17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма причина за импийчмънт на генерал Радев, освен да се губи време вместо да се решават важни за бъдещето на страната въпроси. Това е предизбърен трик на герберастите и техните протежета.

Ще ме пичкосате когато паднат ташаците на коня на Царя Освободител пред Народното Събрание

Отмини простака с мълчание.

Селския идиот и национален предател, метежника и рушител на българщината, изтребителя мунчо, трябва да бъде изритан от президентството като вратата на селския му нужник.

Коя е Мата Хари, сега ще разберем ли коя е българската Люински

Бочко иска импийчмънт на Радев още след избирането му за президент ! Само че Радев си изкара пълен мандат и сега ще изкара втори, а Бочко се крие в зайчарника !

TheBeast

И на кой му хрумна тази безумна идея ?!

които смятат че КОНСТИТУЦИЯТА е над всички и всички са равни пред нея.

при това погазване на закона,ако има поне малко чувство за достойнство и чест, ако няма ще се спотайва, като мишка !

да си пльосва зеления чорапогащник на тиквата и да отлита на планетата на зелените чорапи.

Тоз мишок президента да излиза от дупката си и да минава в запас след отстраняването му- импийчмънт. Къде да са ДБ дето искат спазване на закона? Или само когато е изгодно на джуджето от ДБ?

Не бе,цар да го направят.,да му се радват поданиците

Какво чака ! Доказано нарушение ! Пример трябва да е - сам да слиза от трона....

Защо за пореден път, в статия за радев, снимката е на паметника пред Народното събрание? Този паметник не се намира пред Президентството, и не предизвиква никакви асоцшации с тази институция. Аааа...... Сетих се! Помествате тази снимка, за да не забравим, че настоящият президент радев е одобрен лично от Решетников - представителят на КГБ за България. Да ! Винаги трябва да промествате тази снимка, когато пускате статия за радев. Да те забравим, че радев е човек на Москва.

Ами аз разбирам,колега!Шрьодер построи СП,бабишкерата построи СП2 от Москва(или "Мацква" както се изразявате Вие психодесните).Сега Германия има газ,ние не само нямаме за ретранслиране и но и за нас не стига.Спряхте и АЕЦ "Белене".На Борисов обаче, бе пробутана зелената партенка с потупване по рамото.Пък сега плюете покрай Радев и Решетников.Плюйте,карай да върви!

Ако се направи манипулация с машини вот и се манипулират гласовете в полза на при избиране на нарушителя на конституцията Радев, то тогава да ще има такава процедура. И ще бъде успешна. Никоя партия няма да посмее да се изправи и да толерира нарушение на конституцията. Но на практика очаквам че Радев ще загуби изборите а след това ще бъде подведен под съдебна отговорност.

Този сайт изкривява истината.Гласуваш срещу Радев ,не може.Пишрш срещу Радев ,не може. Съд за вас

Голяма подкрепа от сайта за Радев.пишеш ли против него или сложиш ли минус в коментар За него не може Сайта вие сте за съд че ограничавате правата на хората за свобода на словото.

Ти глупак ли си, или само се правиш??!!

воя на статуквото, полкова повече се втвърдява подкрепата за президента Радев! Хората го разбират....само вижте коя е надал кански вой,и даже вменява недоказуема вина,и въпреки конституционните текстове че декларациите не подлежат на проверка от президентската институция.

Къде по-точно в кой член от конституцията пише че декларациите не подлежат на проверка? Къде по-точно в конституцията пише че президентът не носи отговорност за хората които назначава? По вашата логика утре президента може да назначи човек, който е починал или се намира в затвора. И после да твърди че не бил знаел.

Не само импийчмънт, а Радев го чака и затвор за държавна измяна.

Проф.Герджиков и бай Гроздан ,се дефинират по медиите като евентуални бъдещи обединители на нацията.Прекрасно!Но ако преизберем Радев още на първия тур,а мижитурковците се опитат да го свалят косвено с помощта на ГЕРБ-аджийските институции?Ще си дадат ли сметка,че отиваме в посока,хайде не гражданска война,ама натам?Що за обединители биха били?

Радев заслужава нов мандат.

Току що гласувах с минус на тъпото ти мнение и сайта отчете подкрепа тоест плюс. Мошенници

Стана същото. Натиснах ( -), а нараснаха плюсовете.

Крайно време е !

Такиви мисли може да имат само Болни Мозъци от ГЕРБ ! Ще гласувам само за Генерал Румен Радев !

Шопе то нормално е педо като теб да гласува за лизач

Да!Трябва да се свали от власт Радев!Затвори всички големи каналу за кражби!Това е направо отвратително...

Не само трябва да се инициира отстраняване на радев, ами и юридически да се търси отговорност за безсъдържателното му президентстване. И втората му съпруга да му бие шута и да го остави без нищо.

ама разбирам те.... ти си мутра... той ти е спрял потока от пари и сега си гневен... ами почни легален бизнес копеле

Благодаря за оценката, много далече си от истината. Но, ако някъде някой знае къде е тоя поток от пари, да каже и на другите, да си направим семейните бюджети, че тая зима ще е тежка именно благодарение на резидента.

шефовете изяли изпили и си направили мезонети с парите и после искате ПАК ПАРИ но от Президента. Няма как да стане. Търсете си парите от чекмеджето на Боорисов

Първо къде в конституцията ни се споменава думата Импийчмънт? И кой ще го гласува това? Сената ни/НС в момента е малко пусто. И второ нали другият месец имаме парламентарни и президентски избори, тъй че за кога да се сваля президента?! А ако го свалим не значи ли и да премахнем и служебният кабинет!? А тогава кой ще организира изборите?!

чети това:Чл. 103. (1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията. (2) Обвинението се повдига по предложение най-малко на една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това. (3) Конституционният съд разглежда обвинението срещу президента или вицепрезидента в едномесечен срок от внасянето на обвинението. Ако бъде установено, че президентът или вицепрезидентът са извършили държавна измяна или са нарушили Конституцията, пълномощията им се прекратяват.

НЕ , ми е докладвано ! Стига с тая военщина ! Защо военните на са по-границата а на жълтите павета ? Генерали без армии? Полковници без полкове ? НО , воюват да са в политиката , а трябва да се деполитизирани !

Нещо не си спомням ББ да си е подавал оставката, когато в правителството му се закле като министър господина Дянков с двойно гражданство към момента на клетвата....също така не виждам Алексей Трифонов да е отстранен от длъжност Председател на СГС, въпреки че, няма БГ гражданство...да не говорим за ДПС...защо сега да е по-различно...

Започни директно с анонса платен коментар. Защото това което си написал е точно платен поръчков коментар. Симеон Дянков никога не е имал двойно гражданство. Като служител на ООН се ползва със специален статут и никога не е имал нужда от американско или някое друго гражданство освен българското.

Няма причина за отстраняването на Радев.Има много по виновни за положението в БГ.Единственият положителен герой в момента е той.

Този човек е позор за семейството си, за армията и за България.

Въпроса е искаме ли ония тъпаци наместо Радев. Той е допуснал грешка, но кой не греши. Особено под натиск и остра липса на време, в сложна ситуация. И грешката е нищожна. Тоя се е отказал от паспорта си. Това с отказа от чуждо гражданство да не е кръщене - отрекох се три пъти и край. Има бюрократичен въртел, но резултата е ясен веднага - отказал се е, то няма как да е друго. Тук се вижда разминаването между буквата и духа на закона. По човешки, по справедливост, по логика, ПО СЪВЕСТ, той се е отказал. Само че тъпия закон е бавноразвиващ се и за него са по-важни бюрократичните размотавания на чуждата държава, пред ясното законно волеизявление на своя гражданин. Такива случаи са петно не на човека, а на правосъдната система, защото тя е неадекватната от човешка, логическа гледна точка, от гледна точща на справедливост. А ако правото не е логично, човечно и справедлево, то не е право а криво!

Когато не ви изнася, тогава законите за лоши, а иначе върховенство и т.н. Не става така, лозунгарчета.

Той беше с двойно гражданство... защо не е било проблем тогава? Защо не ревахте тогава?

А някой спомня ли си какво каза Йордан Цонев-т.н."Данчо Ментата"? ""Ще направим ВСИЧКО възможно, Румен Радев да не стане президент." Е?

Радев ще плати сметката.

Радев е първият президент, който публично заяви известното, но премълчавано от всички:Българите са бедни,защото са ограбвани от управляващите! Сега се оказва,че основните звена в държавния механизъм са заети от лица на които управляващите са дали чрез приети от тях закони и правилници огромни заплати и гаранции срещу освобождаване от тези постове.За да бъде разбит този престъпен механизъм е необходимо Президента на Република България да е човек отвратен от досега управляващите!

Грешиш! Българите не са ограбвани от упрвляващите. Бюджетаджийските българи ограбват работещите българи(правещите пари). Това което пишеш е неистина.

Мунчо зеленото чорапче е чао

Очакваме тъпака от Банкя да влезе в затвора

Ще се наложи на някои, колкото и да не им харесва да го изтърпят още един мандат, поне докато България започне да става нормална, а не мафиотска държава!

Дай Боже!!!!! +++++

Още две седмици подлого и ще ви изчегъртаме до девето коляно което трябваше да стане още през 90-та г. та си стягайте багажа за родната ви русия-понял?

Ако Радев трябва да бъде отстранен (защото е неудобен, не за друго!) заради невярна декларация на друг човек, то какво да кажем за прегрешенията на Тиквата, Каскета и Прасчо???!! Явно те трябва да бъдат разстреляни незабавно!!!

КОЙ предложи Киро Петков на президента? Някой използва това момче за собствени цели. Хитро са го преценили,ч е обича камерите, суетен и търсещ внимание, с дипломи от америка,... Перфектна пионка за имитиране на прозапаадна ориентация. Въпросът КОЙ лансира и използва тези млади и неопитни хора е много важен за разбиране на случващото с в България през последните година-две и защо оше нямаме редовно правителство. Някой упорито отваряше ниша за новата партия, като рушеше крехкото съгласие между "протестните партии", сееше интриги и раздори, интензивно критикуваше всеки опит за постигане на някакво съгласие, опит за съставянена правителство, даже кадрови проблеми и политически програми. Очевидно е че в служебното правителство на Радев имаше и вероятно има къртица(и).

Не очаквам "импийчмънт" (което е една изключително сложна, административно натоварена и бавна процедура), а да си подаде оставката, както правят в нормалните държави.

Цензурата на комунистическите боклуци рабори с пълна сила. Да не би някой да каже нещо против фъркатия фатмак.... Що си мислите, че ще промените на хората мнението по този начин? Триейки ставате съучастници в плана за унищожаване на България, който комунистическоте боклуци осъществяват. Естествено че трябва импийчмънт, трябва и затвор за този национален предател! Сравним само с жоро тарабата....

Не, защото няма основание за такъв.

Да се стигне до импийчмънт на Мунчо ли бе? Е как да го очаквам, като е твърде хубаво за да бъде вярно!

Очакваме, ако тази гнида беше доблестен офицер трябваше веднага да си подаде оставката. Но след като направи опит да спре това дело в КС Окончателно се видя че е поредния червен изрод. А импийчмънт няма как да се се осъществи поради краткото време и мудноста на българските органи.

заради вдигнато юмруче ли? заради това че Кирил Петков все пак не е имал канадско гражданство ли?

Поради що се срамиш да се наречеш Българин? Много ги разбираш, а 11 конституционни съдии сигурно не са компетентни според теб?

Импийчмънд може да има само ако има парламент. Такъв в момента няма

Тук въпросът приключва.

DA

ама няма как да стане

Импийчмънт щеше да има ако президент беше плевнелиев

Защо го сравняваш Плевненелиев Я кажи колко държави е посетил Мунчо Юмручев Зеленчорапов ?

Ти какъв нещастник си да наричаш един български армейски генерал с подигравателни епитети?