Петя Аврамова: Трябва да имаме силна държавна фирма, която да строи магистрала

Голяма част от проблемите около е-винетките са отстранени, посочи регионалният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дир.бг на Б.Б к..а да му яде.

Тази държавна фирма няма капацитет за строителство на подобен обект! В нея ще бъдат назначени "експерти", които са опитни единствено в присвояването и усвояването на публичен ресурс под различна форма към частни каси!

Петя, Организирана престъпна държавна група се прави с участието на: НС без авторитет и одобрение под 10%, Правителството, Калинка министър, през конкурс за Държавна поръчка, строителна фирма, която получава парите и фирми подизпълнители да духат супата... Това е ГЕРБ! Другото е все едно рибар да хване русалка: какво и как да я прави??? Това не е за ГЕРБ!

Уникално … да живее социализма и цялото пролетарият бизнесмен покрай него

ПРАВИЛНО

Петя, "Държавата е лош стопанин" е основен принцип в демокрацията и евроатлантизма.

Върти сучи пак ще краде.Има още дюни неразрушени,още терени ?урбанизирани,още заменки със земи от някое село ,нищо свободно не трябва да остане.Парите са ваши,територията е ваша,само дето ДЪРЖАВА няма вече и народ също.Вие ще се окажете най големите българоубийци.Алчни ,безкрупулни,неграмотни с една дума вие сте МАФИЯ.

И на тази е домиляло за тодоровото време.

Да, трябва да има държавни фирми. Само частните ги видяхме. В целият свят има държавни фирми които работят отлично. А и не е лошо да има конкуренция между държавни и частни фирми. При частните фирми видяхме колко е корупцията. И в София е така. И чистотата и снегопочистването също трябва да е държавно. Но с голям контрол и свестни управляващи.

За 10г.в управлението ,вие направихте от частните инвеститори милионери/естествено и ви станахте такива/ с спечелене на търгове за милиарди.,Сега те имат техника и самочувствие,а държавата е навряна на кучето . г.за.Доверието на хората е отрицателно и с пълно право.Всички мислят зя вас ,че сдте най големите престъпници,които са на свобода ,защотои всъда са такива.

Ама друг път

Тази калинка да вземе да прочете предмета на дейност при създаването на "Автомагистрали" ЕАД или ако не може да чете някой да и го прочете , или ако може да чете но не разбира прочетено да немри някой да и го обясни !

Автомагистрали ЕАД няма нито машини нито персонал. Интересно и как държавата ще съсздава фирма когато през цялото време тръби как всичко трябвало да е в ръцете на "частна инициатитва"

Като е силна държавна фирма, как ще намерите цигани, които да затупкват асфалта с лопата и които да работят по 12 часа за 600 лева, че и строители да са.

Трябва да имаме... Ама НЯМАМЕ... И не може да имаме.. Щото ПРАСЧО и СИЕ си ги напазаруваха на килограм старо желязо.. Да припомняме ли "спрения" търг за Хемус.. Дет Бацко УЖ са пенявеше.. Пък после повторно си раздаде лотчета на същата завишена цена? Е сега - през нашичките слабички и немощни Автомагистрали ша си изпапкаме 1,3 милиарда без разнасяне по медиите и шум за далаверките ни... А иначе - за напъните на УЖ държавата - едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто... Ний сме силни само в краденето... И последващите ремонти на ремонтите на ремонтите..

И държавна да е фирмата вие си крадете и нищо не ви спира. То е хубаво да бъркаш в меда,ама вие го зачучулихте,с големия черпак. А спрете се малко!!!

Тия парите не с чували, ами във вагони ги измерват. Само да не са от техния джоб.

забравих да добавя - на наши хора!

Като няма силен държавен контрол е така - правите държавна фирма и слагате частните си на входа и изхода... Тоя филм го гледахме, пак ли се нагласяте?

Само като видиш снимката и ти е ясна картинката - спящия дядо и двете калинки ... А магистралите в БГ са в рубриката - без коментар! Просто са сресрдство за източване на финансов ресурс - безконтролни кърпежи, безконтролни строежи, мафиотски фирмени мрежи ... Изгониха населението с геноцидно ниски заплати и сега за кой ги строят магистралите - за циганите и гастарбайтерите, които пресичат Бг на път от Турция към Европа? Мило ми отечество, Бог да те пази от строителите на съвременна България! Амин!

Ало , Петя съм.

Ама сериозно ли? Нали държавата беше лош стопанин? Или се оказа, че от крадливите, ненаяли се частници по-лошо няма? Имате напредък все пак, опитвате се да отворите поне едното око, а ако отворите и двете, цена няма да имате.

Verno li? A darjava ima li?

Има, но не се нарича точно "държава", а шайка разбойници, които се представят за "държава".

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ казани от почти най-високо ниво в територията България . След 30 год. в които изчезнаха АБСОЛЮТНО всякъкви форми на ДЪРЖАВНО СТРОИТЕЛСТВО ( спомнете си агонията със строителство и възтановяване -ГУСВ , и други държавни хранилки завършили трагично) сега ще се създават НОВИ АДМИНИСТРАТИВНИ КУХИ СТРУКТУРИ С ДИРЕКЦИИ (и съответните директори и секретарки ) които ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА ЩЕ ЗАВЪРШАТ БЕЗСЛАВНО както ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ ( от времето на прехода ) ! В момента не съществува и ЕДНА ДЪРЖАВНА ФИРМА с една кирка и лопата , камо ли такава , която да изгради магистрала !!!

Не ногат да се спрат да осрат всичко де що падне, защото имат храна за плюскане - естествен биологичен процес. Трябва да им се спре "храната", ама айде стига с това "трябва", то от 30г едно и също...

Извинете, но не съм в час и съм за малко.

Аврамова, ти ли си?

къде е капацитета, колко магистрали построи тази фирма? в Централния професионален регистър на строителя като опит има само текущо поддържане и ремонти. Няма нито един построен обект. Кого лъжете не знам.

Заглавието и снимката са достатъчни...

Като гледам публикациите се питам защо например софийските ремонти и автомагистралите не ги възложиха на китайски фирми - щяха да ги завършат многократно по-бързо, по-качествено а може би и по-евтино ... Освен това в Китай поне официално за корупция разстрелват :)

За корупция разстрелвали. Е, тогав кой ще остане жив

келнерки и хора с памперси/видно от снимката/,които са във властта.

Не знам какъв е капацитета на тази фирма ама явно да краде и да дава подкупи е много голям.... Бойко кой знае колко пари е смъкнал, а пък ние баламурниците чакаме да караме по качествени пътища, че и се засягат когато иска народа да направят международен одит на качественото изпълнение на важните магистрали у нас. Явно има много за криене, слад като крещяха до небето, че виждате ли у нас не била необходима такава проверка... я познайте колко кирливи ризи ще изкарат чужденците и колко човека ще поемат към централния софийски????

Къде са сега строителите на нова България да опонират с генералната линия на прехода че"Държавата е лош стопанин". Ако беше така защо ни е държава изобщо? Лоши винаги са били некадърните ръководители без значение на цвят идеологически приоритети и сексуална ориентация. Проблема винаги е бил, че точно такива умеят да се впият в държавните структури където като правило важи принципа "ти на мен, а аз на теб". Затова и за кадърните и с държавническо мислене администратори няма място. Некадърника се обгражда със себеподобни за да не му застрашават рахатлъка и дълголетието. Тези ако има кой да ги изрита може и държавата да стане стопанин от класа както би и поджождало.

"Автомагистрали" ЕАД има капацитета и ресурса да изгради автомагистрала "Хемус". Знае ли госпожата с колко наети на трудови договори разполага дружеството? Знае, ама друг път. Вероятно са около 30 човека, повечето от тях администрация. Дано им е виждала счетоводния баланс и ОПР/отчет за приходите и разходите/.

Герберастките Калинки са мързеливи и тъпи,добре ,че не са работливи и тъпи ,че щяхаме да я втасаме.

Мечкунов , пак ли продаде Бойко и България за жълти копейки на червената измет бе ,леке?

"Голяма част от проблемите около е-винетките са отстранени, посочи регионалният министър". Отстранихме скъпия ми Давидов, Глосов, Антонов.

Е нали държавата беше лош стопанин? Сега топлата вода ли пак ще откриваме?

А пенсионерите - кучета ги яли. А болните - кучета ги яли? А децата - кучета ги яли.

Двете кифли са ходили на един фризьор. Преди в МРРБ само фризьори нямаше.

"ПОСЛЕДЕН ВАЛС - СБоГОМ ЛЮБИМА" ...... ГРОБ са пътници! Още малко и ще бъдат забравени за историята!

Мечкунов , за колко жълти копейки до Масква се продаде ,бе мекере?

За вас държавна значи...ваша. Отдавна думите държавност и държавник са забравени. Вие сте временни лапачи, колекционери на апартаменти и фирми. Измет!

с тоя заспалия .. ква силна държава

Лошо,ако такива лелки управляват важни сектори от държавата... Физиономиите издават мисловен дефицит и липса на иновативност!!! За сметка на това се усеща хладнокръвие и хъс за финансови пируети...

Тези построиха комунизма... С едната ръка - дава, с другата - взима. Само че взима от еврофондове и от данъци (разбирай все от нашите пари), пък дава на който трябва (разбирай - на техните хора). Ами то това си е голям келепир... И като става въпрос за милиарди, смятай колко ще има за под масата... Пък после - като е некачествено, ще глобим държавната фирма. Ама може и да й пуснем акт 10 или 11, та и от там ще вземем нещо. И като бонус, можем да си назначим едни хора в едни бордове за едни заплати, да контролират шума на парите. Пък като я направим пустата магистрала, ще настане едно оживление, едни труженички ще се навъдят наоколо, че и милицията да облажи покрай цялата работа. Перпетум мобиле направо - машина за пари и вятър.

А бсп и дпс как строяха магистралите само с батко и братко?

Май ще пълним партийните каси....

Нагушихте за 10 години властване приблжените до ГЕРБ предприемачи с милиарди,напълнихте касичката на ГЕРБ(приблизително 45 милиона банков депозит) и на определени от вас партйци с милиони и замечтахме за социализъм.Нищо старо в ГЕРБ не забравихте за 10 години и нищо ново не научихте.

Бай Дончо май е задрЕмАл.

С колко работници на щат разполага "Автомагистрали" ? Само питам за един приятел, който търси работа

Трудно е да си намразиш сънародниците , но герберастите го постигнаха с мен.

Кражбата е водещото нещо при вас ГРОБАРИТЕ! Да попитам тази кака от снимката път Монтана - Арчар - Видин има ли и защо търсят винетка? Българският народ и ГРОБАРИТЕ живеят в два паралелни свята които нямат допирна точка, те виждат едно ние друго. Ей ГРОБАРИ намалете белите прахчета от тях ще да са розовите сънища! Лъгала баба па до лъгала, време ви е вече да си ходите кои в ЦСЗ, други в Сливен и да се успокойте!

Пак ли искаш да караш на аванта,гнидо червена?