Карадайъ: Председателят на НС да работи против омразата

Високо оценяваме личния акт на Димитър Главчев с подаването на оставката. Но председателят на НС трябва да работи против омразата.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: Председателят на НС да работи против омразата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази поредна мъжка секретарка на ДС доносника и рецидивист Доган и останалите дебили и престъпници от шайката ДПС пък изобщо нямат право да говорят по този въпрос за езика на омразата, за да не ме накарат да цитирам един куп изказвания на техния отявлен боклук, ооопс лидер де, почетния им председател, и какви гадости и открити закани е отправял към ... НАС, БЪЛГАРИТЕ, както ни е наричал, разграничавайки се, че той не е българин, т.н. от идиотите и дебили от сарайско-библиотекарската милиционерска мафия, "Вторият Левски:, да ги е.а и пълните кретени и нескончаемите им активни мероприятия, с които са им пълни празните, н о много претенциозни тикви!!!

Не мога да повярвам,че редакторка в ДИР не знае елементарно граматическо правило за употреба на пълен и непълен член в бълг.език.В едно само изречение две такива грешки - "Главчев...изгони лидерЪТ на бСП..." и "искане...премиерА да доъде...".Точно обратна употреба на пълния член!Че и на всичкото отгоре си и Калинка...

ДА ВИ ИЗГОНИ ЗАВИНАГИ ОТ НС!!! САМО ТАКА ЩЕ ПРОРАБОТИ РАБОТАТА ПРОТИВ ОМРАЗАТА!!!АНАДЪНМУ?!

Вас пък кой ви пита?

Този мустафата да научи поне две-три правилни БЪЛГАРСКИ изречения и тогава пак да ръси глупостите, които му нареждат и пишат от вонящите обори в Бояна.

Да да, да бе правете любов а не войни !!!Тоя много е напреднал в българския откакто е в парламента.

Главата на председателя на НС Димитър Главчев няма да падне. Най-вече заради простата аритметика. Тя показва, че управляващите контролират 122 гласа, докато опозицията не може да събере дори 118, в най-добрия случай ще изкарат 115 против него.Още по темата От друга страна политиката на празния стол, която БСП се опитва да прилага е контрапродуктивна и не виждам какво могат да постигнат социалистите, посочи в студиото на "България сутрин" политическият анализатор проф. Михаил Константинов.

Този омразен тип Карайвдерето, трябва да бъде изхвърлен от България без оставка.

Тоя е опасен за България. Въвъ всяко негово изказване има някакви негови си истории за омраза, толерантност и прочие..

Да бях аз на мястото на мекотелото Бойко, да видиш ти какво щеше да оценяш! Щяхте да стоите извън парламента с БДП докато ви дойде акъла в главата! Ама добре че е Бойко да ви глези и да ви угажда, че иначе за нищо не ставате!

ДПС и БСП - винаги заедно, винаги. Предците на едните са клали българи, а другите са ги разстрелвали. Първите са рушели черкви, а вторите са ги взривявали. Изобщо вечна дружба между русофили и туркофили.

Този, много тънко ги "бъзика"!

Този "оценител" е едно от големите недоразумения в парламента!

ако изберат караянчева ,бсп още отсега могат да откажат да работят с нея и да бойкотират ,докато намерят някой по свестен .

Истеричния тон на Корнела,беше като на кучка в ПМС. Само дебил би издържал такова крякане и арогантно крещене, без да трепне. Тона на омразата, е по-важен от думите понякога! Когато те погледа като вампир и ти измуча ''ДУБРУ УТРУ'', с глас на махмурлия, добро ли ще ви се стори утрото?:))) Злобата в гласовете на депутатите на БСП е повече от очевадна.

Добре, де - успокой се! В лицето на Цветка направи си намери еша!;) Останалите, дето нямаме лично отношение към дует "Кряк", ще изключваме ТВ-та;)

Мая Манолкова е ненадмината ! Гласа на тази действа на клетъчно ниво у опонента. Корнела е същата почти, като истеряса. Неприятен глас за слушане. Цвета Караянчева никога не съм я виждал намръщена, но все пак наистина има режещ глас, който може да отсече ламарина;) Главчев си беше добряга, за това контртастира когато си изпусне неривите,но дори тогава си е хрисим старец сравнен с тези трите;)

трябва ли депутата да обича мафията ,за да върши нещо полезно в тоя свински парламент ?

Господин Карадайъ като сте "против омразата, агресията, ксенофобията, разделението и противопоставянето" подайте си оставката заедно с всички членове на партията ви и тези проблеми ще се решат мигновено в България.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Аз боже защо не си събереш недоразуменията си.Нямаше ли по способни ръководители на партиите,ама на всички,без нито една.Ами помислете си кой-на Герб,БСП,Воля,ДПС...И те градят светлото бъдище на Б-я.Да да ама не.

Ако Караянчева е следващия председател на НС, то тоя парламент ще счупи глупомера с избора й. Това е поредното посредствено същество от резервната скамейка на герп - нахално, безочливо, необразовано и нагло съща като Борисов, Цветанов и Цачева.

А ако е Деса двуцевката змаещ ли за какво ще се карат? - Кой да е отпред и кой отзад!!!

Деса Кухото в момента не е актуална. Тя умори единия си любовник - Вичев, сега да му мисли другаря Нунев.

Kaрадайъ има да чака точно Цвета Караянчева да работи против омразата. !!! :)

.... и патерицата на курнелия се обади.... айде цАлувайте се на Орлов мост.....

voknid

Ако са се наговорили с БСП, само името не е казал - Корнелия Нинова. В името на евроатлантизма, етническия мир, свободата на словото и бля, бля, бля... "ценности".

ДПС не искат да се скарат с ГЕРБ, защото тяхната оферта си стои. Махайте българите, вземайте турците. Да ви кажа и аз предпочитам да работя с турци. Ако се договорите добре, всичко е точно.

Кое е точно бе резак.Точно е мазно да крадете, да има за турци и цигани.Алъш-верша ви да върви и да се турчеете.Ако ГЕРБ направят като нЕвророма-да дават само на българи-как ще реагирате.Този циганин Кънчев трябва да бъде съден за расизъ. с тези добавки само за циганите. И помниш ли някой, някога от Д пС да е подавал оставка-мошеници безродни.Запомни-който се е заиграл с ДпС , хаир не е видял.

А бе теб кой те пита за нещо....., че си тръгнал оценки да раздаваш?

Хаирлия да е. Сега премиерът е наред!