Политолог: Посещенията на Румен Радев и Бойко Борисов в Русия бяха напълно излишни

Съперничество в търговията между САЩ и ЕС има и ще има и в бъдеще, смята Христо Анастасов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този политолог прави някои грешки и анализа му има дъха на "Америка за България" и протежетата и. Първо, Борисов и ГЕРБ управляват с прекъсване 9г., а не 13. Второ, АЕЦ Белене бе задържана още от Станишев , като без взаимен договор с Атомстрой, МС, авансира поръчка за реактори. Трето, "панта рей" и вече по времето на първото правителство на ГЕРБ, енергийните ни нужди и перспективата им, а и новите технологии, показаха, че такъв Държавен проект, мафиотски оскъпен, не е по силите на България и е ненужен, особено в момента на Св. криза, да не говорим за всички машинации на руско- българското Атомно, Енергийно лоби, което правеше всичко възможно да ни закрепости към него. Проведе се Референдум, с който Народът, чрез Парламента замрази АЕЦ Белене. Дори сега, когато, уж има някакви частни инвеститори, забраната стои. А, за осъждането, ами нормално е, когато капарираш нещо, да си го платиш, иначе те съдят, пита се кой го е поръчал и как без договор, а това е по време на Тройната коалиция с Премиер С. Станишев.

Правилно. Не само че посещенията бяха излишни, но и навредиха на репутацията на България. Вместо да се опитва да възкреси проекти, които са мъртви и политически и икономически, ръководството на страната трябва по-добре да помисли как да направи страната енергонезависима от Русия като другите страни в ЕС. Обаче те не го правят. Защо? Защото от бизнеса с Русия се лапа повече, а и да се измисли нещо ново и независимо на тях не им е по способностите.

Ама много ВЯРНО

политолози, социолози, социални антрополози и други "анализатори". Студени и със свещи.

Тези посещения на нашите уж-първи мъже бяха не само излишни, но и унизителни и много, много вредни! Вредни и унизителни, както персонално за тях, но още повече за народа на България! Аз не знам, не разбирам, но тези двама овни нямат ли си съветници, които поне отгоре-отгоре да попрочитат россиянските медии за отзиви, относно "величайшите" челобитни посещения на тези двамцата? Чета им отзивите и коментарите и ми иде да потъна от срам! Смеят ни се! Подиграват ни се! Гаврят се с нас! С кой акъл тия двамцата се изтипосаха в москва? И ако те са безакълни, то нямаше ли около тях някой, който да им дръпне юздите?

Диктаторите се разбраха. Путин плаща един милиард на Ердо и той пуща втората тръба. Резака беше прищипал здраво на Късия топките, та зтова Боко се озова в Москва, като план Б, щото неустойките към строителите са огромни и Путлера се беше тикосал. Президента преди това плещеше за Български поток, щото такъв беше Б пана на Късака. Не се превъзбуждайте повече. Спете спокойно.

Я пак уточни кой кого е прескрипал за топките и го върти? Нали не ти е къса паметта как точно за 6 месеца Путин надупи Южния фланг на НАТО само защото цялото НАТО се издърви и свали един руски самолет? И после НАТО-то се изниза като мокра връв, забравяйки чл. 5 и остави султана на милостта на Путин. А последния му натресе потоците, ядрената централа и го удостои с честта да се ебава с ЕС на тема газ и доставки - за компенсация, че плаща веднага и в брой, дет се вика. При поисквне, щото иначе лошо - скапване ан икономиката ...

Пълно е с чикиджии на хонорари от нпо.

Интересно кога най-после тези подлоги, пардон политологи ще започнат да анализират събитията такива каквито са, а не каквито им се иска да бъдат. Нали преди 229 години обещахте безоблачно бъдеще в лоното на световния капитализъм. Къде ви е слънцето?. Безоблачно се оказа за около 5-8%, а останалите за да не ги вали постоянно простотията емигрираха. И как с такива скромни познания по икономика, политика и международни отношения станахте професори, доценти и ментори на общественото мнение. Времето беше на СДС, а къде е СДС? Имаше т.н. десница- сега само се оглеждаме в дясно. Ако си мислите, че ГЕРБ минават за дясно не е лошо да им огледате членската маса- повече от половината сас партиен билет, а останалите за възпявали светлото бъдеще като Спас Гърневски.Иначе времето наистина е наше, на мислещите дето не тръгват след първото им подадено парче салам. И не забравяйте, че и България има интереси, а не само платените лакеи в нея.

ТОЗИ ПОЛИТОЛОГ, ДА СИ ГЛЕДА ПОЛИТОЛОГИЯТА, А НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ! ЗА МЕН ТОВА ПЛЕЩЕНЕ Е ПЛАТЕНО, ЗАЩОТО НЕ МУ Е РАБОТАТА НА ТОЗИ ПОЛИТОЛОГ ТОВА. ТОЙ ТРЯБВА ДА АНАЛИЗИРА, НО НЕ И ДА ДАВА ЗАКЛЮЧЕНИЯ, ОТНОСНО ИКОНОМИЧЕСКИ ВЪПРОСИ И ВИЗИТИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА, ЗАЩОТО ЗА ТОВА ИМА ЕКСПЕРТИ И СЪВЕТНИЦИ, А ТОЙ НЕ Е ОТ ТЯХ. ПРЕКАЛЕНО МНОГО ПОЛИТОЛОЗИТЕ, СОЦИОЛОЗИТЕ, ЖУРНАЛИСТИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ КЛАКЬОРИ ЗАПОЧНАХА ДА СИ ПОЗВОЛЯВАТ. ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОЗЪБТЕНИ, ВРЕДЯТ НА ДЪРЖАВАТА, ДЪРЖАВАТА НЯМА НУЖДА ОТ ПЛАТЕНИ ПОДЛОГИ.

За човек който нищо не разбира от енергетика е прав , но за човек който е наясно как се проектира АЕЦ му е напълно ясно , че този е абсолютен профан ! Прав в това , че изпуснахме момента и вече енергийни мощности има в нашие съседки ! Само това !

дрОгарие, човекът си е прав от всякъде , ама то на русолюбец лесно се обяснява, ама русолюбеца трудно вдява! дрОгаре, България днес произвежда много повече ток от колкото потребява, и се налага онова нещо квер да прави салтомортале с мощностите, щото няма какво да го правим. а за газо, ми съвсем наскоро ес сключи общо споразумение с дрогаря русийски газ,и вече няма да има "братска" цена с 40% по скъпа нито за нас, нито за другите бивши российски колонии! тъй че и радев, и борисов нямаше нужда да ходят там! а какви вреди нанесоха на България с тази екскурзия ще разберете самички съвсем скоро! макар че вас ви интересува россия да е добре, а не България!

ГоспУдине дрът, днес си увехнал яко?:)))))))) Я , кажи за ТАНАР и ,, южен поток,,, старо?:)))))))

Ако искаш---и за тъпото копеле Бабченко кажи?... ...не че не го разбра целия свят!;))))))

остави я тая отрепка неспасяема, подмини отрепката с мълчание - то е толкова промитомозъчно, че няма сми. нека се пеняви, това е признак, че се филмира и пикае газ.

тежък махмурлук или алкохолен делириум? бълнуването ти е сериозен симптом, лекувай се.

Бясната дясна русофобия(ала иво минджата и иван циганина и гошу коритаров)-------днес не знае кого точно да плюе;))))))) ....дали БСП ---или рожбата на собствените си пиянски чекии---ГЕРБ?!:))))))))

Господинът да си изяде дипломата или да махне ЛОГ от титлата. В съвсем близко време събитията в Европа ще го оборят .

Да ! Излишни са! ....а когато ни стане студено----ще горим таквиЯ дръвье кат тоз Христо!:))))))))))

това със студеното е толкова претопляна манджа, че отдавна е вкисната!

Жалка кукла на конци, защищаваща чуждия интерес.До сега нали беше същото - твърдели, че БГ да няма икономически връзки с Русия при положении, че тя получава 100% газ от Русия. Гориво на Козлодуй - също. И те са били радетели на БГ. Да имаш такива радетели не ви трябва враг. Резултатът е налице. Разгром на икономиката.Какви други доказателства трябват?

това са политолозите специалисти по всичко. и като цяло - с малки изключения.

тоя е от излишните, сори.

Плевнелиев, ти ли си бе?!

Много тъпа статия. Поредната много тъпа статия. Дир, какво се случва?

Извинете ме, че пак ... но този и чичо Гугъл не го знае.

...изказвания на политолози за икономика звучат неуместни ,а и когато са некомпетентни ,са напълно излишни... ....

Дир, в бързината сте пропуснали да напишете "платена публикация". Нищо, случва се, човешко е.

Политолози, орнитолози... кичат се сами, дано някой се излъже да ги дикиса с някой пробит гологан. Ама йок. Баламите и особенно паралиите свършиха.

Диражии, ако искате да сте четени, уважавайте читателите си, За да се коментират държавни посещения и търсене на начин за икономически връзки, за да може България да не е ТЕРИТОРИЯ- ПРОТЕКТОРАТ , а държава , се иска дипломатическо и аналитично мислене, а не помията на неграмотен платен идиот.Уважавайте ни, иначе лесно се блокира в наше време

икономически връзки?! с россия????! стокообмен България -россия износ от България за россия- 707 300 000 $ внос в България от россия- 5 334 200 000 $ отрицателно салдо -4 626 900 000 $ те това са братски икономически връзки!

ама ти си бил жив, той-ченко? ще получиш порошенковско марципанче, ако посочиш източника.

те не си "рошен", мурзи, рошен са прекрасни украински бонбони! стилни, вкусни и търсени! ти си "мишка косолапый" русское отечественое рукожопое производство едно кило-3.60 лв.

на себе си ли да вярвам или на твоите простотии - бонбонките на любимия ти олигарх-пияндурник не струват, приличат на сладникав тебешир. че и са скъпи. някой като тебе ги е внесъл, понеже единственото им що-годе хубаво нещо е опаковката. да питам пак, щото явно бягаш по тъчлинията - посочи източника.

Сътресения в Испания, след като Зизу напусна!?

Експерт по какво е този?

..подмиване на заднизи...

Политологът да си го навре! Колкото и да не е.. все някое билетче за мачовете, прилична водка на коктейлчетата.. А и сме си братя ! ..Без руския ,скоро българският ..ще си го наврем в гъз!. A? ...накой нещо да изхортува? ...

на подобно простотия никой нищо не може да изхортува! тъп си като братята ти!!

Той ..и тъп -едно и също!

вярно си много тъп!

не бяха излишни! вредни са, и съвсем скоро ще го усети цялата държава!

От теб и чекиджия не става! ..А ние разчитаме да оправиш демографията?..!

е, от тебе нали е станало!

..Намушка му го!

А защо няма снимка от посещението на президента.

недоносен идиот на шорошка хранилка!!!!!!!!!!!!!!!!! Аи сиКТИР БЕ УТРЕПКО ПРОДАЖНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Някой да ме светне кой е Христо Анастасов, що за политолог е и къде може да се прочетат други негови коментари. Благодаря!

Ние по бардаци не ходим, брат!?

че и двете посещения бяха излишни, особено това на Радев. Пари за Белене няма, а за патока всичко зависи от Брюксел. Политологът обаче да се научи да смята: 2018-2009 прави 9 години, а не 13, от които 9 години трябва да се извадят година и половина Орешарски.

Човек да се чуди откъде изпълзяват такива коментатори - знайни и незнайни! Такива безмислени коментарии и анализи са прикрит с претенция еквивалент на същото умствено ниво, което се проявява в самоубилите се по пътищата малоумници и полуидиоти!

Другарю политолог, що не духаш супата !!

Цялата история с АЕЦ "Белене" е изиграна от поредни български правителства, и то определено от правителствата на Бойко Борисов, тъй като той управлява от 13 години. Тя беше много зле изиграна от българската страна, по изключително вреден за държавата ни начин. Потънаха милиарди, България не успя да се защити и юридически".

политолог разбира от икономика толкова че откри топлата вода ,обаче е закъснял с около 10-15 години.