Коментари - Търсят братя Галеви, за да ги изпратят в затвора | Днес.dir.bg

Търсят братя Галеви, за да ги изпратят в затвора

Трима от осъдените по делото "Галеви" за участие в престъпна група за рекет и изнудване вече са в затвора, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Кюстендил Марияна Сиракова. Съдебната охрана не може да открие вече втори ден Ангел Христов и Пламен Галев- братя Галеви, за да ги прати в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Търсят братя Галеви, за да ги изпратят в затвора | Днес.dir.bg

Коментари

На 3 май Върховният касационен съд (ВКС) потвърди окончателно ефективните им присъди за рекет и изнудване на Ангел Христов и Пламен Галев и те трябва да влязат зад решетките за 5 г. Наказанието на Галев беше намалено от 7 г. и така той ще може да го изтърпи в общежитие, иначе трябваше да отиде в затвора в Бобов дол. А той им избяга.

Има три категории за легалност: 1/ Легален: е човек които не се укрива защото не го търсят 2/ Нелегален: е човек, които се укрива, защото го търсят 3/ Полулегален е: а/ Човек, които се укрива, ама никои не го търси б/ Човек, които не се укрива ама го търсят А сега познаите в коя категория са б(в)ратлетата

Тъпите недоразвити продажни корумпирани ченгета на ГЕРБ отново изсраха едно голямо лайно. Пуснаха на свобода бившите си чада от службите, двата изрода от Дупница. Които отново са на свобода в ЮАР. И се хилят в лицето на нацията - опростачена и изнасилена от шепа спортисти, пожарникари и прочее идиоти. Нека България хубаво се замисли - тук се възражда реакцията, фашизма и черното бйдеще за вешите деца.

Да, тези двамата са трудно забележими и без особени белези, та не е лесно да се открият. След справка с Гранична полиция ще се окаже, че са напуснали страната преди да ги обявят за издирване, а и ще ни обяснят как са напуснали през Гърция или Румъния, та не са задържани. Посланието е, че се борим с престъпността, но престъпниците решават кога и дали да влязат в затвора.

"Врата" е дума в единствено число!!! Би следвало да се напише, че вратите /мн. ч./ на имението им са затворени.

Поредният тъп цирк в мутренската ни държава.Защо след произнасяне на присъдата не ги затвориха веднага , както е във всяка цивилизована държава?Или може би така са се "уговорили" с "перфектната" ни правосъдна система...! Блондинестата ни правосъдна министърка , няма ли да вземе отношение по случая?

Я обявете избори в района и те ще се появят! Иначе навярно са си в хасиендите и не знаят, че ги търсят!

Ти да ВИДИШ, къде бяха докато ги съдиха, че сега не може да ги намерим тцтцттц! Еййй смешковци вземете се в ръце с тая правосъдна система, че сте за СМЯХ!!!!!!!

АКО дължиш и 5лв на банка или институция и си нормален средностатистически гражданин щяха да са ти извадили 100 забрани да не напускаш страната. но,"вчера Окръжната прокуратура в Кюстендил изготви и внесе в Областната дирекция на МВР ограничителна мярка по отношение на Пламен Галев и Ангел Христов, с която им се забранява напускането на страната", каза още Сиракова, цитирана от БТА." ТЕЗИ СА НАИСТИНА ИДИОТИ

Публична тайна е, че Gалевите и Таки са авери на Боко.Имаха жега от Алкексей Петров при предното правителство, делата им са оттогава

jizast

По-тъпо изказване не бях чел скоро.

Tъпо, ама вярно- кое не е тъпо в държавата на Боко и Цоко!?! Сега не се чудете защо Галевите никой не ги търси, а Таки е издирван по цял свят, само не и в БГ....

Според говорителя на Кюстендилската прокуратура няма законово установен срок, в който съдебна охрана трябва да обяви, че не може да открие лицата, подлежащи на изтърпяване на съдебна присъда." Да попитам само: ако "братята" прекарат остатка от "голямата" си присъда в нелегалност, това означава ли, че ако се появят в първия ден след изтичането й, те няма да лежат изобщо в затвора- поради изтичане на присъдата им?;о)

по тиквите им става ясно че са братя на боко, няма да лежат

Да изпратят безпилотни самолети да ги търсят, по-лесно ще ги намерят от безотговорни полицаи!

Полицаи, прокурори, съдии, властимеющи. Да видим сега ще им отнемат ли имуществото по закон!? Че ония да няма къде да се върнат след 15 г.

Тази история дори не е интересна

дааа, този филм сме го гледали. Така навремето търсеха и Злати Златев - Златистия. Когато той пие кафенце в центъра на Дупница (на има няма 200 метра от РПУ-то), ченгетата го търсят на Паничище (на 20 км от Дупница). Когато той пие кафе на Паничище, те го търсят в хотелите и баровете в Дупница.

Днес, 9 май, е Денят на Европа, денят на победата над фашизма. Явно този сайт няма разрешение да го съобщи, затова ще го направя аз, тук. Честито на всички!

Сега съда следва да покаже, че е съд! Ако до 24 часа не влязат в затвора да промени присъдата на 7 години и то в "затворен тип". Ако са духнали в чужбина, тогава пълна конфискация на всичко и навсякъде.

Тези, които ги търсят, много добре знаят къде са.... всичкото е ала бала....

Хората в развитите демокрации са го измислили. Пускат крадец под гаранция и плаща 1000 долара. Пускат мафиот под гаранция и плаща 100 000 долара.

Четете в нашия сайт статията БРАТЯ ГАЛЕВИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ- ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА ! и ще разберете истината.

Тези от идея за България са преподаватели от бившето АОНСУ. Те ни убеждаваха, колко загниваща е Западната демокрация, а вождовете им се возеха на загниващи Мерцедеси. Уверяваха ни , колко е нормално да чакаш 15 г. за АЗЛК или ВАЗ. Като имате идеи за България защо не се явите на избори и да решите проблемите на държавата ни? Предполагам , че не се явявате, защото ще станете за смях. Много по лесно ви е да джавкате по форумите.

Какво да чета - някакви небивалици на изперкали 80-90годишни старци? Вие / пиша го с главна буква ,от уважение към правописа, а не към старците/ освен да бръщолевите за някакви си ленин и маркс, друго незнаете.

Ти с паметта на тези двама великани на идеите на комунизъма недей да се гавриш. Чу ли?

Сега разбрах, от къде има толкова много лаещи кучета по форумите, за всяко нещо и по всяка тема. Има някакви от една идея, които са на заплата, за това да плюят и джафкат. Лека и доходна...

Залагам си живота, че някой ден двете дупнишки прасета, ще цъфтнат сами в някое полицейско управление и ще бъдат много учудени, че някой ги е търсил.

Не разбирам от правосъдие, но не е ли редно при произнасянето на присъдата още на момента да им слагат белезниците и да ги откарат в затвора. Спомням си наскоро, когато осъдиха лекаря на Майкъл Джексън стана точно така. В момента в който присъдата беше произнесена, веднага около доктора се скупчиха полицайте, сложиха му белезниците и го отведоха.

хораааа ,не разбирате ли - та това е само шега . много скоро добрите галеви сте се предадат доброволно . та те дори не знаят че са тарсени. сигурно известието не е предадено по правилата .......

чудя се тия на курорт ли ще ги водят или в затвор ще ги вкарват ?!?!

За чия сметка е това търсене на Галевите? Това укриване е безсмислено. Те отиват на една добре уредена почивка. А сега се подиграват с обществото. Ако се подиграваха само с държавата, заслужено е.

Ми прави са Холадците! Ще видим шенген през крив макарон Хахааааааа

Ми прави са Холандците! Ще видим шенген през крив макарон Хахааааааа

са решили да отморят на спокойствие след образуваните им нерви с тая мижава присъда. Даже в селото едва ли не им скандират "Българи - юнаци". Движим се от 50 до 100 години след цивилизования свят.

Ха - ха, бягайте гадове крийте се. Много способни и работни хора изтормозихте и прогонихте, за да се наместите вие, но времето на вашата банда идва, както и на ДС комунистите които ви закриляха.

Подайте им пак куфарчето с долари и им кажете в коя страна да оперират. Сега вече със сигурност ще дават и по-голям процент на ДС-тата.

Евала на Галевите !

Миризливите дупнишки свине са си в някоя хасиенда на село-в това няма лошо. Лошото е когато се подиграват с правосъдието в БГ. А още по - лошо е когато държавата се примирява с това , че става за смях. Ако на следователите им стискаше, лоените селяни щяха да бъдат приключени много отдавна. Достатъчно е да им се подхвърли някой наркотик при обиските и въпроса е решен. Нека тогава, грухтящите прасета да доказват, че не се занимават с наркотици.

Няма спор, уникално тъп си.

Търсете, и ще намерите от трите пръста - средния! Много шум се вдигна около тези две дебели прасета и сега се оказва че "неволно" са им загубили дирите. Продължавайте да търсите, докато се нанижете на средния...

На снимката, тоз дебоил отзад, с червеното яке - коко е смешен. Дебело тяло, малки и тънки крачета, остригана тиква и физиономия на сериен убиец. Тя Природата го е предопределила да е бандит. За коко годиниса го писали? Би трябвало да са поне 80! инак е без ефекът. негоподобните ще го извадят - било, че им трябва да грабят, било да го освиткат, било да им върши черната работа. Ако навремето не е облизал червения задник, щеше да си е само един дупнишки задник!

На снимката, тоз дебил отзад, с червеното яке - е брат на тиквата,заварен,не можеш с пръст да го бутнеш,по скоро Mеркел ще иде в затвора отколкото червеното яке.

Сигурно ли е че и куршума не го лови...Това яке, пардон, това леке...

Ако живеехме в нормална държава това дали щеше да се случи? Жалко, живеем в едно голямо WC.

оня чех павел черни се оказа прав че бг е една голяма тоалетна.

Не тоалетна а клозет.

Рано или късно ще ги хванат. И колкото по-късно, толкова повече ще лежат за това, че са се укривали.

Най-вероятно ИЗОБЩО няма да лежат.

Страна на абсурдите и неограничените възможности.Кака е възможно в 21 век някой да е подсъдим и след като е осъден, сега да се прахосват пари за да се търси и вкара в пансиона,Тия депутати да не се потриват и да си вземат хилядарките , ами да променят закона , осъден веднага влиза в затвора.Те освен бездействие в този парламент нищо не правят!

че те депутатките са роднини или лични приятели с галеви,как си мислиш да направят закон срещу тях,да не са луди да си убият златната кокошка.

Братята са на море. Като решат, че тена им е достатъчен може и да минат за малко през Самораново на път за имението... Маде ин беге

Сигурно си пият кафето на някой хавайски остров и се подсмихват докато "секретарките" им им четат "новините" от родината...

Каква е тази държава, в която хващаме явни и доказани престъпници, издаваме оправдателни или условни присъди, пускаме ги на свобода, а после ги обявяваме за издирване. Пълна пародия и фарс. Само сме за усмивки от старите ленти.

"Престъпник с пари в съвременния свят се приема като честен човек." Вилхем Швебел

d4

Каквато държавата, такива и "бизнесмените" й. Смешници. Като че ли сме 200 милиона, та не могат да открият двама души...

Коментари - Търсят братя Галеви, за да ги изпратят в затвора | Днес.dir.bg

Търсят братя Галеви, за да ги изпратят в затвора

Трима от осъдените по делото "Галеви" за участие в престъпна група за рекет и изнудване вече са в затвора, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Кюстендил Марияна Сиракова. Съдебната охрана не може да открие вече втори ден Ангел Христов и Пламен Галев- братя Галеви, за да ги прати в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Търсят братя Галеви, за да ги изпратят в затвора | Днес.dir.bg

Коментари

На 3 май Върховният касационен съд (ВКС) потвърди окончателно ефективните им присъди за рекет и изнудване на Ангел Христов и Пламен Галев и те трябва да влязат зад решетките за 5 г. Наказанието на Галев беше намалено от 7 г. и така той ще може да го изтърпи в общежитие, иначе трябваше да отиде в затвора в Бобов дол. А той им избяга.

Има три категории за легалност: 1/ Легален: е човек които не се укрива защото не го търсят 2/ Нелегален: е човек, които се укрива, защото го търсят 3/ Полулегален е: а/ Човек, които се укрива, ама никои не го търси б/ Човек, които не се укрива ама го търсят А сега познаите в коя категория са б(в)ратлетата

Тъпите недоразвити продажни корумпирани ченгета на ГЕРБ отново изсраха едно голямо лайно. Пуснаха на свобода бившите си чада от службите, двата изрода от Дупница. Които отново са на свобода в ЮАР. И се хилят в лицето на нацията - опростачена и изнасилена от шепа спортисти, пожарникари и прочее идиоти. Нека България хубаво се замисли - тук се възражда реакцията, фашизма и черното бйдеще за вешите деца.

Да, тези двамата са трудно забележими и без особени белези, та не е лесно да се открият. След справка с Гранична полиция ще се окаже, че са напуснали страната преди да ги обявят за издирване, а и ще ни обяснят как са напуснали през Гърция или Румъния, та не са задържани. Посланието е, че се борим с престъпността, но престъпниците решават кога и дали да влязат в затвора.

"Врата" е дума в единствено число!!! Би следвало да се напише, че вратите /мн. ч./ на имението им са затворени.

Поредният тъп цирк в мутренската ни държава.Защо след произнасяне на присъдата не ги затвориха веднага , както е във всяка цивилизована държава?Или може би така са се "уговорили" с "перфектната" ни правосъдна система...! Блондинестата ни правосъдна министърка , няма ли да вземе отношение по случая?

Я обявете избори в района и те ще се появят! Иначе навярно са си в хасиендите и не знаят, че ги търсят!

Ти да ВИДИШ, къде бяха докато ги съдиха, че сега не може да ги намерим тцтцттц! Еййй смешковци вземете се в ръце с тая правосъдна система, че сте за СМЯХ!!!!!!!

АКО дължиш и 5лв на банка или институция и си нормален средностатистически гражданин щяха да са ти извадили 100 забрани да не напускаш страната. но,"вчера Окръжната прокуратура в Кюстендил изготви и внесе в Областната дирекция на МВР ограничителна мярка по отношение на Пламен Галев и Ангел Христов, с която им се забранява напускането на страната", каза още Сиракова, цитирана от БТА." ТЕЗИ СА НАИСТИНА ИДИОТИ

Публична тайна е, че Gалевите и Таки са авери на Боко.Имаха жега от Алкексей Петров при предното правителство, делата им са оттогава

jizast

По-тъпо изказване не бях чел скоро.

Tъпо, ама вярно- кое не е тъпо в държавата на Боко и Цоко!?! Сега не се чудете защо Галевите никой не ги търси, а Таки е издирван по цял свят, само не и в БГ....

Според говорителя на Кюстендилската прокуратура няма законово установен срок, в който съдебна охрана трябва да обяви, че не може да открие лицата, подлежащи на изтърпяване на съдебна присъда." Да попитам само: ако "братята" прекарат остатка от "голямата" си присъда в нелегалност, това означава ли, че ако се появят в първия ден след изтичането й, те няма да лежат изобщо в затвора- поради изтичане на присъдата им?;о)

по тиквите им става ясно че са братя на боко, няма да лежат

Да изпратят безпилотни самолети да ги търсят, по-лесно ще ги намерят от безотговорни полицаи!

Полицаи, прокурори, съдии, властимеющи. Да видим сега ще им отнемат ли имуществото по закон!? Че ония да няма къде да се върнат след 15 г.

Тази история дори не е интересна

дааа, този филм сме го гледали. Така навремето търсеха и Злати Златев - Златистия. Когато той пие кафенце в центъра на Дупница (на има няма 200 метра от РПУ-то), ченгетата го търсят на Паничище (на 20 км от Дупница). Когато той пие кафе на Паничище, те го търсят в хотелите и баровете в Дупница.

Днес, 9 май, е Денят на Европа, денят на победата над фашизма. Явно този сайт няма разрешение да го съобщи, затова ще го направя аз, тук. Честито на всички!

Сега съда следва да покаже, че е съд! Ако до 24 часа не влязат в затвора да промени присъдата на 7 години и то в "затворен тип". Ако са духнали в чужбина, тогава пълна конфискация на всичко и навсякъде.

Тези, които ги търсят, много добре знаят къде са.... всичкото е ала бала....

Хората в развитите демокрации са го измислили. Пускат крадец под гаранция и плаща 1000 долара. Пускат мафиот под гаранция и плаща 100 000 долара.

Четете в нашия сайт статията БРАТЯ ГАЛЕВИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ- ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА ! и ще разберете истината.

Тези от идея за България са преподаватели от бившето АОНСУ. Те ни убеждаваха, колко загниваща е Западната демокрация, а вождовете им се возеха на загниващи Мерцедеси. Уверяваха ни , колко е нормално да чакаш 15 г. за АЗЛК или ВАЗ. Като имате идеи за България защо не се явите на избори и да решите проблемите на държавата ни? Предполагам , че не се явявате, защото ще станете за смях. Много по лесно ви е да джавкате по форумите.

Какво да чета - някакви небивалици на изперкали 80-90годишни старци? Вие / пиша го с главна буква ,от уважение към правописа, а не към старците/ освен да бръщолевите за някакви си ленин и маркс, друго незнаете.

Ти с паметта на тези двама великани на идеите на комунизъма недей да се гавриш. Чу ли?

Сега разбрах, от къде има толкова много лаещи кучета по форумите, за всяко нещо и по всяка тема. Има някакви от една идея, които са на заплата, за това да плюят и джафкат. Лека и доходна...

Залагам си живота, че някой ден двете дупнишки прасета, ще цъфтнат сами в някое полицейско управление и ще бъдат много учудени, че някой ги е търсил.

Не разбирам от правосъдие, но не е ли редно при произнасянето на присъдата още на момента да им слагат белезниците и да ги откарат в затвора. Спомням си наскоро, когато осъдиха лекаря на Майкъл Джексън стана точно така. В момента в който присъдата беше произнесена, веднага около доктора се скупчиха полицайте, сложиха му белезниците и го отведоха.

хораааа ,не разбирате ли - та това е само шега . много скоро добрите галеви сте се предадат доброволно . та те дори не знаят че са тарсени. сигурно известието не е предадено по правилата .......

чудя се тия на курорт ли ще ги водят или в затвор ще ги вкарват ?!?!

За чия сметка е това търсене на Галевите? Това укриване е безсмислено. Те отиват на една добре уредена почивка. А сега се подиграват с обществото. Ако се подиграваха само с държавата, заслужено е.

Ми прави са Холадците! Ще видим шенген през крив макарон Хахааааааа

Ми прави са Холандците! Ще видим шенген през крив макарон Хахааааааа

са решили да отморят на спокойствие след образуваните им нерви с тая мижава присъда. Даже в селото едва ли не им скандират "Българи - юнаци". Движим се от 50 до 100 години след цивилизования свят.

Ха - ха, бягайте гадове крийте се. Много способни и работни хора изтормозихте и прогонихте, за да се наместите вие, но времето на вашата банда идва, както и на ДС комунистите които ви закриляха.

Подайте им пак куфарчето с долари и им кажете в коя страна да оперират. Сега вече със сигурност ще дават и по-голям процент на ДС-тата.

Евала на Галевите !

Миризливите дупнишки свине са си в някоя хасиенда на село-в това няма лошо. Лошото е когато се подиграват с правосъдието в БГ. А още по - лошо е когато държавата се примирява с това , че става за смях. Ако на следователите им стискаше, лоените селяни щяха да бъдат приключени много отдавна. Достатъчно е да им се подхвърли някой наркотик при обиските и въпроса е решен. Нека тогава, грухтящите прасета да доказват, че не се занимават с наркотици.

Няма спор, уникално тъп си.

Търсете, и ще намерите от трите пръста - средния! Много шум се вдигна около тези две дебели прасета и сега се оказва че "неволно" са им загубили дирите. Продължавайте да търсите, докато се нанижете на средния...

На снимката, тоз дебоил отзад, с червеното яке - коко е смешен. Дебело тяло, малки и тънки крачета, остригана тиква и физиономия на сериен убиец. Тя Природата го е предопределила да е бандит. За коко годиниса го писали? Би трябвало да са поне 80! инак е без ефекът. негоподобните ще го извадят - било, че им трябва да грабят, било да го освиткат, било да им върши черната работа. Ако навремето не е облизал червения задник, щеше да си е само един дупнишки задник!

На снимката, тоз дебил отзад, с червеното яке - е брат на тиквата,заварен,не можеш с пръст да го бутнеш,по скоро Mеркел ще иде в затвора отколкото червеното яке.

Сигурно ли е че и куршума не го лови...Това яке, пардон, това леке...

Ако живеехме в нормална държава това дали щеше да се случи? Жалко, живеем в едно голямо WC.

оня чех павел черни се оказа прав че бг е една голяма тоалетна.

Не тоалетна а клозет.

Рано или късно ще ги хванат. И колкото по-късно, толкова повече ще лежат за това, че са се укривали.

Най-вероятно ИЗОБЩО няма да лежат.

Страна на абсурдите и неограничените възможности.Кака е възможно в 21 век някой да е подсъдим и след като е осъден, сега да се прахосват пари за да се търси и вкара в пансиона,Тия депутати да не се потриват и да си вземат хилядарките , ами да променят закона , осъден веднага влиза в затвора.Те освен бездействие в този парламент нищо не правят!

че те депутатките са роднини или лични приятели с галеви,как си мислиш да направят закон срещу тях,да не са луди да си убият златната кокошка.

Братята са на море. Като решат, че тена им е достатъчен може и да минат за малко през Самораново на път за имението... Маде ин беге

Сигурно си пият кафето на някой хавайски остров и се подсмихват докато "секретарките" им им четат "новините" от родината...

Каква е тази държава, в която хващаме явни и доказани престъпници, издаваме оправдателни или условни присъди, пускаме ги на свобода, а после ги обявяваме за издирване. Пълна пародия и фарс. Само сме за усмивки от старите ленти.

"Престъпник с пари в съвременния свят се приема като честен човек." Вилхем Швебел

d4

Каквато държавата, такива и "бизнесмените" й. Смешници. Като че ли сме 200 милиона, та не могат да открият двама души...