17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е украинската армия да бъде порицана за това че използва цивилни обекти, като училища, болници, молове и какво ли още не. Да си копаят землянките и да не излагат на обстрел децата си. Ебахти глупаците!

"Братушките " пак освобождават някого. Освобождават град Харков, който е украински град и се намира на украинска територия. Освобождават го от украинците. Боже, пази ни от такива "освободители".

Ми ще го освобождават, едно време Крум добре го е казал "Като не щеш мира, на ти секира". С много повече думи - ако спазваха минските споразумения, сега краварите щяха да им сипват оръжия и пари и щяха да са водеща европейска сила, като Полша и най-вече щеше да има мир! Ама тъпия руснак си е тъп руснак даже и да се нарича украинец.

за обикновения човек да мрази руснаците и да обича украинците или пък обратното!? И може ли всичкия този народ да го сложим под общ знаменател!? Правителствата повечето пъти изобщо не се съобразяват с желанията и очакванията на болшинството от своите народи!

Може ли рускоезичните украински граждани от югоизточна Украйна, които са мнозинство от населението, да уважават правителството в Киев което въведе като официален език в Украйна само украинския език и затвори училищата където се изучаваше руски език.

че украйнците леко по лека взимат превес и скоро ще минат в контраатака. Вие имате ли инфо за друг развой на битката!?

Всичките укросвине ще идат в екарисажа :)

Освен ако Путкин не се окаже първи в екарисажа

Имат превес само в западните медии.

Удряйте ,братушки...!!!

Ако ти се гледат ударени братушки: russoldat.info

Повтарям бавно като за русороби !!!!!! Седем души загинаха, а 18, сред които 11-годишно дете, бяха ранени при нови руски ракетни удари срещу Харков. !!!!!!!!!!!!!!!!!! Няма стотина военни има снимки от разрушената сграда има и видео от отломките чуват се женски гласове !!!!! Поредно зверство на окупаротите орки ! Стреляите по фронтовата линия не по градовете дае.а и алкохолизираните идиоти

Не досаждайте!

Аме те укроидиотите се крият между хората! Това за всички е ясно, ама само за сородебили като тебе явно не е все още:-))

Няма да е лошо да проучиш колко души загиват всеки ден от украински обстрел и какви разрушения предизвикват украинските оръжия от другата страна на фронта.

А фронта къде е? И какво правят руските пияндурници там? Свине!

То в "Азов" всички са с умствени увреждания, та сигурно за тях става въпрос.

ха ха ха ха ха много ме разсмя ,точно като теб на времето говореха партийните секретари ,но ти едва ли си бил роден?

руската ракета е праснала хоспитал вместо казармата? Тия неща за съжаление се случват и на други военни - спомняте си случая с американските изстребители стреляли по някакъв конвой ,а той бил на .....сватбари!?

Само че мшжду тях е имало минохвъргачки ...е вече няма минохвъргачки

Хора с увреждания са всички хохли, моля прецизирайте, в общежитието е имало поляци, значи хора с умствено увреждане

Русия е терористична държава извършваща ГЕНОЦИД!

касапи са тези които насъскаха малкото еврейче да убива в Логанск и Донецк

а ти си жалък изнасилен пендел.

но от друга страна - всяко зло за добро - украйнската войска е неуязвима и скоро тръгва в контраатака!

дебилите никога не свършват

Русия го доказа

Таки и будеть! До пълна денацификация на свинорылите хохлобляди! Победа будеть за нами! хохлобандеростан капут!

Няма ли кой да хване Зеленски за ушите и да го принуди да спре да разполага войски и военна техника в граждански обекти? Какъв интерес имат руснаците да обстрелват общежития? За да пръскат пари на вятъра ли?

Да наистина ! - ОтдеНакъде КремълБесовете ДъСъ охарчват да Плащат на ЧакТаквиз (изберете думата) като Вас ?!

Изкара за един мазен бургер. Идвай да го взимаш

А какво е сложил Зеленски в общежитието, че да си хабят руснаците бомбите за него???

Съобразно Архивите - Дори Оня психопат дет “сътвори” НациГермания - НЕ е правил ЧакТакива Уродства ! …та КремълРусия - Е Твърдо Към КрахаСи.

Това някой да отиде да воюва за Свинорайха определено значи, че е увреден в главата. Т.е. калибрираните свиновоини наистина са били с увреждания.

При удара са унищожени 90 броя наемници. Не става ясно обаче дали те са били с увреждания.

за да отидеш в лайнярна със сигурност имаш увреждания и то тежки

щяха да са излекувани, а не унищожени

Путлер - 24 февруари 2022 : "За десет дни ще извършим пълна денацификация и демилитаризация на Украйна" Путлер - оня ден - "Бавно, стъпка по стъпка, освобождаваме Донбас".

Убиецът Путлер избива невинни хора. Това му е специалитетът. Но го чакат в ада. Там при Хитлер и Сталин ще си правят компания.

Украинските фашисти да престанат да държат цивилни граждани за заложници !

от руските фашисти какво да очакваш.

Да посегнеш на инвалиди и беззащитни е огромен грях.

"огромен грях" Свиновоините са били ударени от ракета-атеист.

Ако Путин не почне да стреля където трябва, скоро основният проблем в България ще е радиацията. И естествено за Радев и опоставеното от него правителство това не е проблем.

Браво на руснаците, стотина наемника са ликвидирали наведнъж.

Или невинни хора с увреждания!

Де ги видя стотина има 7 загинали само цивилни Военните са на фронта !?

В който са били инструктори от НАТО !

Затова всички и да бъдат сменени - Шойгу ще остане! Бурятите са представени с най- много войници в Украйна! Шойгу е путкин

В Русията нали имат общежития захора с увреждания ? Как ли ще се разписка Москва ако ги атакуват ?

Спри си телевизора кретен.

Явно Зеленски продължава да държи цивилните за заложници. Както и хора с увреждания. Амнести интернешънъл вече докладваха за тази тактика на украинците да разполагат огневи позиции около такива обекти. Това беше класифицирано като тактика против законите на войната. А иначе казано - типичната украинска и нацистка подлост.

100-на евроатлантически нацисти по-малко. А деня още не е свършил.

злобар и твоя ред ще дойде

Къде мога да те спипам и да се "разтоваря" в мръсната ти фекална уста, не друго но да хапнеш още малко ….

А, уж бяха един народ! Сега са им виновни хората с увреждания. Целят ги с “високоточно” оръжие.

Целят тъпата ти тиква.

Укропите настаняват военни в родилни домове,болници,училища вкл за хора с увреждане Над 100 наемници са убити

Дадох работа на няколко украинки. На други им осигурих безкористно подслон и покрив над главата. Едната е вдовица с три деца. На другите мъжете и братята им са мобилизирани и се бият на фронта срещу окупатора. Знаете ли какво ми направи впечатление? Чета им мъката в очите, но нито една не се оплака и не хленчи. Всички стискат зъби и са горди дори и в нещастието си! И още нещо, някои са от смесени бракове между руснаци и украинци, но сега след инвазията, всички ненавиждат Путин и кремълската клика и са обединени и се чувстват на 100% украинци. Корав народ! Убедих се на живо, а не от четене на сайтове и гледане на телевизия! Може да ми вярвате!

Укродиарии CNBC: Русия удари в Харков база за чуждестранни наемници Има над 100 загинали, предимно поляци

Ехаа супер, поляците са големи говна.

Много сте активнички едни такива :) Гузнички ми се виждате и да замажете лайното на руснаците, какво ли не изписахте. Смешна работа. Няма жив щит и няма военни там. Сори.

Нека изтреблението на укрофашистов продолжитъ.

Нека Господ ви накаже такива руско гъзолистци като теб, червен безродник!

Не се меси в работата на Господ. Той не обича такива неща и връща пожеланията обратно.

Надрусаните укропитеци пак са се взривили!!! От бандеровсият мед ще да е!!!

Има сведения, че ракетата "Искандер" (9М723 или 9М728) изстреляна нощес с/у района на трамвайното депо в Харковския квартал Северна Салтовка е имала за цел място за дислокация на т.нар. "Чуждестранен легион", при което са пострадали няколко десетки от настанените там вербувани военнослужащи. Предвид на това че точността (отклонението от целта) на тези ракети не превишава 5-7 м., вероятността за грешно попадение е незначителна. Но от друга страна мощната 480-килограмова бойна част не изключва странично въздействие в условията на плътно градско жилищно застрояване.

Много добре, даже отлично! Поразено е общежитие за хора с увреждания, в което обаче хора няма, а само въоръжени украински нацистки престъпници.

Но не с намален слух, а с промити укро мозъци руснаците стрелят по сгради, където знаят, че са настанени нвоенни. Санаториуми по морето, общежития, даже парзни през лятото университети

Даже не са украинци. Натовски войници изпратени там в командировка като прясно уволнили се войници, станали на доброволци.

Престъпленията на укронацисткия режим ще бъдат наказани

Са и ще бъдат пак руснаците най-много. Понеже така и не наказаха престъпленията на КГБ.... ЧК, ГРУ, НКВД...

Вие какво бихте избрали между това държавата в която живеете да загуби война или вие да загубите работата си и да останете без доходи.

Който размени свобода за сигурност, в крайна сметка губи и двете. Предпочитам да загубя работата си, отколкото единственото място на света в което не съм чужденец. Работа все ще си намеря, родината е една.

Някои разправят, че Родина имали само хората които нямат нищо друго, като например работа, бизнес, дом, деца, семейство, куче или дори хоби....

Кремълският психясал наркоман е ясен, но не разбирам, така ли не се намери един мъж в тая велика руска армия, който да каже "не, няма да избивам цивилни и няма да извършвам агресия и зверства в друга държава"?! Тотално падение и вечен позор за руския народ!

Центиш ли баце, центи и сам войнът е войн

Най-жалкото е, че на тормоз са подложени рускоезичните украинци! Всеки втори от района на Харков има братя, сестри, братовчеди, синове във всички краища на Русия! Те не правеха разлика между украинци и руснаци, а точно на тях им разрушават къщите! Това е антируска политика, която цели да отблъсне рускоезичните украинци от тяхната Родина майка!

Че той самият Зеленски е рускоезичен украинец, а ти си просто поредната жертва на кремълската хибридна война.

Рускоезичен беше Зеленски, и на бързо му забраниха да говори и пише на руски

Това казвам, в Източна Украйна хората от всички етноси са рускоезични! Не си ме разбрал. Единственото изключение са етническите турци, които ползват майчиния си език, но те са малко на брой. Всички останали масово не говорят на майчин език и не го знаят, българи, гърци, арменци, евреи, беларуси и т.н.

Рушките свини ;)))

Дом за инвалиди да ударят Перални да откраднат Пълни жалкари

Задмината престъпленията на нацистка Германия ! Смърт на фашизма!

Това правят братушките, унищожават укрофашисти

Укронацистите трябва да бъдат унищожени до крак

Укронационалисти има, но укранационалсоциалисти, т.е. укронацисти няма и не е имало!

Братската руска армия бавно, но сигурно ги унищожава тези укронацисти

Путин само това го може, да унищожава нещо, което го няма! А, и инвалиди може!

Терористичните атаки по Харков са от руския град Белгород, откъдето са изстреляни 8 ракети! Терористичните центрове предстои да се локализират и да се обезвредят!

Ще откача:))) https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B5-389676.html

Предпочитам да чакам един ден за руска виза (така или иначе докато е путака на власт там няма да ми стъпи крака в страната на орките), отколкото да чакам за немска или френска ,както съм чакал навремето... Всичките ми бивши съученици ,близки и познати са в Европа, никой не е в рашка-говняшка. Предполагам, че и руските тролчетата педерастчета са така ,ама пусти копейки...

А що не си у бегето на убава демокрация? Впрочем, аз също не съм. Историци и социолози разправят, че когато без природни бедствия или войни една държава губи население, то значи че не е в правилната си културна ниша. А БГ губи население и то много след влизането си в ЕС и НАТО. И продължава да губи.

бугарите са монголо-татаржи како руснаците и зато са братя. Македонските и укроти сме древни люге. Най-древните и зато сме бракя.

Стига си путинясвал!

А ти пък къде задаваш гъз

Путинясвам - откачам,гледам тъпо,умопобърквам се,полудявам,идиотизирам се.

Руснаците са премесили с тухли и бетон около стотина чуждестранни наемници в тази сграда. Горките. Дошли и те да трепят руси. Както по видеоигрите.

Оборонное ведомство доложило о поражении пункта базирования иностранных наемников в Харькове — ударом российских военных были уничтожены более 90 боевиков.

Получила се е добра строителна смес.

Кремълските тролове защо така украинците не харесват руснаците и защо не искат да са под тяхно влияние. Абе вие за Голодомор чували ли сте? Ами дядовците и бабите на украинците са били докарани до човекоядство от тогавашния режим в Кремъл. Чекистите на които са наследници и възпитаници сегашните управляващи Кремълската диктатура. Докарали са чрез терор и грабеж до човекоядство хората живеещи в и обработващи може би най-плодородната територия в света. Нарочно разкулачвали и довели до същото и не малко руснаци са руските чекисти. И се чудите защо не искат да са под влиянието на Кремъл в Украйна? Особено когато за пореден път пожизнен диктатор управлява там? Ми те с гените си усещат ужас и неприязън към Кремъл и чекисти тези хора. А най-големите АЕЦ защо са в Украйна? Май видяхме в Чернобил, защо. И е сигурно, както е и закономерно, че украинците с живота си ще защитават страната, свободата и изборът си. А и не им е трудно да решат. Насреща им диктатура, клептокрация и руски нацизъм. Пак...

Така ли беее? За Голдомора са виновни вашите западни господари, дето вие ги наричате партнери, а те ви смятат за тор. Виновни, защото са отказали плащане в злато, а са искали такова в хлебна пшеница. Даа, същите тия гниди, които измислиха комунизма и го натресоха на Русия и запалиха и безбожната Октомврийска революция.

Ти сега си за чекистите които командват парада в Кремъл вече повече от 100 години? Които с влакове извлякоха към Москва и Ленинград заграбеното от Украйна? Или си за хората опитали се да се борят със съветския комунизъм на времето? Или си срещу същия запад дето приюти избягалите от съветския терор? Тогава пак бяхме част от същият този запад. Или може би си срещу същият този запад който хранеше, обличаше и въоръжаване руснаците, когато ги бяха сгънали хитлеристите? Направо си те представям как пишеш по онова време, как прогнилите западни демокрации пречат да приключи праведната война на хитлеристите, като подпомагат мръсните, долни руснаци. Същия ли запад ти пречи, които хранеха руснаците през 90-те когато гладуваха и мизеруваха ограбени от чекистите и комунистите след разпада на СССР? Този запад и у нас пращаше помощи защото бяхме ограбени и ние от чекисти и комунисти. Те и досега крадат и у нас и в Русия. Що не вземеш малко да спреш, каквото пиеш от сутринта, да почетеш и помислиш на спокойствие? На косъм сте от лудницата с тази шизофрения, кремълските тролове.