Положителни са 1/4 от изследваните за коронавирус, един човек е починал

23-ма болни са били приети в лечебни заведения, а от 56-ма са в интензивни отделения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема ‘ора та затуй шъ ви плашим с проценти…

Точно........"Направени са 3127 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 26%." На 7 милиона колко е % на положителните резултати? :)

Е стига с тия глупости. По добре информирайте че: В Прага се състоя най извъртеното парти на Света 60000 болни хора от 47 различни пола демонстрираха за свойте права. Най честата проява бе да се облечеш като долна кучка за 5левя. Гай партито бе облечено с мистерия на наркотици и порнография та за това мили граждани не искахме да ви информираме за това светло събитие спонсорирано от сащ и съюзо.

Почнаха пак да пишат цифри на коляно. Кой и с какво се тества в момента за ковид? Къде намерихте 3000 човека да тествате на ден, като не сте приели и 1000 в болницата?

Пùкам ви, още сèрем ви и на короната, и на глупостите!

Тая сутрин много окъсняхте нещо? Кайвето изстина вече... От 7:00 ч. съм го приготвил и чакам трепетно Corona-news!

Аз пък се чудя къде намериха 3000 глупака да се тестват като вече можеш да си водиш нормален начин на живот без тестове и сертификати?

амо то гьотере-стъкмистика трудно се изсмуква от палците! Ту процентите излизат над 100, ту бройката излиза отрицателна, ту пък се оказва, че цяла България трябва да е измряла за 2-3 седмица... И докато съгласуват всичко - много работа си е това! Оттам и забаванията.

Вместо да залъгвате хората да си слагат отрови и после да капят като листа,кажете на Вашите кабал господари да спрат да бълват вируси.Вие Българите в кой 15 свят живеете та още фантазирате за фалшивите ваксини,за които никой не споменава на запад,защото и Евродепутатка проведе конференция,че пилоти няма,защото много от ваксинираните не са в състояния да управляват летателни апарати вече,а тези,които са отказали отровите,са уволнени-това е истината за масово анулираните полети в Европа това лято.Стига с тоя ковид и фалшиви ваксини,че се уляхте вече

Или учете статистика , не знам. Но мого нескопосани заглавия!

Щом Копейкин и сганта около него се е вакинирала,аз съм по-спокоен,някъде си.

Добри новини рано сутрин. Вдъхват надежда и кураж за живец.

Обръщам внимание на г-жа Капкова-оправете си подзаглавието-"...,а ОТ 56-ма са в интензивни отделения." Правилното изписване е "..., а 56-ма са в интензивни отделения".

Ясно... От сабахлемта си се подкарал с твърдото като ваксина!...

Добре, че сте вие да знам за коронята! Ако ви няма мале, ще се осирам от страх! Даже вече няма и да излизам. Смешници! Спирайте се с глупавите новини за коронята, вече никой не го интересува. Пландемията продължава благодарение на медиите - платени медии!

Абе то и аз на хартия съм ваксиниран, ама….

Ами че се кара в пъти по леко въпреки че. Ако не се обърне внимание може да дразни малко по продължително.

Мислех да целуна жената за рождения ѝ ден, ама вече си сложих маска и ще отложа за догодина..

От какво е починал починалия? От хремата или от нещо друго!!!

знаете ли как коварно прониквал отзад? Даже понякога и до Маймунска шарка довеждал при заразените от Ковид!

Собственици на медии и журналисти пускащи статии за измамата КОВИД, да им умрат децата и внуците, ако имат такива. Анатема.

такива въпроси не се задават! Не се ли научихте за три години, че ако задавате въпроси сте конспиратори?!?!?!??!!? Вярвате в каквото ви кажат! Ся ще кажеш, че и не си ваксиниран, нали? После ще кажеш, че и ваксините не действа! Класика ;)

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Поп да ви пее! Мрамор сянка да ви пази! Восък и тамян за вас да се харчат, мамицата ви, проста! Пълнете траповете, мама ви, антиваксърска!

Дир(ниците) сте продажни сатанисти. Тия пари за свещи и жито да ги давате.

Що така ми звучиш изплашен, притеснен и отчаян?? Бустер ли пропусна? Хахахх

Колко приятно ,красиво и одухотворено лице има това момиче

Всяка втора снимка за Ковид ви е за момиче с маска. Пропагандата на макс

Защо ли долавям тихо отчаяние поради малкото заразени :-) Загова пишат процента, а не бройката... трябва да има болести и смърт иначе не е гот. Споко, ще дойде вторникът, когато излизат резултатите от неделя и се изкривява статистиката. Ще ликувате отново:-)

Федералният министър на здравеопазването на Германия Карл Лаутербах заявява публично, че се е ваксинирал с Covid четири пъти и спешно препоръчва на всички да последват примера му. Според германската медия https://www.berliner-zeitung.de/news/laut-covpasscheck-karl-lauterbach-zuletzt-vor-271-tagen-geimpft-corona-li.255960 Берлинер Цайтунг тук ,,проверката на цифровите му сертификати за ваксинация с приложението CovPassCheck сега показа, че поне последната цифрово отбелязана ваксинация е извършена преди повече от 270 дни, т.е. в средата на ноември 2021 г. Тя е отбелязана като "бустерна ваксинация"." По време на пресконференция миналия петък министърът на здравеопазването неволно показа пред десетки камери цифровия сертификат за ваксинация на мобилното си устройство, придружен от QR код. Подобно на сертификатите на всички останали, той също може да бъде проверен само с няколко кликвания с помощта на CovPassCheck. Упс, CovPassCheck показа, че последната му ваксинация е била преди 271 дни, много преди четвъртата ваксинация изобщо да бъде обсъждана публично. Берлинер Цайтунг съобщава, че журналистката Янина Лионело е искала да разбере колко време е минало от последната ваксинация на Лаутербах, "но Федералното министерство на здравеопазването отказва да предостави тази информация", казва тя и цитира говорителя на министерството: "Моля, разберете, че не можем да навлизаме в подробности по медицински въпроси". Според плановете на Лаутербах за бъдещето обикновените граждани няма да имат лукса на такова лично пространство и ще бъдат лишени от достъп до широк кръг обществени места. Неотдавна фанатичният министър на здравеопазването, който е привърженик на ваксините, дори призова всички да си направят четвърта инжекция , и да не чакат новите ваксини, които ще пристигнат по-късно тази есен. Нещо повече, той предизвика полемика, когато предложи да се прави подсилваща ваксина на всеки три месеца след това. Лаутербах заяви пред германската телевизия ZDF, че "само прясно ваксинираният е добре ваксиниран". Когато бе помолен да обясни какво се има предвид под прясно ваксиниран, Лаутербах заяви пред ZDF : "Според определението, което използваме тук, това означава три месеца. Това означава, че поне третата ваксинация или друга ваксинация трябва да е направена преди не повече от три месеца. Тогава има голяма вероятност самият ваксиниран да е добре защитен и да не е толкова застрашен от заразяване, колкото някой, който е ваксиниран преди повече време. Или който е имал само една ваксинация." По-късно Лаутербах бързо дава заден ход, като настоява, че ваксинация на всеки три месеца би била безсмислица.

Спасението на малцина зависи от скромните жертви и усилия на мнозинството. Готови ли сме да направим нещо по въпроса? Естествено, че не. Нищо че разправят някакви, че спасиш ли един, спасяваш целият свят. И нищо, че не ни струва почти нищо да го направим. Дори като гледам свестни оправдания не се напъваме да си намерим.

Върви успоредно с цените на енергоносителите и затварянето на производствата ....идиоти, скоро ще видите кон боб яде ли, като ви стегнат всичките примки господарите от новия световен ред....

За продължаващите заболявания от вируса "SARS-CoV-2" да предоставим лично "сърдечните" си благодарности на Института в щата Северна Каролина в който са работили: Prof. Ralf Berek и dr. Anthony Fauci обединявайки човешки вируси /SARS/с животински /CoV/ създавайки COVID-19. От там я поемат военните и разработват във форд Dietrich щат Мериленд. За да прикрие следите на пандемията президента Тръмп я закрива в края на мандата си, като вината се прехвърля на френско-китайската лаборатория в Ухан !

Ще ни изтровят, ще спрат газа, тока, производствата и ще ни изпозаразят да измерем или да ни доубият в "ковид" отделенията на смъртта или да ни инжектират отровите си...тоя план върви от март 2020 г , чудно ми е колко ли са редуцирали вече от овцете по земята вече....

Китайците също са в играта. На "Събитие 201" присъства и един китайски професор, който е на висок пост. Не забравяй, че официално не откриха източника на заразата въпреки няколко то разследвания и потулиха нещата.

А що нр напишете, че 3/4 са отрицателни? Но не ееееее, новината трябва да бъде поднесена шокиращо

Добре им се получава сценария,съвсем правдоподобно.....как пък Путин точно сега след началото на корона пландемията се сети, че избиват азовците руснаци от 8 години!!!!! В Донбас, за да започне войната....

Ще,ще.....така като гледам само ти и оня клепар зевзека се останали на форума :)

От тераса ли е паднал?

"жена на 42 г. с хронично хематологично заболяване, която не е била ваксинирана." Дали с ковид или от ковид........подробности.....

Да, въпреки че е шокираща, дебили като теб едва ли ще се ваксинират. Или пък тролиш срещу заплащане против ваксините, а в същото време си ваксиниран. А?

Жалки и отчаяни опити да плашат хората и да си продават експериментите.

Глупости и лъжи , нищо повече! Всичките тези Ковид глупости са едни лайна , рано или късно ще минат! Вие решавате какво да сте - африкански лъв , испански биг или овца , която е като робот и спазва ковид-лайна и се подчинява на всичко което и кажат! Да живее България! Сега за калашника , разгледах пакета отдавна 120 патрона за калашника и една фактура , че е платено и пратката е взета! Не ми пука за Кромид , и няма Кромид!

Хората вече ги разбраха , тия Ковид фашисти!

с 4 огнестрелни рани в гърдите - съпътстващо заболяване било, ама щяло да му мине като на кучи, ако не бил Лошият Ковид! Освен това - не бил ваксиниран...

Коронавирусът в момента се кара като настинка. Много рядко слиза в долните дихателни пътиша. Престанете да облъчвате хората.

Ало Служенбниня учеик, троле възраждански, А аз отдавна разгледах танка. Кога идваш в София? Или ще си стоиш в блатата около Бургас, понеже си лъв? Или биг?

Абе, тролската колегия, Къде е днес кои са починалите, за да изчисли средната възраст?

Ало, Вчера убийците със самолетите бяха за кратко пак да пръскат в небето ни, троле наш, Планът от 2020 за намаляване броя на овцете е изпълнен на минус 3%, защото овцете се се увеличили със 120 милиона. Обаче планът за намаляване на антиваксърите е в ход и е изпълнен на 80% - намалели са с 2 милиона, при това по чист еволюционен способ.

Ооо Зевзек, добро утро! Как е по Америка?

Ало, Значи на запад и в Фермания се водят трибунали за грешките да се правят тези опитни ваксини,а Вие като допотопни ревете ли ревете-стига с тая кабал пропаганда, троле прост, След ваксините смъртността е рекордно ниска. ДОбре че беше ковид вълната и жегата, барем за две седмици я поизравнят с тази от минали години, но не знам какво ще обяснявате по-натам.