17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този още малко ще поиска САЩ да не пропагандират и педерастията. Ние, българските гейове, нямаме ли права, а?

Човека ЯВНО не разбира че единствено американските войски в момента обезпечават американския долар. И че ако те се изтеглят, долаът ще рухне НЕЗАБАВНО !

И още нещо - докато имаш войски винаги можеш да накараш "приятелските" държави да ти платят сметката ...

ти си прав,но и той не е сбъркал.

Но ще дойдат и други времена.

Много смислена статия. Но в САЩ са малко хората, които разбират какво им казва Ранд Пол. Техните бащи пък не разбираха това, което им казваше баща му- Рон Пол. Хиперинфлацията е неизбежна. Въпросът е, да не те завари в състояние на задлъжнялост, защото тогава вече преставаш да бъдеш свободен човек.

без покритие, ти не изплащаш дълга си с тези пари, а тези, чиито продукти купуваш с напечатаните си пари, те ти заработват дълга. Ако беше безобидно печатането на пари без покритие, защо вкарват в затвора всеки който печата фалшиви пари.

compere

Ех, Канада! Кой ще спечели след края на ВТОРАТА СВЕТОВНА "СТУДЕНА" ВОЙНА най-много? Жокер: БЪЛГАРИЯ. Не вярвате?! Нека да доживеем до идващата Коледа, за да се уверим в прогнозата ми.

Империята на злото САЩ си отива вапрос на време кога тва ли им е демокрация 800 бази по целия свят и какво правят тия гадове в българия за мен тва е окупация ВЪН МРЪСНА АМЕРИКАНСКА ИЗМЕТ ОТ БЪЛГАРИЯ

800 бази по целия свят и 700 милиарда за военни разходи за 2019, толкова колкото сумарно са разходите на следващите 10 страни взети заедно, включително С.Арабия, Китай, Индия, Русия, Англия, Германия ит.н.

От 50 години това разправяте.. вместо това СССР-то фалира, разпадна се и загуби влиянието си над половин Европа.

Къде в статията, тъпако имаше нещо свързано с СССР, че се изходи!?

не е застрахован от фалит. Да СССР фалира,но Русия стана много по-силна. Само дето не иска да направи телевизор, пералня, вибратор и други подобни продукти.

Така. Да помислим първо и за Паси,Трайчо,Събчо и другите техни поддържници,те какво ще правят?

"великите" "американци", живеят на гарба на ДЪЛГ. така, секи може... ако печата парити... геноцид над ИСТИНСКИТЕ АМЕРИКАНЦИ, избиха къде 4 милиона от тех. и дълг от 22-23 трилиона. официалният. неофициалният е... х2 х3 х4 х5 вероятно... и хората им се кланят?!?!? ми тея са ИЗМАМНИЦИ! абсолютни цървули!

ХА-ХА-ХА !!!! Ама разбира се , че ТАКА ВСЕКИ МОЖЕ . И ти включително - това , че не не си ходил до банката да си изтеглиш някое милионче , и да ходиш да обядваш на Шанз Елизе с частния си самолет, се дължи само на това , че си много морален и не може да си срива реномето с това да живееш на кредит. Няма нищо общо с това , че няма да ти дадат нищо в банката и с това , че милиончетата се връщат с лихва. АХА , при американците е друго - те трилионите ги ограбват от целия свят и от марсианците дори , бомбардират всеки , който не им плаща :-) Тогава , защо Китай им финансира армията , чиято издръжка е 50 пъти колкото на китайската армия ? Китай е най-големия държател на американски ДЦК. Да не е минала третата световна война , и САЩ да е окупирал Китай ? ААААА, същи много важно въпросче - Да не би ПУТКИН , да е СОРОСОИД ? Защо РУСИЯ купува американски ДЦК ? Да не би да има нещо общо с това , че е изгодно и сигурно вложение ? И със това , че гнилия капитализъм ще рухне утре го слушаме от 70 години , ама те , от тогава , редовно си изплащат дълговете ? МЪДЕТЕ НА КОЧА СЕ КЛАТЯТ , АМА НЕ ПАДАТ :) Да не би да има нещо общо с това , че само с измислянето на налагането на ИНТЕРНЕТ, американците са изкарали толкова пари , колкото УШАНКИТЕ няма да изкопаят от нефт и газ докато свършат ?

Браво! Има и умни хора в щатите, но дали ще надделеят над агресивните безумци, които са готови да разрушат целия свят за пари?

комично какво са 28 трилиона пред ПОЛОВИН ТРИЛИОН!!! мейджър, Гьобелс в момента си гризе ноктите от яд.

Една сериозна неточност или скрита истина или откровена лъжа в статията, която иначе казва верни неща. А именно, не е вярно, че правитлеството на САЩ има правото неограничено да печата долари. Правителствтото на САЩ НЕ ПРИТЕЖАВА валутата си и то това е основната трагедия. Правото да печатат долари е в ръцете на частната банкерска организация ФЕД, която ги дава с лихва, като заем, на правителството на САЩ. То и затова има и дълг, иначе нямаше да е дълг, а просто инфлация. Дефакто всеки американец е задлъжнял баснословно към частните банкери от ФЕД.

Федералният резерв държи около 1/10. Бидейки световна валута. Проблемът е, че срив на долара ще повлече целия свят и затова всички го крепят с всички сили.

Глупости. Обикновените бачкатори нищо няма да ги засегне. Да му мислят тези със пари в банките.

Трябва внимателно да се вслушаме в съветите на автора.Наистина няма логика в това да харчиш повече от колкото притежаваш.Винаги се налага да плащаш в най-неподходящия момент.Ще има сериозни проблеми за целия свят който безгрижно допуска това.

Пред Щатите стои съвсем скорошен, а според мен вече започнал избор между две злини: 1. Да се срутят както се срути Съветският съюз и да изплуват отново като една от все пак най-силните, но вече не най-силната държава, след поне 50 години. 2. Да запалят трета световна война с надеждата, че както Втората разруши всички държави, но изгради САЩ, ще се случи пак същото. Е, няма как да се случи, защото този път една от основните площадки на поражения ще бъдат САЩ. Какво ще изберат? Вече има признаци, че надъханото от комикси и героични филми видиотено американско население уверено крачи по втората пътека. Ще видим.

ама хубаво ползвате автоматичен превод, ама поне четете бълвоча след това и почленувайте поне малко, за срам

Що не превземат света по правилния начин Покажете им че да живееш като американец е по добре отколкото като пакистанец или руснак

Не за едното плюскане живее човек!

...пакистанец в УК ?

и преди да црръкате за разизъм, помислете: Пакистанец и Руснак са раси. Американец НЕ Е.

Каква е тая раса "пакистанец"? В Пакистан живеят пенджабци, пущуни, синдхи.. мухаджири.. Нова раса вкара - "пакистанец"... че и "руснак"

А за това колко пари ще трябват...

ше ги върнат ам атолкоз педал кат се върне у сащ кво ше праи ?

цъ! америчките войски нема се изтеглът от никъде. ше има трета световна, пред това некои "фигури" у сащ да спрът да заповедват и да си играят с хорпата по светъ. удри, бой, пускай атомъ.

цъ! америчките войски нема се изтеглът от никъде. ше има трета световна, пред това некои "фигури" у сащ да спрът да заповедват и да си играят с хорпата по светъ. удри, бой, пускай атомъ.

С нетърпение чакам русия и сащ да фалират и да се разпаднат, че ми писна и от двете! Да живее България! УРАААА!!!

руснаците вече фалираха. сега се оправят (трудно).

на забогатялата путинска русия да помогне финансово на обеднялата и фалирала америка. Всъщност това е толкова абсурдно, че и за виц не става.

според теб, какво са конфискациите на имоти и сметки на руснаци в САЩ?

рязане на пипалата на октопода

ей, това 'гей' 'джендър' и подобни извратени думи сте силни в играта на приказки. това си е долнопробна кражба на средства.

Този писач на статията е наймалкото наивник. Ко са 100% дълг от БВП при НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНДУСТРИЯ, НАЙ-МОЩНАТА АРМИЯ и НАЙ- ГОЛЯМАТА НАУКА в света. ?! НИЩО!! А Русия с 1,1 трил. БВП и военизирана икономика и 1 руб. за 1 евро!?! Дълг също голям. И тия ПИЯНИЦИ,както казва Медведь. Вече Век се чака САЩ-империализма да падне,но СССР и Соца ойде в сифона. Скоро и Р Ф ще е там.

Руската (и Китайската) икономики не се подчиняват на правилата, по които работят 'западните' икономики. Външният дълг на една Русия е 100 (СТО) пъти по-малък от този на САЩ. брутният 'продукт' на САЩ са едни 'дадемивзехму' пари, които не са всъщност продукт а именно претакане на дълга от по-горните лапачи надолу.

Руския външен дълг в момента е ..... половин ТРИЛИОН $! Или 467 000 000 000 $! Справка: tradingeconomics: Russia Total External Debt Половин ТРИЛИОН $ дълг, обезценена рубла, евтин петрол, крадлив президент ... май ще има пак фалит и разпад! ;-)

Даже не 467 млрд, а гони 547 000 000 000 $! Ще се увеличи с 90 млрд за 1 година! External Debt in Russia is expected to be 547.00 USD Billion by the end of this quarter, according to Trading Economics global macro models and analysts expectations. И тръгнали болшевиките, където са 15та икономика в света да погребват ВЕЛИКИЯ САЩ - първата световна икономика! РЕВА! БУХАХАХАХАХАХАХАХАХА

е, имат време до 20-50 трилиона.

мажорче ---,206,210 милиона Русия 21,321,935 милиона САЩ 74.000.000 милиона Общо за света. прави си изводите.

Купи рубъл! Забий пирон в кофчега на долъра!

Никой никога не се оттегля докато не му запалят гащите и му запари отзад. Американците са доста нагли и също няма да го направят. Ще чакаме да ги изритат или да фалират.

Да да. Добре. САЩ са фалирали. Спете спокойно. Подали са искане за помощи от Путин. Ба.и малоумните тролове. :)))

публичния инернет на теб ще ти оставим едно сървърче и ще ти даваме милиони може и някой да те чете

всъщност като 'международния' беше по-зле, имаше повече по нашите собствени сървъри и торенти.

ХАХАХАХА The American Conservative e червена медия! Пише го даже в Уикипедия в тяхната страница! Единия собственик е гръцки комунист, а другия Скот МакКонъл е краен марксист! И статията естествено е в такъв стил!

си изключително тъп баце! Квато и да е медията числата са си числа !!! Провери си ги сам от други източници! Ти за старшинка не би ставал ако армията ни беше истинска!

щеше да е старшинка по кенеф.

САЩ на практика е фалирала държава. Единственото, което я крепи е обвързаността на петрола с долара. Но това няма да е за дълго.

цената на петрола рязко пада.

Само външният дълг е 22 трилиона, а вътрешният на фирми и граждани към банките, който е около 50 трилиона!?? Ако се раздели само вътрешният дълг средно на всеки американец се получава над 150 хиляди долара на човек!!!!? На четри-членно семейство се падат 600 хиляди долара! Само половината от населението притежават собствена картонена къща, а останалите само дългове!?

Много мрачна прогноза за говедарника. Диоклисивия меч и главата на чичо Сам ... много неприятно.

ти не бери грижа за говедарника и си гледай свинарника

свинарника е пряко свързан с говедарника. видя какво стана, като паднаха Варшавския, СИВ и СССР. А ако падне САЩ и НАТО, а ЕС вече се клати (от УК и не само)?

Тежко, тежко за говедофилите. Лоша "нова' стара новина. сега трябва да мислят как да извъртят нещата. а мисленето не им е силната страна. като няма опорни точки... какъв ще го папкат?

никой не го чува

На всички е ясно, че за първи път в 300 годишната си история, Кочината е пред АБСОЛЮТЕН фалит. Федералната власт няма с какво да покрие и 20% от дълга си. Голямата Рижа е напълно възможно да е осъзнала това, затова развърза "кесията" и намали данъците. Кой каквото може да купи - да купи, защото идва ХИПЕРИНФЛАЦИЯ.

чет нямат вече ...колко пъти и напоследък през все по малък интервал гласуват повишаване тавана на дълга... само при Обезянчо се игра няколко пъти това упражнение.

Работата е там, че отдавна няма накъде. През 2021-ва данъците, намалени от Голямата Рижа сега, ще бъдат увеличени доста. Явно богатите говеда се приготвят за финиша, защото толкова гъзпапир нито може да бъде върнат, нито даже напечатан.

Ето така ще си клечите тук и ще чакате сриването на капитализЪма, както го чакаха бащите ви и дядовците ви. Жалки хорица, повярвали на лъжците от Кремъл.

на секунда дългът на Кочината расте с 2000 гъзпапиря. на секунда. А ти си лай, има надежда за още един грант от Козяк.

В Русия народната пара е ДОЛАРЪТ! Запомни го!Ако можеш?

появява се нова мерна единица гъзпапир в секунда. Йес! Мухахахаха

А ти си седи на село и храни добитъка ако имаш мозък за толкова. На Уолстрийт има един брояч. Сложили са го говедарите да брои колко дълг имат. Там пише 22 трилиона+. Кое не си разбрал педи?

Може ама Кремъл не е пред фалит. И скоро няма да е.Купуват злато на поразия на международния пазар.А кравария и злато вече нямат. върнаха на Китай волфрам вместо злато щото нямат.

Какъв капитализъм има в Америка, ти чуваш ли се какви ги плямпаш... Половината им БВП го прави държавата. Даже лихвите, които трябва да са най-свободното нещо на свободния пазар, ги определят изкуствено и политически. САЩ е най-чистият фашизъм, точно според определението за фашизъм - "Сливане на държава и корпорации". Капитализъм в САЩ няма от 1913 година.

тъжна констатация, ама си е така.

Знаете към какво води фашизма.

След ВСВ имаше една държава, която подаде ръка както на победени, така и на победителките в Европа. Но още тогава признаците бяха на лице - планът Патън, Хирошима и Нагасаки и още много други, че тази държава няма да е защитник на доброто, а ще извлича изгода на всяка цена на гърба на останалите на принципа целта оправдава средствата. И така минахме през залива на прасетата, Виетнам, Палестина, Афганистан, Лаос, Панама, Ирак, Либия и много, много други с цел демократизиране а резултата единствено е десетки милиони убити и стотици милиони засегнати. Самият факт, че днес в Лаос загиват или биват осакатени над 15 хиляди цивилни на година от бомбите, хвърляни преди 50 години е красноречив за безкористните намерения на тази държава. Само една десета от военния им бюджет би била достатъчна да изчисти тази земя от бомбите, които самите те са хвърлили. Но няма профит. Отделно изкуствено поддържане на държави, които нямат бъдеще, марионетни правителства, последното в Украйна и много други ... на Света му писна. А САЩ станаха жертва на собствената си алчност - жълтата раса - Китай, Виетнам, Корея, Сингапур и Индонезия ги биха в собствената им игра. По-ниски заплати, по-висока производителност и алчните чичковци изнесоха всичко навън. Това стана преди едно поколение. От тогава жълтите имаха време да обучат свои инженери и да крадат ноухау и да направят собствена продукция. И жълтите ще се разрастват - това е неумолим процес - най-вероятно ще вземат част от Русия, както и ще подчинят САЩ. Това е бъдещето. Но докато с Русия това ще стане по естествен път, може би ще си направят жълта част на федерацията, при САЩ е напълно възможно да не мине без бой. За съжаление жълтите няма какво ново да предложат на света. На света му трябва консумация на половина от това, което е в момента, а не оборот на парите и всеки електроуред да се сменя през 2-3 години. Човечеството има нужда от нови идеи. САЩ са бита карта. Харесва ми сентенцията на жълтите, че знанието е за всички, когато един го намери, е редно да се предостави на всички за да може да се търси подобрение(става въпрос за нещата, които не биха довели до война или унищожение). Това е в разрез с капитализма. Но ще поживеем и ще видим.

Джендърче, а знаеш ли че тази държава финансираше Третия Райх преди това? Я се поразрови малко!

За жертвите от ,,световната революция” и противопоставянето в С Корея,Виетнам,Лаос,Африка,Латинска Америка,Авганистан,Близкият Изток ?Все дело на СССР ,а понастоящем и на наследникът му Росия?Нещо да кажеш?

Те са значително по- малко от жертвите на говедата. Само в Ирак са над 1 МИЛИОН жертви задокеанската кочина.

В тия държави дето си изброил краварите направиха воини и убиха сума народ. Ама си още малко джендърче и си елементарни

В бтия държави краварите направиха войни и убиха сума народ.Ама още си малко джендърче и си елементарничко.

няма държава Авганистан, второ противопоставянето се получаваше заради САЩ ,защото се бъркаха в тези страни и те търсеха помощ и на всякъде сащ ядоха дебел и това ги принуди да махнат златното покритие на долара и да изпадат все по често в колапси.

Всъщност те не искаха да подават ръка на потъващия, а да му вземат бижутата по ръцете ми ... А то какво се получи ...

Храна за прости русофили. Кога започва срутването на САЩ?

долара стана на федералния резерв, а не на USA и ще разбереш....май беяе 1913 г. Не знам кой е русофил и кой н,е но прости са тези, които отричат очевидни факти ,освен ако не си Стиви Уондър, тогава ти е простено.

от другата седмица се очаква срив на борсата и началото на края на световният терорист и жандарм.

Отдавна. Най- много допринесе Алцхаймера, дет щеше да прай Звезднни войни. Той не напрай нищо, ма Холивуд - напрай. Абе, га ша сложите в Южния парк паметник на Мозъчния Тумор до паметника на Алцхаймера??

150000000000000000000000+

На коча мъдурките каскетче ... дедовците ви чакаха, бащите ви чакаха, сега и вие чакате, ама все не падат, майка му и прасе ...

вече е почнало ще го усетиш по грантовете. тоест по липсата им

Пиле шарено то отдавна е почнало, но чак сега се виждат вече ГОЛЕМИТЕ пукнатини. Нищо на този свят не е вечно, и тяхното време настава

Само това списание и този анализатор не го бях чувал. Това може да го напише и всеки русофил и какво от това? КапитализЪмът отдавна умря...Поне това непрекъснато го чувах през 70-те години , които съм живял. Дали ще доживея, а?

Абе Китай (социалиЗъма) навря Кочината (кЪпитализъма) в задните отвърстия на кучетата. От тва по- толемо доказателство - Индия.

Че доживя го, бе, кьорав ли си? Или слабоумен? Български не разбираш ли добре, та не схващаш написаното в статията. И американците разбраха, че са фалирали. И че са колос на глинени крака.

едва ли си на 70. ако си начи си изкуфял. това го знае целия свят само ти-не. никой не може да ти помогне при всички положения. в трагедия си

Сами си наричат гей-армията "пилци" Кои сме ние да спорим с тях

Римската империя изкара 1000 години преди да се разпадне , всички други империи съществуват миниму половин хилядолетие , а американската империя едва изкара 100 години и е финито

Това е най- гадният експеримент в историята на човечеството. Цялата им "държава" е образувана и населена с избягали от Европа затворници, нехранимайковци и алчни авантюристи. Друга такава "империя" в Историята няма, доколкото не е имало концентриране на идиоти на която и да е територия.

ВОСР!На тебе още ти личи и ще та личи до живот!А САЩ продължават да са най силна икономика и армия на света.Докато СССР империята на злото се спихна и сега е ред на Русия

Най- силната икономика в света си внася и клечките за зъби от Китай :))) Хиля се с глас!

затворници са в австралия, в сащ са бягали по-будните германци чехи и поляци които са искали демокрация, а не да стават царедворци на царе и императори.. и сега наследниците им е добре да се осъзнаят и да не правят империя от немско-руски тип на собствената си територия

юсам да печаташ парите и да фалираш е невъобразим цирк

че не си печатат парите сами, а ги вземат на заем ..и още от този момент цикъла е необратим и обречен!

Вярно евреи им ги печатат. ама по заявка

че по заявката се слага веднага лихва и няма как като вземеш долар, а дължиш долар и 5 цента някога в живота си да ги върнеш, след като получаваш винаги доларите си по заявка и с лихва на даденото. Единствения край е с летален изход .

къде ми е коментара? По-най -рпепрочети си историята на сформиране на европейски колонии в Северна Америка(преди да станат САЩ). И знай, че американците са ловили "мозъци" в Европа в края на ВСВ2. Оттогава датира бум-а в технологиите в САЩ.

Последни конвулсии на една банкрутирала смешна държава.

22 трилиона са колсото 10 русии

Русия само дървен мат`риял да продава, ще спечели повече.

Ама Русия не дължи толкова пари на никой.

Малеиии, русофилските мишленца лъскат малките си пиш.лета на тази новина. Само това им остана на завалиите. От 100 години чакаме лошите САЩ да фалират, а великата ви россия фалира 15 пъти през това време ха ха.

Единствената причина, заради която задокеанската кочина все още не е обявила фалит е, че всички финансови спекуланти са говеда. Просто няма кой да им събори кочината. А това ще направи ПАЗАРЪТ, защото говедата НЯМАТ НИЩО. Вече.

грешиш. причината е в армията.

500 г няма да доживеят твоите любимци. честват 300г като нормална държава, ако на момента сменят политиката и се осъзнаят

Нема какво да се кефим. Ние знаехме за този банкрут. Сега говедарофилите какво лъскат дето го нямат?

Това не е новина.

16 пъти се съвзема

Янките може и да не са най-добър пример за външна политика, но със сигурност са водещата страна за по-добрата част от света. И остават стожер на свободата - свободна продажба на оръжие, защитена частна собственост, свободно предприемачество. Само тези 3 неща са достатъчни , за да ги поставят поне две нива над ЕС и много повече над останалия свят. След тръгналата легализация на леките наркотици още повече ще затвърдят водещите си позиции по отношение на свободите. Имат чудесно производство на шистов газ и нефт, което ги прави недосегаеми от тарамбуки, латиноси и руснаци. вярно е, че имат някои финансови проблеми, но ще ги оправят по един или друг начин. Иначе възможността за премахването на долара е реална, но това ще е апокалипсис за целия свят и не трябва да го пожелаваме. По-добре алчни банкери и мек грабеж пред алтернативата от дивашко управление само с груба сила.

единствената страна, която се управлява точно по Капиталът на другаря Маркс ! А всичко дето си написал са свободни съчинения от ниво големи глупости

Това може да стане някога но вие няма да го видите, защото е в далечното бъдеще! Тогава много държави няма да ги има а Китай ще е много по голям със северните си сибирски територии. На Курилските острови ще се вее японското знаме, Крим ще има вода защото ще е част от Украйна а кокто казва учителя Дънов Бяло море ще дойде до нашите граници!

Джон Кери - бившият държавен секретар на САЩ със съвет към студенти от Харвардския университет- "Учете руски!"

Ееех мечти, мечти. Скачай през прозореца, руснаците идват.

е да слушаш слугата на сатаната Дънов

Задлъжняха толкова ОТ "САНКЦИИТЕ",... които наложиха на РУСИЯ хахахахаха , Тъпи Говеда!!!;))

"Националният дълг на САЩ е близо 22 трилиона долара" нека да споменем за невежите, че това е само външния дълг, а вътрешния (в България е известен като междуфирмена задлъжнялост) е 22 трилиона, но умножен по 10 (десет). поне преди 2-3 години беше 224 трилиона.

Как фалит бе? Как криза бе? Как крах на борсите бе? Нали всичко беше ок в САЩ??? Ето, че вече открито се пише и говори за онова, което доскоро беше обявявано за ерес и всеки говорещ по тази тема беше анатемосван!!!

Те така си фалират бе - кат Лемън Брадърс - с кредитен рейтинг ААА.

Статията е опорно тактическа... за по малкоумните да обесня,че ако има голяма финансова криза в САЩ то Североафриканска руслямистания ще бъде една от най засегнатите!Както и Китай и Индия където стотици милиони ще се ,,люшнат” изведнъж останали без средства и приритание... Така,че малко умни почитатели на късия гросмайстор ина Дебил Христов първо .... се опитайте да помислите

Глупости на търкалета. Задокеанската кочина няма и 2% внос в Руската Федерация, а Китай си произвежда абсолютно всичко. Кочината ша са смре с последствия само за еврипейските си колонии, ама никой не им е виновен.

Последната криза не беше толкова отдавна 2008, нима вече забрави как Европейски, Китаиски и сякви други Лидери, тръгнаха да говорят, че долара не трябва да е глобалната валута. Някой вече се подготвят, други вече прилагат...

Като гледам как "обЕсняваш" си доста неграмотен за да обЯсняваш каквото и да било. Беж в 3-ти клас

Не може да бъде.. Майора и канадеца казаха, че всичко е точно ;)

Има надежда, щом има и хора с акъла си, като този редактор. Но, фалита е неизбежен, инерцията от комерсиалната индустрия е страшна. Дори войната е бзнес за елитите там, ама сметката остава за данъкоплатците, като дългове в облигации.

Не съм им фен на щатите, но от фалта всички ще пострадат... Като се пукне големия балон, ще издишат и по-малките. Само държави с ликвидни ресурси и огромен златен резерв, оттървали се от долара ще прекарат рецесията по-лесно, а тя ще е световна

Няма да пострада кой знае колко света, не се притеснявай. Азия е новия мотор на света и това няма да се промени. Кочината да си фалира спокойно. Яд ме е само, че заради говедата си затрихме военната промишленост, можеше доста патрони и барут да им продадем за бъдещата гражданско - говежда война.

Затова Русия изкупува злато от години. Защото знаят че този момент идва със страшна сила.Сега е момента Китай да пуснат в продажба планините от долари които са натрупали и кравария пътува към дъното веднага

Абе, не виждам тук да коментират онези миризливи дебили МАЙОРА , ЩЕРЕФФ, ГАРГАТА ония със трите >>> все тъпи кратуни????;)) Къде сте бре в кой кучи гъз ви навряха да ви Е.П.М хахахаха Онанират от нерви сигурно Мухахахаха....;)

Лъскат бастуна на ПУТИН, чикия без ръце му правят хахахаха ;))