Рецидивист с 10 присъди счупи пръстите на полицай

36-годишен мъж с множество криминални регистрации и с десет присъди зад гърба си счупи пръстите на полицай след гонка в Плевен, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Рецидивист с 10 присъди счупи пръстите на полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От текста не става съвсем ясно, дали опитът е бил успешен или не толкова...?! Това, че двамата са се прибрали, нищо не означава - може да са толкова дебелокожи, че нищо да не са усетили....

респект към повечето полицаи , но в кат са 99% престъпници , които са постъпили там само заради рекета.

всички катаджии са за затвора (поне).

Абе глупчо,какви пари ще вземе катаджията от москвич?

Стига сте защитавали БОКЛУЦИТЕ, които изкалват хиляди лв. на ден от рекет и др. престъпления - всеки крадец в затвора а ако е полицай - направо да го застрелят на националния стадион пред публика за назидание.Ако важаха Крумовите закони полицаите вместо да се здрависват щяха само да кимат с глава!!!

Predi godini taka zatisnaha rakata i na Tito kogato besche v Scandinavija! NO sega, toja prestapnik TRJABVA da si ponese ZASLUZENA prisada!!! A i oschte po-goljama za NEPODCHINENIE na sluzebno lice! Dano go zaprat!!! A i da PLASCHTA!!! ZDrave na policaja!

Дечица, много американски филми почнахте да гледате. Москвич-->кокошкар-- по годинка, 6 месеца... Вие какво, държите да го храните докато е жив?

Не разбрах тези 10 присъди излежал ли ги е или са били условни ?!? Като винаги чудно написана статийка престъпника е 38 годишен мъж чудно ?!?

До: KGB (13.08.2009 г. 17:23ч.) Абе на теб не ти ли омръзна да пишеш глупости бе? Надмина и хането Путку по простотия! Аман от вас!

Какво да кажа, нямам вече думи за полицията и нейното онеправдано положение в нашата престъпна държава?!!!! Тоя кретен няма ли да го ухапе случайно отровна змия в затвора, която е влязла през някоя дупка, за да го затрие най-сетне и да не се гаври повече с полицията и с мирното население?! Ехо-о-о-о-о, който там гледа змии, да ходи с една пепелянка и да я навре през ключалката или каквато дупка може да се направи в рамките на тия 24 часа, че след това прокуратурата ще го пусне, и той може да изтрепе много полицаи, докато му назначат единайстото дело! ... Къде гледат тия, дето трябва да ни управляват, защо ни занимават с душевните мъки на Р.Петков и квартирните неволи на бившия премиер, известен хамстер, а не се захванат поне да запазят живота и здравето на полицаите, които се опитват да ловят някакви - дори и дребни, престъпници?!!!

EVALA na picha. SMURT ZA POLICAITE ! Deeebi i mizernicite ! POLICAITE NA SAPUN

Убийте гадното псе - всички престъпници да бъдат застрелвани на място !!!

V usata sa izvanzemni ,tam e druga gubernia ,poradi lipsa na ludnizi gi karat v zatvora ta zaradi tova mili mi Stanoicho tretiyat pat e dorde te kremirat.ai nazdravi.

Чувал съм,че в САЩ третата присъда,независимо за какво, е доживотна.Да стане така и у нас.

На тоя селяндур с камара кражби да го смачкат от ритници в килията.. После да го натирят в затворя, и там да го спукат мангасарите... мамка му олигофренска и селяндурска

Фактите: 1.Патрулиращи полицаи забелязват рецидивист 2.Дават му сигнал да спре за проверка 3. Той не се подчинява 4. Преследват го и го застигат Следва поредица от грешки: Полицая отива крайно неподготвен - забележете да му иска документите, а не да го арестува, ако онзи бокук беше стрелял, защото току що е ограбил апартамент. Недоумявам този полицай ... семейство има ли, иска ли да се прибере жив. Тотално безобразие. И наистина престапник с 10 присъди да ходи сред жени и деца по улицата ... идва време разделно, но за етноси и малцинства -за свястни хора и боклуци

ТАЗИ СТАТИЯ МИ ЗВУЧИ КАТО НЯКАКЪВ ВИЦ! РЕСЕДИВИСТ С МОСКВИЧ И ПОЛИЦАЙ С ПРИСКРИПАНИ ПРЪСТИ.... НЕ Е СМЕШНО НО Е ПОВЕЧЕ ОТ КОМИЧНО! ДАНО ЧОВЕКА НЕ СИ ЗАГУБИ ПРЪСТИТЕ.

Полуицай е една от професиите, в които невниманието и слабата подготовка се заплащат с реални телесни страдания.

Правосъдната система скоро няма да се оправи. Крайно време е полицаите да се научат така да пускат престъпниците, че веднага да ги блъсне кола, шофьорът да избяга, а полицаите да покажат некадърност и да не успеят да го открият.

triabva da stane kato v belite dyrjavi i v bg,napadnesh li policai vednaga zad reshetkite,vdignesh li oryjie smyrtna prisyda na miasto

Много е готино да има коментари ! Яко ! Коментирайте, не се стеснявайте!

РЕЦИДИВИСТ В МОСКВИЧ,ТЯХ НЕ ГИ ЛИ СЬЗДАВАТ РЕЦИДИВИСТИТЕ С БЕНТЛИТА И ПОРШЕТА !?

Катаджията е бил гладен.

teq 4engetata stanaha mnogo chuplivi

МНОГО ВЯРНО Е ТОВА!!!Вчера в нашия град един полицай с риск да го блъснат около 10-12 коли пресече булеварда,за да санкционира джип спрял неправилно на спирка.Според вас колко време продължи проверката-20-30 СЕК.Според вас санкционираха ли го?-НЕ!!!А ако беше най-обикновен човек спрял там с опел кадет например-щяха да му вземат и кръщелното.А иначе сред полицаите има много свестни хора,те заслужават уважение!!!

Всички мангали да се кастрират!А полицаите да ги почват такива с бойни патрони!

Рецидивиста към опашката: -Следващия,моля!

Мисля че трябва да се сумират наказанията... колк до полицаите трябва да ви кажа са за съжаление....ето ви пример не за престъпления не за убииства а за едно просто дежурство по време на 40 градусовите жеги в техните астри без климатик по 8 часа по шосетата-не са се сетили шефовете , чре може случайно и вода да им се пие на момчетата...занесох им минерална вода ... пълна простотия е /надявам се БЕШЕ в МВР/

Не казвам ,че на полицаите трябва да си излива гнева всеки или пияни мангали да се правят на герои за тяхна сметка,или просто някой който цял живот е правил престъпления и панделата му е като втори дом да им се репчи и дори ги наранява НО и подготовката на полицаите явно е много зле.Отдавна отмина времето когато само появата на някоя фуражка успокояваше страстите.Дори пиянски спор със сервитьора в някой ресторант (дори без бой)можеше да завърши със бой в милицията, арест и подписване на декларация ,че срещу тебе не са употребили насилие.Не казвам ,че са били идилични години за обикновените хора но за полицаите службата беше лека.Сега всичко е различно ,в света ,а и дори в най-забутаното село непрекъснато се водят по-големи или по-малки войни.Няма фронт -няма тил-опасноста може да дойде от всякъде и съвременния полицай трябва винаги да е готов за всичко.Да бъде добре заплатен ,осигурен ,снабден с всичко което е необходимо но и непрекъснато да тренира и да бъде в най-добрата си форма.Спомням си от казармата един девиз:Повече пот в ученията -по-малко кръв в боя....не мисля ,че му е минало времето.

boi de.ba i gadovete mrasni na svoboda....

Тоя бандит другия път да се движи с Мерчедес, БМВ или Ауди. Такива нашите ченгета не ги спират, а само им махат приятелски като минават на червено или изпеварват с бясна скорост в града. Ама той сигурно е кокошкар и има пари само за Москвич не знае ли, че в Плевен спират само

ДАНО ПОВЕЧЕ ХОРА ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ КАТО ТЕБ!

и що е на свобода този? присъдите по месец ли са му били?

рецидивист с москвич ... каквато държавата такива и престъпниците ... с москвичи ... нямат пари ... дано бойко помогне и на тия момчета както и на другите :)

Ами после в полицията той случайно си подпрял главата на касата и 20 пъти металната врата се затворила от течението.

И този защо е на свобода? Аз предлагам съдиите, които са го пуснали да ги уволнят. Явно не стават за тази работа! Пък аз не искам моите данъци да хранят такива съдии!!!

У затвора!

бой, бой бой :)

BRAO NA MOMCHETO ... ! ! !

Този, с 10 присъди, трябва да е старец белобрад вече, иначе какви са му били тези присъди?

niakakuv kokoshkar shte e toia s moskvicha. Pravilno e zatvoril vratata. Policaite sa nekompetentni i nagli tupi parcheta.

Карал москвич- абе още ли ги има тия коли по пътищата

Ей, тия момчета няма ли кой да ги научи!

Чували ли сте старата поговорка: ,,Не си пъхай пръстите там,където скърца вратата,,? И сега тоя ще е виновен,че е затворил вратата на колата си??? А не фантето,че се е облягал с мръсните си ръчички на колата ,,като първи братовчед,, какъвто лаф имаше....

СЕГА НА РЕЦИДИДИВИСТА ДА МУ НАЧУПЯТ И 10 ПРЪСТА В ПОЛИЦИЯТА.ИЗРОД ДОЛЕН МАРШ В БЕЛЕНЕ ЧЕ Е ПО БЛИЗО ДО ПЛЕВЕН.

Преди няколко дена потвърдиха присъдата ан полицаите по делото Чората. Вчера почина един прострелян полицай. Прострелян с 2 бойни патрона, докато той самият стрелал със стоп-патрони. Изводите: Първо, полицаите са слабо подготвени. Най-общо полицаи стават тези, които за друго не ги бива. И за да си избият този комплекс се опитват да се правят на Рамбовци. Ама след като сложат на някого белезниците и то ако са 4 - 5 човека. Изкарват си го на един за всички, които не са могли да хванат. То, при тези заплати какво да очакваме. Второ, законът така е направен че да защитава бандитите. И цялата съдебна система работи в защита на бандитите. В резултат на което за убит полицай няма наказания, а когато полицай убие престъпник, жална му майка. Ами как да работи? Трето в обществото няма нагласа за сътрудничество с държавата и в частност с полицията. Всеки иска да е в безопасност, ама като стане нещо се обръща на другата страна. И в самото МВР организацията е плачевна. Има 60 хил души на щат, но повечето са администрация. И много малко истински полицаи. И досега не е имало един министър на МВР на който му е ясно как работи тази система. За пръв път сега начело на МВР е полицай от кариерата. Някога, като главен секретар на МВР ББ беше казал: Ние ги хващаме съдът ги пуска. Има нещо такова. Ккато и да ми го обясняварт мястото на 10-кратен рецидивист е в затвора и никъде другаде. Е, да се надяваме че сега нещата ще се променят. Иначе отиват към саморазправа. И повторемние на случая Чората. Само че този път като знаят какво ги чака полицаите хич няма да го бият. Няма и да го арестуват. Просто ще го гръмнат при опит за бягставо. Чисто, просто, и най-вече законно.

Този защо е на свобода, какво още трябва да е направил за да бъде в затвора, където му е мястото. Хич я няма нашата съдебна система. Сигурна съм че и сега ще му се размине и пак ще е на свобода, най-много да изяде един бой.

Съдебна система ....? 10 присъди ...? Правова държава ... ?