Националната телевизия на Казахстан пита Симеон Славчев за безредиците в страната

Миротворческият контингент на Организацията по Договора за колективна сигурност влезе точно навреме и напълно законно, коментира председателят на МИР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Славчев и той е на хранилка от Русия..

Несъмнено. Това беше вмешателство в страната и то със сигурност с подкрепата на Сащ и ЕС. Тия искат да разпечатосат федерацията. После Русия се била бъркала на Балканите а всъщност проблемите ги правят ония западните недоносчета и Сащ. Това си е напълно война!

а той от своя страна си пита кура.

По този въпрот българския народ подкрепя това мнение и позиция на г-н Славчев. То партия МИР на Симеон Славчев, ако ни беше гласуването с електронни машини щеше да влезе в парламентът.

на 10 ноември 2018г иниацитивен комитет от млади хора, учени, интелектуалци, преподаватели, общественици, културни дейци и българи от чужбина учредиха партия мир! избраха симеон славчеув за неин председател! е, какво ще кажете сега, мили млади хора, учени, интелектуалци, преподаватели, общественици и българи от чужбина за изявлението на председателя на учредената от вас партия? вероятно сте много горди, че председателяви възхвалява разсрела на тези хора изправили се срещу сатрапите издеватестващи над тях вече 30 години!

ами това М.и.р. е всъщност съкращение, те са представител на ссср и на космическа съветска черна станция

Абе мога да преглътна, че някой отишъл на протест с АК, ама ако съм полицай и разбера, че някой от протестиращите не само е убил, ами и обезглавил колега. Тогава и заповед за стрелба не бих чакал!

славчев сигуро възхвалява и разстрела на петимата от ремс, ястребинчетата и тнт въоръжени въстанници и вероятно ги е обявил за терористи!

за да говори тези глупости навярно са насочили оръжие към него.. Иначе няма друго обяснение.

Плащат му.

Не просто е от тия които лизнат два пъти нечии топки за да направят впечатление и после "почетен консул на Казахстан в България" хихихи

за колко рубли ли се е продал този ... ами българите виждаме какво става..

какво ли би казал тоя росийски педал ако бойко борисов беше извадил армията и полицията да изтрепят протестиращите пред министерски съвет?

Не знам кой е този очилат фръцльо и защо слъгаросва, но аз сам гледах събитията по руските телевизии в YouTube. Това си беше бунт срещу наглото беззаконие на казахските наследствени дерибеи. Когато хората се надигнаха за правата си и против високите цени, и протестираха мирно, без оръжие, когато част от полицаите и специалните части преминаха на страната на протестиращите Токаев извика руснаците да го вардят и се възползва от мародерите, които винаги се появяват при бунт, за да заповяда стрелба на месо срещу казахите. Терористи, дрън-дрън! Възрастни жени, младежи, мъже и жени на средна възраст, оченидно бачкатори. Видях един таджикски певец, когото били поканили да пее за Нова Година, размазан от бой, подут и едва фъфлещ, когото властите по грешка обявили за терорист. Видях разбити коли по улиците с дупки от куршуми и трупове вътре. Само идиот може да нарече убитите момиченца на предучилищна възраст терористи. Видях майки и бащи, които стояха пред една от моргите и се молеха да им дадат труповете на децата им. После прочетох, че родителите започнали да крадат труповете на децата си, понеже започнали да изчезват „безследно“. Нека Господ накаже лъжците, подлеците и убийците. Господ забавя, но не забравя! Проклети да сте!

да знаем ги тея "бунтове на народа", всички говорят едни и същи работи и съвсем случайно всички са спонсорирани от Сорос и САЩ, нали?

на майкати лимфата знаеш и все Сорос и Щатите ти се привиждат .

Предния път ни разправяше че изгонили всички журналисти от Казахстан, дори и руските... а днеска почна да ни кръщаваш че си гледал по руските телевизии какво става в Казахстан, същия Казахстан в който "мирно" протестиращите разгромиха няколко телевизионни студия, и докато стреляха по отразяващите събитията журналисти взеха и че убиха един местен журналист. Ма нищо де, важното е че ти си вярваш;)

Ако не друго Токаев замрази за 5 години заплатите на тамошните депутати и министри.