От 5 до 20 г. затвор грозят задържания за блудство с две деца в столично училище

Прокуратурата ще иска постоянен арест на обвиняемия мъж. Той признава, че е блудствал с деца, но представил картината по различен начин

Обратно в новината

Коментари - От 5 до 20 г. затвор грозят задържания за блудство с две деца в столично училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом пипнат някой педофил - незабавно химическа кастрация /все пак е по-хуманна от физическата/ .

я докарахме тъмнозелените да носят яденето на децата ни в училище и да блудстват с тях там ни чака съдбата на белите хора в бившата Южна Родезия и ЮАР !

Начи в панделата тия, педофилите и изнасилвачите, ги "обичат" най-много, че и ги обгрижват съответно! Дупе да му е яко на цигането!

Доста американски филми гледаш май- тука се полага условна присъда за такова престъпление. Като станат 20тина условни присъди спират да съдят и пишат само "криминална регистрация".

А бе хора,пипнал е ДЕЦА.И 20 са му малко.Можеше да са вашите.Да го затворят в стая с майките и бащите плюс доброволци според мен.Какъв боклук трябва да си при толкова възможности в днешно време та деца,щото са лесни и доверчиви,колкото повече му дадат толкова по добре.И бащите да го посрещнат като излезе - ДА НЕ ЗАБРАВЯТ.Щото пораженията по децата им са за ЦЯЛ живот.Господ,възпитанието,възмездието и случайността да пази децата ни от такива мърши.

Ти по-добре изчакай с изводите -- нека разследването установи със сигурност кой какво правил, защото прекрасната ми иначе съпруга -- някогашна ученичка и тя, разви иронично такава версия за случая, че май нея самата ще трябва да я подложа на ретроспективно проучване и анализ ... Ранно-хормоналната възраст поднася ... но да не избързвам и аз ...

Ти по-добре кажи на "учителката" да не се хвали с подвизите си от "ранно-хормоналната възраст", малко нещо е непристойно, но, какво да се прави, късно-хормоналната възраст обича да се представя - "Бабушка, почему кричите? - "Меня изнасиловали, молодой человек!" - "Как, сейчас?!" - "Да нет же, пятьдесят лет назад" - "А почему Вы сейчас кричите?" - "Да приятно вспоминать, молодой человек...".

ти ако знаеш какви извращения стават във властта ти ме пениш за някакво бутване та нали затова ти я бутнаха тази статия в муцуната да не можеш да видиш истинската гавра ама за другите няма да има и ден затвор

Накрая нищо чудно да излезе, че мацетата са упражнявали блудствени действия над него, а той не е откликвал според очакванията им, което ги е вбесило и ...

не че нещо, ама то ако ги беше убил по особено жесток начин щеше по малко да е ! ония дето си уби гаджето и после преби и ограби стопаджиите му намалиха присъдата преди три дни!

Първо беше промъкнал се педофил хванат в тоалетната, после снабдител, влязъл с ключ???, хванат някъде в училището, сега е лавкаджия, демек там работи... Уж признал, но не и като обвиняем, тоест взели са му показания, но те се различавали от това което свалили от ученичките... Не знам защо, ама хич не ми се връзват нещата. Да не се окаже, че е имало някаква разправия с двете ученички.

А да не се окажа, че просто имаме некадърни журналисти., които една новина на кръст не могат да скалъпят?