Пендаровски пред ООН: Западните Балкани губят надежда, че ще влязат в ЕС

Изрази надежда, че с България "ще осигурим изпълнението на договора за добросъседство и сътрудничество, изхождайки от принципите на демокрацията, върховенството на закона, правата на човека в мултиетническо общество."

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е западните Балкани. България подкрепя Западните Балкани за ЕС, понеже не крадат историята ни и не потискат българите живеещи там. Когато Македония престане да го прави ще подкрепим и нея!

че са "фашистички" и да се надяват че ще влязат в ЕС.

Те западните балкани изобщо не са дорасли да са в ЕС. Не че ние сме...

Кой е казал, че Западните Балкани са Република Севена Македония? или те броят евентуално подобни проблеми с побратимата си Република Сърбия, които също са антибългарски настроени? Албания не са спрени от никого.

Губите надежда, но оня ден (преносно) не пропуснахте да гласувате на парламентарно ниво "червените линии". Няма такава измет като тия.

Тия само в космоса не са ривали и плювали ! Влизат веднага щом се признаят за наша Област !

Нагъл! Ние трябвало да изпълним нещо! Пич вие сте кандидатите. Дерзайте вместо да се мъкнете като повлекани от една трибуна на друга.

"Госпожо, пък бате не ме пуска да вляза:(((("

Тия пак поставят условия - дайде им да се разбере, че след като с Гърция се огънаха ще следват този път и с България. И не, защото те трябва да правят компромиси, а защото доктрината им е противна, неистинска и противиречаща на ценностите на ЕС. Тъжно е, но няма друг път

Лъжливи северномакедонски тъпанари. Никой не ви вярва и не ви иска!

По-добре Северна Македония да не влиза в ЕС - с българска кръв са, но всичко е загубено - чувставт се македонци като етнически произход и не го приемат като регионално наименование, каквото е всъщност. Много ни мразят и се получава парадокса, че кръвните ни братя са реално най-големите ни врагове. Ако влязат в ЕС ще пропагандират на воля измислената си история и ще ни правят проблеми за всичко - могат и те после да ни блокират по накои въпроси - евро бюджета ще имат и евро комисар и т.н.

Бракята не са никакви бракя. Това е нещо като противоположност както е доброто и злото. Те продължават политика сякаш България и българите са създатели на фашизма, Хитлер е бил българин и почти няма нацистка Германия, а нацистка България, която е извозвала евреи към лагерите на смъртта, които едва ли не се намират пак в България. Българин да се обявиш ще те обезкостят в почти буквалния смисъл на думата. Кървав Божик или Кървавата Коледа се отнася за мракобесието спрямо българите там, а те си мислят че това е за македонците... Продължават да се атакуват българи там, почти по всяко време, но и по-специално по празници, горят се редовно български знамена, политикаа на омраза по тамошните масмедии е безкрайна, българският бизнес не може да пробие там, но най-голяма причина за това си е българомразието, което както казах няма спиране и което не се е променило откак е обявена независимостта на Република Севена Македония.

Фашисти, ама карат немски коли с кеф, нали... Нема такова двугъзо животно като мекедонския политик. Не, "Мекедонски" не е синтактична грешка! Тия изроди нямат никакво право да ползват корена "макодения" в каквато и да е форма!

От един български филм харесвам термина Мъкадония... това е една голяма мъка... за българите специално.

Файда, йок.

Мъдаааа госин старши, Лъжат по високите етажи...чак в ООН-то стигнаха. Ако и сега замълчим и оставим това без реакция - позора си е наш.. This is the Way !!

Я, Заев ми прасна един минус.....Значи съм напълно прав !!!!!

Като се разбрахте тжлкова добре с гърците, направете го и с нас. Както спряхте да бръщолевите глупости за античните македонци и за Александър Македонски, така спрете да ни крадете историята и езика, кажете, че сте си българи от село и си кекате на селски български и ще се разбирате добре и с нас

Много интересно, и Сърбите са били с Германия, но се обръщат по рано, но до днес духа е запазен, на идеологията де...

Петко, Сърбия е дала 1 500 000 жертви срещу швабите, но НИКОЙ не го е еня за тях, за разлика от евреите запалили и двете световни войни

Опс, половината, та и повече избити от самия Тито, като не удобни!

На пазар ,ходил ли е Заев? Като е на зор...ще плаща.

Пендара и изоглавения Заек да кажат колко макета са с български паспорти т. с с български произход и да не послъгват щото ги знаем поименно, до един. А докато изпълнят всички условия бая годинки ще минат, приятели сме ама сиренето е с пари викат българите в Струмица, да питат дядовци и баби.

до вчера клюкариха България пред ЕС, днес Клюкари ЕС пред ООН. това издава характера на Македонското управление съставено от доносници и предатели, които приемат интригата, като висша форма на политика

Западните Балкани, този взе да го играе като дипломат на Тито, представител на Сърбската дипломация, поставя условие, че някой ако им забрани да убиват и тероризират, те ще загубят вярата си в ЕС.... щото от тях се искаше само едно, да признаят, че са убивали 50 години българи, вместо да учат децата си че за период от 3 години Българите са избивали, не същестуващи по онова време националности

Вместо да търси решение с нас, Педероски ходи да плачка пре ООН. Чокалии пе'е'аси, сър.

Стига лъжи !