Отваряме вратата на Скопие към ЕС, ако впишат българите в северомакедонската конституция

Румен Радев изрази доволство от динамиката в отношенията между двете правителства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това означава, че признаваме, че има македонци, шом българите са отделно малцинство, което ще бъде вписано. Все повече съжалявам, че избраха Радев.

Братя и си сестри българи! Аз Киро харварда- вашия горд,решителен и непоколебим оремиер разчупих ледовете в отношениятас братята северомакедонци! Само за няколко дни разсякох гордиевия възел! В четвъртък казваме официално ДА на Скопие за влузане в ЕС! Лимонадения Джо Байдъня вече ме поздрави.. Но как го постигнах ли- ще попитате вие? Много Зпросто- с хитринки,мушенгийки и измама- знаете...цар съм по тази част! Прегърнах братски македонския премиер,впих устни в неговите,пуснахме си езици,ходихме на кино.. Обеща ми ,че вече ще пишат в учебниците само за фашистки РЕЖИМ,но нямало вече да ни наричат Бугари-фашисти!

Веднага да си коригирате заглавието на статията!!!! Съвсем друго е КАЗАНО!!!! Признаването на българско малцинство е ПРЕДПОСТАВКА !!!! Кеф ли ви е да поскате фейкове?????

Народът беше приспан успешно за няколко месеца от Радев и всички партии (без руските проксита). Не са виновни продажните политици, не са виновни чуждите национални интереси в региона, виновни са си само заспалите 'българи'. Коментираме как ни чипирали, каква опасност била да си бием ваксини, как ни отнемали свободата като си слагаме маски, но истината, че българския народ не струва. Македонците присвояват славната ни история, отричаме се от хиляди българи загинали за родината. СРАМММММММММММ!!!

Много омекнало "Ако" -то

Ако това стане ще е поредното предателство срещу българския народ и предците му. Радев, да не би да искаш да даде историята, царете, войводите и писателите ни на македонците? Случайно ли вече спряхте да говорите за история, а само за правата на българите там и икономика? Продажни политици!

Титова Македония да няма място в ЕС.

Вратите одавна са отворени ,издават се български паспорти на всички Българи във Вардарска България и вече са в европата

За историята вече не се говори.Смешници!

Де да бяха само смешници !

Един процес по разделяне на нацията (асимилация, забрана за самоопределяне, насаждане на чужда култура, изкривено разчитоне и тълкуване на историята) продължил много десетилетия в Македония и да не забравяме и за западните покрайнини е причина за сегашната ситуация. Много трудно може да се водят преговори с българи с промити мозъци. Дано погледнат собствената си история на техните родове и истината ще излезе.

Аз се отвратих вече да ги коментирам тия. Като има българско малцинство , македонците какви са ? Според генетиката и историята са българи . Сега кака Радка и Кирето ще променят историята и генетиката за да угодят на Господарите си. И ако махнем ветото за Македония, пускаме и Албания, тоест и Косово. Вие сериозно ли смятате че Косово, Албания и РСМ трябва да са в ЕС? 4 милиона мюсюлмани в ЕС? Това ако не е сам да си го набуташ, не знам кое е . Добре че французите и австрийците също гласуват против. А Радка и Кирето- кой гласува за тези бе ??? Кой ?

Граничим със себе си ! Всички през 20-ти век са ни избивали , сърби , гърци румънци и то с десетки хиляди , а турците цели 5 века ! Но ние сме толерантни и забравяме кръвта и мъката на братята си щото некои ни били натискали , що за поведение , айде Кирчо да шикалкави ама генерал заеби ! ЗНАЙТЕ КРЪВТА ИМА ПАМЕТ И ОТМЪЩАВА

И какво като ги впишат, след като им нарушават правата ?

Фалшифицираната скопска "история" ВОДИ ДО ➡️ език на омразата, който ВОДИ ДО ➡️ нарушаване на човешките права. В този ред. Да искате да решите проблема с нарушаването на човешките права без да решите проблема с фалшифицираната скопска "история" е все едно да боядисвате стената без да сте спрели теча от съседа. Някои ще кажат: "историческата комисия е част от 5+1, т.е. историята не е изоставена". Същите обаче казват: "на 1 дума (в конституцията им) сме от постигане на решение". Кое от двете, господа? Гърция 28 години отстояваше националния си интерес само на тема история и то само древна история. И срещу Гърция имаше натиск от САЩ и ЕС. Историческите извори и световната историография са изцяло на страната на България. Включително и политически сме в по-силна позиция от Скопие. Бъдете държавници, преговаряйте с цел да решите корена на проблема. priemna@president.bg,ms_priemna@government.bg,EU.Coordination@government.bg,priemna@mfa.bg,contact@promeni.bg

Радев, фатмак, а историята, а татарско-фашистките глупости и фалшификации, а обидите ? !

пънете, Радев е едиственият управител на тази държава, нещо като управител на бакалия, плод и зеленчук или пък на публичен дом (НС).

ама ще има трошене на главата! Нещо, като че ли забравихте за този ход, а?

Отново от същото - ще впишат българите в конституцията си само след падане на ветото. Значи Вето до дупка... докато не впишат българите и докато не изпълнят Договора.

Удари Мунчо!

Кирчо Гриндъра е доказан педал вече.

Ако се официализира тезата за българско малцинство в РСМ, мнозинството то къде са се взели тогава?

От Албания!

Македонци бе. Въпреки генетиката и здравия разум .

Снишеният Мунчо се прави на фактор. Изразил бил доволство.

Радев - ОСТАВКА! С тази си глупост няма да ти е дълъг мандата!

Кой не ви е фанал - той не ви е ебал Гърци турци риснаци комунисти либерасти Даже и не коментирате поредното предателство Пък за протест да не говорим Особено ако е без пари

Е какво стана с декларацията на НС, с решенията на КСНС? Нещо за езика на омразата?

С таз декларация

Продажник! Друго не си заслужава да кажа за това подобие на човек, че даже ни е и президент. Ще повърна. А какво стана с хилядите избити, защото просто бяха българи, кога ще се отворят досиетата на УДБА за този геноцид, кога ще бъдат наказани извършителите? Толкова ли сте евтин, че се продавате а най-вече продавате нас?

Сега първо Истанбулската конвенция и ОМО"Илинден"

И тоя ли ни предаде (продаде)?

Отваряме!!!! Мунчо клекна

По заръка на кремльовския педераст Кеф ли ви е?

срам, срам.

Мунчо пичка ти майчина боклук.

Считайте че педерасите са подписали. Честито българи глупаци. С Мунчо ще стигнете незнайни висоти. Срам ме е добре че отдавна скъсах с вас, трагични боклуци сте.

Кур за Мунчо ! Два за Киро ! България за Българите !

Продажни л....а, като не е учил Българска история и е за кратко ТУК!

Какви са тези градове Софиja (софиджа)и Скопиje(скопидже). Преговори с тези измекяри само ако се научат и напишат правилно Република България в конституцията си и тогава да преговарят,а не бугарска и бугари,иначе може да ги допуснем да влязат в Европейския съюз под името ФирРомци,а езикът им фиРомски

Това предполага сега в България да се признае съответното македонско малцинство. Браво на БГ-политиците! С един удар два гола(авто).

Понеже не знаеш, че конституциите на двете държави са коренно различни в това отношение.

Българската конституция няма никакео значение! Дори БГ премиерът не я зачита за нищо.

"Македонците" знаят, че са българи, но не искат да са българи. От това, че са един народ с населението на най-бедната държава в Европа нищо няма да спечелят. Виж, ако ги признаят за германци, например...

Печелят паспорт за Германия, например ...

В РСМ няма българско малцинство! Всички, които сега се обявяват за "македонци", са етнически българи. Четете романите на Димитър Талев. В тях изобщо не се споменава са "македонци.".

Романи се четат за развлечение, защото са художествена измислица.

Кур за Мунчо Два за Киро България за Българите !

А нещо за езика им. Все ми е тая дали ще се казва македонски. Просто да напишат, че корена на езика им е български и толкова. Това е сто пъти по-важно от някакво малцинство.

И какво те грее това?

Какво вписване, те българите са мнозинство там...

Радев нищо такова не е казал. Проверете на страницата на президенството. Вместо да псувате по него- правете то по лъжливите медии, с невярната информация!

Той може ли въобще да каже нещо ?

Защо се пените в сайтовете? Защо не сте на Дондуков? Ей това българите са егати и овцете. Стрижат ги, доят ги, че може и да ги онодят а те само блеят. Вие имате ли достойнство? Ясно е, че Румен и Киро нямат. Но къде е чалгаджията, Мая, Ристьо …

След всичко, което се случи на 18-и и днес, ми е интересно как се чувстват българите в РСМ. И още по-важното какво ли ще направят с тях местните власти след приказките за вписване. Може и северномакедонците да предприемат нещичко, но предполагам, че Сърбия ще реагира свирепо, както те си знаят. Нали ни е ясно, че РСМ няма самостоятелна политика в нито една област. Тя не е независима държава.

Не бях предвидил, че освен предсрочни избори за Парламент, ще имаме скоро и Президентски такива! ... Това е добре!

Верни последователи на другаря Димитров! Срам за "народа" избрал тази паплач!

Долни и мръсни предатели!!! Дори да ги ометем от властта, злият дух е пуснат от бутилката! След като макетата влязат в ЕС, проблемите на България с тях, както и на хората с българско самосъзнание в БЮРМ само ще нарастват, без шансове да се решат в наша полза!! И само като си помисля, че всичките беди на България след 1878 година са заради Македония, направо ми идва да осъдя "до живот" или "на смърт" без забавяне тия долни мекерета и предатели.

Абе къде е фатмакът? Яко се е покрил лъжливият зелен чорап.

100 години не можем да решим спора, и ето - ОК! Дойде, просто Кирчо, или Кирчо просто, го реши! Всички обичат САЩ!