"Ню Йорк Таймс": Шпионската война - как ЦРУ тайно помага на Украйна в борбата с Путин

САЩ поддържат тайно разузнавателно партньорство с Киев повече от десетилетие

Обратно в новината

Коментари - "Ню Йорк Таймс": Шпионската война - как ЦРУ тайно помага на Украйна в борбата с Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Подслушвателният пункт в украинската гора е част от подкрепяна от ЦРУ мрежа от шпионски бази, създадена през последните осем години, която включва 12 секретни обекта по руската граница." ... А ПОСЛЕ РАЗПРАВЯЙТЕ, че ВОЙНАТА Я ЗАПОЧНАЛИ РУСНАЦИТЕ ПЪРВИ - ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ Става дума за събития по времето на Барак Обама... тоест доста отдавна.

Е,имали още някой който е прочел тази статия да вярва че войната не е между англосаксите и Русия, че войнат не е започнала на 24. 02.2022 а на някъде много по-рано. Сигурно има!

Тази статия Москва ли я писа? Или просто казвате, че руската пропаганда е била права още от първия ден? Нали Байдън нямаше нищо общо с Украйна, само бисквити беше раздавал на Майдана? Нали нямаше военни на НИКОЙ в Украйна? Нали ни разпъвахте тия лукуми две години, че само се пращат помощи, но няма военни на терена? И кво стана, имало. И ще седят ли? Ами не, ще си ходят.... Да бях на мястото на украинците щях просто да ви таковам м....та

вече години наред гледаме как запада се е превърнал в едно безпомощно военно и политическо джудже яхнато от някоко олигархо феодални фамилии, което джудже го размазват от бой. И няма как -5% маргинален запад без реална икономика, срещу Русия и глобалния юг и изток с огромни индустриални и военни способности. Мача го гледаме онлайн.

Гаче ли никой не знаеше, ама сега поне го официализирахте. И кво сига? Като ги оставите натресени на пачи яйца? Употребени и изхвърлени. Да му мислят следващите "герои" от региона следващият път като взимат парите, какво всъщност остава след няколко години .... едни бункери в земята и много много избит народ.... а кервана си върви и главните лица намират нова площадка за игра

Еми когато Русия напада Турция 1877 година - турчлята са били въоръжени със оръжие от САЩ и Англия и артилерия от Германия

Толкова е "тайно", че едно вестниче знае и го разказва на всички....приказки от 1001 нощ...

Украинците се съгласиха да станат плацдарм на американците срещу Русия.За съжаление сега двата народа плащат с голями човешки жертви за интересите на САЩ.

САЩ - СССР и сега САЩ - Русия, започва още през 1917 година, когато западните сили се обединяват и нападат новата съветска армия за да унищожат кълновете на комунизма. Естествена реакция на западните богаташи които определят западната политика. Комунизъм е мръсна и опасна дума в САЩ. Богаташите като чуят за него и си представят експоприация и национализация и затова се стремят да унищожат всички наченки на подобен опит в зародиш. Тази война на САЩ няма да спре докато не разрушат или подчинят руснаците. Тоест така както са подчинили целия свят с малки изключения. И когато се питаме защо САЩ имат 880 военни бази по света, вече е ясно - контрол!

88888

То хубаво са споменати доста неща в тази статия, но защо не се споменава никъде първопричината сащ да сса така ангажирани в Украйна- да не би, защото за руската пропаганда не й е изгодно да се напомня за Будапещенския меморандум от 1994 г. , а- защото това е правното основание за законното присъствие на сащ и ю.к. в Украйна и с това се слага край на ''запитванията'' на руските тр000лове какво точно правят сащ и ю.к. в Украйна и защо са там... Върховната Рада поиска от държавите-гаранти да предприемат незабавни действия Украйна поиска реална помощ за ефективно спиране на въоръжената агресия на Русия... 25.02.2022 ~ 21.02.2024 Украинският парламент (Върховната Рада) поиска от държавите-гаранти подписали Меморандума от Будапеща да предприемат незабавни действия за спирането на руската агресия. „Върховната Рада на Украйна се обръща към държавите-гаранти от Будапещенския меморанд, с искане да окажат реална помощ на Украйна за ефективно спиране на въоръжената агресия на Русия срещу Украйна и да предприемат незабавни действия за изтеглянето на руските войски и военна техника от територията на страната и да се възстанови нейния суверенитет“, гласи декларацията на парламента. През 1994 г. Украйна се отказа от третия по големина запас от ядрени оръжия в света и сключи договор с Русия и Запада в замяна на гаранциите, вписани в Меморандума от Будапеща. В този документ Великобритания, САЩ и Русия поеха ангажимент да спазват „независимостта и суверенитета“ на Украйна и да се въздържат от използване на заплахи и сила срещу страната.

Първопричината Украйна да приеме военни на САЩ я знаем всички..... ПАРИ Сега всички знаем и следствието след първопричината..... МНОГО МЪРТВИ Остава да видим и последиците във времето.... ИЗЧЕЗАНАЛА УКРАЙНА а къде са главните действащи лица ::: У ТЯХ СИ НА ТОПЛО Ако Полша, Прибалтика и т.н. не ги разбират тия неща, просто ще изпитат същите последствия при повтаряне на същите първопричини

презентация на трилогия ли предсавлява или ще я екранизират кат евтин блокбастър

Колко да е тайно, като го коментират в Ню Йорк Таймс!

хумористично- вицова статия .Гледаме го тоя мач две години-цялата усраинска армия приклйчи барабар с цялото натовско и командно и техническо и сателитно въоръжение. И това с участието на едва 3 до 5 % от въоръжените сили на Руската федерация .Всичко отиде под земята в бункерите заедно с американки френски британски прочие инструктори. Всички бгха обявени за загинали на пикник или при лов или на почивка на плажа в собствените си държави.

ЦРУ е най-скъпо платената и смешна служба с нейните 638 неуспешни опита за убийство на Фидел Кастро.

SirBob

Дълга статия, която може да се резюмира в отдавна известната истина, че за САЩ Украйна е просто поредното средство за продължаване на войната с Русия. Която не е приключвала никога. Затова и Джонсън се намеси през 2022 г. в Истанбул, "съветвайки" Зеленски да не сключва примирие. От времето на "Голямата игра" между Великобритания и Руската империя нищо ново и досега.

Знаят. Само не разбраха кой свали самолета с украинските военнопленници.

Как САЩ се "крият" зад Украйна.

Абе вие и за лабораториите в един момент ще си признаете.

МАймуни сега разбрахте ли защо бият украинците по главата с лопатата! Е затова защото са подлоги на САЩ срещу Русия! Къде е Макарона и Шилеца да говорят за непровокираната руска агресия:)))))

А кого слушат тези в "Резиденшън парк" София на Плевналиев?

И да не забравяме базите за биологично оръжие

така започнаха войните и в Ирак, Либия, Сирия... И знаем как завършиха за народите им.

Тайно, умрях от смях. Той Путин директно говори с ЦРУ и прескача зеления.

още вчера сутринта пуснах част от тази статия , дира чакаха указание дали да го публикуват или не. И сега какво излиза, кой е се е готвил и започнал войната?

където има американци има война

Много хубава статия . Само не разбрах тази "обгоряла отвън база" да не е онази дето беше в Лвов на 123 м под земята ...???

ЦЯЛАТА истина ще изплува наяве, че именно САЩ и Западът нападнаха Русия чрез Украйна.

Глупости,извънземните нападнаха Россия и те бяха принудени да се отбраняват,като атакуваха базите им в Украйна

Ето защо братска Русия е длъжна да спре американската агресия в Украйна.

Пак лъжи. Както си призна Виктория Нюланд, много пари са похарчени още преди 2013-та за да се организира превратът. Така нареченият "спонтанен" майдан.

РУСНАЦИТЕ СА ГАДНИ ЗАЩОТО СА МЕЛЕЗИ . .. НЯМА Я ОРИ ТЯХ ЧИСТАТА СЛАВЯНСКА КРЪВ КАТО ПРИ МАКЕДОНЦИ, ЗАПАДНИ УКРАИНЦИ И ПОЛЯЦИ .... ВЗЕМЕТЕ НАПРИМЕР МАЙКАТА НА ПЕТЪР ВЕЛИКИ , КНЯГИНЯ НАТАЛИЯ НАРИШКИНА ..... ПРОИЗХОЖДА ОТ РОДА НА КРИМСКИЯ ТАТАРИН НАРИШКО СИН (МУТРА) КУБРАТОВА ..... КОЙТО 1465 ОТИВА В МОСКВА НА СЛУЖБА НА КНЯЗ ...ИВАН ВАСИЛИЕВИЧ САМО ДЕТО ТАТАРИ, ЧЕ И ПОКРЪСТЕНИ, ЧЕ И НА ВОЕННА СЛУЖБА НА КНЯЗ ИВАН 3-ТИ ВАСИЛЕВИЧ, .... ПРИ ТОВА ОТ РОДА КУБРАТОВ... !!! ЕДВА ЛИ Е СА ТАТАРИ :))

За всичко и виновен Дянков спря парите на лудниците и им пусна интернет. Резулататът е налице....

СЛАВА НА РУСИЯ - 4-ТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА

А българите какви сме? ‘Най-разнообразното генно съчетание в Европа’. Руснаците са фино-татари с огромна интервенция на монголски ген. 2/3 от руснаците са д монголоидни черти. Славянството е руска измислица от началото на 17 век. Българите имаме 5 пъти повече общо с швейцарците, отколкото с руснаците.

В началото на войната бях склонен да обвинявам Путин 95 процента. Сега стигнах до около 20. Още някое друго подобно разкритие и май ще стигна 0. Ако подобна сцена се разиграваше в обеатна посока сащ вече да бяха изстреляли ядрените ракети.

Това слага край на глупавите и безпочвени твърдения, че руснаците без никаква причина, видите ли, нападнали фашизираната държава Украйна. Като добавим към това абсолютното пренебрегване, от страна на Запада на Минското споразумение, както и наглото публично твърдение на Меркел, че това споразумение е имало само ролята да предостави време на Украйна да се въоръжи, нещата са ясни. Бийте, братя руснаци, наглите укрофашисти и дано по скоро успеете да смажете фашистката държава Украйна.

между другото щото един ден Руснаците ще ни съдят, да припомним как се стигна до тук . а имено защото се оказахме предадени от Руснаците, имахме 70% износ към Русия и Русия каза искаме турски домат и послки краставици и холандски сирена, без никва причина, и направихте силни турците като купвахте всичко от тях ... и ние сотнахме сам сами заради предателството на Руснаците, заради алчноста на руснаците, които предадоха и Украйна защото Русия гласува за разпад ана СССР Украйна гласува против .... алчността на руснаците и глупостта на руснаците и предателството на руснаците ни промени всички. Промени и Украинците, проемни и българите. Руснаците предадоха България и е изоставиха и ние се справихме , а Руснаците пак са в война и то пак се избиват руснаци със руснаци.... за съжаление руските възпитаници като Тагарев ни бутат упорито към сценарии в който и ние ще трябва да се избиваме, като руснаци

другарю Марс да ти припомня че предателя на България и на соц лагера беше агент Горби - той се сдуши с либерастите на сащ, започна да работи за тях, нас ни заряза и икономически и геополитически, като по съветите на сащ си засили връзките с турция- тя беше тогава важна маша на сащ, турция разбира се активира 5-та си колона в БГ със сепаратистки мераци, кърджали буквално минаваше към турция с любезното съдействие на Горби, това принуди бай Тошо да им смени имената и да ги обяви за българи помаци, приели исляма и прочие беди оставени без рамото на ссср от предателя горби, който до ден днешен е на почит в русия.Имаше режим на тока, липса на много стоки и празни рафтове и това обърна българите към запада с надежда за помощ.Така че Горби донесе беди не само на СССР, на целия соц лагер, така както сегашното ни правителство от мутри и фашисти срива държавата ни така и Горби си изигра ролята, но Путин сега има шансове да оправи тези неща, нито фашистка усрайна, нито "колективния запад" са ни опция за благополучие.

Които ни дерат и убиват от няколко века трябва да платят цената за безумието си. Слугите им от САЩ също. Да се стигне дотам, че Конгреса без да е обявил война да деплойва американски военни да бомбардират цивилни в името на господарите си от Израел? Кога преди се е случвало, летец заклещен от заповед, в която е ясно, че ще го пратят да убив деца и жени да се САМОЗАПАЛИ ПРЕД ПОСОСЛТВОТО НА ИЗРАЕЛ ВЪВ ВАШИНГТОН? ТИШИНА В ЕФИРА. Как е възможно две години Русия да търпи тези изроди, в името на човечеството, а Европа, която е в Трактористи и лайна, резултат от садистичните планове за зануляване на Давос, да подписва договори за сигурност със фашисткият режим на Украйна, който уби не само над половин милион украински военни. Прие съдбата да бъде унищожен в името на печалбите на ВПК то на САЩ. Лукашенко издаде част от мирните споразумения, които Борис Джонсън и МИ6 с операцията Буча провалиха. В тях Русия е предложила да плаща наем за части от КРИМ. НАЕМ БЕ. И тия олигофрени вместо да теглят една на господарите си приеха комисионните и затриха държавата. Ермак го призна това в ефир бе. А Меркел и Оланд? Те също признаха, че са лъгали за Минските съглашения. Е КАКВО ДА СТАНЕ БЕ? ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА КЛЯКА НА ЦИОНИСТКИТЕ ФАШИСТИ НА САЩ ЛИ БЕ? Мърши, дори да ни запалите, запомнете. Славянските народи рано или късно ще се обединят срещу вас. ГОРКО ВИ ТОГАВА. Трева няма да остане от хазаро-циониската ви генетична помия.

Има ли още такива на които не им е ясно защо нападнаха украйна?

Добра и показателна статия. Ето и най-важната причина да няма Украйна и може и да се продължи ...

Зеленски е слуга на САЩ

Навремето вкараха Германия и Русия във война от което Русия изчезна но се появи СССР, после пак вкараха Германия и СССР във война и Германия беше разделена..... сега пак ще вкарват Европа във война, а Европа си беше добре преди БРЕКЗИТ и тъпите санкии и майдани. Европа изпреварваше САЩ по брутен продукт и беше с положително салдо и с САЩ и с Китай

Ей тъпунгер! Хитлер нападна приятеля си Сталин никой никого не е вкарал във война а хитлер му заби нож в гърба!

:) Молотов_рибентроп беше сключен след като запада сключи подобни спорозумения. Запада настояваше Чехия да изостави добре укрепената си гранична линия,само Русия беше готова да помогне на Чехия когато Хитлер е прегази, тогава почна войната,а не 1939, когато Хитлер нападна приятелите си поляци с които заедно правеха военни учения

между другото Хитлер, позволи на Британците да спасят 300 000 армия и целия флот на франция премина на старанаа на Германия, а британската кралска фамилия беше пълна с подръжници на Хитлер, но ако напада на изток.....

Ройтерс съобщава, че няколко членки на НАТО и Европейския съюз обмислят да изпратят войници в Украйна на двустранна основа, каза в понеделник словашкият премиер Роберт Фицо. Фицо, който отдавна се противопоставя на военните доставки за Украйна и заема позиция, смятана от някои критици за проруска, не предложи подробности, а други европейски лидери не коментираха веднага неговите забележки. Той говори преди срещата на европейските лидери в Париж, на която трябва да присъства по-късно в понеделник. „Ще се огранича да кажа, че тези тези (в подготовката за срещата в Париж) предполагат, че редица държави-членки на НАТО и ЕС обмислят да изпратят свои войски в Украйна на двустранна основа“, каза Фицо на телевизионен брифинг след заседание на Съвета за сигурност на Словакия. „Не мога да кажа с каква цел и какво трябва да правят там“, каза той и добави, че Словакия, член на ЕС и военния съюз на НАТО, няма да изпрати войници в Украйна. Фицо каза, че вижда риск от голяма ескалация на конфликта в Украйна и че повече информация не може да бъде разкрита на обществеността. Около 20 европейски лидери, включително Фицо, ще се съберат в Париж в понеделник, за да изпратят на руския президент Владимир Путин послание за европейска решителност по отношение на Украйна и да противодействат на наратива на Кремъл, че Русия е длъжна да спечели война, която навлиза в третата си година, каза Франция. Френският президент Еманюел Макрон покани европейските лидери в Елисейския дворец за работна среща, обявена в кратки срокове, поради това, което според съветниците му е ескалация на руската агресия през последните няколко седмици. Фицо каза, че свикването на срещата показва, че стратегията на Запада за Украйна се е провалила. Той каза, че ще участва в градивен дух, въпреки че материалите за дискусиите го „побиват тръпки“.

Дрогата ми свърши ко да прая?

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ! НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

Аре Тагарев да почва мобилизирането. Логично първи трябва да са идеологически мотивираните да убиват Руснаци соросбригади. Всички мъже от НПО тата на Сорос да се явят да докажат на дело русофобската си природа. Само да ви светна. Украинците минават тънко, щото са Руснаци и им се дава шанс да се предадат до последно. Такова нещо за предателските мърши от Булгаристан, които за ръждиви центове пикаха на историята и суверенитета си, няма да има. Както и за англо-сасконските мършляци, които са ще прескочат НАТО ограниченията и ще се включат директно в мелето. Хода на дъската е уникален. Как да съществува НАТО като Франция, Англия, САЩ, Германия, Полша и незнайно кой от другите губернии ще се включат във военен конфликт защитавайки държава, която не е в НАТО нито е в ЕС? С един ход на дъската се обезсмислят и двете "институции". Но алчността и мегаломанията на Давоските глобални лидери и господарите им от Златната пирамида не познава граници.

чудя се кой презира повече Българите , соросите които ни обесняват 30 години как от нас не става чеп за зеле или вие които уж сте анти сороси, как може да ни наричаш така обидно булгаристанци или катооня прочутия професор ни нарече Дебили, щото захарова се изцепи че не спасението на евреите не било на българите а на червената армия .....от къде тази омраза към род и родина, руснаците е докараха до там точно заради ей такива приказки като твоите, глупави и непремерени себеотрицания, все едно си някъв македонист,а не българин

Миличък, какви сте бе? Пикахте си на историята. Приемате, че имало Османско присъствие. Единствени приехте да ядете доказаните от Полша отрови на Монсанто Украйна. Платихте два пъти самолети на чертежи. Раздадохте си малкото оръжие на укрофашистите, на които конгреса отказа 2018 та пари заради Азов, дрънкате глупостите и кухата пропаганда на Посолствата за победата на терористите на Украйна, ЦРУ и МИ6. Радвате се дори, когато укрофашистите думнаха самолета с пленниците за размяна, какво да говорим, че през ден убиват цивилни с Хаймарси (които се насочват само от САЩ) в Донбас? Как може да се наречете Българи, като ви управляват децата и внуците на предателите на родината ДС и видимо нямате правителство, което сте избрали? Какво да кажем, че приемате като нормално работничка от външно, заради която е затворено посолство да убие зетя си и да се гледа делото на закрити врата? А какво да кажем за Пепи Еврото, нотариуса, клуба СС? Какво да кажем за наглият неграмотен сикаджия, който 12 години третира държавата ви като ЕТ Бойко Борисов? Какво да кажем за маминото синче Пеевски, който беше изпран от Магнитиски с магическа пръчка? Хайде да сме реалисти малко, не сте народ а мърша. За това сте най-умиращата демографски държава, за това нямате земеделие и ядете ГМО то на Германските вериги, за това образователната ви система е под вскякакво ниво, за това вече и последната ви сламка наречена енергетика е разпиляна в ръцете на корпорации, които под знака на фалшива русофобия ще ви дерат няколко кожи, за това ще ви превърнат и във военна зона. Какво ще направите? Как какво? Ще се криете в миши дупки. Това сте си избрали за пореден път. Историята не се повтаря винаги на сто процента, но се римува редовно. И новата ви рима ще има заглавие ПОРЕДНА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.

това какво общо има с това което аз казах? руснаците се оказаха от Българския домат и български зеленчуци и от българското сирене за да купиват холандско и домати от турция и пиперки от Полша, а Поляците ги мразеха .... германците понесоха санкции за колите си от Америка по големи от тези които понася САЩ, бртианците ги изкараха зорлян от ЕС под влияние на американски вестници и .....само един комплексиран и ограничен индивид може да нарича държавата ни Булгаристан и с това се почна съсипията с такива индивиди и с такава менталност, а на кой се кланяш на руснаци или на американци няма значение оставаш си комплексиран вреден елемент щом наричаш държавата ни булагристан. да не говорим че днес Путин изби половин милиона украински руснаци ръководени от етнически руснак.... а САЩ е ръководен от Блинкен друг потомък на Русия, а нюланд също е с руско потекло и всичките се избиват едни други .... кой на кого плюе ми обясни и кой се отказал от историята си Руснака Сирски или Тагарев?

виж когато говорим за национални катастрофи първат асветован война не беше ли национална катастрофа за Русия че 30 000 армия на белите се скри в България ? те да не би са Русистанци заради това че преживяха национална катастрофа 1917, 1904, 1990 и днес Русанците се избиват като животни един друг .... това причина ли е да си мисличш че ние сме по долни

Венера, съгласен съм, но идключително много дразнят думите ти "държавата ви", "управляват ви", "не сте народ" ... , т.е. ти не се считаш за българин! За това оставям коментара ти без оценка.

между другото не знам дали знаеш Венеро, но по време на войната с Украйна Украйнците успешно са закупили няколко хелкоптера от Русия .... и да ние си нарязохме всичко защото се оказахме предадени от Руснаците, имахме 70% износ към Русия и Русия каза искаме турски домат и послки краставици и холандски сирена, без никва причина, и направихте силни турците като купвахте всичко от тях ... и ние сотнахме сам сами заради предателството на Руснаците, заради алчноста на руснаците, които предадоха и Украйна защото Русия гласува за разпад ана СССР Украйна гласува против .... алчността на руснаците и глупостта на руснаците и предателството на руснаците ни промени всички

другарю Марс да ти припомня че предателя на България и на соц лагера беше агент Горби - той се сдуши с либерастите на сащ, започна да работи за тях, нас ни заряза и икономически и геополитически, като по съветите на сащ си засили връзките с турция- тя беше тогава важна маша на сащ, турция разбира се активира 5-та си колона в БГ със сепаратистки мераци, кърджали буквално минаваше към турция с любезното съдействие на Горби, това принуди бай Тошо да им смени имената и да ги обяви за българи помаци, приели исляма и прочие беди оставени без рамото на ссср от предателя горби, който до ден днешен е на почит в русия.Имаше режим на тока, липса на много стоки и празни рафтове и това обърна българите към запада с надежда за помощ.Така че Горби донесе беди не само на СССР, на целия соц лагер, така както сегашното ни правителство от мутри и фашисти срива държавата ни така и Горби си изигра ролята, но Путин сега има шансове да оправи тези неща, нито фашистка усрайна, нито "колективния запад" са ни опция за благополучие.

Чета коментарите надолу и разбирам, че тук сте се събрали объркани души, които не знаят какво искат, от къде да почнат и поради тази причина се връщат хаотично назад, в историята като смесват факти с полуистини и откровенни фейкове с една единствена цел - да докажат нещо си. Без да е ясно точно какво. Единствените народи, които постоянно гледат назад в миналото си и търсят там оправдание за своите грешки н вастоящето са - Македонският, Руският а виждам сега и Българският. Спрете да ровите в миналото, там освен кости и пръст друго няма да откриете. По-добре гледайте напред и мислете в дадената ситуация кое е на-доброто за България. Не оприличавайте минали събития на сегашното. Няма такива. Нито политическата, нито икономическата, нито демографската, нито юридическата ситуации са били такива, каквито са сега. Няма как този народ да върви напред, когато главата му е постоянно обърната назад и рови, рови да открие обяснение или основание за нещо в настоящето. Излезте от тази стигма. Вече е 21 век, с много от държавите с които бяхме насила скарани вече сме приятели. Оказа се че историята не е такава, каквато са ни я обяснявали. Всъщност историята е политическа наука и се пише под диктовката на политиците. не се занимавайте с това. Днес сме държава член на Европейският съюз, днес българите имат повече, от колкото са имали преди, днес имаме свободата да ощуваме със света.......използвайте това и спрете с измислените руски, белогвардейски и други тъпизми. Вие Българи ли сте или чужди подлоги.

А ЦРУ казало ли е (тайно) на Украйна, че скоро ще стане пак руска провинция

тайно , тайно колко да е тайно след като целия свят знае от 10 години

С такива съдружници и "приятели", врагове не ти трябват.

Разрешиха на Ню Йорк Таймс да публикува информация, която до скоро беше споделяна на ухо между хората и определяна като дезинформация от управляващи и платените медии. Сега ще започнат да се появяват статии и за американските биолаборатории на територията на Украйна, където се провеждат забранени в САЩ опити и експерименти, и за обучаването на бойни групи националисти, и за продажбата на най-плодородната украинска земя на американски компании за обработка на почвата с пестициди, за броя на украинските държавни компании, в които Хънтър Байдън е управляващ мениджър и има дял от акциите, за какво са употребени 5-те милиарда долара, които Вики Нюланд сподели, че е инвестирала за демокрацията в Украйна и свалянето на законно избраното правителство през 2014г, както и за стрелбата и по вдете страни по време на майдана, когато Вики раздаваше курабийки на площада. Истината винаги излиза наяве, дори да закъснява и тогава ще се раздават награди и наказания по волята на народа, както историята го показва.

Понеже статията за сатанинския чифитски екскремент ротшилд е заключена, тук ще плюя и пикая на гроба на тоя боклук безподобен.

16 руски генерала и един адмирал, не се неутрализират без пряката логистична и разузнавателна помощ от ЦРУ. Това не е никаква тайна.

Операция "Аеродинамика" е програма на ЦРУ, която започва в края на 50-те години на миналия век в подкрепа на антисъветските украински националисти (включително нацистки колаборационисти), която в крайна сметка ще бъде инсталирана в подкрепения от САЩ преврат в Украйна през 2014 г.

ЦРУ е изс...ало едно голямо върху целия запад това се оказва че е направила ЦРУ е било супер успешно в затеиването на Про Западния уклон на Русия и създаването на един ключов враг на запада, който ще осигури 100% превъзходство на Китай и на Индия над запада. Това ли е била целата на ЦРУ? и ако е така защо?