Слабото осветление прави офис служителите глупави

Слабото осветление в офисите може да направи офис служителите глупави, позовавайки се на тестове с опитни мишки

Обратно в новината

Коментари - Слабото осветление прави офис служителите глупави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха честито ви лятно часово време.

Слабото осветление прави мишките глупави, а силното - умрели. А сега да ви питам като си глупав ли е по-добре или като си умрял?

Направо да съдят работодателите си че са ги направили от тъпи по тъпи...Поредната измислена ''работа'' за да си оправдаят парите дето са дадени на вятъра за нея..

могат да направят същия тест и при журналистите .

Разбрах защо в държавната администрация са идиоти - липсвало им осветление .

ако е верно, значи дърниците тука стоят на пълна тъмнина

Нъцки . Нашенските са способни и на отрицателна тъмнина .

сигурно е вярно това по себе си съдя, като ми изгори крушката трябва веднага да я смуня

Веднага я смуняй, че виж какви ги пишеш! Виж ме мене - нямах резервна крушка и толкова оглупях, че като си купих и не знаех, как да я сменя. Добре, че кучето ми е умно, та я смени. ама сега ме бие на шах, все валат ме прави.

И тримата ли ?

МНОГО СИ УМЕН И КУЧЕТО И КОТЕТО

НАПРАВО ПРОФЕСОРСКО МНЕНИЕ

Според тия самозванковци , около екватора трябва да се раждат най-големите гении на човечеството , щото там Слънцето пече най-силно и целогодишно ... Защо ли обаче НЕ СЪМ много убеден , че е така ???

не си убеден щото не е така , но джендърски акъл не щем прибери си го в джобчето

Защото са те учили грешно. Айде виж къде се е зародило човечеството,виж къде са били най великите култури.Всичко е на юг северняците нямат нито едно откритие или постижение в историята на човечеството.И да това е точно обратното на това което са те учили, че суровите условия на живот принуждават човек да е по изобретателен ерго по умеем.Да ама не всичко което имаме карта цивилизация дължим на южните народи.

Явно много помниш от зараждането на човечеството - сподели . А ако ти е трудно - сложи кавички на първото изречение .

Като прочетох заглавието, бях сигурен, че това откритие е на британски учени. Щом е от Мичиган, може и да е вярно.

Не служители! Аз си назначавам само служителки. Слабото осветление го съчетавам с нежна музика като "една голяма любов" и "когато любовта се превръща в поезия". След това привиквам служителките една по една в моя офис, където пък съвсем съм изключил осветлението, има само една червена глим лампа.

Ако върви работата, къв е проблемът? Ама така както го описваш, не разбирам, кой върши нещата? Ако е само за е*ането, що не ги водиш на някои по-забавни места - СПА, море, някой остров?

Да им плащам заплата, ми е по-евтино. Как върви работата, кой върши нещата? Аз съм над тия неща. Бизнеса ми е да уреждам печеленето на обществени поръчки. Съответно прибирам комисионна. Обикновено действам след работно време.

Силното осветление пречи на дрямката на служителите.

Поредната ЕвроГейско-Талибанска глупотевина ! Ако акъла зависеше от силата на светлината , то по-малко от 200 ватови крушки изобщо нямаше да се произвеждат ...

искате да кажете, че номадите в пустинята са в пъти по умни от норвежците или другите северни народи?

Що последния път като проверявах пирамидите бяха в пустинята да не са ги преместили в норвегия или тадж махал .Може би норвежците са на писали илиадата или са,открили нулата,или там беше божи гроб

затова обичали да стоят на тъмно!

ДРЪН-ДРЪН! Дира, същите сте като тия служители от статията ви! Щото пък ще поумнее някой, ако го сложиш 24часа на светло ! Айде да видим в кой офис разчитат само на и сленцегреенето! Да спрат подигравките с природата!!!

А според един друг експеримент, земните червеи, извадени на светло, бързат да се заровят обратно в земята, дето няма осветление. Същото се отнася и за къртиците и поповите прасета. Опитите и изследването на мозъчната дейност на горепосочените твари продължават, като резултатите вероятно са валидни и за полицаите и пожарникарите. Моля, даренията за проекта да бъдат изпращани в плик, за да избегнем банковите такси.

Хахахах... ами дубрутру, това още преди около 100 години го установява експериментът "Хоторн" в Америка, както и още доста други неща... Като там експериментите са се провеждали с живи хора, а не с мишки... Резултатът сеге е, че има въведени НОРМИ за осветеност на различните работни места, които, дори и в България, ако не са спазени, ХЕИ не ти издава рзазрешение за обекта.

авторитетният в."Индия таймс" според цитираното изследване, най-умните хора трябва да са дърдорковците от говорилните (talk-show) по телевизиите и веднага след тях сигурно спасителите на плажа - те пък на каква силна светлина работят.

Да бе затова най-големите научни открития са през средновековието, когато са се осветлявали на свещи. Истината е точно обратното, няма по-потискащо мозъка нещо от силната светлина. Доказано е че епифизата работи по-добре на тъмно .

Това сигурно е по случай лятното часово време. ;)

ChatGPT

дрън-дрън! Ние не сме мишки Правят ни глупави статии като тази - не слабото осветление

На тъмно съм! На тъмно съм!

Тези не са учени а идиоти. В България а и навсякъде по света предполагам има утвърдени норми за осветеност и проектантите ги спазват. Ако някой реши да стои на тъмно /има и такива/ си е негов проблем.

дир вашето осветление как е нищо не намеквам само питам :)))))))) ?

Работят в пълен мрак, предполагам :))

Ами прочети ни статиите и ще си отговориш сам!