17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ботексираната и напудрена Деска общата шеф на ,,конструктивната опозиция”неможа за 13 години да надскочи нивото на бившата си държавна работа - юрист консулт в психиатрия.Къде ли не я слага Бирисов от М-р на здравеопазването до писател на конституция.Пълен провал е ,но за сметка на това забогатя с една държавна заплата и се устрои за столичанка с модерна къща в ,,Редута” .Тази личност се спасява само с безропотното си папагалстване в клетката на Бойко Борисов.

Кака кукумявка пак бълбука!

По точно мунчо трябва да се казва не “Радев”, щото няма нищо радостно у нега, а “Разградев”, защото разгражда българската държава, както е разградил ВВСто, семейството си и всичко, до което се е допрял. Имаме нещастието този селски тарикат да ни се пули и срича глупотевините си не за 5, а вече за 10 години.

Корумпирана сволоч са герберастите- оставихме ги да крадат повече от 10 години и резултата е на лице- българите са намаляли с почти един милион за този период.

Обидил се е този, който се е почувствал мафиот и защитник на мафиоти! Кой е той, се видя ясно!

Десо,птицо лекокрила,не насъсквай българите,отглеждай си простотията и спри да скърцаш като стара,ръждясала латерна.

Каза Атанасова.Аз пък се чудя как народа ни оцелява толкова години като нямаме личен бюджет.

Каквото и да говорите Радев е един наглец, който не може да овладее злобата си...и тук ГЕРБ няма нищо общо..но в случая са прави

Стадото на Тиквата изкомандвано да напусне! Жалък Толуп!

Балсамирана свирка!

Мисля че е време Боко да уволнят ПР–ите си. Хейтъри мир вам!

ГЕРБ и Възраждане да се хванат за ръчичка:прости и грозни.

Не стреляйте по пианиста, толкова си може! И Радев толкова си може! Той има манталитет на фатмак, тесногръд човек, не случайно му викат мунчо! Той се е вкарал във филм, в който воюва срещу партиите, които са срещу него. Той ще си въобразява, че воюва срещу тези партии и след края на мандата му. Болен мозък, никой не може да му помогне!

Е ако на Радев му викат "Мунчо", то как викат на Борисов,който е видно че е надминал по ум Мунчо.

Борисов никога не е бил злобен и тесногръд, няма база за сравнение! Особено пък към полиническите си опоненти, никога не е гонил карез!

Е толкова злобен,че вече шеста година се изприщва само като чуе името на Радев. А откакто не е на власт направо подивя.

Борисов, не си обективен! Да ти припомня, че след първата победа на Радев Бойко Борисов отстрани основните критици на Радев в парламента!

Радев срещу ГЕРБ- 2:0. Просто толкова си можете.

Колега, не че не ме боли от загубите, и аз искам нашите само да печелят, а другите само да губят, при това не само в политиката, а и в спорта, а и навсякъде. Но за съжаление графиката на живота не е възможно да е права нагоре, а е парабола. ГЕРБ дванайсет години печелеше избори. За сравнение, нека погледнем колко бързо се амортизираха управленията на Царя и СДС. Дано новите удържат доверието поне колкото тях, а да не се сринат като останалите, Орешарски, Станишев, спирам дотук. Така че не е срамно да загубиш. Страшно е друго, след победата да загубиш връзката с реалността и да си помислиш, че Боговете са ти като братя!

Господине, вероятно използвате думата "Гербаджия" като звание. Ако е така, това обяснява съдържанието на коментара Ви. За да наричате Президента с тези думи, които сте употребили, предполага да познавате психиката на военния от първо лице единствено число - Вие също да притежавате качествата, които приписвате на Президента. За тези случаи народа има една много хубава сентенция: "Присмял се хърбел на щърбел".

Това излизане от залата на гърбавите мутри е от липса на възпитание и уважение към президентската институция.Нагли,долни и крадливи уроди!

Те го въведоха като практика, след това 10 години се сърдиха като някой го направи и сега пак го правят.

Професоре, не си в час! Те просто показаха реципрочното уважение на президента към тях! Един съвет, опитай се да се поставиш на мястото на другата страна, за да бъдеш сравнително безпристрастен!

А ние очакваме справедливи присъди за самозабравилите се бивши управляващи и пожелаваме в скоро време бай Ставри да има много работа.

Се разнесе из залата на Народното събрание.И за да намалят ефекта част от вмирисаните напуснаха залата.А относно конфликт с партиите -такъв няма .ГРОБ и ДПС не са партии а ОПГ от мафиотски тип.

Какъв протест, това си беше най-обикновена простащина!

Е от простака какво друго очакваш освен простащина.

Старите хора са казали...ИСТИНАТА БОЛИ

Писна ми да гледам мазните мутри на тази мастия и боклука Биков!!!

Ку...чко, кой ви нареди по телефона да напуснете залата? Мастия

"....отбеляза, че всички политчески сили, който искат да разговарят с ГЕРБ за конституционни промени в посока съдебна реформа, са добре дошли в централата на партията." Уважаема Рая Георгиева, и Вие ли не знаете кога се използва "и" и кога "й"? Някак си не е сериозно.

Че ако искат въобще да съществуват като някаква малка партия трябва да поднесат отрязаната глава на тиквата за умилостивяване на победителите.Докато не го направят ще бъдат кюртирани като нежелан плод.

Рядко посредствен индивид. Пълна щета и негатив носи на партията си. А когато до нея се изправи титана на мисълта Биков, картинката придобива съвсем завършен вид.

Гроб реват отчаяно да спасят Вожда Мутра!!!! За 12 години нито милиметър отлепяне от дъното!!!! Сами си дайте сметка за тези престъпници!

Проти, по- проси, най- прост - гербаджии+ «възроженец» Срам за България! За да седнеш на химна ЕС е все едно да поругаеш национален символ, а затова се носи наказателна отговорност! Гешев, Вие сте на ход!

Егати мумията!

Чакаме опорки.

Интересно! Сметнали са колко хора са гласували за президента, хайде сега да сметнат колко хора са гласували за тях.

И тези пък, очаквали. Защо си мислехте, че някой е забравил какви ги вършехте и ви е простил?!