Положителни са 1/4 от изследваните за коронавирус, един човек е починал

23-ма болни са били приети в лечебни заведения, а от 56-ма са в интензивни отделения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://www.youtube.com/watch?v=DZpt8YXFwso :)

А 3/4 са отрицателни, да ви еба майката паникьорска!!!

В аптеките вече има антигенни тестове за 10 лв. Много хора се тестваме по този начин, ако са отрицателни, изобщо не припарват до здравната система. Тая статистика е само за хора, които имат сериозни съмнения, че са с Ковид.

Майната ви!

Къде е Мангъров да съживи умрелите?

Зевзека първо да се прегледа при психиатър. Иначе съм доволен от него, винаги има нужда от "полезни идиоти".

Ало, Кунчев, троле възраждански, Откога възражданските тролове започнахте да давате направления за психиатър? Не си ли малко нагъл бе, трол?

Правилно! В такива като Зевзека си заточваме ноктите.

ПОРЕДНАТА ОПАШАТА ЛЪЖА

Със сигурност ваксината щеше да пребори левкемията.

Ало, .......жена на 42 г. с хронично хематологично заболяване, която не е била ваксинирана., тролице проста, Със сигурност е било левкемия, нали? А вкасинирани с левкемия няма ли, че не измират толоква често?

Ало...кретен

3евзек

Ало, Тоя Па, тролице проста, Защо избяга от въпроса бе? Защо пак ползваш от говор от тролската база с отговори за случаите, в които нямашп какво да кажеш?

Ами проЗд си....толкова за тебе... всичко друго е загуба на време....

3евзек

Ало, Дьо Зезвек, троле прост, Хем си седнал да коментираш в дир-а в неделя, хем от загубено време се оплакваш, сякаш пари губиш от мен. Мислиш че не ти личи ли? Трол!

Ало, мушморока, днеска пак ли си зевзек. Стига ги менка тези имена едно към гьотуре, вкарай малко система, че съвсем ще се чалнеш. Давай го, например, на четно число "зевзек", на нечетно "мушморок". Ако знаеш кога какво е, де.

3евзек

Ало, 292, троле наш, Не аз, а ти ще се чалнеш..Не аз, а ти трябва да си въведеш система, която да знае кога съм Зевзек, и кога съм Мушморок. А ти пак си трол, нищо че днес са те кръстили 292. Тов аинвентарният ти номер ли е, или майка ти така те е кръстила?

Добър ден дами и господа, В днешния прекрасен неделен ден пак имам желанието да пожелая на всички тролове да им исзъхнат тестикулите, а на онези от възраждане - по още еин крак и шест ръце. А на вас, макар че пак сте много малко, пожелавам приятен неделен следобед.

Успя да убедиш още един да гласува за Възраждане!!!! Щом идиот като теб е против значи е правилната партия...

3евзек

Ало, Хаха, тролице проста, С пожелаинето за неделния следобед ли те убедих да гласуваш за Възраждане? Пък после аз съм бил идиот. Хаха...

Ами идиот си!!! Доказано!!! И си телефонист! При това невъзпитан....дежурен лаф - АЛО...тъп си като поцинкована кофа

Зевзека нали се самоуби, би си една мотика в главата! Или не се е отказал? Зевзек , много имаш да пишеш на ден по 100 коментара са 10 лв. Нали така , или май греша в сметките!

3евзек

Ало, дьо Зевзек, троле прост, На дежурен трол - дежурен лаф. Само голям идиот може всеки път да е трол и да очаква различно отношение. Защо няма нито един човек, на когото така да отговарям?

Защото си проЗд.... затова....тъп, но упорит...

3евзек

АЛо, СЛужебния ученик, троле прост, А мотика в главата се самоуби поредният адаш еднодневка. Цялото Ювъзраждане ли сте такива - не можете два зевзека да различите, пък цяла държава сте тръгнали да управлявате?

3евзек

Ало, дьо Зевзек, троле прост, Не аз съм проЗд, а вие, които всеки път кълвете на една и съща захранка, вместо да отговорите като нормални хора.

Абе, тролската колегия, Къде е днес кои са починалите, за да изчисли средната възраст?

Ооо Зевзек, добро утро! Как е по Америка?

3евзек

Ало, 56, троле наш, Добро утро! Не съм в Америка да ти кажа.

По Американско време се появяваш та затова си помислих че си там.

3евзек

Ало, 56, троле наш, А не ти ли мина през акъла, че само вие гоните графици, включително в неделя, затова следите кое време е?

Твоята партия е по графиците, на 3 месеца ли беше че не си спомням......бустер-а

3евзек

Ало 56, троле наш, Нашите бустери са по график, изготвен от лекари. Ще ме извиняваш, но по партиен график са само ваксините против ненужни тролове.

Ами за пореден път доказваш, че си просто едно нещастно същество с огромен комплекс за малоценност който избиваш тук. Но може и да бъркам...знам ли! Но ако си трол - СИ ЗА УВОЛНЕНИЕ!!! ТИ УСПЯВАШ ДА НАСТРОИШ ВСИЧКИ СРЕЩУ ВАКСИНАЦИИТЕ.....ЗА КОЕТО АДМИРАЦИИ....

3евзек

Ало Мдааа, тролице проста, Щом ти го отбелязваш, веместо да благодариш за доброто пожелание, значи първо си трол и второ е точно обратното - имам огромен зевзешки комплекс и не го изпбивам, ами го упражнявам, а вие сте тази, които се ядосвате и си съкращавате живота за жълти стотинки.

Коронавирусът в момента се кара като настинка. Много рядко слиза в долните дихателни пътиша. Престанете да облъчвате хората.

Глупости и лъжи , нищо повече! Всичките тези Ковид глупости са едни лайна , рано или късно ще минат! Вие решавате какво да сте - африкански лъв , испански биг или овца , която е като робот и спазва ковид-лайна и се подчинява на всичко което и кажат! Да живее България! Сега за калашника , разгледах пакета отдавна 120 патрона за калашника и една фактура , че е платено и пратката е взета! Не ми пука за Кромид , и няма Кромид!

Ало Служенбниня учеик, троле възраждански, А аз отдавна разгледах танка. Кога идваш в София? Или ще си стоиш в блатата около Бургас, понеже си лъв? Или биг?

Много те дразни Възраждане а?? Досега не бях сигурен, ама вече съм - ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ....САМО И САМО ИДИОТИ КАТО ТЕБ ДА ГИ НАВРЪТ НА .....ТИ СИ ЗНАЕШ КЪДЕ

По скоро не си стоя в блатата, ходя на плаж и аквапарк , ама днеска е почивка! И да , каква марка е твоята играчка , твоят танк , какъв е , що е , коя година е произведен , НИЩО не казваш! Стига ме плаши!

3евзек

Ало, Бреййй, троле прост, Защо пак лъжеш бе? Досега не бил сигурен... Скача с голо дупе да брани колегата, пък не бил сигурен. Мислиш си, че не ти личи ли бе, трол?

3евзек

Ало, Служебния ученик, троле руски, Марката на танка и годината на прозиводство са съшщите, като на твоя калашников. Иначе щях ли и аз да се фукам по интернет? А ти с него ли ходиш на плаж и на аквапарк?

Жалки и отчаяни опити да плашат хората и да си продават експериментите.

Хората вече ги разбраха , тия Ковид фашисти!

Стига се плашихте де.. овцете са по-смели от вас!

От тераса ли е паднал?

"жена на 42 г. с хронично хематологично заболяване, която не е била ваксинирана." Дали с ковид или от ковид........подробности.....

с 4 огнестрелни рани в гърдите - съпътстващо заболяване било, ама щяло да му мине като на кучи, ако не бил Лошият Ковид! Освен това - не бил ваксиниран...

А що нр напишете, че 3/4 са отрицателни? Но не ееееее, новината трябва да бъде поднесена шокиращо

Да, въпреки че е шокираща, дебили като теб едва ли ще се ваксинират. Или пък тролиш срещу заплащане против ваксините, а в същото време си ваксиниран. А?

Ще ни изтровят, ще спрат газа, тока, производствата и ще ни изпозаразят да измерем или да ни доубият в "ковид" отделенията на смъртта или да ни инжектират отровите си...тоя план върви от март 2020 г , чудно ми е колко ли са редуцирали вече от овцете по земята вече....

Ало, Вчера убийците със самолетите бяха за кратко пак да пръскат в небето ни, троле наш, Планът от 2020 за намаляване броя на овцете е изпълнен на минус 3%, защото овцете се се увеличили със 120 милиона. Обаче планът за намаляване на антиваксърите е в ход и е изпълнен на 80% - намалели са с 2 милиона, при това по чист еволюционен способ.

За продължаващите заболявания от вируса "SARS-CoV-2" да предоставим лично "сърдечните" си благодарности на Института в щата Северна Каролина в който са работили: Prof. Ralf Berek и dr. Anthony Fauci обединявайки човешки вируси /SARS/с животински /CoV/ създавайки COVID-19. От там я поемат военните и разработват във форд Dietrich щат Мериленд. За да прикрие следите на пандемията президента Тръмп я закрива в края на мандата си, като вината се прехвърля на френско-китайската лаборатория в Ухан !

Китайците също са в играта. На "Събитие 201" присъства и един китайски професор, който е на висок пост. Не забравяй, че официално не откриха източника на заразата въпреки няколко то разследвания и потулиха нещата.

Добре им се получава сценария,съвсем правдоподобно.....как пък Путин точно сега след началото на корона пландемията се сети, че избиват азовците руснаци от 8 години!!!!! В Донбас, за да започне войната....

Върви успоредно с цените на енергоносителите и затварянето на производствата ....идиоти, скоро ще видите кон боб яде ли, като ви стегнат всичките примки господарите от новия световен ред....

Спасението на малцина зависи от скромните жертви и усилия на мнозинството. Готови ли сме да направим нещо по въпроса? Естествено, че не. Нищо че разправят някакви, че спасиш ли един, спасяваш целият свят. И нищо, че не ни струва почти нищо да го направим. Дори като гледам свестни оправдания не се напъваме да си намерим.

Защо ли долавям тихо отчаяние поради малкото заразени :-) Загова пишат процента, а не бройката... трябва да има болести и смърт иначе не е гот. Споко, ще дойде вторникът, когато излизат резултатите от неделя и се изкривява статистиката. Ще ликувате отново:-)

Федералният министър на здравеопазването на Германия Карл Лаутербах заявява публично, че се е ваксинирал с Covid четири пъти и спешно препоръчва на всички да последват примера му. Според германската медия https://www.berliner-zeitung.de/news/laut-covpasscheck-karl-lauterbach-zuletzt-vor-271-tagen-geimpft-corona-li.255960 Берлинер Цайтунг тук ,,проверката на цифровите му сертификати за ваксинация с приложението CovPassCheck сега показа, че поне последната цифрово отбелязана ваксинация е извършена преди повече от 270 дни, т.е. в средата на ноември 2021 г. Тя е отбелязана като "бустерна ваксинация"." По време на пресконференция миналия петък министърът на здравеопазването неволно показа пред десетки камери цифровия сертификат за ваксинация на мобилното си устройство, придружен от QR код. Подобно на сертификатите на всички останали, той също може да бъде проверен само с няколко кликвания с помощта на CovPassCheck. Упс, CovPassCheck показа, че последната му ваксинация е била преди 271 дни, много преди четвъртата ваксинация изобщо да бъде обсъждана публично. Берлинер Цайтунг съобщава, че журналистката Янина Лионело е искала да разбере колко време е минало от последната ваксинация на Лаутербах, "но Федералното министерство на здравеопазването отказва да предостави тази информация", казва тя и цитира говорителя на министерството: "Моля, разберете, че не можем да навлизаме в подробности по медицински въпроси". Според плановете на Лаутербах за бъдещето обикновените граждани няма да имат лукса на такова лично пространство и ще бъдат лишени от достъп до широк кръг обществени места. Неотдавна фанатичният министър на здравеопазването, който е привърженик на ваксините, дори призова всички да си направят четвърта инжекция , и да не чакат новите ваксини, които ще пристигнат по-късно тази есен. Нещо повече, той предизвика полемика, когато предложи да се прави подсилваща ваксина на всеки три месеца след това. Лаутербах заяви пред германската телевизия ZDF, че "само прясно ваксинираният е добре ваксиниран". Когато бе помолен да обясни какво се има предвид под прясно ваксиниран, Лаутербах заяви пред ZDF : "Според определението, което използваме тук, това означава три месеца. Това означава, че поне третата ваксинация или друга ваксинация трябва да е направена преди не повече от три месеца. Тогава има голяма вероятност самият ваксиниран да е добре защитен и да не е толкова застрашен от заразяване, колкото някой, който е ваксиниран преди повече време. Или който е имал само една ваксинация." По-късно Лаутербах бързо дава заден ход, като настоява, че ваксинация на всеки три месеца би била безсмислица.

Всяка втора снимка за Ковид ви е за момиче с маска. Пропагандата на макс

Колко приятно ,красиво и одухотворено лице има това момиче

Дир(ниците) сте продажни сатанисти. Тия пари за свещи и жито да ги давате.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Поп да ви пее! Мрамор сянка да ви пази! Восък и тамян за вас да се харчат, мамицата ви, проста! Пълнете траповете, мама ви, антиваксърска!

Що така ми звучиш изплашен, притеснен и отчаян?? Бустер ли пропусна? Хахахх

Ще,ще.....така като гледам само ти и оня клепар зевзека се останали на форума :)

По-внимателно, да не се задушиш от пяната излизаща от устата ти.

Собственици на медии и журналисти пускащи статии за измамата КОВИД, да им умрат децата и внуците, ако имат такива. Анатема.

знаете ли как коварно прониквал отзад? Даже понякога и до Маймунска шарка довеждал при заразените от Ковид!

От какво е починал починалия? От хремата или от нещо друго!!!

такива въпроси не се задават! Не се ли научихте за три години, че ако задавате въпроси сте конспиратори?!?!?!??!!? Вярвате в каквото ви кажат! Ся ще кажеш, че и не си ваксиниран, нали? После ще кажеш, че и ваксините не действа! Класика ;)

Добре, че сте вие да знам за коронята! Ако ви няма мале, ще се осирам от страх! Даже вече няма и да излизам. Смешници! Спирайте се с глупавите новини за коронята, вече никой не го интересува. Пландемията продължава благодарение на медиите - платени медии!

Обръщам внимание на г-жа Капкова-оправете си подзаглавието-"...,а ОТ 56-ма са в интензивни отделения." Правилното изписване е "..., а 56-ма са в интензивни отделения".

Добри новини рано сутрин. Вдъхват надежда и кураж за живец.

Мислех да целуна жената за рождения ѝ ден, ама вече си сложих маска и ще отложа за догодина..

Или учете статистика , не знам. Но мого нескопосани заглавия!

Вместо да залъгвате хората да си слагат отрови и после да капят като листа,кажете на Вашите кабал господари да спрат да бълват вируси.Вие Българите в кой 15 свят живеете та още фантазирате за фалшивите ваксини,за които никой не споменава на запад,защото и Евродепутатка проведе конференция,че пилоти няма,защото много от ваксинираните не са в състояния да управляват летателни апарати вече,а тези,които са отказали отровите,са уволнени-това е истината за масово анулираните полети в Европа това лято.Стига с тоя ковид и фалшиви ваксини,че се уляхте вече

Ало, Значи на запад и в Фермания се водят трибунали за грешките да се правят тези опитни ваксини,а Вие като допотопни ревете ли ревете-стига с тая кабал пропаганда, троле прост, След ваксините смъртността е рекордно ниска. ДОбре че беше ковид вълната и жегата, барем за две седмици я поизравнят с тази от минали години, но не знам какво ще обяснявате по-натам.

Хайде, бе! Генерал Годжи не каза ли, че ще мрем яко? Ама яко сме щели да мрем! Избяга ли генерал Годжи след тази си реплика от интервюто, за да не отговори на последния въпрос? Още не сме започнали да мрем яко. Та за какво точно говореше ти?

Тая сутрин много окъсняхте нещо? Кайвето изстина вече... От 7:00 ч. съм го приготвил и чакам трепетно Corona-news!

амо то гьотере-стъкмистика трудно се изсмуква от палците! Ту процентите излизат над 100, ту бройката излиза отрицателна, ту пък се оказва, че цяла България трябва да е измряла за 2-3 седмица... И докато съгласуват всичко - много работа си е това! Оттам и забаванията.

Щом Копейкин и сганта около него се е вакинирала,аз съм по-спокоен,някъде си.

Ясно... От сабахлемта си се подкарал с твърдото като ваксина!...

Абе то и аз на хартия съм ваксиниран, ама….

Пùкам ви, още сèрем ви и на короната, и на глупостите!

Почнаха пак да пишат цифри на коляно. Кой и с какво се тества в момента за ковид? Къде намерихте 3000 човека да тествате на ден, като не сте приели и 1000 в болницата?

Е стига с тия глупости. По добре информирайте че: В Прага се състоя най извъртеното парти на Света 60000 болни хора от 47 различни пола демонстрираха за свойте права. Най честата проява бе да се облечеш като долна кучка за 5левя. Гай партито бе облечено с мистерия на наркотици и порнография та за това мили граждани не искахме да ви информираме за това светло събитие спонсорирано от сащ и съюзо.

Нема ‘ора та затуй шъ ви плашим с проценти…

Точно........"Направени са 3127 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 26%." На 7 милиона колко е % на положителните резултати? :)

Аз пък се чудя къде намериха 3000 глупака да се тестват като вече можеш да си водиш нормален начин на живот без тестове и сертификати?

Ами че се кара в пъти по леко въпреки че. Ако не се обърне внимание може да дразни малко по продължително.