Шефът на ДАИ подаде оставка

Изпълнителният директор на агенция „Автомобилна администрация" Володя Киров е подал оставка, съобщиха от Министерство на транспорта.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ДАИ подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ ХОРА какъв пандиз . И там ще вкарат корупцията . Те само от комисионни и рушвети разбират . Направо до бялата стена !

Тоз само за мутра и поглед тря му дадат 20г.

Не е грешка, че си отива Володя Киров. Грешката е, че много късно си отива. Аз имам отношения със всички директори на тази админиатрация и мога да кажа следното:В.Киров ще остане в историята на ИА АА с това, че най-образованият директор е сътворил най-много глупости по отношение на техническата изправност.Още по-голяма гешка е ако останат Л.Христов,Г.Банков и Стефан Павлов.Моля всички които имат информация за тях да я изпратят на адреса.Както е казал народаза всяка свиня идва коледа. Не се страхувайте, тези хора съсипаха живота на много превозвачи и сега ще се опитат да плонжират пред новия министър. Не им давайте тази възможност.Аз имам достатъчно факти и ако и Вие ми помогнете мисля, че ще стане полезно за всички.

ДАЙ трябва да се раформирова и да изчезне в небитието.Да се създаде на негово място нещо годно но не със старите к..ви.

ZATVOR ZA KORUMPIRANITE MILIONERI OT DAI !!!PROVERETE IM IMOTITE I KOLITE !!!!

ДАИ рибу рибу рибу, ДАИ рибу рибу рибу, ДАИ рибу рибу рибу, рибу рибу ДАИ ;)))

а да знаете като отидат по фирмите на проверка каво става и как се доказва финансова стабилност на фирма малиии

Змата скубят таксита,че има работа и парички .А летен сезон тирове , че е по голяма далаверата.ДАЙ,ДАЙ ми ДАЙ.

Тоя да не мисли ,че с оставката ще се измъкне. Чакаме съд!

браво на Володя Киров,супер човек.А да не дава Господ Любо Христов да стане шеф.По голяма плюнка и подмазвач няма от него.

Бойко, действай, хората чакат съд и пандиз, че иначе ще им изгубиш доверието мн бързо. Чакат наказани...

Май новото правителство спешно трябва да се заеме с построяването на нов по-големичък затвор, щото наличните няма да стигнат ако прокуратурата се заеме сериозно с всички, дето са бъркали в кацата с медеца и са си облизвали порядъчно пръстите. А там не да лежат и кльопат за сметка на държавата, а да вършат тежък обществено полезен труд като чистене на канали, извозване на боклук и подобни здравословни дейности.

Христов-заместника на Киров ще бори корупцията с шофьорските книжки???!!!???!!Тоз Христов върна корумпираната Славка Андреева за директор дирекция Професионална компетентност, психологически подбор и водачи. И се чудим защо се продават шофьорски книжки.

Не си е дал оставката доброволно, ами под натиск отгоре, защото са му казали, ако не си отиде с добро, ще му изкарат всичките кирливи ризи на показ и ще го уволнят, а така поне малко си запазва имиджа. По подобен начин се постъпва на Запад и в повечето частни компании - ако се издъниш, предлагат ти сам да се оттеглиш от поста си, като ти пазят репутацията, иначе те дискредитират и те уволняват - дисциплинарно.

Браво на човека че подал оставка. Трябва да подадат оставка всички шевове на Дирекции, Комисии и комитети. Ако не подадат да ги сменят.

Да се направи проверка на имотите на шефовете на ДАИ Благоевград

Ами то този Христов дали различава автобусите или не не е много важно май... Пък и не е задължително да движи той агенцията... Него го движат добре големите чичковци от властта!!! От него се иска само да се скрие в огромния директорски стол и като му звънне телефончето и чичо каже ДИШАЙ, той да го прави, а и ... съвет да му дам на това момченце Любчо - по-честичко да се обажда на чичо, че да не пропусне някое важно дишане... :)

Министър Цветков временно оставил за шеф на ДАИ заместника на Киров - Христов !!??!!?? ТА нали този Христов провеждаше конкурсите за шефове на регионалните дирекции по списък направен от Киров и Пазарджишкия мафиот Петърнейчев,който беше зам. министър.Това момченце Христов не може за направи разлика между автобус и каруца, а ще движи развитието на транспорта!!!

Браво кокалак.Книжките да се дават в средното училище след месеци на подготовка и само на деца завършващи средно образование.Да се върне военното обучение,спортовете и практически дейности за ежедневието.Да,ама не.Няма да стане,кокалак.Хиляди некадърници ще трябва да бъдат откъкнати от яслата.това кой ще го позволи?И да се отнемат шофьорските книжки на всички,които нямат завършен осми клас-до момента.

Разследване се прави лесно, но факти и свидетели трудно се намират... Ти би ли заговорил с имена и документи?! Ако е ДА, давай да го направиме това разследване, пък да видиме до кои пластове на корупцията ще достигнем...

Аненция Автомобилна администрация и всички агенциики към нея като ДАИ са изгнили от корупция. Няма значение дали е директор, директорица, инспектор, експерт и т.н. Сменят едното корумпе с другото. Направете едно разследване и ще се убедите.

Всички заместици на Киров и директори дирекции трябва да си отидат!!!

Те заместниците са повече: Красимир Калайджиев, зам.-директор на агенция Автомобилна администрация и всички са в кюпа + някой от подчинените им.

Нищо няма да направят на Киров, а и няма защо да го съдят, щото той беше само директор на тази скапана агенция!!! Тези дето редат далаверите си остават, поне до второ нареждане. Ако знаеш нещо повече от нас, го напиши наблюдател-ю!!!

Айде да те светна, че бат Бойко е номинирал регионалния директор на ДАИ-Русе за областен управител. Пукни се от злоба!

Къде ги видя тия къщи палати на хората от ДАИ бе, кретен?

За какво по-точно да му се размине? Какво знаеш, ама с факти?

С тебе барабар!

Би било чудесно ако децата със завършването на средното си образование държат изпит и получават шофьорски книжки(тези които отговарят на необходимите условия -психически общоздравословни и образователни.Това би повишило тежеста на образованието и би мотивирало повече децата да учат.Не бива и да не могат да плуват или да нямат елементарна медицинска и техническа подготовка.Образован не трябва да бъде сбор от заучени (понякога объркано)безполезни познания а трябва да ги подготвя за живота .По този начин ще се избегнат сега съществуващите простотии и скъпоплатено право да се кара кола дори от хора които са просто неадекватни.

МАЛИИИИ

Време му беше на КУРТИ да се изнася от царството си. За тези които не знаят защо е курти : ми като още не беше шеФче викаше - Върти курти ! Върти! Празно нЕма.

Не се правя на пророк, но още много оставки се очакват. Да побързат тези дето..., че скоро ще е късно

Не само тия от ДАИ. Всички, които са внезапно забогатели внезапно, а са били само на държавна хранилка, трябва да докажат произхода на парите си... Но не само да се приемат смехории от рода на: Баба ми ги даде... или От реституция ги имам..., ами да се търсят документи и декларации. Както и да ги е получил тия доходи, те трябва да фигурират някъде, в някоя декларация - неговата, на тати, на бати или на филанкишията... Крушата винаги си има опашка... Щом няма нищо декларирано - отнема се в полза на държавата и... после на търг. 5 лева да му вземат на имота, все е файда за бюджета... Ето ти как ще преодолеем безболезнено финансовата криза... Ама и тия се заослушват под чуждо влияние, май ще метем - с голямата метла. После дезинфекция, че много се разсмърдя в тая държава... Щом трябва ще почваме отначало - Щом сме сбъркали модела!!!

Държавата нищо неможе да направи на бакшишите, защо те реално не нарушават нито един закон, а се възползват от правото си да определят само цените на които возят. Това че някоя заспала Германка се е оплакала, чудо голямо. В италия ги има същите, чакат по гари и литища сигорно и в Германия ги има.... Какво толква тръгнахте да ги съжалявате тез тъпаци, дето вместо да се нареди на обашката и да си вземе такси от стоянката се е метнал на 1-вото което е видял без да погледне цена и без да се замисли, защо всички останали седят и чакат на стоянката и никои не отива при оня.....

Тази служба трябва да се закрие, както и служба КАТ, или поне 90 % от работещите стари корумпирани служители свикнали да искат само подкупи и облаги.Те злепоставят останалите служители на МВР.ДАИ и КАТ са символи на корупцията в нашата държава.

Браво, евала брато. Не е лошо да те е страх да не те осъдят ама ти пак няма къде да се скриеш.

А как стои въпроса с бакшишите? Докога ще могат да рекетират хората с каквито искат цени и държавата нищо да не може да направи и да отпъждат чужденци и туристи.Това безсилие на държавата по този въпрос ми се струва подозрително!

всички от ДАИ са корумпирани я им проверете имуществата къщи палати коли пари от къде с честен труд ли проверка на имоти но при свършен факт кава щ е е ползата? построени къщи вложени пари

ДАИ за да ти се даде (книжка)

ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ ЧУЖБИНА: ТАМ ИМА МОБИЛНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПУНКТОВЕ. 5-6 ТАКИВА НА ПЪРВО ВРЕМЕ БИХА НАМАЛИЛИ С ОКОЛО 20% НЕИЗПРАВНИТЕ МПС-та ПО ПЪТЯ И С ОКОЛО 15% СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ. С ПАРИТЕ СЪБРАНИ ЗА 6 МЕСЕЦА ОТ ГЛОБИ /И ЗА ФАЛШИВИТЕ ПРЕГЛЕДИ/ ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ПАРИ ЗА ОЩЕ 15 МОБИЛНИ ПУНКТА. ТАКА ЗА 1 ГОДИНА МОЖЕ ДА ИМА 200 ЖЕРТВИ ПО-МАЛКО И 2000 РАБЕНИ ПО-МАЛКО. РУШВЕТИ. ИМАМ И ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, НО ЩЕ ПИША АКО МЕ ПИТАТ. ИМАМ НА 1 000 000 КМ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.

Аз имам книжка от 1977 г когато курса беше 3 месеца съвсем нормално за подготовка . Имаше вътрешен изпит от организацията и след това пред КАТ .Защо друг а не КАТ да е изпитвашият ами качедсдтвото им на работа в последстие и главоболията които ще имат . Ами имаше хора с висше образование не можеха да вземат изпита . 2. Когато има технически преглед да има печат на проверяващият и при проблем нека и тои да носи персонална отговорност. Българ критикува но е свикнал все да търси вратички ако е нещо за него . Е така не можеи не бива и до кога . За да влезем в Европа има правила и те са за всички и се спазват от всички .

След 4 години историята пак ще се повтори. Не се радвайте много, България затова е на опашката, защото чиновниците са крадливи. А защо са крадливи, защото всяка нова власт ги омита. Параграф 22.

Tcyalata Agentciya tryabva da se zakrie,a slujitelite i v zatvora.Kakva e tazi izmislena agentciya?

I Krasimir Kalaidjiev suchto trybva da si podade ostavka,zachtoto toi e dysnata raka na Volodya.

Г-н министре, не назначавайте хора от вътре, тъй като всички са пърдели в едно гърне и следващият само ще замаже оцапаното от предшественика си, за да няма проблеми и той. Това не е правилен подход според мен мойто момче.

Ами кога ще тръгнат след него и регионалните подлоги, които са били най-близко до корупцията и са мълчали кото пукали. Нали рибата се вмирисва от главата, но започват да я чистят от опашката. Очаквам не само оставки ами и съд! Прокуратурата да не спи а да се огледа дали няма извършено нещо, което детайлно е описано в особената част на НК на РБ.

I Krasimir Kalaidjiev suchto trybva da si podade ostavka,zachtoto toi e dysnata raka na Volodya.