Нови разкрития за принцеса Латифа, свързани с отвличането на сестра й в Кеймбридж

Британската полиция съобщи, че случаят е част от "продължаващо разследване"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Богатите също плачат. Но ние разбираме от медиите им и се чувстваме като тях. Грешка. Бедните страдат и никой не обръща внимание. Нищо не променя статуквото и като гледам нищо няма да го промени.

Не само в Дания. Интересни съвпадения - високопоставени богаташки чеда изчезват, уж ги търсят, а таткото доста спокоен изглежда....В това време наш богаташ се шири из шейхството на воля, търсят го и него, но не съвсем, в стил кокошката, която бяга от петела, си мисли "А не бягам ли много бързо?" Тук ни пращат само прашни бури от сахарски пясък, това за нас аджамиите. Може пък на жениците да им се живее, кой знае? И са захвърлили платнищата. Все едно да вкараш всички наши джукести певачки в непорочен манастир...не става хубост да държиш насила. То пък една хубост.....Гледай отеца, не питай за чадото, ама нейсе.

какви санкции ще предприеме ЕС, САЩ , GB и т.н.... или това се отася само и единствено за случая с Навални ?

Върти ми се в главата, че много прилича този шейх на някого. И не мога да се сетя в първия момент. И ми светна, че е одрал кожата на Сепия от Спонджбоб. С един голям нос... все едно за модел са го взели. А иначе какво ни занимават с арабелските им драми, не е много ясно.

Не се кахърете! Бойко с жипКата ще мине да я прибере у дома след като инспектира ремонта на техните шосета. А за откуп на баща и ще подметне някоя пачка.

Поначало арабският свят не става за демокрация. Освен, че се мислят за по-висши , умни и способни, те са тирани и това не се лекува с приказки от 1001 нощ.

Дали щот са араби, или щото са хард Мусульмани ,а ??? И Коя религия приравнява жената на мъжа по канона си ? Та, нали всички черпят идеите си от Оная, където “Бог Саваот създаде Човека (т.е. Мъжа!!) по свой образ и подобие. И после Взе ребро от Адама и създаде Жената !” Таа, къде е заложена бомбата, а? Та за какво равенство може да се говори там, кедето властва Канона ?!?

още селянки, които не са се селфили в Дубай? Това лелеяно място за всяка мутреса.

Много е грозна милата, но е от сой... Пък и по добре от коза или камила. Просто първобитни примати с много пари.

Не могат всички да са хубави като тебе!

Имаш пълното право да нямаш вкус и да завиждаш драги ми интелигентен човеко с празни джобове ;)

Как тази новина ще ми отвори кръчмата? Ко ми ибе за онези патладжани? Тези които се интересуват от петрол не четът Дир.ебе.Само човек който гласува за боико може да чете такава новина!

къде точно коментира? В кой сайт и под коя новина?

Ами ти щом си я чел, значи гласуваш за Бойко! Така излиза.

хързулнала се е по либеращина и ковралък, може даже с неверник да е мърсувала

Да бяга с 200 км в час. Няма баща да не обича дъщеря си дори арабин. Все нещо и е оставил. Да се бори.

Да си търси правата с адвокат. Ако разполага с пари по наследство.

Според Шериата, тя няма никакви права, защото не е омъжена и няма деца. Тя е под опеката на баща и.

Лапай свинскио мазен сиренясъл вурст и се потапяй, свеньо клесава....

Срамота 21 ви век така да се крие жената. Нито COVID ги спира ни нищо. Мръсни гадове в чаршафи. Лежат на единия петрол че са богати. Тъпкано да им се върне животни.

Не се женете за арабин. Колкото и да е богат и да дава диаманти. Те не уважават жените и в 21ви век. За тях женската е стока. Предпочитам да съм бедна да ми е трудно но да съм свободна.

Само няколко британски медии отразяват случващото се останалите"демократи" никви ги нема???Същото е положението в Катар 6500 работници емигранти са загинали, оснаналите оглушително мълчат.......?

Жителка на Обединените арабски емирства подаде молба за развод, тъй като не издържала на прекомерната любов на съпруга си, пише вестник Khaleej Times. Жената не била щастлива, че през годината на брачния им живот не са се карали и съпругът никога не й е крещял и винаги бил мил. В същото време тя се възмутила, че съпругът й понякога помагал с почистването на къщата, въпреки факта, че тя не е поискала такава помощ, а също така дори готвел за нея. "Искам да споря, дори да се карам понякога и да не живея комфортен живот в послушание. Искам да споря поне веднъж, но това е невъзможно с моя романтичен съпруг, който винаги ми прощава и подарява подаръци", признава жената. Мъжът от своя страна вярва, че не е направил нищо лошо и просто е искал да бъде идеален съпруг. Той каза, че жена му веднъж му направила забележка за наднорменото му тегло, след което той се поставил на диета и е започнал да спортува.

Това някакви твои фантазии ли са?

Явно не четеш новините, статията е публикувана дори и в Дира. Междувпрочем в арабският свят жената може да се разведе като каже три пъти "Развеждам се" на публично място... само дето трябва да върне подаръците които е получила по време на брака.

Ние имаме толкова много роми с подобни съдби, защо не пишете за тях? По-малко човеци ли са или просто нямат пари?

ромляните не са човеци а са подчовеци.

Това ми заприличва на случая с Навални в Русия.... Къде е реакцията на ЕС?...........или те имат нефт.......

Това само един бляд може да си го помисли . Путя , баща ли е на Навални ?

Такъв е резултатът, когато искаш да си като Парис Хилтън, но баща ти има власт и пари и не е съгласен.

...

Шейха е като зло куче хем не "хапва" от принцесите -хем не ги дава на друг. Накрая стоката му ще се вмирише и никой няма да даде и саката едногърба камила за тях

Салам алейкум! Я да видим кой тук лае по Дубай? Това не са ли българските Ганьовци, дето не ги взимат даже за кенефочистачи в Дубай, и жалките им жени, които не ги взимат даже за проститутки също в Дубай? Българинът си лае, Дубай си процъвтява! ИншАлла!

Само не знам кой е жалкия! Няма нищо по-важно и по-скъпо от свободата, от свободната воля, от това сам да решаваш и да определяш бъдещето си! По-добре да си беден, но свободен, отколкото роб, макар и при богат робовладелец! Жалък е този, който не го осъзнава!

страно да чувам тези думи от представител на народеца избълвал такива мъдрости като "Преклонена глава, ятаган не я сече" и 500 години стоял под турско робство, като единствената причина то да свърши е че на руските кафири им е дожаляло .. иначе и до днес българите щяхте да хвалите султана!

До Ами да, но е Какво знаеш ти за бьлгарските народ, ти Бьлгария ли си изобщо?! Очевидно не познаваш добре бьлгарската историята! Войната срещу Османската империя е спечелена, заради бьлгарските участие в нея! Благодарна сьм само на предците ни! И още нещо в Османската империя бьлгарите да били по-свибодните от крепостните селяни в другите европейски държави, включително в така наречената Освободителка! Панимаеш?

Неграмотен коментар се получи, защото пиша през телефон, който ме редактира, но смисьльт е ясен! Кой бьлгарин плюе така по собствения си народ?!

Абе Рахмане!Абе Дубайска подлого! Толкова ли те еб..ха в БГ,че сета те е страх дори да клекнеш че току виж си стоварил карантийте си на асфалта!! И понеже не можеш да се изходиш по естествен път,предпочиташ да го правиш през устата и ръцете си. Отрепка нещастна!!!

Е па то в Дубай модерни ли са жени за проституки? Мислех са на камили и момченца?

да ти кажа истината - повечето камили са по-красиви от българките )))

Камилар посран много скоро петрола ще е вън от играта и пак ще пасете камилите. Колкото до парите и имотите дето имате в Белия свят, евреите, банките и алчния запад ще ви ги приберат като стой та гледай и нищо няма да можете да кажете. Вашите приятели от Америка гледат именно към тези пари и имоти като на прекрасен начин да изтрият една съществена част от дълговете на Америка. Така както летите високо ще паднете и много ще боли. Нито сегашните ви поколения са воини каъо дедите ви, нито имате ядрено оръжие, нито може да постигнете нещо друго освен да гръмнете някой самолет или автобус някъде. За толкова ви стигат силиците затуй не се напъвай да не оцапаш с каф

* да не оцапаш с кафяво белия чаршаф дето си се завил с него. Живейте докато ви е паднало, че тя историята е циклична наука, скоро кръга ще се затвори и пак ще се сношавате с камили и овце из пустинята. Жал ми е само за Саддам Хюсейн. АКо беше жив той щеше да ви оправи там всичките такива новоизлюпени богаташчета.

Свинскио мазен сиренясъл вурст и се потапяй, свеньо клесава....

Зъб фи тизу, бришу! Ти си голям приятел на животните, особенно на мъжките живитни, нали!

Абе камиларски истории. След още1000г сигурно ще се оправят.

Жените в арабския свят са потискани и малтретирани, когато на Негово Величество Мъжът му кефне да направи това. Не случайно не им разрешават да работят - за да са икономически зависими от Н.В. Мъжът. Долно и гнусно!!!

Що тогава толкова българки бегат да проституират по Дубай и прочие ислямски страни и мечтают някой арабин да се прежали и да ги вземе за жени?

Отиват Проституират, изкарват пари и си веят гъзиците после в БГ ..ако се закотвят там за постоянно само ще проституират, без правото да си веят гъзиците и никой няма да им види новите дрехи, бижута и гримове, щото ще са чаршафосани и на външен вид няма да се различават от затворен прокъсан плажен чадър:))

Ама се бутат да ходят и да работят там! Пълно с англичани и граждани на други демократични държави там! Защо не си стоят у демокрацийте а ходят там на почивка и да работят? Щото няма данъци и заплатите са общо взето високи! После някой ми разправял че хората имигрирали защото нямоло свобода. Глупости!!! Хората имигрират щот си мислят че ще изкарат повече пари! Както ОАЕ го доказват, човека реално се интересува от парите...не от демокрацията. 99.999% от човешкото население, ще се лиши от правото си на глас, ако му предложиш 10-20% повече пари за годината!

Вече са я разфасовали и дали на домашните животни за вечеря ! По заповед на шефа на харема!

Циганска му работа.

Принцеса, принцеса, а ма корана си е коран! Няма да излага тати я... :) Дубай та Дубай! Благодая съм! Там, където религията е над разума няма да ида!

И аз това се чудя за Дубай. Зор да отидем там и да се покажем по Инстаграм-а.

И това, ако е живот! Радвам се, че съм българка - свободна съм и мога да правя каквото реша! По-добре, отколкото арабска принцеса! По-добре човек да работи, отколкото да е затворен в златна клетка!

+++