Папата с предупреждение срещу "спиралата на смъртта и разрушението" в Близкия изток

Днес е най-кръвопролитната единична атака от започналото преди седмица ожесточен боеве между Израел и палестински екстремисти ивицата Газа,

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма ли да мие крака на мигранти мюслита днес, та се ехванал да говори глупости?

Папата е толкова неадекватен, че от всеки негов призив ми настръхва кожата. Като глобалист ни призоваваше да отваряме граници и домове за всякаква измет, която приижда в разградена Европа. Докато той се е сврял зад високите зидове на Ватикана...и блъска ръцете на миряните си, от чийто данъци и дарения се хрантути. Мазен и хлъзгав ми е, нямам му грам доверие на този...

Папата няма да свърши работа, трябва Заев Македонски да се намеси. Един негов прадядо завоюва всичко до Индия и на юг до Судан, така че от 2300г това са територии под северомакедонско управление.

Тоз папа и той какво се прави на ни лук ял ни лук мирисал! Накратко- ХАМАС са инициаторите на този конфликт, и те НЕ ИСКАТ мир, те искат да унищожат държавата Израел. Това е факт, който доста хора удобно се опитат да забравят, вкл. и доста тук коментиращи. Но папата би трябвало да знае този факт! Докато в същото време Израел, който НЕ Е инициатор на този конфликт, ИСКА мир. И това е факт, който много добре се знае, но е силно неудобен на доста хора! При това положение папата на какъв се прави, че приравнява и двете страни на едно ниво, все едно че са две лоши деца, които са се сбили? Като призовава за мир, защо не отиде да говори с Хамас? Като се е загрижил за убитите палестински деца, защо не говори с Хамас, понеже тези деца ЗАРАДИ ХАМАС са убити (защото ХАМАС са инициаторите на конфликта!)? Това е все едно когато османските турци са завладявали България и съответно е имало война, да тръгне някой да укорява не само турците, а и българите, понеже по принуда са замесени в тази война! Не е ли нелепо, лицемерно и нагло?

Доводите издишат, приятелю. Особено последните. Щом Израел искат мир, защо не се върнат в границите им, определени от ООН след ВСВ? Защо не оставят Йерусалим като самостоятелен град държава - мост на три религии? Това, което казвате не е факт, а лъжа, и веднага ще ви обясня защо. Те и турците през турското робство са искали мир, но в замяна са искали кръвен данък, една десета от произведеното за султана и българите да носят фесове! Разбираш ли, на къде бия? Когато искаш мир, бъди готов на отстъпки, а не извършвай геноцид над поробения народ! Фактите ти издишат, приятелю! Дерзай!

Да, само дето пък Вие пропускате някои много съществени факти: 1. Знаете ли какво искат Хамас, а и управляващите от Западния бряг? Те НЕ ИСКАТ Израел да се връща в старите граници, те искат Израел ДА НЕ СЪЩЕСТвУВА! Виждали ли сте една много популярна снимка на Махмуд Абас с една самодоволна мазна усмивка, държейки карта на "Палестина", в която Израел изобщо го няма? А чували ли сте заканите на радикализираните палестинци от Газа какво биха направили ако ги пуснат свободно в Израел? При това, на палестинците много пъти беше предлагано да имат своя държава при система "ДВЕ ДЪРЖАВИ". Палестинците са, които ОТКАЗВАХА всеки път! И това изобщо не е заради "апартейд", заради земи, къщи и парцели, и други подобни, а изцяло заради религиозни причини, заради течения в исляма! Хайде да не си затваряме очите за тези неща- разни леви на запад точно това правят заради политика, а пък доста от българите го правят защото са омаяни от конспиративни теории за "лошите евреи, които искали да унищожат света", та по този повод предпочитат да симпатизират на ислямистите от Хамас и другите подобни! 2. Относно сравнението между българите и османските турци имах предвид обратното- че българите са тези, които са искали мир, а османците са били тези, които НЕ СА искали мир, а да покорят България под исляма! И че все едно да се укоряват в тази ситуация българите- защо се защитават против османските турци!

Солидни доводи, поздравления! Но пропускате основното - как се стигна до тук. Исляма процъфтява на базата на нетолерантността. Било е така от време оно. Не от вчера. Знаело се е още преди основаването на държавата Израел. Отделно, евреите имат собствена автономна област в Русия. Защо не са там, а решиха да се натрапят на хора, които със сигурност не ги искат? От там е корена на проблема. Сблъсък между два фанатизирани народа. Евреите, обаче, започна да ги тресе либерастията, нека напомним онзи травестит, който изпълзя от там и правеше някакви песни. Това е много лош знак. Не ме разбирайте погрешно - палестинците плащат сметката на всички зверства, които османската империя е сътворила, но по неправилния начин. Евреите щяха да си живеят много по-добре, ако бяха отишли някъде другаде, където са искани. Сега сме свидетели на тъга и от двете страни. И края не се вижда. А колкото и технологично напреднали да са Израел ... си остават държава за две бомби. И не Иран, а СА са много по-опасни. Купиха си ядрени реактори и кой ги знае какво правят. Тези са способни на всичко. Дай на маймуна калашников и после се чуди, защо си на решето!

Защото бяха нападнати от 5 арабски държави и дадоха много жертви докато победят нападателите, 10 пъти повече на брой. Как ще се гарантира сигурността на Израел докато арабите са ръководени от терористи и брадати аятоласи? С много бой. Връщане може да има, но условията ще ги диктува Израел.

Да, но това с Еврейската автономна област в Далечния Изток не е реалистично. Проблема е, че евреите са хора с корени и родина. Ако не бяха- да, това би било някакво решение. Но представи си ако османските турци ни бяха изселили от нашите земи тук, и след няколко века, когато искаме да се върнем, да ни предложат "по-добре идете в Мадагаскар", там няма да ви закачат? При положение, че корените ни са тук, родината ни е тук, историята ни, всичко, с което сме свързани е тук? По същата причина евреите са си избрали земята на Израел. Те са там от 3500 години, и всъщност никога не са я напускали на 100%, винаги е имало еврейско малцинство там. Всички археологически находки, исторически текстове, всичко говори, че това е тяхната земя. Арабите идват едва 2100 години по-късно. При това евреите не искат много- територията на Израел е колкото на Софийска област, около 1000 пъти по-малка от територията на арабите. Йерусалим е изцяло еврейски град. Това, което го свързва с исляма е една измислена легенда за Мохамед, който уж се бил възнесъл на крилат кон от джамията Ал Акса (която е построена между другото 70 години след смъртта му). В Корана Йерусалим не се споменава нито веднъж! Цялото това учение за "Йерусалим- третия свещен град за мюсюлманите" е измислено едва преди около 100 години. Самите "палестинци" също са изобретени 70-те години на миналия век, иначе са си просто йордански и ливански араби, живеещи на територията на Израел, а не "отделна нация". И същите тези араби имат 1000 пъти повече земи от Атлантическия океан чак до Иран, но заради политика и ислямски учения са се вкопчили в мъничката и единствена земя на евреите...

Всеки си има своята истина. Това означава ли, че трябва да се молим, да не се върнат траките и да си искат земите? Ще повторя - радикалната религия е бич и за евреи, и за араби. Докато и двете народности не престанат да я изповядват, мир няма да има! А запитвали ли сте се защо всички нападат Израел? Явно не са искани. От гледна точка на България, разбира се, е по- добре евреите да се държат и да са трън в ... на арабите. Така ги държат заети и не ги оставят да поглеждат на север. Но до кога, не се знае!

Траките няма да се върнат. Всъщност те никога не са били изселвани, а са се претопили и смесили с римляни, гърци и славяни. Освен това, ние българите нямаме друга земя, няма как някой да дойде и да ни измести- къде ще отидем? Докато арабите имат огромна територия (пак казвам- няма народ "палестинци"- местните араби са наречени така изкуствено 70-те години на миналия век). При това, ако местните араби живеят в мир с Израел, никой не би ги гонил от там. Аз бях в Израел и го видях с очите си- там има около 2 милиона араби, които живеят мирно и кротко, и имат по-висок и качествен стандарт на живот от сънародниците си в богатите петролни държави. Те са поканени да строят държавата Израел заедно с евреите- доказателство и за останалите, че ако се кротнат, и те ще живеят добре в Израел. С други думи- решение има, не е като да няма. Но зависи от радикализираните араби, защото не е проблема в Израел.

Точно така ... бил сте в Израел и може би за това сте и на тяхна страна. Разбираемо. Те(уж) искат мир и желаят да живеят спокойно. За бизнес са точни и имат добър стандарт на живот. Арабите са черноработниците, и са държани в определени граници като единици, за да не се загуби юдейския облик на Израел. Хубаво. Но пак опираме до там, че когато не си искан, не отиваш там! Не е честно. И няма значение кой повече може и кой не. В Канада евреите си имат огромни диаспори и никой не ги пипа. И така трябва да е. Защо им трябваше да грабят чуждо? Особено Йерусалим. Разберете, който е завладял Йерусалим, добро не е видял. Така ще стане и сега. И да, на 100% съм сигурен, че ако по някаква причина евреите бъдат прогонени от тези земи, арабите ще го окупират. Алчни са, толкова. А ООН вече нищо няма да може да направи. Основите на държавата Израел са калпави. Умния евреин е този, който не живее в Израел!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

В медиите не се споменава как започна всичко и защо се отприщи тази вълна от насилие? А причините бяха две - евикция на палестински семейства в Йерусалим, за да построим нови шикозни къщички за нашите хорица, плюс като бонус забрана за молитва в Ал Акса, точно след постите по мюсюлманския календар. Абсолютно умишлена провокация от страна на Израел, като резултатът им е бил ясен още преди да са я направили, и това, което се случва в момента е планирано най-вероятно с месеци. Въпреки всичко, това е само един щрих от картинката, която се разиграва пред целия свят вече седемдесет години! Държава с национал-социалистическа идеология, богоизбраните, систематично унищожава унтерменшите(гоите). В задачката се пита защо? Както и защо ни го набиват на нас, нормалните хора, това безобразие? Какво ни интересува нас? Защо постоянно ни се натяква, как държавата Израел била нация техническа, как имали превъзходство, как били цивилизацията в тези земи и прочее балалайки? За тази държава има едно точно определение - религиозни натрапници. Крайно фанатизирани, при това! Като този факт се съчетае с това, че от другата страна на барикадата са крайно фанатизирани религиозни ислямисти, получаваме точно това, което виждаме. Като извод - стойте далеч от религията! Линията, след която започвате да убивате жени и деца, било то с джойстик или с ракети домашно производство е много тънка. В тази връзка, този с бялото расо не е част от решението, а част от проблема! Ако Хамас не съществуваха, Израел отдавна да е поел по пътя на ЮАР. Просто нямаше кой да консолидира евреите там. И без това ги тресе либерастията тип "Дана Интернешънъл". И техните ценности рухват, под бремето на новото време. Обезличаването на еврейската същност на държавата Израел е въпрос не на "дали", а на "кога"! Единственото, за което съм предупреждавал и преди, ще го направя и пак е, че си вярват много в тяхното превъзходство, особено техния елит, и онези с бомбетата и къдриците. Е, един, дето вярваше в превъзходството на неговата раса завърши в един бункер с туба бензин до него и с куршум в главата! Но за съжаление затри и една четвърт от трудоспособното население на "расата" си! Това е от което се опасявам! Това е, което се надявам да не се случи! Защото за цялата тази дивотия не са виновни нито Сара, нито Якоб, нито Абдула или Далма, ами техните фанатизирани ходжи/равини, респективно политици. Защото накрая няма да падне главата на Аятоляха или на Нетаняху, ами на нормалните хора!

+ за умереното и аргументирано мнение

Тъпак

Папата, това отявлено миризливо и влиятелно лайно, част от глобалистите-сатанисти и техния психарски робски НОВ СВЕТОВЕН РЕД или ГЛОБАЛЕН РИСЕТ. Да се самоефтаназира и да изчезва. Без него и околните му ще е по-добре. ‘Няма по-голямо и ужасно престъпление от преднамереното укриване на истината от масите, до степен и с цел на тяхното увреждане или смърт“. Докато тези са на троновете си ни чакат ей такива неща. ------------------------------------------------------------------------------------------------ ВИДЕО: Чуйте и вижте.. Струва ли ви се познато? ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ПРАКТИКА СЕГА. КАЗВА ВИ ГО Жал Атали - един отявлен Илюминат и човек на елита!!! http://bit.ly/BookJakAtali-PlanoveteNaKabal Това видео е от 1979 г. Този човек във видеото не просто не е случаен. Това отново е Жак Атали. http://bit.ly/JakAtali-OtkrovennoZaPlanoveteNaElita Изявление на илюмината д-р Жерар Жилбер направено в далечната 1995г. и отнасящо се с брутална сила за СЕГАШНОТО ВРЕМЕ и СИТУАЦИЯ! Не го пропускайте, ще ви събуди. http://bit.ly/JerarJilberCabalInsider Извънредно важно съобщение от Джоузеф Спенсър, един от така наречените мъжете в черно работещи за НАД-правителствените свръх секретни военни проекти. http://bit.ly/InsiderInfo-VeryImportant Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие - д-р Ребека Карли (ВИДЕО) http://bit.ly/1stSpainFlu Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo

Останалите да гледат само тези видеа и ще стоплят колко са прости тези с минусите. ГАРАНТИРАМ. Ето ви ВИДЕО от УПОР(баш в десетката) затова как бяхте манипулирани и лъгани от медиите на елита и след такова наплашване как бяхте сколонени да си отдадете правата, свободите, а сега с ваксините - здравето и живота си.. http://bit.ly/Covid-HowMediaManipulatePeople ВИДЕО: Чуйте и вижте.. Струва ли ви се познато? ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ПРАКТИКА СЕГА. КАЗВА ВИ ГО Жал Атали - един отявлен Илюминат и човек на елита!!! http://bit.ly/BookJakAtali-PlanoveteNaKabal Това видео е от 1979 г. Този човек във видеото не просто не е случаен. Това отново е Жак Атали. http://bit.ly/JakAtali-OtkrovennoZaPlanoveteNaElita Изявление на илюмината д-р Жерар Жилбер направено в далечната 1995г. и отнасящо се с брутална сила за СЕГАШНОТО ВРЕМЕ и СИТУАЦИЯ! Не го пропускайте, ще ви събуди. http://bit.ly/JerarJilberCabalInsider Извънредно важно съобщение от Джоузеф Спенсър, един от така наречените мъжете в черно работещи за НАД-правителствените свръх секретни военни проекти. http://bit.ly/InsiderInfo-VeryImportant Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие - д-р Ребека Карли (ВИДЕО) http://bit.ly/1stSpainFlu

кофти за двете страни, наистина... загрижен съм реално! ако и ватикана се намеси, като държава разрушител от историята и включи своите методи за завоевания, екзорцизъм, горене на вещици, инквизиция и традиционна педофилия... ...направо.. пу не отговарям! :-)))

Ха е казал нещо тоя изкукуригал папа ха са го пенсионирали и пратили при началника му на небето. Нов папа нов късмет, тъйче чичка внимавай кво приказваш.

Беззъба и заслужаващи презрение позиция. Всички са се наврели в миша дупка и не смеят да кажат и думичка на Израел. Друго си е, Навални да обяви, че е отровен с Новичок. Колко да са важни, някакви си палестински деца.

Прави са. Кога най-после някои хора ще схванат, че по силата на елементарната логика за смъртта на палестинските деца са виновни ХАМАС, които са инициаторите на този конфликт, а не Израел! Това е все едно терористи да са хванали заложници, и да се обвинява армията, която се опитва да неутрализира терористите и да освободи заложниците, защото терористите убили няколко заложника заради освободителите. Не е ли малко нагло?

у те тоя сайт ДИР са само от ХАМАС трият подред секи който казва истината

У Палестина живеят палестинци изгонени на сила в гета от домовете си както преди 300 години у северна америка. Тия от северна америка по образ и подобие потомци на натирени от тоя с белото шапо кръстоноци а преди това от римляни индивиди с помощта на ОН насила основават държавица Държавица там дето уж имало мисия и дет живели в пещери смъркали опиум и тепали мечки и мамути. Също кат тия у Македонско ма едно към едно. И как тия хорица няма се тепат за родния си дом и земя. Се едно нащи Левски , Ботев и др. хиляди български герой са били терористи за турския султан.

Те защото предшествениците на бай Йордан не са дошли от путкатасимайна ами са слезли от дърветата в Средна гора.

Колко години ще трябва да минат, същото е да дойде у вас в 1 стая квартира ти и да започне да ви бие и гони от вашия собствен дом. Новините трябва да са обективни.

Те така им е казал Яаве да прават ве баламурняк, чети в Библията.

Израел постъпва така спрямо палестинците,както немците с тях

Доста глупаво сравнение. Израел ако искаше да убива палестинци,нямаше да се занимава с тях 70 години,а щеше да е приключил отдавна .

Никак не е глупаво, поставили са този народ да е затворник в собствената си земя, отделно ги и убиват, а да не говорим за разрушенията и материалните щети.

Искат да им завземат териториите, ама палестинците не се предават.

Само ти пожелавам да не си на мястото на палестинците

Христо, наистина сравнението ти е глупаво и нелепо, и всъщност е повтаряне като папагал на една от многото пропаганди против Израел. Накратко: германците са искали да унищожат евреите 100%. За целта първо ги затварят временно в гета, а после- някои в лагери на смъртта, други- директно чрез разстрелване в масови гробове. А в Израел- палестинците живеят доста по-добре, а тези, които не правят проблеми на Израел, живеят в просперитет, с висок стандарт на живот! В резултат- броя на арабите в Израел се увеличава. А това, че Газа в момента е блокирана, е изцяло по вина на Хамас, и тяхната агресия против Израел. Затова Израел е принуден да ги блокира, за да не създават проблеми. И която и друга държава да беше, щеше да постъпи така. Някои държави всъщност биха постъпили много по-брутално от Израел. Така че отново- сравнението ти с холокоста е абсолютно неуместно, точка по точка, факт по факт, ако изобщо се интересуваш от факти!

Винаги е била пълна с фарисеи....