Пиарът на депутатите от ПП се скара в ефир на Виктор Николаев и Мирослава Иванова (видео)

Пробите на председателя на НС били взети от лекар на място в понеделник вечерта, уточни Александър Бойчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с ПР на депутатите от ПП е поредният гаф на официален представител на новата власт. Млади напористи, да не кажа нахални. Примерите започнаха да стават твърде много. Оправдават ги с това, че били млади и неопитни. Вярно е, че младостта не е недостатък, но съчетана с глупостта, е.

Този е всичко друго,но не е ПР.Откъде го изкопаха това тъпо и нагло същество.Липсват му първите 20 години.Нито възпитание ,нито професионализъм.Единствено истерия.И това ми било ПР на младите и красивите.Лицето на новия морал в политиката.Гнусно и истерично поведение.

С предишните управляващи нямаше проблем да им бъдат задавани въпроси....Даже им ги задаваха 24/7 и бяха за всичко виновни, ако помнете, де? Промяната започна след Чашков, назначен от Руменчо, и продължава с новите наглеци, КОИТО ВИ ИЗЛЪГАХА!!!! Ама глупостта е грях! Лошото е, че ще теглим всички...

Айде улево бе майна

Рашков намбър 2 е това очилато ПР-че. Абе , мамка му, как такива "професионалисти" не разбраха, че значението на ПР като съкращение на Паблик рилейшънс в превод е Връзки с обществеността, т.е. тяхната работа е да уведомяват. Не са адвокати в съдебна зала, чиято работа е да оневиняват. Не са прокурори, чиято работа е да обвиняват. Що за неуважение към журналисти. Защо такива хора, като не могат да си удържат злобата и простотията въобще си позволяват да излизат в национален ефир да ръсят дивашко поведение? Откъде накъде журналистите трябва да съобразяват въпроси и да задават удобни въпроси? Поредното доказателство, че простотията ходи по хората, а не расте по дърветата.

И тоя е като предходните, същото копие, две ла,,,на! Честито на гласувалите за тия нови месии, тежко ви, ако от такива чакате нещо положително...

Ами той е Председател на Парламента, не ходи в търговските лаборатории. Значи помират малко власт, пък вземат, че се захласнат. И той е смъртен. Показа абсолютно неуважение към гражданите на България. За ПП съм, но не и с такива като този. Втори Борисов- хайде няма нужда.....

И тоя е като предходните, същото копие, две ла,,,на! Честито на гласувалите за тия нови месии, тежко ви, ако от такива чакате нещо положително...

Виктор Николаев си е един най-обикновен олигофрен, както и повечето така наречени "журналисти".

Нова телевизия е слугинаж на ГЕРБ! Това не е от вчера.Точно това което правят са нечистоплътни внушения. Те не твърдели, че теста бил фалшив, но една баба на пазара така казала!Това са точно внушения! А Канал1 на БНТ? Там ситуацията е още по-трагична. Снощи гледах репортажа им от парламента. Няколко подробни становища на представителите на ГЕРБ, а за останалите по 5-10 секунди. Това ли е равнопоставеност? Ако ставаше дума за частен канал нямаше да има никакъв проблем. Щом обаче тази телевизия се издържа от данъците на всички ни, трябва да е на всички ни! Кошлуков изглежда това не го е разбрал. Нова телевизия могат да си говорят каквото си поискат, но да не ме убеждават, че са независими, защото ще взема да им повярвам.

Нова телевизия и специално Виктор Николаев са били активна медия срещу ГЕРБ! Кого ще заблудите с лъжливия си коментар!?

Не съм очаквала, че Главчев знае, че на абревиатура не се слагат кавички

Е този "отговорен " председател на НС защо е ходил на злополучното КСНС като не се е чуствал добре? ПП го ползват като бактеорологично "оръжие" или като удобно "оръжие"? Няма май да се ходи до Македония щото са карантинирани. Удобно , а?

Тоя на снимката съм сигурен, че смуче ташаци отлично и облизва стафидките с кеф.

Не само ще им се карам, но и ще ги бия.

Виктор Николаев вече не е същия, макар че не е ваксиниран още. Вече не е обективен, а манипулативен !!!

е в натъртена поза или по-точно от самото начало в нтв !!!

при положение, че сутринта В.Николаев беше поканил само ваксиньори, от които даже имаше една пластмасова джукла, ми е през дедовия кой е щял да го бие! туй си е негова работа!

Рейтинга на Виктор и Мариана падна стремглаво според частна социологическа агенция. Сега им трябва време да наваксат, и време да изплетат отново кошника !

Егаси тъпите коментари и журналисти!!! Човекът правилно казва на журналистите, да не казваме за тези от НОВА ТВ че не са журналисти/справка клакьори на ГЕРБ през цялото им управление/, че е ненормално да питат всеки депутат за теста на Председателя. Откъде да знаят бе?! Да бе са ги правили тестовете те?! Прости хора!

Ма я оставка, бе! Петър Илиев II

Ами от къф зор?. На крак, че му додат! Да не е проз кат по белите държави с кололото или метро да се вози, къде ти по лаборатории да оди...

този ПР малко се поувлече и навика журналистите на Нова. Би трябвало да се извини! И би трябвало да внимава да обуздава нервите си! хаха едно са РС игри, друго е политическата игра.

Трябва да си подаде оставката. Журналистите имат право да задават всякакви въпроси. Дори и неудобни. А този самозабравил се StartUp депутат трябва да им се извини и да напусне парламента. Какво ще каже сега по въпроса г-н Кирил Петков. Одобрява ли такова поведение на своите депутати? Много интересен момент.

Този ПР не само че не е за тази длъжност, но и за депутат не става. А колкото до виктор Николаев, той е есенцията на предаването. Някои го упрекват в това или онова. Колко смели журналисти бяха уволнени. Ао го уволнят и Виктор, кой ще го защити? Че нали и той храни семейство. Тези критикари ще го вземат ли на работа?

Троловете много активни бе. Надеждата умира последна, сънувате огромна дебела тиква на Бяла камила

така може да "бекаш" на жена си, но не на нас....

Защо се учудваш? Нали имахте много претенции и бяхте все прави!? Сега сте от другата страна и вие сте длъжни да изпълнявате претенциите на гражданите!

Много лесно може да се установи. Завежда се дело

Демек Минчев е част от свитата на Господ и се харчат пари за всякакви прищевки, за лекари, лаборанти, които им ходят на крак. Сигурно и ваксините така им ги слагат. Пък после вярвайте, че Кирото бил с бустер. С бустер е колкото този е бил с положителен тест

толкова нагла е стана хунтата на глобалистите, че вече директно здават заповеди на джурналята, които им се овясняват и квичат в краката на тия народни продатели.отнемете им думата на тия жалки паразити без собствени мисли в главите!

Очилатото келешче, назначено за сефте на държавна длъжност, явно е трета цедка АБПФК, щом се дърля на журналистите и се напъва да им казва какви въпроси да задават! Възпитание, какво да се прави! А бре, смотльо, ти имаш ли елементарна представа какво е пиар на депутати от парламентарна група или си мислиш, че като са те курдисали за такъв и вече си черешката на тортата, върхът на сладоледа, каймакът на обществото и истина от последна инстанция? Ами че на теб не ти ли е ясно, че днеска си такъв, а утре си г-н Никой и ще се биеш с уличните помияри за парчето кроасан, което добри хора хвърлят на бездомните кучета? Там, където си, е много ветровито, да знаеш! Научиха го и хора, които също като теб голям го вадеха, та даже и евродупетати бяха, а сега никой не чува нищо за тях! Малък жокер – името Димитър Стоянов говори ли ти нещо, а? Леле-леле, откъде ги намират такива недоварени компири, направо е загадка!

Нагли, подли, глупави, дребни и злобни служители на външни, антинародни сили. Оставката им сама се предизвиква.

Сещам се, че по време на един друг премиер и на една друга властваща партия медиите най-много отразяваха тях, позволяваха т.лупски монолози без да питат много много или пък каниха само представители на тази същата партия, вместо да дават поле за различни гледни точки. Дори прекъсваха програма, за да отразят извънредно бръщолевене на т.лупа. Все едно медиите са в тяхна услуга и обективност не им е позната. Което продължава и до днес.

Много добре му се получи на ПР-чето. ПР да стане за смях не е често срещано явление...:))))

направо си е объркал професията

Този човек се държа изцяло неадекватно, агресивно и грубо към журналистите, без да ги изслушва и без каквато и да е етика в поведението.

Първо Радев, втори Рашков в БТВ, а после вече им загубих бройката, но тези от новата власт не обичат да им задават неудобни въпроси. Ама за кои се мислете вие? Та точно вие сте избрани с най-ниският процент в историята на България,но винаги говорите от името на народа.

Защото тези двамата някога сякаш са задавали неудобни въпроси на гербаджии? Тулупа само говореше монолози и тези го гледаха влюбено

Кефи ли ви промяната на радев? И друг път да не задавате глупави въпросчета, само одобрените от ПР-четата!

Кефи ни Радев. Вас кефи ли ви злобен 400 кг толуп в къщи по анцуг

Той Радев вече е сменил резбата от този върволяк!

Тоя беше направо в истерия....

Да бе, как не го е срам да задава въпроси. На Муни дебилчетата са чувствителни и се обиждат. Нападат ги без причина. Срамота.

Господин ПР на ПП - научете подредбата по държавен протокол на първите трима в държавата: 1. Президента на Републиката, 2. Председателя на НС, 3. Председателя на МС. Не е чак толкова сложно.

Рейтинга на Виктор и Мариана все повече спада, защото не са обективни, а манипулативни !!!!!!!!!!!!!

Глупости, спаднало ти е IQто.

е тази Мариана?

години как настройваше сума ти хора срещу кучетата. А те, милите, не могат да говорят и да се защитят. Бездомнчетата-мъченици, за тях става дума. Избиха ги. Но тя, тя .....няма нищо случайно. Няма давност пред Бога за съучастие на убийство на невинни.

Погледнето го в лицето това момченце Викторчо прилича на пълен малоумник, толкова е с детско държане, абе пълен идиот е не е за тази работа и за никъде не е това тъпо момченце

Викторе ,Браво !

А защо този послушен викторчо не беше така агресивен с неудобните си въпроси към севда, бойко доганчо, пеевски, домусчиев и други велики демократи от герП и дпс ? Явно е страхилва мижитурка, която си мечтае тулупа да се върна на власт ! Много лицемерно - коленичиш пред мутрите и лаеш по народа ! Гнус ме е от такива подлоги !

Ти си завършен тъпак. Поздравления!

За твое сведение мутрите - Черепа, Прокопиев, Цв. Василев, Пеевски наредиха служебните правителства, и редовното такова и в момента се радват на комфорт, който не са имали отдавна. Другите мутри от по-малък калибър се наместиха в парламента и както виждаш по телевизиите техните слуги се опитват да раздават правосъдие. И дано не съм прав, но в скоро време и ти ще вземеш, тайничко разбира се, да си мечтаеш тулупа да се върне на власт. Скоро, много скоро, когато се вдигне мораториума върху цените на тока. Твоите кумири всяка свободна минута трябва да я посвещават в близане топките на тулупа, който с предложението за замразяване на цените на тока за бита им даде три месеца живот - друга партия не посмя да го предложи.

Напротив на казаното от теб Виктор Николаев винаги е бил даже прекалено агресивен към представителите на ГЕРБ, за което никога не е бил заплашван от тях! Смешното е, че собствените му хора го подгониха!?

Вярно ли е, че за заразените и контактни политици, вече са осигурени от скъпите антиковид медикаменти на Мерк?

Този ПР, а и онзи председател да не забравят, че сегашните им позиции са временни. Иначе, изказването пращи от дебелащина. Тотално са се забравили.

А този говорител на най-герберастката ТВ вечен ли е ? Че нещо си повярвахте ? Защо така не лаеше викторчо срещу мутрите от герП и дпс а ?

На тъпи и пъпчиви "юзерчета" не обесняваме защото нямат RAM а само ROM та не може да им се помогне

Смееше ли Виктор Николаев, да задава въпроси на Бийко Борисов, за кюлчета и пачки в шкавчето му??

КОВИД тестът на ЗАРАЗЕНИЯ педседател на парламента е взет НА МЯСТО; НЕЗАРАЗНАТА бивша председателка на парламента, Цвета Караянчева, чийто кортеж участва в катастрофа с МАЛКО ДЕТЕ, бе транспортирана с ХЕЛИКОПТЕР заради СЧУПЕНА КЛЮЧИЦА; КОВИД ЗАРАЗЕНАТА Дариткова БЕ ТРАНСПОРТИРАНА със СПЕЦИЛЕН МЕДИЦИНСКИ автомобил до ДОМА й; Корнелия и депутати се лекуваха С ПРЕДИМСТВО във ВМА от КОВИД; Пред къщата на КОВИД болния Бойко Б. ДЕЖУРЯХА ЛИНЕЙКИ дни наред/ седмици. Какво очаквате?! ЗАЩО Деса и проф. Коце НАПАДАТ новия председател на парламента?!?

продължаваме промяната?

Ами прав е г-н Бояджиев - Бойчев Хубаво е да си проверяват източнитеците, а не часове наред да ни занимават: ама кога бил направен теста, ама болен ли е шефа на парламентарната група, ама кой му бил взел PCR-a. Може да е глупаво, но имаме и по-важни неша в държавата за решаване и обсъждане от това. Минчев си боледува, както хиуляди други българи. Включва се онлайн, както стотици хиляди българи И изобщо поне за мен точно тази тема скучна, та добре, че Бойчев направи скандал, та да стане малко по-интересна. :)

голяма работа...а Тошко Африкански искаше да реже ръцете на един журналист.....

Не знаех , че тази клюкарница Нова е била медиа !

Лоши журналисти, ей! Пречат на някои да продължават промяната. Между другото, този термин с променята да си спомняте от къде идва? Или ви е къса паметта за бълваните лозунги с промяна от БСП? Или ще кажете, че това е случайно... Колкото случайно може гардероб да се занесе сам до 8-мия етаж.

А така да видят журналистите на какво му се вика натиск върху свободата на словото! Заплахи и директно в ефир поучаване какви въпроси е политкоректно да се задават. Всякакви други въпроси са недопустими! Журналистите разправяха, че ББ им бил оказвал натиск... а сега направо в ефир ще ги изгонят от работа :)))) Ето така продължава промяната :)))) Да ви е честита! :))))

Ама иначе Борисов бил диктатор. Нека сега дишат свободно.

Фокусът е друг, медиите заради необходимостта да създават сензации и да си увеличават рейтинга правят абсолютни глупости. Та хубаво е от време на време някой да им напомни, че те са там да отразяват истината, с не да правят внушения.

И държавата, ако първият в нея лъже, какво остава за останалите!

Виктор беше журналист, когато беше с Ани Цолова на кръст правеха гостите. Ани я махнаха и Виктор се наведе и какво остана от него да чете сутрин от фейсбук новини които са излезли предният ден. Викторе на кой ги четеш те и бабите имат фейсбук? И се превърна в послушен мисир. Отдавна не ви гледам.

Ако Виктор го махнат ти ли ще го вземеш на работа? И ще отидеш ли да го защитаваш на митинг, в съда и т.н.? Той не храни ли семейство?

"Тестовете са надлежно заведени в националната COVID-база данни. Това не е тест, направен в търговска лаборатория. Г-н Минчев е по право първи човек в държавата. Вие считате ли, че г-н Минчев и охраната на НСО ще отиде в произволна лаборатория?" Още няколко такива изказвания и ще има протести с различни лозунги.