17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука много хора си мислят, че да си в затвора е като да си си у вас, но някой друг ще ти купува бирата и ще ти плаща нетфликса... Най-много да има достъп до библиотека, а това тука си е достатъчно наказание за повечето списвачи тука. Само книги за забавление... Къде е забавлението в това??? Това си е наказание. Без телефон, без нет, без компютър, без бира, без чипс, без ракия, без салата... Ставай в 6! Лягай в 8! Земи тия книги да си почетеш, ако ти е скучно, и ще ме извинявате, но ме съмнява, че имате достатъчно вътрешен живот и диалог, за да изкарате и една седмица изолирани, да не говорим да края на живота. Ако го убият ще стане мъченик. Така ще стане просто назидание.

Убил 130 души,сега за награда доживот ще е на издръжка на тия ,чийто роднини и близки е убил.

Винаги може да избега.

Доживотен затвор е ОК, но трябва да придружен с тежък физически труд докато навърши година за пенсия. Например строеж на пътища, работа като миньор и т.н. за да му е тежко!

За тях въпросната “бавна” смъртна присъда, всъщност не е никакво наказания. Ще си живурка в затвора, ще плаче за правата си, а ние ще го храним. Тези хора се подиграват на нас и либералната ни съдебна система. Те не разбират от друго, освен от жестокост. Рязане на крайници, изтръгване на език, ослепяване, рязане на главата със сабя и пребиване с камъни са едни нормални за тях наказания. Дори само гилотината да работеше, щеше да е по-добре.

Предполагам, че френските законодатели са искали да не станем като тези.

Абдесалам Щеядесалам .

Нищо няма да яде за жалост. Там ще е сред свои хора

И какво сега, тази маймуна ще бъде обгрижвана, хранена, поена, лекувана до края на живота си. С данъците на близките на жертвите....

Ха ха, ще бъде хранен, ще спортува, ще си почива следващите 30 години.

Искаш ли да му правиш компания в следващите 30 години, че да има и кой да оножда?

То нещо недоклатен ли си?

Всички хора сме осъдени на бавна смърт... не просто всички хора ВСИЧКО ЖИВО е осъдено на бавна смърт... освен тия дето се тепат в катастрофи или се стрелят и колят

Смъртната присъда няма общо с доживотен затвор, все едно да кажеш че всички хора са смъртници щот видиш ли все някой ден ще пукнат. Общата легенда е че си толкова цивилизован колкото хуманно е отношението ти към престъпниците , е мисля че е шит опорка това за ниски наказания което улеснява намирането на персонал за разни шит задачки, щот ако го гръмнат човека няма да е лесно да го навиеш да изтрепе една камара хора.В същност приемайки хора склонни към психпатии е дефиниция за затвор за политическата група предвид че поставя в опасност живота на хората гласували за нея, изобщо не ми пука как ще изпукат джихадистите ноо ако това застрашава живота на хората около мен не ми дреме за всички ценности на света ако ще да съм наци или както там си избере елита.

Сега остава да му окажат една особена чест, досега май оказвана само едни терористи през 80-те - да го оставят сам на цял етаж от затворническия корпус заключен в килията без да излиза. Нещо като погребан жив, но му дават храна, вода и правото да диша. Така необезпокояван от никого ще може да си разсъждава за бога и целта с която бог го е доставил на земята.

Роден,израстнал във Франция,ползвал се от облагите на социалната им система.Добре е живял.Но те (мароканците,алжирците и тунизийците) са едни от най радикалните мюсюлмани,живеят между тях си,женят се между тях си.много рядко се мешат.И се превръщат в заплаха за държавата която ги е приела и отгледала.Този човек няма да се поправи.Напротив ще се радикализира още повече.тъй че доживот е правилната присъда.

Не само те всички са такива, няма и да се интегрират никога просто правят бебета и взимат помощи , с други думи някои им плаща за да се множат,ясно е че няма полза от тях няма и да има , така че това сие инвестиция в разрушаването на обществата , деди сорос знае за какво става дума , това е смисъла и на лгбт пропагандата и всичко останало последните 30години , скороста с която ескалира обаче е силно смущаваща.

Тези, които им плащат най - вече са от ватнишката общност, те не знаят думата мир, за тях хаоса и анархията, войната и убийствата са живота им!

Когато убиваш в Париж си терорист. Когато убиваш в Сирия си бунтовник.

Когато руснаците критикуват българите, че не се държат като истински православни братя, това е правилна критика. Когато православните руснаци избиват православни братя украинци, това е "денацификация".

с помощта на башибозуците на чеченския терорист Рамзан Кадиров! Рязани ислямски башибозуци, поганци, неверници, убийци на християни!

Когато започнаха да горят хора по площадите (българи включително) мутираха до нещо друго украинците , никога няма да бъдат хора повече.

до другаря "Емии" Чети не само опорки.

Когато убиваш в Украйна си антифашист и "освобождаваш" братския украински народ от "укрофашистите" и от нацизма!

По-точно е осъден на дълъг жовот.

Ми ходи се смени с него. Много е арно до изкараш 40 години в една стая с прозорченце

Хайде хаирлия да е, дето се вика! Скоро и Владимир Владимирович ще го последва в затвора!

да тренира оркестъра в кремъл траурния марш требва

До тогава ще стане убеден християнин, освен това - ще си смени пола...

Пола ще му го сменят още от началото на присъдата