17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще освободите и джендърите!

завиждам ви на вас , глупавите , тъпи и ограничени хора. Живеете си безгрижно , акъл нямате да умувате , да се тревожите за нещо , просто приказка......Плещиш си нещо и ....продължаваш напред !

Добре ,че ти си голям умник,дървен философ.

Племенница е правилно. Явно авторът е от селата.

На бас, че наркотиците на запад убиват много пъти повече деца отколкото властта в Иран. А наркотиците на запад се продават с благословията на властите.

баси тъпото тролене...не се научихте. Ясно е, че за тази неблагодарна работа се взимат само утайки, ама това вашето направо не е за вярване. Не може да сте толкова тъпи , просто безгранично тъпи ! И това не е обида , а елементарна констатация....просто двете ти изречения са предостатъчни.

Доларите вършат предателства и чудеса.

Ма верно Иранките си живеят прекрасно Защо им е да протестират? Със сигурност ще протестират само ако някой им е платил нали ? Дано в следващия си живот да се родиш жена в Иран, да ти дойде акъла в тъпата тиква.

Ето, и на самата снимка си личи - немислима и иначе абсурдно невъзможна среща между 14-ти и 21-ви век!

О свободни хора........хахаха. Защо ли не се чувствам свободен

""""Защо ли не се чувствам свободен"""" Защото не сте почувствали пълномащабно американогейски,демокранични и неолиберални ценности и защото не сте на добре платена позиция в някое щедро финансирано отвън НПО

Докато сте на руска копаня, свобода няма да почувствате. Дебили.

Хайде пак,все пак трябва да бъдете отчетен ,че от това зависи доходът Ви. А да и да не забравя "Който не скача е червен,хайде хоп"

И като се прекъснат връзките с Иран това нещо ще подобри ли?

Не ,но ще бъде забелязана и ще бъде размахвана като знаме на демократичният неолиберализъм

"""Племенничка на аятолах Али Хаменей, която е изтъкната правозащитничка, е призовала правителствата по света да прекъснат връзките си с Иран заради насилието на иранските власти срещу демонстранти""" Е, ренегати винаги е имало ,особено такива платени с пари на Сорос.Колкото до боя над същества, предизвикващи безредици, които са опит да преминат в някакво запролетяване, никога не е достатъчен.

Либия, Сирия, Афганистан, Ирак... Абе защо да не внесем малко "демокрация" и в Иран - зер и те са хора!

А нещо за прекъсване на връзките със саудирите не е ли казала? Там нямат дори съдебна система и жената в вещ. А и бомбят Йемен от години.

ама спомени и САЩ , къде ги забравяш ? Там бият негрите......

Де да бяха само негрите.

В Иран няма никакви протести - има опит за преврат от въоръжени от САЩ терористи, също като в Сирия. Тези същите стрелят по полицията има клипчета в туйтър. От друга страна има и клипове, които показват огромни демонстрации в подкрепа на сегашните управляващи, но които удобно не се показват от западните медии. А относно лумпените, които мислят че това всичко било заради забрадки - тези същите нямаха нищо против, когато демократичния в кавички запад принуждаваше хората да носят парцали на муцуните си и насилствено ги набоде със опасни ваксини, а когато населението на запада се вдигна на протест протестите бяха смазани със сила в някои случаи имаше и стрелба по хората.

ИЗВЕДНЪЖ МНОГО СЕ ЗАГРИЖИХА,ЗА-“НАСИЛИЕТО НАД ДЕМОНСТРАНТИ”!!! СТРАННО,КЪДЕ БЯХА ТИЯ-“ПРАВОЗАЩИТНИЦИ”(ФИНАНСИРАНИ ОТ-СОРОС И ПОДОБНИ),КОГАТО ПО ВРЕМЕ НА-ИЗВРАЩЕНИЕТО-ПЛАНДЕМИЯ: СТРЕЛЯХА,ПОЛИВАХА С ВОДА-МАЙКИ С ДЕЦА,БЛОКИРАХА БАНКОВИ СМЕТКИ НА ПРОТЕСТИРАЩИ,АРЕСТУВАХА ГИ,УВОЛНЯВАХА ОТ РАБОТА,НАХЪЛТВАХА ПО КЪЩИТЕ НА КОЛЕДА,ДА БРОЯТ-ВЕЧЕРАЩИТЕ…!!! НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ,С ПОРЕДНАТА-“ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ”!!!

Само бавноразвиващи ли останахте в България

НАВНОРАЗВИВАЩ Е-БАЩА ТИ! НЕ СЕ Е ДРУПНАЛ НА ВРЕМЕ,И Е-ПРОИЗВЛ-ДЕБИЛ!

На снимката е Филип Димитров с чалма.

От статията разбираме, че в лошия Иран има опозиция има и дори опозиционна агенция. Платените протести няма да успеят.

А платените тролове по-добри ли са? Колкото и да повтаряте, че ако някой протестира в държави като Иран, то той видиш ли "е платен", просто защото сте промити с конспиративни теории за да се чувствате "просветени", или защото самите вие сте платени, просто няма как да промените фактите. Те не зависят от вас!

Викаш има платени тролпве но няма платени протестиращи

Платени протестиращи има, но те обикновено са там където няма основание за протест. И точно затова им плащат, защото иначе не биха протестирали. Хайде сега помисли дали в Иран всичко е прекрасно и хората са щастливи с иранския режим! И ако си в състояние да следваш елементарна логика, ще си отговориш на въпроса.

А Саудитския режим да речем ще си щаслив ли . Що няма протести там

вива пропагандата

Тук се изявяват хора с много тежки духовни дефицити - обиди към други участници, преклонение към очевидни насилници и сатрапи. Използват активно езика на омразата към всичко, що е демократично и хуманно. И най-странните в, че това брутално поведение е търпимо от модераторите!!!!

Много демократично стана като "освободиха" Либия дори с робство се сдобиха

Кадафи какъв беше - забравихме ли обвиненията срещу бтлгарските медици?! А, всъщност - "Защо биете негрите?!".

Не съм забравил това ,че Кадаффи е бил лош не значи ,че държавата му с него не беше хиляди пъти по -добре

Краварските боклуци-ултраглобалисти сега и Иран ли подпукаха!

отидеш да живееш там овцо ?

и да я ползват само като торба за пълнене със семе :)))

А защо ти не се разкараш от БГ??? Много първосигнални се навъдихте, преди за пример борчетата, сега харвардчетата, аман от боклуци!!!

Не ги искам тук за това разумните хора не искат да им съсипят държавата като направиха с Ирак и Либия ама на тебе толкова ти е соросоидския акъл

А в САЩ защо бият негрите, даже движението БЛМ се бори с полицейската диктатура

що не пишете за Молдова? Иран, та Иран

Една от 1000 му такива

Е, че говори така като е от опозицията

Светът вече не е както преди. Днес хората все повече и повече не търпят диктатури. Както и да го извъртат, "платени били, Сорос ги бил вербувал" и други подобни глупости, колкото и да не им харесва на някои (ей така, само защото мразят САЩ, ама и те не могат смислено да обяснят защо, общо взето е защото така са ги научили същите тези диктатори), факт е, че особено младите все по-малко търпят подобни диктатури и идиотски идеологии. Вие сериозно ли мислите, че те всъщност "обичат" подобни режими, ама щото им плащат и са станали "продажници"? Като че ли не е възможно да се надигнат искрено, без да им плащат? Все по-трудно ще им е на диктаторите да виреят в този свят, и манипулациите на техните привърженици ще звучи все по-нелепо и неубедително...

То щото в "свободния свят" не се случва полицията да затрие някого по "грешка"...

В свободния свят инциденти се случват. Но там са случайност. И ако хората запротестират, държавата отстъпва и се променя. А при диктатура като тази в Иран властите вместо това "налагат твърда ръка" и в резултат вече има няколко стотин загинали! Това в свободния свят не се е случвало, няма и да се случи. Схващаш ли разликата?

А розови слончета да виждаш случайно? Какъв наивитет. Айде, не рупаме жабетата небелени. Тия приказки минаваха 90-те/От тогава минаха повече от 20 години и много добре знаем какво представляват западните диктатури. И от къде знаеш колко са загиналите в Иран? Така била казала опозиционната агенция ХРАНА . И кой ти каза, че е истина? Интересува ли те въобще истината? Това е, че такива протести се организират от Великобритания и Израел, а се финансират от Саудитска Арабия. И това се знае почти публично. И е факт, че от месец само се говори че имало едва ли не милионни протести. И протестиращи се избиват. Но е факт, че нито има някакви кадри за това, нито има по западните медии някакви подобни новини. Никакви потвърждения.

Да де, само че на какво основание пък трябва на твоята версия да се вярва? Харесва ти или не, всички винаги предпочитат да живеят в "западна диктатура". Защо ли? Нито един от такива като вас не е дал дори едно смислено обяснение! Дори само това е достатъчно доказателство кой крив кой прав. Самата реалност е по-силна от всякакви извъртания, конспиративни теории и други подобни малоумия!

Хубаво харесват запада. Много ми е интерсно ще тея опити за цветни революциики стават само в държави които са неудобни на САЩ а не в другите подобни страни които са им съюзници

Не е вярно, че всички искат на запад. Ето например Крим, с референдум се отцепиха от прозападна демократична Украйна и отидоха в "лошата" Русия. Донецк, Луганск, Херсон също.

Какъв "свободен свят" на Запад те е патил бе, охлюв? Бил ли си там да видиш кошмар,пред който и "1984" бледнее? Примерно да ти промиват мозъка на децата ежедневно в училище под флага с цветовете на дъгата?

Едно си баба знае, едно си бае. Ти и такива като вас сте много зле! Вие виждате САМО джендъри и цветове на дъгата, и мислите, че запада представлява САМО това, и с това се изчерпва. Като че ли на запад няма нищо друго! И да, бил съм на запад! Да, има и такива отрицателни неща, все пак рай на Земята не съществува. Но има и много други положителни неща, които вие УМИШЛЕНО не споменавате!

То нали занеш ,че и тези си дойдоха на власт в ИРан заради действия на твойте приятели от САЩ

Е и? Точно тази логика още веднъж потвърждава, че хората в Иран НАИСТИНА са недоволни от режима, без "някой да им плаща да се правят на недоволни"!

Не се плаща да се недоволни плаща се на агитатори да правят провокации и да ескалират ситуацията По някое време протестиращите по някакъв 'магически' начин ще бъдат въоражени и ще почне една поредна арабска пролет Тоя филм сме го гледали вече в няколко страни и нито една от тях не е в по - добро състояние в резултат на това

че то кой освен московията има някакви връзки с аятоласите?

САЩ иска да властва над Иран, това е причината за всички тези нещастия.

кои нещастия??

В Фащ полицията убива черните като мухи.

Да бе, а в Иран само за 2 месеца няколко стотин(!) загинали!