Коментари - Племенничка на аятолаха призовава света да прекъсне връзките си с Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ иска да властва над Иран, това е причината за всички тези нещастия.

че то кой освен московията има някакви връзки с аятоласите?

кои нещастия??

Светът вече не е както преди. Днес хората все повече и повече не търпят диктатури. Както и да го извъртат, "платени били, Сорос ги бил вербувал" и други подобни глупости, колкото и да не им харесва на някои (ей така, само защото мразят САЩ, ама и те не могат смислено да обяснят защо, общо взето е защото така са ги научили същите тези диктатори), факт е, че особено младите все по-малко търпят подобни диктатури и идиотски идеологии. Вие сериозно ли мислите, че те всъщност "обичат" подобни режими, ама щото им плащат и са станали "продажници"? Като че ли не е възможно да се надигнат искрено, без да им плащат? Все по-трудно ще им е на диктаторите да виреят в този свят, и манипулациите на техните привърженици ще звучи все по-нелепо и неубедително...

То щото в "свободния свят" не се случва полицията да затрие някого по "грешка"...

В Фащ полицията убива черните като мухи.

Е, че говори така като е от опозицията

Една от 1000 му такива

що не пишете за Молдова? Иран, та Иран

В свободния свят инциденти се случват. Но там са случайност. И ако хората запротестират, държавата отстъпва и се променя. А при диктатура като тази в Иран властите вместо това "налагат твърда ръка" и в резултат вече има няколко стотин загинали! Това в свободния свят не се е случвало, няма и да се случи. Схващаш ли разликата?

Да бе, а в Иран само за 2 месеца няколко стотин(!) загинали!

А в САЩ защо бият негрите, даже движението БЛМ се бори с полицейската диктатура

А розови слончета да виждаш случайно? Какъв наивитет. Айде, не рупаме жабетата небелени. Тия приказки минаваха 90-те/От тогава минаха повече от 20 години и много добре знаем какво представляват западните диктатури. И от къде знаеш колко са загиналите в Иран? Така била казала опозиционната агенция ХРАНА . И кой ти каза, че е истина? Интересува ли те въобще истината? Това е, че такива протести се организират от Великобритания и Израел, а се финансират от Саудитска Арабия. И това се знае почти публично. И е факт, че от месец само се говори че имало едва ли не милионни протести. И протестиращи се избиват. Но е факт, че нито има някакви кадри за това, нито има по западните медии някакви подобни новини. Никакви потвърждения.

Краварските боклуци-ултраглобалисти сега и Иран ли подпукаха!

Да де, само че на какво основание пък трябва на твоята версия да се вярва? Харесва ти или не, всички винаги предпочитат да живеят в "западна диктатура". Защо ли? Нито един от такива като вас не е дал дори едно смислено обяснение! Дори само това е достатъчно доказателство кой крив кой прав. Самата реалност е по-силна от всякакви извъртания, конспиративни теории и други подобни малоумия!

отидеш да живееш там овцо ?

и да я ползват само като торба за пълнене със семе :)))

Какъв "свободен свят" на Запад те е патил бе, охлюв? Бил ли си там да видиш кошмар,пред който и "1984" бледнее? Примерно да ти промиват мозъка на децата ежедневно в училище под флага с цветовете на дъгата?

Едно си баба знае, едно си бае. Ти и такива като вас сте много зле! Вие виждате САМО джендъри и цветове на дъгата, и мислите, че запада представлява САМО това, и с това се изчерпва. Като че ли на запад няма нищо друго! И да, бил съм на запад! Да, има и такива отрицателни неща, все пак рай на Земята не съществува. Но има и много други положителни неща, които вие УМИШЛЕНО не споменавате!

А защо ти не се разкараш от БГ??? Много първосигнални се навъдихте, преди за пример борчетата, сега харвардчетата, аман от боклуци!!!

Тук се изявяват хора с много тежки духовни дефицити - обиди към други участници, преклонение към очевидни насилници и сатрапи. Използват активно езика на омразата към всичко, що е демократично и хуманно. И най-странните в, че това брутално поведение е търпимо от модераторите!!!!

Хубаво харесват запада. Много ми е интерсно ще тея опити за цветни революциики стават само в държави които са неудобни на САЩ а не в другите подобни страни които са им съюзници

То нали занеш ,че и тези си дойдоха на власт в ИРан заради действия на твойте приятели от САЩ

вива пропагандата

От статията разбираме, че в лошия Иран има опозиция има и дори опозиционна агенция. Платените протести няма да успеят.

Не ги искам тук за това разумните хора не искат да им съсипят държавата като направиха с Ирак и Либия ама на тебе толкова ти е соросоидския акъл

Е и? Точно тази логика още веднъж потвърждава, че хората в Иран НАИСТИНА са недоволни от режима, без "някой да им плаща да се правят на недоволни"!

Много демократично стана като "освободиха" Либия дори с робство се сдобиха

Кадафи какъв беше - забравихме ли обвиненията срещу бтлгарските медици?! А, всъщност - "Защо биете негрите?!".

На снимката е Филип Димитров с чалма.

А платените тролове по-добри ли са? Колкото и да повтаряте, че ако някой протестира в държави като Иран, то той видиш ли "е платен", просто защото сте промити с конспиративни теории за да се чувствате "просветени", или защото самите вие сте платени, просто няма как да промените фактите. Те не зависят от вас!

Не съм забравил това ,че Кадаффи е бил лош не значи ,че държавата му с него не беше хиляди пъти по -добре

Не се плаща да се недоволни плаща се на агитатори да правят провокации и да ескалират ситуацията По някое време протестиращите по някакъв 'магически' начин ще бъдат въоражени и ще почне една поредна арабска пролет Тоя филм сме го гледали вече в няколко страни и нито една от тях не е в по - добро състояние в резултат на това

Викаш има платени тролпве но няма платени протестиращи

Платени протестиращи има, но те обикновено са там където няма основание за протест. И точно затова им плащат, защото иначе не биха протестирали. Хайде сега помисли дали в Иран всичко е прекрасно и хората са щастливи с иранския режим! И ако си в състояние да следваш елементарна логика, ще си отговориш на въпроса.

А Саудитския режим да речем ще си щаслив ли . Що няма протести там

ИЗВЕДНЪЖ МНОГО СЕ ЗАГРИЖИХА,ЗА-“НАСИЛИЕТО НАД ДЕМОНСТРАНТИ”!!! СТРАННО,КЪДЕ БЯХА ТИЯ-“ПРАВОЗАЩИТНИЦИ”(ФИНАНСИРАНИ ОТ-СОРОС И ПОДОБНИ),КОГАТО ПО ВРЕМЕ НА-ИЗВРАЩЕНИЕТО-ПЛАНДЕМИЯ: СТРЕЛЯХА,ПОЛИВАХА С ВОДА-МАЙКИ С ДЕЦА,БЛОКИРАХА БАНКОВИ СМЕТКИ НА ПРОТЕСТИРАЩИ,АРЕСТУВАХА ГИ,УВОЛНЯВАХА ОТ РАБОТА,НАХЪЛТВАХА ПО КЪЩИТЕ НА КОЛЕДА,ДА БРОЯТ-ВЕЧЕРАЩИТЕ…!!! НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ,С ПОРЕДНАТА-“ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ”!!!

Само бавноразвиващи ли останахте в България

Не е вярно, че всички искат на запад. Ето например Крим, с референдум се отцепиха от прозападна демократична Украйна и отидоха в "лошата" Русия. Донецк, Луганск, Херсон също.

НАВНОРАЗВИВАЩ Е-БАЩА ТИ! НЕ СЕ Е ДРУПНАЛ НА ВРЕМЕ,И Е-ПРОИЗВЛ-ДЕБИЛ!

В Иран няма никакви протести - има опит за преврат от въоръжени от САЩ терористи, също като в Сирия. Тези същите стрелят по полицията има клипчета в туйтър. От друга страна има и клипове, които показват огромни демонстрации в подкрепа на сегашните управляващи, но които удобно не се показват от западните медии. А относно лумпените, които мислят че това всичко било заради забрадки - тези същите нямаха нищо против, когато демократичния в кавички запад принуждаваше хората да носят парцали на муцуните си и насилствено ги набоде със опасни ваксини, а когато населението на запада се вдигна на протест протестите бяха смазани със сила в някои случаи имаше и стрелба по хората.

А нещо за прекъсване на връзките със саудирите не е ли казала? Там нямат дори съдебна система и жената в вещ. А и бомбят Йемен от години.

Либия, Сирия, Афганистан, Ирак... Абе защо да не внесем малко "демокрация" и в Иран - зер и те са хора!

"""Племенничка на аятолах Али Хаменей, която е изтъкната правозащитничка, е призовала правителствата по света да прекъснат връзките си с Иран заради насилието на иранските власти срещу демонстранти""" Е, ренегати винаги е имало ,особено такива платени с пари на Сорос.Колкото до боя над същества, предизвикващи безредици, които са опит да преминат в някакво запролетяване, никога не е достатъчен.

И като се прекъснат връзките с Иран това нещо ще подобри ли?

Не ,но ще бъде забелязана и ще бъде размахвана като знаме на демократичният неолиберализъм

О свободни хора........хахаха. Защо ли не се чувствам свободен

Ето, и на самата снимка си личи - немислима и иначе абсурдно невъзможна среща между 14-ти и 21-ви век!

""""Защо ли не се чувствам свободен"""" Защото не сте почувствали пълномащабно американогейски,демокранични и неолиберални ценности и защото не сте на добре платена позиция в някое щедро финансирано отвън НПО

Доларите вършат предателства и чудеса.