро за цяла Европа. Ако конфронтацията продължи, тези горди и достойни държави, които навремето не се подчиниха на диктата на Москва, няма да се подчинят и на диктата на Брюксел и ще се отделят в някаква нова Австро-Унгария. Те имат исторически и културен общ опит и разбирателство по-между си. Най-културната част на Полша навремето е била в Австро-Унгария с Краков и дворците начело. Въпросът е, когато хлопне мандалото и за нас, ние с кого ще се отделим и обединим на база на историческия ни и културен опит? :()

Путин е най долният лъжец и измамник - доказано е, че ползва новите технологии за разпространение на сплетни, дезинформация и фалшиви "новини" !

Само не разбрах какво общо има Путин със случая? Много сте промити и жалки тролове.

Всъщност аз съм просто един нещастен пе---рас, не само в преносен смисъл. Плащат ми за да троля и да пиша простотии, така че не ми обръщайте внимание.

НАВЕДАТ ГЛАВИ , ВИШЕГРАДСКАТА ГРУПА ЩЕ Е РАЗБИТА !!!! ЙЕЗУИТ-ПЕДЕРАСТИТЕ ТОВА ИСКАТ, РАЗБИВАНЕ ПОЕДИНИЧНО !!!

Поляците са селските бекове на Европа - много просто, недалновидно и същевременно тарикатско племе, язък че говорят словенския език. Но в случая са прави, отправяйки упреци към еврогейските комисари - ЕК е тоталитарна институционална структура, служеща вярно на колониалната идея да се обезличи Европа, да се премахнат всякакви реални наченки на справедлива интеграция.

За това ли поляците протестираха за същите тези промени, които дават възможност за политически контрол на Върховния съд. Това е връщане към едни други времена.

И там протестиращите като тук са платени защото това което става не ги вълнува а не го разбират въобще..Направо като нашите ''умни и красиви''....

Много ясно е че глобалистите от ЕС лъжат! Такава нагла намеса във вътрешните работи на Полша вече минава всякакви граници! Най-добре е Полша да напусне фашисткия ЕС! Не виждам друго решение!

Ами така ги учат менторите им от САЩ и ГБ-то! Затова вторите напуснаха ЕС! Сега менторите им поединично ще работят за отслабване на ЕС, за да ликвидират конкуренцията му. А поляците като кученца джафкат послушно, защото ако не слушкат няма да лапкат. Досега цоцаха от евронянката и от отвъдокеанската такава, но като намалеят еврофондовете ще могат да разчитат само на парички отвъд океана. Та гледат си интересите хората, макар, че и те са като нас по отношение на присламчване винаги към силните на деня! И обикновено, като нас, и те ядат хурката! Макар и не чак в такава степен.

До средата на 16 век Полша е голяма и силна европейска държава. На кралския престол застава Сигизмунд Ваза, който е с шведско потекло. По това време римският папа започва контрареформация в Европа и възстановяване католицизма във всички държави. Полският крал поема задължение пред Ватикана да направи съседите си, протестанска Швеция и православна Русия, също католически държави. Започва безконечни войни, които изтощават Полша и Швеция и накрая Русия побеждава окончателно и двете страни, при Петър първи. Иван Вазов нарича Полша паднал исполин в свое стихотворение ... и т.н. ...

Благодаря за инфото :)). Не ми беше известно. Приятно е, когато форума е използван за обмен и корекция на мнения и нови познания. Лошото е, че пропагандния матриял от американското посолство освинва всичко, до което се докосне. Изключително агресивни, нагли и напомпани с въздух, който са го обявили за самочувствие и знание.

Много си смешен, когато си пишеш руските глупости, а после сам си пляскаш и си викаш: "Евалата!" :))

Няма да го напусне - ще го реформира, да не е наобратно. ГеЮвете ще ги прати в Африка и Близкия изток, пък нормалните ще управляват. Ще разследват сорос и соросоидиотите и ще ги пратят в Сибир, в урановите мини.

Това е важно. Свидетели сме, как ЕС иска да установи силова диктатура в Европа. Всичко това е абсурд. Тази организация има шанс да съществува само като конфедерация. Като съдружие на независими държави. Масата в Европа е прекалено разнородна, за да може дълго време да има единна диктатура. Самият европейски съюз е еврейски проект, още преди Първата световна война. И е предвидена диктатура. Май на малоумници. В случая се опитват да разиграват наказателна показна операция. Надеждата е, че Полша ще бъде подкрепена от Унгария и Чехия. В бъдеще, тези страни най вероятно ще излязат от съюза. Тъй като все повече неговият път се разминава с пътя на здравия разум и националните интереси, които тези държави наистина защитават. Съюзът се тресе стабилно. А ние сме тръгнали еврозона да влизаме, пълна глупост.

искат декрет за мира

Вън ес и нато/сащ от България!

Да дойдат такновете!

Китайците да дойдат. С прокурорите разследващи корупция и взводовете за изпълнение на присъдите.

Вън Русия от България !

Еврогейците в Африка и Афганистан. Да ги начешат, че да мирясат. Че да мирясат от тях и нормалните хора.

Всъщност вие сте продажници и национални предатели. Само саботирането на Южен поток да не минава през България, ни лишава от 700-800 МИЛИОНА ЕВРО ГОДИШНО ОТ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ. За другите изгоди да не говорим. Ето това сте вие, мизерници и чужди мекерета. Европейци и сте, хамериканци ли сте, все сте една и съща мърша!

Единственият начин ЕС да беше силна е да се фокусира единствено и само върху икономика и присъщото и свободно движение на хора (хора обаче), стоки, капитали. И върху нищо друго. Всеки допълнителен опит за политически правила, ценности, диктат от всякакъв характер отслабва ЕС и я превръща в примитивна империя. Империите са диктат на силна държава над слаби. Това изразходва колосална енергия за да се поддържа и като всяко силово действие рано или късно рухва под собствената си тежест. Как ще държиш за гушата големи и значими страни дълго време? Това не е ставало в историята и няма да стане. Дори пудели като нас не можеш да задържиш насила безкрайно дълго време. Хора като мен от яростни антикомунисти и проевропейски и продемократично настроени се превърнахме в отрицатели на "ценностите". Защо стана така? Да не би да ми плащат от Москва и да съм станал мурзилка? Това е смешно. Ако Москва плащаше на 2/3 от българите, щяхме да забогатеем. Не, просто мислим с главите си. Не е нужно да си особено умен за да виждаш какво става. Няма да сработи ЕС по този начин.

Това с "мурзилките" въобще не е мнение на много хора, а на няколко платени трола. Целта на такива дебилни постове е да свеждат дискусията до размяна на обиди, за да няма реален, интелигентен дебат. А без интелигентен дебат не може да се формира ясна опозиция на настоящия еврорежим. Има цели учебници по темата, писани от разните служби - намират се в нета.

И как си представяш да има свободно движение на стоки с РАЗЛИЧНИ ЗАКОНИ И СТАНДАРТИ?

За NAFTA да си чувал? Ама не тая в опелчето.

Ако внимателно прочетете написаното и ако се замислите, ще видите, че няма противоречие между мненията ни. Естествено че са нужни правила, които да се хармонизират, но САМО ИКОНОМИЧЕСКИ. Без екстрите "солидарност, толерантност, права на различните, ценности, либералности" и пр. плява, която ще разруши "общия европейски дом".

Вадим Зеланд е автор на любопитна "теория на махалата". Според нея явленията в света са махала, чието стабилно състояние е равновесното, т.е. неподвижното. Влагането на прекомерност в каквото и да е в живота, представлява енергия, която залюлява махалото в някаква посока. В момента, в който отместите махалото, възникват равновесни сили, които противостоят. "Всяко действие предизвиква равно по сила и противоположно по посока противодействие". ЕС с прекомерната си активност над "членовете си" залюлява махала. И активира равновесни сили. Много е просто. Когато "махалото" ЕС спре да се люлее, (а това винаги става, защото люлеенето разходва енергия) резултатът ще е или разпаднал се ЕС, или реформиран, т.е. без прекомерност.

Полша е абсолютната противоположност на България.

Е, не чак във всичко! Не ги идеализирай! Точно като нас са с грапави езици в задниците на силните на деня! А и нашите жени масово напоследък станаха като полякините - загубиха националността си и станаха професионалистки!

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." Йоан 8:44

ЕС или ще е съюз на суверенни държави или...да се разпуска !

Не може да има съюз между държави без да има ОБЩИ ПРАВИЛА, КОИТО ДА СЕ СПАЗВАТ. Няма как всеки да спазва само правилата, които му изнасят.

Правилата на Германия, която е васал на САЩ.

икономически във някаква степен-да,но не поитически,морални,евроценности;либерастия,толерастия,педерастия,педофилия,геронтофилия,Cатанизъм!!!

акъла, ама дано не е късно!

голяма страна горд народ-не могат да ги претопят ни руснаци ни германци

В Полша има ли мутри?

FuckTheEU

Туск не лъже ли? Полските политици не лъжат ли като съдрани за катастрофата край Смоленск? Извадете първо гредата от вашето око преди да коментирате другите пинокиовци!!!

Лидерите на ЕС лъжат. Лидерите на България също лъжат. Най-много лъжат гербажиите, начело с вожда Борисов

В допълнение на Полския политик ще кажа ,че Европейския съюз е най-голямата мафия и рабойническа клика която някога е съществувала.Узаконена,наложена,добре изтъкана на база на лъжи,лицемерие ,коварство ,дългогодишне програма за изтребването на народите и разбира се на педерастията.Очаквам с нетърпения краха на тази абсурдна за мен мафоитска структура .Дано да съм жив да видя !

Затова ли когато обикалям в цяла България, навсякъде виждам табели на които пише : " Съфинансирано със средства по Оперативна програма "Регионално развитие" " ??? Много сте нагли русофилистиците !

днес взе ли си хапчетата ?

1. Те са голяма държава, голяма територия, голямо население и потенциал. Те събориха комунизма дет се вика и още си търсят дивидентите. Не ги виня. 2. Комплексите от 1939та, когато на практика Полша беше (отново) разделена от Хитлер и Сталин (този път Австроунгария липсва само по обясними причини) като последния (Сталин) изчака хитро и коварно от 1 до 17 септември за да може Хитлер да остане чудовището за историята, а Сталин да е спасителя. Така Полша услужливо сочи с пръст и двете велики сили, както им се иска и може да ги хули с основание. Не ги виня. Но видовден иде и истината кой в ЕС работи, кой лапа и кой само краде и маже като нас трябва да се каже. Демокрацията - забравете я. Демокрацията е свободата необходима на нормалния класически капитълизъм да се развива. Такъв вече няма - значи свободата я замитаме в килераааааа. Стягайте се за празници.

Поляците си избраха кой да ги управлява и това си е тяхна работа. ес не се намесва в работите на Германия или Франция да речем, не им достига смелост да се изрепчат на меркел, та подхванаха Полша. Каквото и да направят поляците оттук нататък, пак ще е лошо и пак ще им търсят кусури, щом не играят по европ. свирка, не щат квоти и управляват по свое усмотрение.

Ако ми позволите бих изместил леко центъра. Защо не чувам, никога Англия, Германия, Франция да са виновни за нещо в ЕС ? Според мен първите не са за мирисане въобще ( не са се къпали даже преди време ), вторите са невъобразимо прави за всичко и всякога ( и те не са се къпали :) ), а Германците тотално потопиха Европа в страх, но никога тези три големи и "велики" сили не са виновни!?! Защо ли?!

Дуда, Тръмп, Орбан, Мей... са мурзилки"))) Най-големият демократ в ЕС е Плевнялиев:))) Да живей демокрацията:)))

Най големият проблем на днешният свят е Путинова Русия - това е псевдо държава, "колос на глинени крака", огнище на зараза, гнездо на болести и зло. Нищо добро света не е видял от там през последните 15-20 години ...

Като казваш "днешния свят", да те питам ти на кой свят живееш?

Въртим, сучем-пак "Путинова Русия"! Абе що си не гледате работата? Значи света добро не е видял оттам 15-20 години? Ама преди, докато грабеха Елцин-добре си беше! А за "колоса на глинени крака" питай бачо си Хитлер! Него тоя колос много лошо го ритна с глинените крака!

Този е открил топлата вода! Та работата на политиците е да лъжат. Особено тези в ЕС са доста пристрастени към лъжите и двойният аршин! Освен това са особено нагли, защото са недосегаеми.

Полша винаги!!! е следвала Англия ,така че процесът ,както виждам е стартиран!!

Полша има симпатии към Великобритания просто защото е била окупирана от руснаци, австрийци, немци, но не и от англичани. Но това е било в миналото. В момента положението е различно.

Още в края на СИВ полша бе много добре захранена с американските милиони, много голяма полска дияспора живее в САЩ. САЩ се стреми да изтласка, да ликвидира ЕС, разделяй и владей - това е политиката на САЩ.

Ама верно казва Дуда за еврогеЮвете - лъжат та се късат и са гад долна, мръсна.

Достатъчно ми беше да прочета "еврогеЮвете" и веднага разбрах как в празната ти глава още отекват залповете на Аврора ... За теб единствен мъжкар явно е Путин нищо че си има мъжки любовник - Медведев ...

Достатъчно ми беше да видя "ника" ти "Европеец", за да съм наясно, че си еврогеец, демек педерас.

1. Буров - известният БГ банкер казва, че има 2 вида управление - директна диктатура (СССР, НРБ - комунизма с други думи беше такова нещо) и прикрита диктатура (т.нар. демокрация), която задължително се прави с много, много пари. 2. Желю Желев - прехода у нас от тоталитарна към демоктатична система няма да е директен, а през междинна форма на мека диктатура (изключително подходящо определение от преди към 30 г. за Борисовия режим). Събираме двете неща 1+2 и започваме да си обясняваме защо в БГ бившите комунисти БСП се налага да спасяват демокрацията, която уж беше син патент. Защо Тръмп прави необясними неща в САЩ, защо в Изт. Европа, която остана по-бедна имаме по-лесно отстъпление от прикритата диктатура - демокрация към не-толкова прикрита. Обясненията ми са доста бързи и кратки, но няма място в пост за повече доказателства. Весели празници.

Добър пост! Но трябва и страст.

но страстите в БГ политика на няколко пъти доведоха до национални катастрофи, а сега пък имаме от страсти рекордна за ЕС бедност и нещо твърде интересно БСП спасява демокрацията от десницата, която напълно обективно се отказва от истинска демокрация, защото без пари демокрация не става