Коментари - Митов: България е суверенна и сама решава кое е най-добро | Днес.dir.bg

Митов: България е суверенна и сама решава кое е най-добро

Даниел Митов разговаря с Джон Кери по време на среща на НАТО и коментира позицията на България след анонсираното от Русия спиране на "Южен поток".

Обратно в новината

Коментари - Митов: България е суверенна и сама решава кое е най-добро | Днес.dir.bg

Коментари

Путин просто ви тегли една на всичките посредственици и подлоги на сащ.:))) Путин не ви бръсне за слива.:))))

Интересно, много интересно. В едни случаи признават България като страна по клаузите на междудържавното споразумение, а в друг случай за страна се приема ЕС? Няма логика в цялата тая работа!

след разговора с кери митов с облегчение констатира че сме съуверенна дърява...

България е суверенна даржава! Суверен - значи и господар.И ние сме суверенни,защото си имаме двама господари - УСА-то и неговият лакей -ЕС.Ха,да ни е честито!

глупости бе, пубер! Сюзерен означава господар, суверен идва от суверенитет - върховна власт на независима държава.

Диверсификация на газовите доставки по български: вместо руски газ от Русия на префер.цена + 400 млн.евро транзитни такси, руски газ от Турция на по-висока цена без такси за нас. Вероятно ще изгубим и таксите от досегашния транзит към Турция. Е, нема такива идиоти!

Абе кой му е казал на това момче Даниелчо, че България била суверенна държава.

Министър на външните работи Даниел Митов. Работи за Националния демократически институт на САЩ т.е. за ЦРУ/ цитат от българска преса/. Отцепник от ДСБ и началник при Кунева, с една дума проводник на американски интереси в България.

Кой отказа? Кой отказа? Кой? Кой? Кой? Сатанишев отказа Патока и се покри дълбоко в горите Тилилейски!!!!! Му-ха-ха-ха-ха!!!!!

Хайде отново за думата да се хвана. Защо ЕС и НАТО ще обсъждат проекта? Какво има да му обсъждат, след като ЕС ясно заяви, че не ще ЮП, дори Италия обяви, че вече не се вълнува толкова от тръбата. Сега изведнъж стана приоритетен въпрос за ЕС и НАТО. Май Путин изненада всички окопали се и самозабравили се еврочиновници? От изказванията на някои оставам с впечетлението, че не искат да повярват на казаното от Путин, че Русия се отказва от проекта. Изобщо има ли анализатори в ЕК, които да предвидят последствията от изказванията и действията на висшите ни чиновници, или и в Брюксел действат като у нас. А иначе заглавието на статията до тази снимка на младежа и ментора му е доста иронична. Поздравления за ДИР.

И още нещо. Защо изобщо НАТО ще се меси в един енергиен проект? Какво общо имат с това генерал Брийдлав и шести американски флот.

каква компенсация за послушание - снимка с Кери. Снимката трябва да е под наслов ,,българската дипломация достигна своите звездни мигове,,. Идиоти!

>България е суверенна държава и законно избраните й ПАРЛАМЕНТ и ПРАВИТЕЛСТВО ( и ТЕ) решават кое е най-добро за нея и нейните СУВЕРЕННИ ГРАЖДАНИ, И КОЛКО ИНТЕНЗИВНО ще СЕ ДУПИ КЪМ БИГ БРАДЪРА И С КАКЪВ ПАТОС ЩЕ ПОВТАРЯ ДУМИТЕ МУ.< Боже, Откъде се навъдиха толкова много тия посткомунистически комсомолци и как незабелязано допълзяха до върха?! На чия стипендия се обучиха на лакейничество и на КОЛОЕЗДЕНЕ-ДА ПРЕВИВАТ ГРЪБ ПРЕД ТЕЗИ НАД ТЯХ И ДА МАЧКАТ С КРАКА ТЕЗИ, КОИТО СА ОТДОЛУ?

Направо съм отвратен ...Отвратен от дебелоочието, двуличието , лъжливостта , продажността, слугинството на законната власт...избрана от народа... Изгодата за България не я виждат...но за своята изгода не забравят... Пука му на Джон Кери за България...Отношенията ни били отлични ...и ще ги развиваме да стават още по отлични... Ами то България си я имат вече почти във всички пози на Кама Сутра...сега ще търсим и ще прилагаме пози от извънземно такова помагало, белким отношенията ни съвсем да минат на извънземно ниво... СРАМ и ПОЗОР !!!

Това момченце митов на колко още неща има тепърва да се чуди: как слънцето изгрява, как залязва, как облаците са бели, как небето е синьо

Нима е суверенна? А отказа за Южен Поток?

"... България е член на ЕС, който функционира на базата на общоприети и изработени съвместно от държавите членки закони, норми и правила..." Или трудно схващаш български език.

Когато става дума за решения, взети от Русия сме суверена държава, когато някакво си генералче от САЩ решава да разполага на наша територия танкове, без дори да уведоми, какво остава да консултира, поиска разрешение, от нашите власти, когато изкуфели американски сенатори - старчоци или пренебрегвани съпруги - държавни секретари ни нареждат спиране на големи проекти - тогава сме член на НАТО и евроатлантическата общност. Както обикновено - двойни стандарти.

суверенна държава сме само на книга, а дефакто сме винаги "отдолу" и всеки ни мачка и гледа агонията ни благодарение на шантави политици, щом сме суверенни що чинят американските конгресмени в нашия парламент да дават акъл, тогава да направим парламента интернационален... или амроамерикански

този чичко до теб ще плати ли загубите от тръбата с едно око,която те накара да духаш

Земете му купете на тоа един свестен кустум, да не ни излага поне с външния си вид.

Хе... След два месеца внимателно разгледай снимката му....Ще е лъскав ...избаран, с нов костюм и със златен Ролекс дето ще струва колкото годишната ти заплата.....

Айде стига толкова снимки с меки китки

Жабата Могерини какви ги дрънка? откога НАТО се занимава с икономически въпроси и газ? а между другото Турция не беше ли и тя член на НАТО? Та какво им попречи на турците да си сключат договорите и да се погрижат за икономиката си? Аааа да кофтито историческо минало с Русия им пречи да се развиват, ясно... Мен ме интересува някой каъа ли в прав текст, кой идиот от служебното се е подписал под отказа? Някой пое ли отговорност бе плужеци такива? аааа вие не знаете смисъла на думата, найвероятно, ми да ви напиша на родния ви език, кретени, май беше РЕСПОНСИБИЛИТИ, а! на дирчето е добре, че не върви латиница.

Та България е всичко друго ОСВЕН суверена държава и това ни стана яасно вече на всички! Абе Митов, пари за костюм ли нямаш селяндурче? вземи си купи поне едно сако, ако не ти стигат за костюм, че ми е писнало да гледам андрешковци, ухилени до ушите и изглеждащи като деца без майка! и това било външен министър....

"България" винаги е страдала от хора, които са се отъждествявали с държавата...

Ние сме суверенна държава. Идват някакви американски сенатори и Южен поток спира!

Тръбата от Турция заминава за Гърция, оттам за Сърбия и т.н. Просто ще ни заобиколи. Честито

Ха ха, Най важното е че пак прекарахме Сърбия. Да им е честито...

Процента на глупостта ти не е 40 , 400. Южен поток ще преминава през Сърбия. Но няма да идва от България, а от Гърция. Единственият прекаран е България.

Де факто всички държави членки на ЕС са си здали суверенитета и в много от тях вече се усещат и се надига вой по този въпрос, ама вече е късно. Резето е щракнало. Просто такъв е устава, ама кой да чете. За да се върне суверенитета просто трябва да се излезе от тоя дяволски съюз. Е, че това няма да го направим е ясно, но поне можем да се надяваме той да си строши главата и сам да се разпадне и то май на там отиват нещата.

абе тия лизачи,какво се опитват да подменят,новините,'Учудени сме ,че Русия спира проекта",Русия слага край на този проект,понеже преди няколко месеца служебния кабинет на Борисов под диктовката на брюксел и американския посланник го СПРЯХА.така,че кое му е чудното,че на Руснаците не им се занимава с утрепчици.И да знаете сме суверенна държава,хахахахаа.Е те тва до сега в цялата ни история никой не ни го беше казал в прав текст.Евала на Путин,че им го каза в очите и си напълниха памперсите до един.Жалко че нямаме такива достойни мислещи за благото на народа си политици

Шило

Мдаааа, суверенна държава сме и хич никой, ама никой не ни се меси. Една независима политика имаме- няма втора като нея!

Халюцинация на висшите неврони на мозъка! Бисмарк е казал навремето: "Господа не сме се събрали тук за щастието на българите, а за сигурността на Европа! И сега нещата се повтарят! Германия си има северен поток и не и пука за южен! А би могла да помогне! Само дето толкоз българи са измряли зарад нея и зарад царете и! Жалко! Че кога "великите сили" ще оставят България да решава сама?!

Браво, Дани, браво, Митов! Всеки знае да пишка в писоара! Бъди мъж, ус.ри тавана! И само така с рашките! Твърдо и в защита на българския суверенитет и интерес! Да си всемат и тръбата и газта! А по останалото у нас, в интерес на българските граждани, ще потече газта на всички алтернативни доставчици, чакащи на опашката!

Теб май ти харесва турската връзка.Нищо лошо,слабости човешки.

Простете,тия двамцата абитуриенти от помощното ли са?

СКОРО ЩЕ ПЛАЧЕТЕ, ЮЖЕН ПОТОК ЩЕ ИМА , НО БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА! ВИЕ ДОРИ НЕ ОСЪЗНАХТЕ КАК РУСИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ПРИЯТЕЛ НА ИСЛЯМИСТИТЕ, А ВИЕ В ТЕХНИ ВРАГОВЕ!

е хайде да не сме толкова тъпи, че пик и да го крещим на всеослушание! Русия е многоетническа, държава, в която има всякакви етноси, култури, религии и вероизповедания. Тук не става въпрос за приятелство а за икономически интереси!

Комичен образ е Митко, а снимката тук до чичо Сам е гротескна. Позорна и смешна марионетка от затънтена дрипава държава, гледана подигравателно от кукловода си.

като гледам снимката, Митов изглежда като задоволен педал!?

Повръща ми се като ги гледам тези двамата! Такова лицемерие! Съсипаха хубавата ни държавица и сега злорадстват. Ама кой ни е виновен като скачахме и ние по площадите с поредната цветна революция. Вярвам, че възмездие ще има, но ще бъде много късно да върнем Южен Поток. Ако можем да емигрираме от България в космоса - другаде май няма къде...

Още едно доказателство,че управниците ни са фурнаджийски лопати, продажници и без капка национална доблест. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

ivo10

България не е нито суверенна, нито независима държава, а държава със затихващи функции, със сервилна , продажна и тотално некадърна политическа класа, която бавно и последователно ликвидира държавата и населението. Няма нито един политик с топки, достатъчно смел да поведе хората и смачка статуквото. Обречена държава с обречен народ и политически паразити, които ще се разбягат по света след ликвидацията й.

Наскоро някой каза: "България не може да се оправи с демократични срества" Това си го мислех, но не толкова нежно. Пиночет за всички управляващи, депутати, стратези, бордове, фондации, комисии, дружества, псевдоинтелигенти, журналисти, чалгари, репресирани, приватизатори, мафиоти... още да изброявам ли? Ако съм пропуснал някой моля да ме извини и да се допише сам в списъка! Нямаме шанс да оцелеем като държава с горди българи ако продължаваме така.

Слагайте минусите, ама след време ще трябва да научите и други чужди езици, най-вероятно турски, за да разберете написаното.

Що бе имаш само един минус-е има и педераси на тоя свят.Трябва да свикваме с присъствието им.Евро ценности брат,кво да се прави.

Да ти кажа, тук е дежурен един пдрс, дето само като ми види ника и ми слага минус. Нищо лично! Това му е задължение по дежурство. Споко!

Гордостта е порок! няма нужда да си горд, достатъчно е да си достоен, ама като ти чета написаното си едно миризливо л....но! Пиночет, а? а кой го постави на власт това недоносче, ? диктатурка му се дощяло на г...то!

Малко оффтопик. Бях загубил надежда за нас българите, ма като гледам каква "народна любов" се излива към двамата от пикчъра, направо се кефя, че не сме се затрили безследно.

Та като сме суверенна държава защо си при КЕРИ да ти набие канчето ли . И защо издаваш какво се случва в Е.С и България -ДОНСТНИК ли си а на България какви са ни връзките със САЩ да не сме - никакви дори нямаме право да посещаваме САЩ като ИДИЛЦИ сме, ако ни одобрят .

суверенна била, да ама ,не.

Коментари - Митов: България е суверенна и сама решава кое е най-добро | Днес.dir.bg

Митов: България е суверенна и сама решава кое е най-добро

Даниел Митов разговаря с Джон Кери по време на среща на НАТО и коментира позицията на България след анонсираното от Русия спиране на "Южен поток".

Обратно в новината

Коментари - Митов: България е суверенна и сама решава кое е най-добро | Днес.dir.bg

Коментари

Путин просто ви тегли една на всичките посредственици и подлоги на сащ.:))) Путин не ви бръсне за слива.:))))

Интересно, много интересно. В едни случаи признават България като страна по клаузите на междудържавното споразумение, а в друг случай за страна се приема ЕС? Няма логика в цялата тая работа!

след разговора с кери митов с облегчение констатира че сме съуверенна дърява...

България е суверенна даржава! Суверен - значи и господар.И ние сме суверенни,защото си имаме двама господари - УСА-то и неговият лакей -ЕС.Ха,да ни е честито!

глупости бе, пубер! Сюзерен означава господар, суверен идва от суверенитет - върховна власт на независима държава.

Диверсификация на газовите доставки по български: вместо руски газ от Русия на префер.цена + 400 млн.евро транзитни такси, руски газ от Турция на по-висока цена без такси за нас. Вероятно ще изгубим и таксите от досегашния транзит към Турция. Е, нема такива идиоти!

Абе кой му е казал на това момче Даниелчо, че България била суверенна държава.

Министър на външните работи Даниел Митов. Работи за Националния демократически институт на САЩ т.е. за ЦРУ/ цитат от българска преса/. Отцепник от ДСБ и началник при Кунева, с една дума проводник на американски интереси в България.

Кой отказа? Кой отказа? Кой? Кой? Кой? Сатанишев отказа Патока и се покри дълбоко в горите Тилилейски!!!!! Му-ха-ха-ха-ха!!!!!

Хайде отново за думата да се хвана. Защо ЕС и НАТО ще обсъждат проекта? Какво има да му обсъждат, след като ЕС ясно заяви, че не ще ЮП, дори Италия обяви, че вече не се вълнува толкова от тръбата. Сега изведнъж стана приоритетен въпрос за ЕС и НАТО. Май Путин изненада всички окопали се и самозабравили се еврочиновници? От изказванията на някои оставам с впечетлението, че не искат да повярват на казаното от Путин, че Русия се отказва от проекта. Изобщо има ли анализатори в ЕК, които да предвидят последствията от изказванията и действията на висшите ни чиновници, или и в Брюксел действат като у нас. А иначе заглавието на статията до тази снимка на младежа и ментора му е доста иронична. Поздравления за ДИР.

И още нещо. Защо изобщо НАТО ще се меси в един енергиен проект? Какво общо имат с това генерал Брийдлав и шести американски флот.

каква компенсация за послушание - снимка с Кери. Снимката трябва да е под наслов ,,българската дипломация достигна своите звездни мигове,,. Идиоти!

>България е суверенна държава и законно избраните й ПАРЛАМЕНТ и ПРАВИТЕЛСТВО ( и ТЕ) решават кое е най-добро за нея и нейните СУВЕРЕННИ ГРАЖДАНИ, И КОЛКО ИНТЕНЗИВНО ще СЕ ДУПИ КЪМ БИГ БРАДЪРА И С КАКЪВ ПАТОС ЩЕ ПОВТАРЯ ДУМИТЕ МУ.< Боже, Откъде се навъдиха толкова много тия посткомунистически комсомолци и как незабелязано допълзяха до върха?! На чия стипендия се обучиха на лакейничество и на КОЛОЕЗДЕНЕ-ДА ПРЕВИВАТ ГРЪБ ПРЕД ТЕЗИ НАД ТЯХ И ДА МАЧКАТ С КРАКА ТЕЗИ, КОИТО СА ОТДОЛУ?

Направо съм отвратен ...Отвратен от дебелоочието, двуличието , лъжливостта , продажността, слугинството на законната власт...избрана от народа... Изгодата за България не я виждат...но за своята изгода не забравят... Пука му на Джон Кери за България...Отношенията ни били отлични ...и ще ги развиваме да стават още по отлични... Ами то България си я имат вече почти във всички пози на Кама Сутра...сега ще търсим и ще прилагаме пози от извънземно такова помагало, белким отношенията ни съвсем да минат на извънземно ниво... СРАМ и ПОЗОР !!!

Това момченце митов на колко още неща има тепърва да се чуди: как слънцето изгрява, как залязва, как облаците са бели, как небето е синьо

Нима е суверенна? А отказа за Южен Поток?

"... България е член на ЕС, който функционира на базата на общоприети и изработени съвместно от държавите членки закони, норми и правила..." Или трудно схващаш български език.

Когато става дума за решения, взети от Русия сме суверена държава, когато някакво си генералче от САЩ решава да разполага на наша територия танкове, без дори да уведоми, какво остава да консултира, поиска разрешение, от нашите власти, когато изкуфели американски сенатори - старчоци или пренебрегвани съпруги - държавни секретари ни нареждат спиране на големи проекти - тогава сме член на НАТО и евроатлантическата общност. Както обикновено - двойни стандарти.

суверенна държава сме само на книга, а дефакто сме винаги "отдолу" и всеки ни мачка и гледа агонията ни благодарение на шантави политици, щом сме суверенни що чинят американските конгресмени в нашия парламент да дават акъл, тогава да направим парламента интернационален... или амроамерикански

този чичко до теб ще плати ли загубите от тръбата с едно око,която те накара да духаш

Земете му купете на тоа един свестен кустум, да не ни излага поне с външния си вид.

Хе... След два месеца внимателно разгледай снимката му....Ще е лъскав ...избаран, с нов костюм и със златен Ролекс дето ще струва колкото годишната ти заплата.....

Айде стига толкова снимки с меки китки

Жабата Могерини какви ги дрънка? откога НАТО се занимава с икономически въпроси и газ? а между другото Турция не беше ли и тя член на НАТО? Та какво им попречи на турците да си сключат договорите и да се погрижат за икономиката си? Аааа да кофтито историческо минало с Русия им пречи да се развиват, ясно... Мен ме интересува някой каъа ли в прав текст, кой идиот от служебното се е подписал под отказа? Някой пое ли отговорност бе плужеци такива? аааа вие не знаете смисъла на думата, найвероятно, ми да ви напиша на родния ви език, кретени, май беше РЕСПОНСИБИЛИТИ, а! на дирчето е добре, че не върви латиница.

Та България е всичко друго ОСВЕН суверена държава и това ни стана яасно вече на всички! Абе Митов, пари за костюм ли нямаш селяндурче? вземи си купи поне едно сако, ако не ти стигат за костюм, че ми е писнало да гледам андрешковци, ухилени до ушите и изглеждащи като деца без майка! и това било външен министър....

"България" винаги е страдала от хора, които са се отъждествявали с държавата...

Ние сме суверенна държава. Идват някакви американски сенатори и Южен поток спира!

Тръбата от Турция заминава за Гърция, оттам за Сърбия и т.н. Просто ще ни заобиколи. Честито

Ха ха, Най важното е че пак прекарахме Сърбия. Да им е честито...

Процента на глупостта ти не е 40 , 400. Южен поток ще преминава през Сърбия. Но няма да идва от България, а от Гърция. Единственият прекаран е България.

Де факто всички държави членки на ЕС са си здали суверенитета и в много от тях вече се усещат и се надига вой по този въпрос, ама вече е късно. Резето е щракнало. Просто такъв е устава, ама кой да чете. За да се върне суверенитета просто трябва да се излезе от тоя дяволски съюз. Е, че това няма да го направим е ясно, но поне можем да се надяваме той да си строши главата и сам да се разпадне и то май на там отиват нещата.

абе тия лизачи,какво се опитват да подменят,новините,'Учудени сме ,че Русия спира проекта",Русия слага край на този проект,понеже преди няколко месеца служебния кабинет на Борисов под диктовката на брюксел и американския посланник го СПРЯХА.така,че кое му е чудното,че на Руснаците не им се занимава с утрепчици.И да знаете сме суверенна държава,хахахахаа.Е те тва до сега в цялата ни история никой не ни го беше казал в прав текст.Евала на Путин,че им го каза в очите и си напълниха памперсите до един.Жалко че нямаме такива достойни мислещи за благото на народа си политици

Шило

Мдаааа, суверенна държава сме и хич никой, ама никой не ни се меси. Една независима политика имаме- няма втора като нея!

Халюцинация на висшите неврони на мозъка! Бисмарк е казал навремето: "Господа не сме се събрали тук за щастието на българите, а за сигурността на Европа! И сега нещата се повтарят! Германия си има северен поток и не и пука за южен! А би могла да помогне! Само дето толкоз българи са измряли зарад нея и зарад царете и! Жалко! Че кога "великите сили" ще оставят България да решава сама?!

Браво, Дани, браво, Митов! Всеки знае да пишка в писоара! Бъди мъж, ус.ри тавана! И само така с рашките! Твърдо и в защита на българския суверенитет и интерес! Да си всемат и тръбата и газта! А по останалото у нас, в интерес на българските граждани, ще потече газта на всички алтернативни доставчици, чакащи на опашката!

Теб май ти харесва турската връзка.Нищо лошо,слабости човешки.

Простете,тия двамцата абитуриенти от помощното ли са?

СКОРО ЩЕ ПЛАЧЕТЕ, ЮЖЕН ПОТОК ЩЕ ИМА , НО БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА! ВИЕ ДОРИ НЕ ОСЪЗНАХТЕ КАК РУСИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ПРИЯТЕЛ НА ИСЛЯМИСТИТЕ, А ВИЕ В ТЕХНИ ВРАГОВЕ!

е хайде да не сме толкова тъпи, че пик и да го крещим на всеослушание! Русия е многоетническа, държава, в която има всякакви етноси, култури, религии и вероизповедания. Тук не става въпрос за приятелство а за икономически интереси!

Комичен образ е Митко, а снимката тук до чичо Сам е гротескна. Позорна и смешна марионетка от затънтена дрипава държава, гледана подигравателно от кукловода си.

като гледам снимката, Митов изглежда като задоволен педал!?

Повръща ми се като ги гледам тези двамата! Такова лицемерие! Съсипаха хубавата ни държавица и сега злорадстват. Ама кой ни е виновен като скачахме и ние по площадите с поредната цветна революция. Вярвам, че възмездие ще има, но ще бъде много късно да върнем Южен Поток. Ако можем да емигрираме от България в космоса - другаде май няма къде...

Още едно доказателство,че управниците ни са фурнаджийски лопати, продажници и без капка национална доблест. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

ivo10

България не е нито суверенна, нито независима държава, а държава със затихващи функции, със сервилна , продажна и тотално некадърна политическа класа, която бавно и последователно ликвидира държавата и населението. Няма нито един политик с топки, достатъчно смел да поведе хората и смачка статуквото. Обречена държава с обречен народ и политически паразити, които ще се разбягат по света след ликвидацията й.

Наскоро някой каза: "България не може да се оправи с демократични срества" Това си го мислех, но не толкова нежно. Пиночет за всички управляващи, депутати, стратези, бордове, фондации, комисии, дружества, псевдоинтелигенти, журналисти, чалгари, репресирани, приватизатори, мафиоти... още да изброявам ли? Ако съм пропуснал някой моля да ме извини и да се допише сам в списъка! Нямаме шанс да оцелеем като държава с горди българи ако продължаваме така.

Слагайте минусите, ама след време ще трябва да научите и други чужди езици, най-вероятно турски, за да разберете написаното.

Що бе имаш само един минус-е има и педераси на тоя свят.Трябва да свикваме с присъствието им.Евро ценности брат,кво да се прави.

Да ти кажа, тук е дежурен един пдрс, дето само като ми види ника и ми слага минус. Нищо лично! Това му е задължение по дежурство. Споко!

Гордостта е порок! няма нужда да си горд, достатъчно е да си достоен, ама като ти чета написаното си едно миризливо л....но! Пиночет, а? а кой го постави на власт това недоносче, ? диктатурка му се дощяло на г...то!

Малко оффтопик. Бях загубил надежда за нас българите, ма като гледам каква "народна любов" се излива към двамата от пикчъра, направо се кефя, че не сме се затрили безследно.

Та като сме суверенна държава защо си при КЕРИ да ти набие канчето ли . И защо издаваш какво се случва в Е.С и България -ДОНСТНИК ли си а на България какви са ни връзките със САЩ да не сме - никакви дори нямаме право да посещаваме САЩ като ИДИЛЦИ сме, ако ни одобрят .

суверенна била, да ама ,не.