Коментари - Полицаите спират да работят, ако не им изплатят извънредните часове (снимки) | Днес.dir.bg

Полицаите спират да работят, ако не им изплатят извънредните часове (снимки)

Протестиращите поканиха управниците да наблюдават една от нощните им смени

Обратно в новината

Коментари - Полицаите спират да работят, ако не им изплатят извънредните часове (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Първо това не е заплащане за нощен труд а добавка за нощен труд! Не е толкова надницата. Да не извъртат. А те кога ще почнат да си плащат осигуровките както всички останали в държавата? А кой друг освен тях получава при пенсиониране 20 брутни заплати и още доста привилегии, като например безплатно пътуване в градски транспорт. От тях ще се откажат ли ? Те за това са там за да получават да получават а нищо да не дават. Кога бабичките по селата ще са спокойни че никой няма да ги нападне например?

Първо трябва да почнат да работят, а тогава да мислят кога ще спират ....

Хайде да не възлагаме много надежди на мисловните им процеси ;)

Ако в тази Държава полицията изобщо се закрие , престъпността ще намалее с 50 % ...

Абсолютно си прави! Но поне да се намали наполовина трябва. И неизбежно, да им се орежат правата, заплатите няма как да се режат. При това не правата в случай на нападение над тях, а правата, които им дават възможност да тормозят обикновените граждани.

Нямаше ли кой да разгони тези протестиращи,както те правят.......

zaxxon

Че те не са почвали! Освен може би да "работят" за себе си - рекет, наркотици, сводничество - на всичко се нагледахме...

Те на това му викат работа.

България-единствената държава с толкова много депутати, администарциа и полицаи на глава от населението.Поредния антирекорд !

На който не му отърва да ходи да копа компели и да пасе овце! Аман от хратутници, че и недоволни.

Едва ли някой ще забележи, че са спрели да "работят" ! Те и така нищо не правят. А може би, е добра новина, ще спрат да цоцат водаяите!?

Някакви Турци- Ислямисти давали Подкупи на Банкя- лията Боклук Борисов да стават полицай, данъчни и митничари.. Тъй че нека УМИРАТ и да бягат към Турция.

Ееее, разгеле хубава новина от това изтаковано ведомство! Даже няма да повдигам въпроса, че по закон тюфлеците нямат право да спират да работят, само моля да се разкарат по-бързичко, че да намалее престъпността и народът да може сам да се пази поне нощем. Чао, тюфлеци!! На никого няма да липсвате. Освен на наркоманите, които ще трябва да си търсят нов дилър, разбира се.

Работил съм нощно време, това е ужасно, разбива ти се живота. А с мен никой не се е бил, не ме е псувал, не ми е налитал на бой. Обаче в бензиностанцията са идвали да се стоплят премръзнали полицаи, на които не им работи парното в колата, а вън е -10, -15 градуса.

много трогателно а кафето и сандвичите плащаха ли си, или ти ги "черпеше" ??

за какво са ни, и без това нямаме мафия

А,бе и там е една мътна и кървава.Тия са много недисциплинирани!Впечатлен съм,че колегите им от данс,манс,боп моп и разни други главни и генерални служби не протестират. Или на тях им плащат повече за нощният и извънреден труд.Има някаква гяволия!

Абе идиоти изгонете пенсионерите и ще имате пари.Бахти пропадналата държава.Хем държавна службица ,хем парички като пенсиика.

Дайте на Полицаите по 2.50 за нощен труд , вдигнете им заплатите , оставете пенсионирането на 55 , вдигнете заплатите на 30 при пенсиониране , вдигнете клас прослужено време на 3% годишно . НО ? Да се приеме Закон - при доказана Корупция и престъпление всичко това да се ЗАЛИЧАВА - Отпада трудовия стаж в НОИ и без права в Осигурителната система . Това е Американския Модел .

Кой ще ги хване и осъди? Живееш в бъгъристан. Дет се вика - радвай се, че още си жив тука, за повече - емиграция.

трябва да работи десно правителство, това сега е битер социализъм.

Да кажат само кога смятат да спират работа, че да спретнем едно протестче срещу мафията в парламента.

Те, защото са се скъсали от работа.

"...полицаите не са получили заплащане за 100 извънредни работни часове около охраната на изборите и визитата на папата." За охраната на изборите да им платят от надвзетите партийни субсидии! А за визитата на папатата от партийните пари на ГЕРБ.

На медицинския персонал от спешните отделения , също е 25 стотинки нощния труд .

Естествено, нали този протест е подкрепен от БЛС, както и от КТ Подкрепа.

най добре да им се изплати всичко до края на годината , и да отиват на почивка , възможно по далече , може пък да си подредим държавата както е правилно

Едни съседи, той някакъв в НСО пазвантин. Голям апартамент си купиха, 2 коли имат, някакъв мотор домъкна преди дни. Ама иначе бедни и стачка плануват

Ми като не ви харесва тая лешперска работа се хванете да работите друго бе....Така и така циганите ви бият редовно...

А когатто с месеци не пазят никой получават ли заплати ?

,,Полицаите спират да работят, ако не им изплатят извънредните часове''. Сега престъпността ще намалее на половина.

не знаех, че работят...

Всъщност заплашват, че ще правят това, което правят по принцип: демект, калтят си краката? Я пак? Добре бе, като не ви харесва ми намерете си друа работа! Аз когато имам претенции си търся друга компания... защо за тези да е по-различно?

А ако им ги изплатят каква ще е разликата за обикновения данъкоплатец?

Спира с процес, който е започнал. Не може да се спре нещо, което не е почнало. Правилното заглавие трябва да бъбде: "Полицаите ще продължават да не работят"

Полицаите спират да работят Да уточним : Те служат а не работят.

Цв.цв. е още жив!

Не мисля, че нормалните хора ще намерят разлика .... може дори да има спад на престъпленията

Много точно казано.

Да вземат да спрат, тамън няма да пазят вече власт имащите и разните нагли джагали. Всъщност я не им плащайте.

80% от тях никога не за започвали да работят...

Този цирк е за пред народа за предизборно вдигане (купуване гласове) на заплатите.

свише...

Да спират. И без друго само регистрират престъпления и ни тормозят когато протестираме.

Тъпи шапки, мишки, спирайте и напускайте, да видите как се вадят пари...

Много интересна каста са съвременните милиционери! Уж ги девоенизираха, но станаха още по-накичени, като пауни! Уж са цивилни, но са първа категория! Уж ни бранят, а всеки ден хващат милиционери с бандитски прояви, сами трябва да се браним от тях! Дет съ вика, нещо интересно е съвременната милиция! Сиреч, стига милиционерщина, станете полицаи!

Че те кога са почвали да работят

То така са са разработили, че мамата си трака... за 30 години, колкото пъти съм се обръщал към полицията, толкова пъти е нямало смисъл и съм си губил времето. Да се радват, че има плащат. Ако бяха на частно да са умрели гладни.

как да се обръщаш към мързеливците. Аз, за да успея да подам оплакване срещу един изнудвач, който ни звънкаше по цяла нощ за несъществуващо задължение, ето какво направих: при отказ да ми дадат входящ номер на оплакването, взех един стол и седнах пред дежурния полицай, като казах, че няма да си ида, докато не ми дадат входящ номер. Допуснаха ме до шефа. Връчих му жалбата, като специално му обърнах внимание, че вече съм изпратила копие с доказателства до две министерства. Той се постресна. В резултат след няколко седмици получих отговор, че на изнудвача му е наложена мярка да не ни доближава и предупреждение, че по еди какъв си член при повторна проява, го чака затвор. С полицията трябва да се действа твърдо. Не беше скоро това, предполагам, че сте ги отпуснали до непоправимост вече. Когато те е страх, те смазват всички.

Истината е, че държавата ни е фалирала. За катаджийте измислиха схема с нови солени глоби и издевателства над шофьорите като им свалят номерата и закърпиха положението,но тук при полицаите пари нема от къде.

Има, от конфискация на имущество и пари придобити от престъпна дейност, лошото е че така ще издевателстват над криминалния контингент което вече е проблем.

Защото, не правиш разлика между И и Й.

Да бе да. Я сега кажете и че протестирате за ранното пенсиониране на всички българи, че да ви повярваме.

От къде е този народ ?Живея в голям град жив полицай не съм видяла.Стоят по колите и за нищо не ги търси.и апартамента са ми обирали и вилата всичко до 1м.приключва с "поради липса на доказателства" Да напущат ,полза от тях никаква.няма какво да заплашват.Какъв извънреден труд полагат?Охраняват мачови на частни клубове,някой ако реши да протестира,вчера и при чумавите прасета/каква работа имат те там/хубаво им го каза жената.Колко на брой станаха с топ полицаите ог ТОЛсистемата дето никой не знае дали въобще ще заработи ,като всичко останало"електронно правителство"машинно гласуване"Ядец.Прибирайте се по домовете ,защото вие не знаете какво е работа.РЕФОРМИ.Без ранно пенсиониране,без 20заплати на куп,да си плащат осигуровките ,билетите в автобусите,и още и още....Не се наядохте.Хора без никакво образование.

При тоя хал на полицията(пълна с калинки предполагам след 30 години преход) и да спрат - няма да усетим

Абе хора, вие повече приличате на охранени стражари, от колкото на охраняващи полицаи. Спорт и диета ви трябва. Как тичате по задачи, как ловите престъпници, как гасите пожари с тези килограми и шкембета не става ясно. Увеличение на възнагражденията за тези професии май трябва да става само след намаляване на телесната маса до здравословната норма.

То пък сега като работят ... Боже, тия не се наядоха.

те и без това не работят няма да е голяма загуба

Катаджиите да спрат да работят и дано не започват. Писна ми да давам пари. Ще се замогна, определено.

Да спират, няма да забележим разликата.

Коментари - Полицаите спират да работят, ако не им изплатят извънредните часове (снимки) | Днес.dir.bg

Полицаите спират да работят, ако не им изплатят извънредните часове (снимки)

Протестиращите поканиха управниците да наблюдават една от нощните им смени

Обратно в новината

Коментари - Полицаите спират да работят, ако не им изплатят извънредните часове (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Първо това не е заплащане за нощен труд а добавка за нощен труд! Не е толкова надницата. Да не извъртат. А те кога ще почнат да си плащат осигуровките както всички останали в държавата? А кой друг освен тях получава при пенсиониране 20 брутни заплати и още доста привилегии, като например безплатно пътуване в градски транспорт. От тях ще се откажат ли ? Те за това са там за да получават да получават а нищо да не дават. Кога бабичките по селата ще са спокойни че никой няма да ги нападне например?

Първо трябва да почнат да работят, а тогава да мислят кога ще спират ....

Хайде да не възлагаме много надежди на мисловните им процеси ;)

Ако в тази Държава полицията изобщо се закрие , престъпността ще намалее с 50 % ...

Абсолютно си прави! Но поне да се намали наполовина трябва. И неизбежно, да им се орежат правата, заплатите няма как да се режат. При това не правата в случай на нападение над тях, а правата, които им дават възможност да тормозят обикновените граждани.

Нямаше ли кой да разгони тези протестиращи,както те правят.......

zaxxon

Че те не са почвали! Освен може би да "работят" за себе си - рекет, наркотици, сводничество - на всичко се нагледахме...

Те на това му викат работа.

България-единствената държава с толкова много депутати, администарциа и полицаи на глава от населението.Поредния антирекорд !

На който не му отърва да ходи да копа компели и да пасе овце! Аман от хратутници, че и недоволни.

Едва ли някой ще забележи, че са спрели да "работят" ! Те и така нищо не правят. А може би, е добра новина, ще спрат да цоцат водаяите!?

Някакви Турци- Ислямисти давали Подкупи на Банкя- лията Боклук Борисов да стават полицай, данъчни и митничари.. Тъй че нека УМИРАТ и да бягат към Турция.

Ееее, разгеле хубава новина от това изтаковано ведомство! Даже няма да повдигам въпроса, че по закон тюфлеците нямат право да спират да работят, само моля да се разкарат по-бързичко, че да намалее престъпността и народът да може сам да се пази поне нощем. Чао, тюфлеци!! На никого няма да липсвате. Освен на наркоманите, които ще трябва да си търсят нов дилър, разбира се.

Работил съм нощно време, това е ужасно, разбива ти се живота. А с мен никой не се е бил, не ме е псувал, не ми е налитал на бой. Обаче в бензиностанцията са идвали да се стоплят премръзнали полицаи, на които не им работи парното в колата, а вън е -10, -15 градуса.

много трогателно а кафето и сандвичите плащаха ли си, или ти ги "черпеше" ??

за какво са ни, и без това нямаме мафия

А,бе и там е една мътна и кървава.Тия са много недисциплинирани!Впечатлен съм,че колегите им от данс,манс,боп моп и разни други главни и генерални служби не протестират. Или на тях им плащат повече за нощният и извънреден труд.Има някаква гяволия!

Абе идиоти изгонете пенсионерите и ще имате пари.Бахти пропадналата държава.Хем държавна службица ,хем парички като пенсиика.

Дайте на Полицаите по 2.50 за нощен труд , вдигнете им заплатите , оставете пенсионирането на 55 , вдигнете заплатите на 30 при пенсиониране , вдигнете клас прослужено време на 3% годишно . НО ? Да се приеме Закон - при доказана Корупция и престъпление всичко това да се ЗАЛИЧАВА - Отпада трудовия стаж в НОИ и без права в Осигурителната система . Това е Американския Модел .

Кой ще ги хване и осъди? Живееш в бъгъристан. Дет се вика - радвай се, че още си жив тука, за повече - емиграция.

трябва да работи десно правителство, това сега е битер социализъм.

Да кажат само кога смятат да спират работа, че да спретнем едно протестче срещу мафията в парламента.

Те, защото са се скъсали от работа.

"...полицаите не са получили заплащане за 100 извънредни работни часове около охраната на изборите и визитата на папата." За охраната на изборите да им платят от надвзетите партийни субсидии! А за визитата на папатата от партийните пари на ГЕРБ.

На медицинския персонал от спешните отделения , също е 25 стотинки нощния труд .

Естествено, нали този протест е подкрепен от БЛС, както и от КТ Подкрепа.

най добре да им се изплати всичко до края на годината , и да отиват на почивка , възможно по далече , може пък да си подредим държавата както е правилно

Едни съседи, той някакъв в НСО пазвантин. Голям апартамент си купиха, 2 коли имат, някакъв мотор домъкна преди дни. Ама иначе бедни и стачка плануват

Ми като не ви харесва тая лешперска работа се хванете да работите друго бе....Така и така циганите ви бият редовно...

А когатто с месеци не пазят никой получават ли заплати ?

,,Полицаите спират да работят, ако не им изплатят извънредните часове''. Сега престъпността ще намалее на половина.

не знаех, че работят...

Всъщност заплашват, че ще правят това, което правят по принцип: демект, калтят си краката? Я пак? Добре бе, като не ви харесва ми намерете си друа работа! Аз когато имам претенции си търся друга компания... защо за тези да е по-различно?

А ако им ги изплатят каква ще е разликата за обикновения данъкоплатец?

Спира с процес, който е започнал. Не може да се спре нещо, което не е почнало. Правилното заглавие трябва да бъбде: "Полицаите ще продължават да не работят"

Полицаите спират да работят Да уточним : Те служат а не работят.

Цв.цв. е още жив!

Не мисля, че нормалните хора ще намерят разлика .... може дори да има спад на престъпленията

Много точно казано.

Да вземат да спрат, тамън няма да пазят вече власт имащите и разните нагли джагали. Всъщност я не им плащайте.

80% от тях никога не за започвали да работят...

Този цирк е за пред народа за предизборно вдигане (купуване гласове) на заплатите.

свише...

Да спират. И без друго само регистрират престъпления и ни тормозят когато протестираме.

Тъпи шапки, мишки, спирайте и напускайте, да видите как се вадят пари...

Много интересна каста са съвременните милиционери! Уж ги девоенизираха, но станаха още по-накичени, като пауни! Уж са цивилни, но са първа категория! Уж ни бранят, а всеки ден хващат милиционери с бандитски прояви, сами трябва да се браним от тях! Дет съ вика, нещо интересно е съвременната милиция! Сиреч, стига милиционерщина, станете полицаи!

Че те кога са почвали да работят

То така са са разработили, че мамата си трака... за 30 години, колкото пъти съм се обръщал към полицията, толкова пъти е нямало смисъл и съм си губил времето. Да се радват, че има плащат. Ако бяха на частно да са умрели гладни.

как да се обръщаш към мързеливците. Аз, за да успея да подам оплакване срещу един изнудвач, който ни звънкаше по цяла нощ за несъществуващо задължение, ето какво направих: при отказ да ми дадат входящ номер на оплакването, взех един стол и седнах пред дежурния полицай, като казах, че няма да си ида, докато не ми дадат входящ номер. Допуснаха ме до шефа. Връчих му жалбата, като специално му обърнах внимание, че вече съм изпратила копие с доказателства до две министерства. Той се постресна. В резултат след няколко седмици получих отговор, че на изнудвача му е наложена мярка да не ни доближава и предупреждение, че по еди какъв си член при повторна проява, го чака затвор. С полицията трябва да се действа твърдо. Не беше скоро това, предполагам, че сте ги отпуснали до непоправимост вече. Когато те е страх, те смазват всички.

Истината е, че държавата ни е фалирала. За катаджийте измислиха схема с нови солени глоби и издевателства над шофьорите като им свалят номерата и закърпиха положението,но тук при полицаите пари нема от къде.

Има, от конфискация на имущество и пари придобити от престъпна дейност, лошото е че така ще издевателстват над криминалния контингент което вече е проблем.

Защото, не правиш разлика между И и Й.

Да бе да. Я сега кажете и че протестирате за ранното пенсиониране на всички българи, че да ви повярваме.

От къде е този народ ?Живея в голям град жив полицай не съм видяла.Стоят по колите и за нищо не ги търси.и апартамента са ми обирали и вилата всичко до 1м.приключва с "поради липса на доказателства" Да напущат ,полза от тях никаква.няма какво да заплашват.Какъв извънреден труд полагат?Охраняват мачови на частни клубове,някой ако реши да протестира,вчера и при чумавите прасета/каква работа имат те там/хубаво им го каза жената.Колко на брой станаха с топ полицаите ог ТОЛсистемата дето никой не знае дали въобще ще заработи ,като всичко останало"електронно правителство"машинно гласуване"Ядец.Прибирайте се по домовете ,защото вие не знаете какво е работа.РЕФОРМИ.Без ранно пенсиониране,без 20заплати на куп,да си плащат осигуровките ,билетите в автобусите,и още и още....Не се наядохте.Хора без никакво образование.

При тоя хал на полицията(пълна с калинки предполагам след 30 години преход) и да спрат - няма да усетим

Абе хора, вие повече приличате на охранени стражари, от колкото на охраняващи полицаи. Спорт и диета ви трябва. Как тичате по задачи, как ловите престъпници, как гасите пожари с тези килограми и шкембета не става ясно. Увеличение на възнагражденията за тези професии май трябва да става само след намаляване на телесната маса до здравословната норма.

То пък сега като работят ... Боже, тия не се наядоха.

те и без това не работят няма да е голяма загуба

Катаджиите да спрат да работят и дано не започват. Писна ми да давам пари. Ще се замогна, определено.

Да спират, няма да забележим разликата.