Коментари - Служител на БНТ е нападнат с нож в София | Днес.dir.bg

Служител на БНТ е нападнат с нож в София

35-годишният мъж е нападнат снощи на булевард "Александър Стамболийски" с цел грабеж. Служителят на БНТ 2 е бил наръган с нож в центъра на София, съобщават от Българска национална телевизия /БНТ/

Обратно в новината

Коментари - Служител на БНТ е нападнат с нож в София | Днес.dir.bg

Коментари

Има тук-там налудничави повеи, но като цяло е доста точно, макар и утопично. И за жалост справедливо. Но, ау-у, какво ще каже Тато Бърброзу, нямаме право, няма такава конвенция. Е то няма и конвенция да сме в стойка буква Г, ама от 2007 г. сме все така под ъгъл 90 градуса. Неудобен за населението, но перфектен за целите на управниците. Крепи им бетонно властта. А за нас молчать и не разсуждать. Иначе, клеймо, жиг: КСЕНОФОБ! С вписване в досието, съд, затвор, безработица обикновен ФАШ... пардон БОЛШЕВИЗЪМ. Че то при бай Тошо беше по-демократско. Особено напоследък човек можеше да си говори каквото си иска. И имахме топло, заводи, работа, сигурност...

Време е в БНТ да започнат да наемат по-добри сценаристи.

"Наложило се е да му се направи снимка на главата, за да се изключи опасението от мозъчно сътресение. За щастие, той няма такова ..." Рентгеновата снимка на главата никога не е била и няма да бъде диагностичен критерий за поставянето на диагноза мозъчно сътресение. "Направено му е тетанус ..." Тетанус няма как да му се направи, прави се ваксина против тетанус и/или се слагат гама глобулини ако раната е по-дълбока ...

Виждала съм по Стамболийски цели групи негри от по 5-6 човека да се събират пред 30-то училище. Качват се в трамвай 10,държат се нагло,бутат хората,разхождат се из трамвая и закачат хубавите млади момичета, досаждат им се държат адски нахално.

Те негрите навсякъде се държат така.

Българите сме ТОЛКОВА прости, че не правим разлика между патриотизъм и расизъм.

непредизвикано групово нападение с хладно оръжие срещу беззащитно лице е тежък рецидив от наказателния кодекс , в случая потърпевшето лице е било длъжно да съобщи в полицията иначе укрива престъпление

Официално по телевизията. Иначе няма никакъв смисъл след като са те клали, да висиш в някое районно и да чакаш ''справедливост'' от МВР.

В Пирогов има дежурен полицай, това едно. Второ човека е лежал след удар в главата, съмнение за комоцио. Дори да е контактен, лекарите решават какво да правят с него , не той. Ако решат ще го оставят 3-5 дена в болница. АКО РЕШИ СЛЕД ТОВА ТОЙ ЩЕ ПОДАДЕ ЛИЧНА ЖАЛБА В НЯКОЕ РПУ. ДО ТОГАВА ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА Е ИНФОРМИРАНА ОТ ДЕЖУРНИЯ ПОЛИЦАЙ ИЛИ ЛЕКАРИТЕ. Все пак наистина може да има нужда от спешни показания, ако ченгетата преценят, ще ги вземат ако позволява състоянието на потърпевшия.

в Пирогов може да има дежурен полицай , но в останалите болници и по селата няма , така че потърпевшия е длъжен сам да подаде сигнал в полицията за инцидента , ако това не го е сторил друг

На територияна на НДК вечер е много тъмно ,а там на тумби се разхождат негри.По бул.Витоша на всяка крачка се срещат почти само самонадеяни араби.Ужас.Мисля,че ако искат от МВР могат да озаптят всички само за 24 h НО...сигурно целта им е да всяват страх у нас БЪЛГАРИТЕ ,за да отклоняват вниманието.

Когато нещо е анонимно не се публикува,освен ако медиите не искат да ескалират напрежението.Всичко е много съмнително,а и нападнатия е представител на медиите.

Аз предлагам да се вкарат по затворите хората от Атака и ВМРО, защото казват истината, а на офшоркото да му се даде ордена на мишоците за вярна служба против държавата.

Запалете още една свещ за толерантство. Мале какви идиоти!

Йовчев още колко хора трябва да загинат за да вденеж за какво си там

Истината е, че без изключение при управление на БСП се покачва престъпността. Констатирал съм го и преди, споделял съм го и в ДИР по време на избрите. Цифрите не лъжат! Те не подбират като станишев аудиторията, която могат да метнат на върбата и да я клатят като електорат. ВИНАГИ БСП са покачвали престъпностт и са вкарвали странта в кризи. ЗАКОНОМЕРНО! При ГЕРБ, куци ли прости ли... но доведоха до икономически ръст икономиката след поредния срив от БСП и намалиха престъпността. Беше криза, което преполага обратното. Дори в Швейцария се качи престъпността с 10%, но при ГЕРБ спадна. Питам се дали българинът предпочита ниска престъпност и подобряваща се икономика, или 50 лева политически рушвет, но да му крадат дома и икономиката да се срива за 4-ти път от всичко 4 управления на БСП. БСП няма управление без криза. Няма друга партия, която да е докарвала криза, всички измъкват Бългаиря от кризите на БСП. И няма политика по света, която да е диктувана от статистически бемните и неуките, да е довела до просперитет. А статистиката също показва, че електоратът на БСП е от най-бедните и най-неуките в България заедмо с този на ДПС. Статистика! Тя не подбира електората си :-)

Абе ти нормален ли си???

центъра на софия е окупиран от муслемански престъпници -псевдо бежанци, а йовчев ни залъгва с празни приказки. трябва да се напрявят отряди за самоотбрана щото държавната власт абдикира от задълженията си. тоя път атака ще се окажат напълно прави и ангажирани в добра за България кауза- вън емигрантите.

Хора въоръжавайте се и на месо!

Преди седмица ми се наложи да мина по ул.Пиротска, не се чувствах че съм в родната България. По цялата улица имаше групи от чужденци, мотаещи се безделници това е самата истина. По ул. Цар Симеон се наложи да вървя по платното, те бяха окупирали единият тратоар а аз се страхувах да мина, това се случи през деня към 15ч. Около парламента има деноннощно присъствие на полиция , а в рисковите раьони няма никой. Страшно е не ходете в този раьон ня София.

Точно така е. Не бях минавал от години в този район и скоро ми се наложи. Цигани, араби, негри - стоят по 2-3-ма най-вече около ЦУМ и джамията.

Полицаите макар и много имат по-важна работа - да седят по кръстовища и храсталаци и да дебнат на пусия хора без колан, фарове или говорещи по телефон докато шофират. Това са истинските престъпници. Полицията има ресурс да насити районите с проблем с толкова полицай, че врабче да не може да премине без да е проверено....може, но не иска. Ситуацията в центъра на София е идеален начин да се отвлече вниманието на хората от крадците в парламента и правителството!

Съкровищата на Паси в действие.

много точно!!!ако броя саотношението на плусовете кам минусите , отговаря на саотношението на булгарите кам други уж булгарски граждани!!!това което е правилно за булгаря не се харесва на някои които живеят тук!!! извод!!!патят е правилен, иска реализиране!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гнусна дезинформация и то тенденциозна. Странно кой ли има интерес от заблуждаване на обществото ! Не са били чужденци,а родни наркоманчета !

зависи ти от къде си - за това са ти родни

казват, че пускат затворниците в Турция при условие, че ще дойдат в България да се правят на бежанци. Още един опит на турците да ни съсипят, като ни напълнят държавата с техните престъпници. Както винаги БСП.ДПС управлението е престъпно и съсипващо за страната.

нелегални емигранти се занимават с нелеглни дейности - противозаконни за обществото,в което са допуснати от властите.тогава как очаквате властите да си свършат работата по опазване здравето и живота на населението,което ги издържа!

Трябва да бъде подведен под отговорност за прикриване на престъпление. Не може така да съобщава или не когато си иска на полицията. Тези нападатели утре ще пребият или убият някой друг и ще имат по-малко наказания и висящи дела.

Тази игра на развален телефон не води до нищо добро. Слуховете само нагнетяват напрежение.

Помнете "Кепър" и не забравяйте "Косово".

ОЦЕНКА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА КУКЛАТА НА КОНЦИ ОЛИГАРСКИ и ПРЕДАТЕЛЯ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, уж вътрешен министър: "... Той отказва да сигнализира полицията за нападението, защото не вижда смисъл. "Те си вършат работата бавно, неизвестни извършители... Загуба на време", убеден е той..."

София? Как какво - начало на гражданска война заради кой да води бащина дружина. Протестиращите не разбират това, а полицията не смее нищо да предприеме , защото никой не смее да й нареди. Ще чакаме Ердоган или Асад.

Заливащата ни арабската измет това може, това прави. А продажните ни управници говорят за "ксенофобия".....

В София става това което "много добре е планирано ... за цялата страна".

докато в следствието съществува неизвестен извършител оправяне няма да има,а за да има оправия предлагам ,който е работил по такова дело да си търси заплата от неизвестен платец

Сънародници,не допускайте разрастване на етническата омраза или по-лошото гражданска война.Вероятно криминални случаи се представят като етнически конфликти.По този начин две партии си сплотяват електората,когато предстоят избори.Не ни трябваха чужденци и то с различна култура от нашата,но членството ни в ЕС си има и цена.По-добре да потърсим стотина милеещи за България и дано ни изведат от това наистина жалко положение в което сме сега.Не се водете по антибългарски провокатори с користни и политически цели!

Ти си от протестиращите маши на Сорос. Номерът е елементарен. Надъхването на хлапетиите и с цел отслабване на държавата, безвластие и накрая Босна.

Първото изречение ти е глупост,останалото е вярно. Помак съм,мюсюлманин-така съм роден ,но в България и преди всичко съм българин и милея за родината си.Ако не се чувствах Българин нямаше да остана в България. Само да ти кажа,че по мюсюлманските закони е грях да живееш в държава с друго вероизповедание! Спасяването на България е и моя грижа и ще се боря за това!

Донякъде си прав, но не напълно.Досега българите- християни и мюсюлмани живеехме в мир, но сега това, което се задава е радикален ислям-и това е страшно. Разбираш ли, защо положението е взривоопасно и няма да се разминем само с добри пожелания?

Р. България по конституция е православна държава, християнска. Така че защо живееш в грях. И на вас, кой ви плаща и за какво се бориш. А на сорос му дреме на к.......а за ненормалните булгаристанци.

по-голяма простотия, плод на болен ум, отдавна не е публикувана...

когато това стане факт, а то ще е много скоро, ти какво ще направиш??? Използвай главата си по предназначение, не я забивай в земята- виж какво каза миналата година почетния лидер на ДПС, виж за плана " Баязид", виж за ислямската дъга/зелени балкани/...виж как "Косово е Турция и Турция е Косово"....чети малко бре....

пълни глупости. платен е човека.

Задник, и раната му ли беше платена?

Този наръгания има голямо доверие в полицията,даже не иска да му съобщават името.

Kakva stana ?noshtno vreme da esh ot kashtata si. Tova ne e demokracia ,,,

Айде дубрутро! Наспа ли се. Кво сънува.

И достоверният източник на новината е...? Първо правило на журналистката е всяка новина да е потвърдена от два независими и достоверни източника. МВР - не. Болницата с измисления инцидент - не. Остава агенция ЕЖК (Една жена каза). Няма такъв човек, няма такъв инцидент, но се цитирате едни други като стадо овце, измислени журналисти.

Ти нямаш доверие в българските журналисти?

Не знам колко е измислен инцидентът, но вчера мернах в новините интевю с въпросния пострадал. Не казвам, че не може да е инсценировка, но вече няколко месеца ги гледам как се шляят покрай джамията разни цветнокожи и никак не ми допада как оглеждат всеки и всяка, които минават покрай тях.

Ама хайде с малко доказателства да подплатиш тези конспиративни теории ;) Документчета, това-онова, нещо ;)

Евреина като го изловиш в измама, първо вика антисетимити, после казва: Теории на конспирацията, и трето казва: Луд. А това означава само едно, ПРОСВЕТЕН е уцели в десятката с тази информация. Моите искрени поздравления! А ти евреин, търси си друга държава. В България ще става все по-сложно за вас, докато накрая ще си заминете, при това със сериозни финансови загуби.

Брат, съгласен съм с всичко. Бих гласувал за теб. Всички партии и политици изчезвайте защото ние ще ви изметем заедно с орките. Ще ни обиждате, че сме ксенофоби. Така до сега никой не ни беше обиждал както нашите политици ,журналисти и платени коментатори.

Снощи? А по-точно? Говорели на чужд език? Цигански?

Все тая , бежанец , мангуста все е хубаво да ги няма.

Респект!

Не виждам как могат да се подобрят нещата при наличието на компании и организации като тази http://bgcorp.info/immigration-to-bulgaria ... Господ да ни е на помощ!

Мда, много си прав...........

Не се поддавайте на провокации ! Някой иска да предизвика етнически проблем ! Няма логика да нападаш някой и да говориш,за да те чуят,че си чужденец.Играят ни сценарии,който започна още с газов пистолет срещу Ахмед Доган,но не гръмна....

Безплатен ифтар няма! Затова арабските пришълци си правят каквото си искат. Те усещат, че над тях от най-високо място се разпъва политически чадър.

мисля,че откакто ни приеха в ес,примката около врата на българина все повече се затяга.парите които плащаме за членство в дяволския съюз се вземат от народа ,а парите ,които ес уж отпуска,познаите къде отиват.а и за да влезем в ес и нато прецакахме отрасли от които се печелеше много.отстъпихме,за да могат западните ни ,,партнори" да заемат нашето място,а ние ще чакаме ,...и аз не знам какво чакаме,но ако продължаваме сме обречени.затова тоягата трябва да играе,...зер с добро е видно ,че не става.

И докато тук си пишем пред Ал.Невски е организирано някакв бдение със свещи за надихащата се ксенофобска вълна в БГ.Имам позната води се "доброволец" и помагат на бежанците с пари,дарения,дрехи,провизии.Аз и кзвам,че е луда да го прави.Тя казва,че ние сме луди.Абе пълна лудница с 2 думи!Как да убедиш тези хора,че трябва ЕКСТРАДАЦИЯ и КАСТРАЦИЯ?

тях ще ги екстарадираме , ама кой ще кастрираме не разбрахме

Ами тези които изнасилват.Има и такива случаи вече,нищо че не се тиражират от медиите.

Като я опнат твоята позната ще и дойде акъла, но ще е късно.

Преди една седмица Алекс Алексиев,специалист по ислямизма,заяви.Никой в медиите не пише ,че Турция подкрепя Ал Кайда.Тревожно е ,че никоя българска медия не пише,че всички сирийски бунтовници ,които са към Ал Кайда минават през Турция.Самите турски радикални ислямисти помагат на Ал Кайда.Терористите били над 30000 от над 30 държави.В Сирия нямало негри,а тук и такива бежанци преминават.Трябвало да се създаде буферна зона на границата.Иначе България ,а след това и Европа ще се напълнят с терористи.А по Ал Джезира бяха казали ,че Ал Кайда имат над 6 бази в Турция,които са близо до Сирия.В България бежанците ги настаняват навред из страната.Между тях нямало начин да няма терористи.Управляващите нехаят за ситуацията.Вместо да си вършат свястно работата,те изкараха ,че българите били ксенофоби.

Че то това е идеята де...Сега ще ни обвиняват в ксенофобия, човеконенавистничество, изменяне на европейските ценности и какво ли още не...докато ние се оправдаваме и обясняваме те си нареждат фигурите...и после....жална ни майка:(

Коментари - Служител на БНТ е нападнат с нож в София | Днес.dir.bg

Служител на БНТ е нападнат с нож в София

35-годишният мъж е нападнат снощи на булевард "Александър Стамболийски" с цел грабеж. Служителят на БНТ 2 е бил наръган с нож в центъра на София, съобщават от Българска национална телевизия /БНТ/

Обратно в новината

Коментари - Служител на БНТ е нападнат с нож в София | Днес.dir.bg

Коментари

Има тук-там налудничави повеи, но като цяло е доста точно, макар и утопично. И за жалост справедливо. Но, ау-у, какво ще каже Тато Бърброзу, нямаме право, няма такава конвенция. Е то няма и конвенция да сме в стойка буква Г, ама от 2007 г. сме все така под ъгъл 90 градуса. Неудобен за населението, но перфектен за целите на управниците. Крепи им бетонно властта. А за нас молчать и не разсуждать. Иначе, клеймо, жиг: КСЕНОФОБ! С вписване в досието, съд, затвор, безработица обикновен ФАШ... пардон БОЛШЕВИЗЪМ. Че то при бай Тошо беше по-демократско. Особено напоследък човек можеше да си говори каквото си иска. И имахме топло, заводи, работа, сигурност...

Време е в БНТ да започнат да наемат по-добри сценаристи.

"Наложило се е да му се направи снимка на главата, за да се изключи опасението от мозъчно сътресение. За щастие, той няма такова ..." Рентгеновата снимка на главата никога не е била и няма да бъде диагностичен критерий за поставянето на диагноза мозъчно сътресение. "Направено му е тетанус ..." Тетанус няма как да му се направи, прави се ваксина против тетанус и/или се слагат гама глобулини ако раната е по-дълбока ...

Виждала съм по Стамболийски цели групи негри от по 5-6 човека да се събират пред 30-то училище. Качват се в трамвай 10,държат се нагло,бутат хората,разхождат се из трамвая и закачат хубавите млади момичета, досаждат им се държат адски нахално.

Те негрите навсякъде се държат така.

Българите сме ТОЛКОВА прости, че не правим разлика между патриотизъм и расизъм.

непредизвикано групово нападение с хладно оръжие срещу беззащитно лице е тежък рецидив от наказателния кодекс , в случая потърпевшето лице е било длъжно да съобщи в полицията иначе укрива престъпление

Официално по телевизията. Иначе няма никакъв смисъл след като са те клали, да висиш в някое районно и да чакаш ''справедливост'' от МВР.

В Пирогов има дежурен полицай, това едно. Второ човека е лежал след удар в главата, съмнение за комоцио. Дори да е контактен, лекарите решават какво да правят с него , не той. Ако решат ще го оставят 3-5 дена в болница. АКО РЕШИ СЛЕД ТОВА ТОЙ ЩЕ ПОДАДЕ ЛИЧНА ЖАЛБА В НЯКОЕ РПУ. ДО ТОГАВА ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА Е ИНФОРМИРАНА ОТ ДЕЖУРНИЯ ПОЛИЦАЙ ИЛИ ЛЕКАРИТЕ. Все пак наистина може да има нужда от спешни показания, ако ченгетата преценят, ще ги вземат ако позволява състоянието на потърпевшия.

в Пирогов може да има дежурен полицай , но в останалите болници и по селата няма , така че потърпевшия е длъжен сам да подаде сигнал в полицията за инцидента , ако това не го е сторил друг

На територияна на НДК вечер е много тъмно ,а там на тумби се разхождат негри.По бул.Витоша на всяка крачка се срещат почти само самонадеяни араби.Ужас.Мисля,че ако искат от МВР могат да озаптят всички само за 24 h НО...сигурно целта им е да всяват страх у нас БЪЛГАРИТЕ ,за да отклоняват вниманието.

Когато нещо е анонимно не се публикува,освен ако медиите не искат да ескалират напрежението.Всичко е много съмнително,а и нападнатия е представител на медиите.

Аз предлагам да се вкарат по затворите хората от Атака и ВМРО, защото казват истината, а на офшоркото да му се даде ордена на мишоците за вярна служба против държавата.

Запалете още една свещ за толерантство. Мале какви идиоти!

Йовчев още колко хора трябва да загинат за да вденеж за какво си там

Истината е, че без изключение при управление на БСП се покачва престъпността. Констатирал съм го и преди, споделял съм го и в ДИР по време на избрите. Цифрите не лъжат! Те не подбират като станишев аудиторията, която могат да метнат на върбата и да я клатят като електорат. ВИНАГИ БСП са покачвали престъпностт и са вкарвали странта в кризи. ЗАКОНОМЕРНО! При ГЕРБ, куци ли прости ли... но доведоха до икономически ръст икономиката след поредния срив от БСП и намалиха престъпността. Беше криза, което преполага обратното. Дори в Швейцария се качи престъпността с 10%, но при ГЕРБ спадна. Питам се дали българинът предпочита ниска престъпност и подобряваща се икономика, или 50 лева политически рушвет, но да му крадат дома и икономиката да се срива за 4-ти път от всичко 4 управления на БСП. БСП няма управление без криза. Няма друга партия, която да е докарвала криза, всички измъкват Бългаиря от кризите на БСП. И няма политика по света, която да е диктувана от статистически бемните и неуките, да е довела до просперитет. А статистиката също показва, че електоратът на БСП е от най-бедните и най-неуките в България заедмо с този на ДПС. Статистика! Тя не подбира електората си :-)

Абе ти нормален ли си???

центъра на софия е окупиран от муслемански престъпници -псевдо бежанци, а йовчев ни залъгва с празни приказки. трябва да се напрявят отряди за самоотбрана щото държавната власт абдикира от задълженията си. тоя път атака ще се окажат напълно прави и ангажирани в добра за България кауза- вън емигрантите.

Хора въоръжавайте се и на месо!

Преди седмица ми се наложи да мина по ул.Пиротска, не се чувствах че съм в родната България. По цялата улица имаше групи от чужденци, мотаещи се безделници това е самата истина. По ул. Цар Симеон се наложи да вървя по платното, те бяха окупирали единият тратоар а аз се страхувах да мина, това се случи през деня към 15ч. Около парламента има деноннощно присъствие на полиция , а в рисковите раьони няма никой. Страшно е не ходете в този раьон ня София.

Точно така е. Не бях минавал от години в този район и скоро ми се наложи. Цигани, араби, негри - стоят по 2-3-ма най-вече около ЦУМ и джамията.

Полицаите макар и много имат по-важна работа - да седят по кръстовища и храсталаци и да дебнат на пусия хора без колан, фарове или говорещи по телефон докато шофират. Това са истинските престъпници. Полицията има ресурс да насити районите с проблем с толкова полицай, че врабче да не може да премине без да е проверено....може, но не иска. Ситуацията в центъра на София е идеален начин да се отвлече вниманието на хората от крадците в парламента и правителството!

Съкровищата на Паси в действие.

много точно!!!ако броя саотношението на плусовете кам минусите , отговаря на саотношението на булгарите кам други уж булгарски граждани!!!това което е правилно за булгаря не се харесва на някои които живеят тук!!! извод!!!патят е правилен, иска реализиране!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гнусна дезинформация и то тенденциозна. Странно кой ли има интерес от заблуждаване на обществото ! Не са били чужденци,а родни наркоманчета !

зависи ти от къде си - за това са ти родни

казват, че пускат затворниците в Турция при условие, че ще дойдат в България да се правят на бежанци. Още един опит на турците да ни съсипят, като ни напълнят държавата с техните престъпници. Както винаги БСП.ДПС управлението е престъпно и съсипващо за страната.

нелегални емигранти се занимават с нелеглни дейности - противозаконни за обществото,в което са допуснати от властите.тогава как очаквате властите да си свършат работата по опазване здравето и живота на населението,което ги издържа!

Трябва да бъде подведен под отговорност за прикриване на престъпление. Не може така да съобщава или не когато си иска на полицията. Тези нападатели утре ще пребият или убият някой друг и ще имат по-малко наказания и висящи дела.

Тази игра на развален телефон не води до нищо добро. Слуховете само нагнетяват напрежение.

Помнете "Кепър" и не забравяйте "Косово".

ОЦЕНКА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА КУКЛАТА НА КОНЦИ ОЛИГАРСКИ и ПРЕДАТЕЛЯ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, уж вътрешен министър: "... Той отказва да сигнализира полицията за нападението, защото не вижда смисъл. "Те си вършат работата бавно, неизвестни извършители... Загуба на време", убеден е той..."

София? Как какво - начало на гражданска война заради кой да води бащина дружина. Протестиращите не разбират това, а полицията не смее нищо да предприеме , защото никой не смее да й нареди. Ще чакаме Ердоган или Асад.

Заливащата ни арабската измет това може, това прави. А продажните ни управници говорят за "ксенофобия".....

В София става това което "много добре е планирано ... за цялата страна".

докато в следствието съществува неизвестен извършител оправяне няма да има,а за да има оправия предлагам ,който е работил по такова дело да си търси заплата от неизвестен платец

Сънародници,не допускайте разрастване на етническата омраза или по-лошото гражданска война.Вероятно криминални случаи се представят като етнически конфликти.По този начин две партии си сплотяват електората,когато предстоят избори.Не ни трябваха чужденци и то с различна култура от нашата,но членството ни в ЕС си има и цена.По-добре да потърсим стотина милеещи за България и дано ни изведат от това наистина жалко положение в което сме сега.Не се водете по антибългарски провокатори с користни и политически цели!

Ти си от протестиращите маши на Сорос. Номерът е елементарен. Надъхването на хлапетиите и с цел отслабване на държавата, безвластие и накрая Босна.

Първото изречение ти е глупост,останалото е вярно. Помак съм,мюсюлманин-така съм роден ,но в България и преди всичко съм българин и милея за родината си.Ако не се чувствах Българин нямаше да остана в България. Само да ти кажа,че по мюсюлманските закони е грях да живееш в държава с друго вероизповедание! Спасяването на България е и моя грижа и ще се боря за това!

Донякъде си прав, но не напълно.Досега българите- християни и мюсюлмани живеехме в мир, но сега това, което се задава е радикален ислям-и това е страшно. Разбираш ли, защо положението е взривоопасно и няма да се разминем само с добри пожелания?

Р. България по конституция е православна държава, християнска. Така че защо живееш в грях. И на вас, кой ви плаща и за какво се бориш. А на сорос му дреме на к.......а за ненормалните булгаристанци.

по-голяма простотия, плод на болен ум, отдавна не е публикувана...

когато това стане факт, а то ще е много скоро, ти какво ще направиш??? Използвай главата си по предназначение, не я забивай в земята- виж какво каза миналата година почетния лидер на ДПС, виж за плана " Баязид", виж за ислямската дъга/зелени балкани/...виж как "Косово е Турция и Турция е Косово"....чети малко бре....

пълни глупости. платен е човека.

Задник, и раната му ли беше платена?

Този наръгания има голямо доверие в полицията,даже не иска да му съобщават името.

Kakva stana ?noshtno vreme da esh ot kashtata si. Tova ne e demokracia ,,,

Айде дубрутро! Наспа ли се. Кво сънува.

И достоверният източник на новината е...? Първо правило на журналистката е всяка новина да е потвърдена от два независими и достоверни източника. МВР - не. Болницата с измисления инцидент - не. Остава агенция ЕЖК (Една жена каза). Няма такъв човек, няма такъв инцидент, но се цитирате едни други като стадо овце, измислени журналисти.

Ти нямаш доверие в българските журналисти?

Не знам колко е измислен инцидентът, но вчера мернах в новините интевю с въпросния пострадал. Не казвам, че не може да е инсценировка, но вече няколко месеца ги гледам как се шляят покрай джамията разни цветнокожи и никак не ми допада как оглеждат всеки и всяка, които минават покрай тях.

Ама хайде с малко доказателства да подплатиш тези конспиративни теории ;) Документчета, това-онова, нещо ;)

Евреина като го изловиш в измама, първо вика антисетимити, после казва: Теории на конспирацията, и трето казва: Луд. А това означава само едно, ПРОСВЕТЕН е уцели в десятката с тази информация. Моите искрени поздравления! А ти евреин, търси си друга държава. В България ще става все по-сложно за вас, докато накрая ще си заминете, при това със сериозни финансови загуби.

Брат, съгласен съм с всичко. Бих гласувал за теб. Всички партии и политици изчезвайте защото ние ще ви изметем заедно с орките. Ще ни обиждате, че сме ксенофоби. Така до сега никой не ни беше обиждал както нашите политици ,журналисти и платени коментатори.

Снощи? А по-точно? Говорели на чужд език? Цигански?

Все тая , бежанец , мангуста все е хубаво да ги няма.

Респект!

Не виждам как могат да се подобрят нещата при наличието на компании и организации като тази http://bgcorp.info/immigration-to-bulgaria ... Господ да ни е на помощ!

Мда, много си прав...........

Не се поддавайте на провокации ! Някой иска да предизвика етнически проблем ! Няма логика да нападаш някой и да говориш,за да те чуят,че си чужденец.Играят ни сценарии,който започна още с газов пистолет срещу Ахмед Доган,но не гръмна....

Безплатен ифтар няма! Затова арабските пришълци си правят каквото си искат. Те усещат, че над тях от най-високо място се разпъва политически чадър.

мисля,че откакто ни приеха в ес,примката около врата на българина все повече се затяга.парите които плащаме за членство в дяволския съюз се вземат от народа ,а парите ,които ес уж отпуска,познаите къде отиват.а и за да влезем в ес и нато прецакахме отрасли от които се печелеше много.отстъпихме,за да могат западните ни ,,партнори" да заемат нашето място,а ние ще чакаме ,...и аз не знам какво чакаме,но ако продължаваме сме обречени.затова тоягата трябва да играе,...зер с добро е видно ,че не става.

И докато тук си пишем пред Ал.Невски е организирано някакв бдение със свещи за надихащата се ксенофобска вълна в БГ.Имам позната води се "доброволец" и помагат на бежанците с пари,дарения,дрехи,провизии.Аз и кзвам,че е луда да го прави.Тя казва,че ние сме луди.Абе пълна лудница с 2 думи!Как да убедиш тези хора,че трябва ЕКСТРАДАЦИЯ и КАСТРАЦИЯ?

тях ще ги екстарадираме , ама кой ще кастрираме не разбрахме

Ами тези които изнасилват.Има и такива случаи вече,нищо че не се тиражират от медиите.

Като я опнат твоята позната ще и дойде акъла, но ще е късно.

Преди една седмица Алекс Алексиев,специалист по ислямизма,заяви.Никой в медиите не пише ,че Турция подкрепя Ал Кайда.Тревожно е ,че никоя българска медия не пише,че всички сирийски бунтовници ,които са към Ал Кайда минават през Турция.Самите турски радикални ислямисти помагат на Ал Кайда.Терористите били над 30000 от над 30 държави.В Сирия нямало негри,а тук и такива бежанци преминават.Трябвало да се създаде буферна зона на границата.Иначе България ,а след това и Европа ще се напълнят с терористи.А по Ал Джезира бяха казали ,че Ал Кайда имат над 6 бази в Турция,които са близо до Сирия.В България бежанците ги настаняват навред из страната.Между тях нямало начин да няма терористи.Управляващите нехаят за ситуацията.Вместо да си вършат свястно работата,те изкараха ,че българите били ксенофоби.

Че то това е идеята де...Сега ще ни обвиняват в ксенофобия, човеконенавистничество, изменяне на европейските ценности и какво ли още не...докато ние се оправдаваме и обясняваме те си нареждат фигурите...и после....жална ни майка:(