МВнР: Парламентът взе историческо решение за Северна Македония

Скоростта, с която съседната ни страна ще се придвижва към ЕС зависи от нея, заявяват от министерството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПКП - Просто Киро Предателя

Никой от тези предатели гласували за Западна България /макединия/, не бива повече да бъде допускан до власт , а след изборите трябва да им бъде потърсена персонална отговорност

Наистина това решение е историческо-продадохте националните интереси на България.Какво ли може да се очаква от сбирщината в НС.

Докато не бъде произнесена и изпълнена смъртна присъда за предателство-нищо и никога няма да се промени...!

му е пък толкова историческо? А?

Подписването на протокола на тъй наречения македонски език от Кр.Каракачанов от ВМРО, тогава военен министър, за присъединяване на Македония към НАТО не представлява ли също национално предателство при положение че не признаваме тъй наречения македонски език.

Свидетели сме на поредното предателство на Българските нацонални интереси от близо един век насам.Сега вече продадоха и Българската история. Ден на национален траур.

50+

Македония е обречена да последва Косово. Шиптърите и исляма са ги превзели и за нас няма интерес да махаме границата и да вкарваме таралеж в гашите на Бг. Турци и цигани имаме вповече! Тези усилия са напразни и не обслужват българския интерес!

Гаранция Франция! Полша да ви каже 1939г и френските гаранции… ПРЕДАТЕЛИ! Продадохте България!

„Преди светът се управляваше от умните. И това беше много жестоко. Умните принуждаваха простите да учат. На простите им беше тежко. Сега светът се управлява от простите. Това е честно, защото простите са значително повече. Сега простите принуждават умните да говорят така, че да е разбираемо за простите. Ако простият не е разбрал нещо, това е проблем на умния. Преди страдаха простите. Сега страдат умните. Но пък страданията станаха значително по-малко. Защото умните стават все по-малко и по-малко." Михаил Жванецки

Според Конституцията на РБ решенията за външната политика се вземат от министерския съвет, а не от НС - т.е. това решение на НС е противоконституционно и, следователно - нелегитимно. А вчера от Дарик направиха анкета между депутатите а тема френското предложение. И 2/3 от депутатите чистосърдечно си признаха, че не са го чели - видите ли, било секретен документ! Което означава, че всъщност са гласували не дупетатите, а партийните им фюрери! Та се питам - за какъв чеп ни е това НС, след като не само не върши работа, а и вреди?

не само НС е излишно,но всички политици и политически партии са вредни за България и българите.Съществуването им е пагубно за страната и народа.

Браво на Генчовска ! Хой за Слафчу-Предателя !

o!!o

Ало 50-60 годишните какво чакате? Няма ли да изколите малко мърша или ще си мишкувате докато тия затриват държавата и народа? Тая работа трябваше да я свършите още преди 30 години, но и сега имате шанс.

Аз съма на 50...и ме боли за Македния. За тая тъпотия не смятам да коля никого. Виж, въпросите за инфлацията, доходите и здравето са ми по на сърце. Ама никой (от политиците) не се занимава сериозно с тях и ни пробутват безсмислени теми ...като тая с Македония.

„Ако през 1992 г. с признаването на независимостта на Македония беше направена първата крачка за нейното отделяне от югославската орбита, то днес това е първата стъпка за привличане на РС Македония към европейската орбита, в която е България." /БГНЕС/

Кремълските тролове са много ядосани. По-долу истерично пишат за "предателство". Интересно кой и какво е предал, след като във френското предложение са отразени всички български искания?! Развоят на събитията, което ще доведе до поредното разширение на Европа, не се харесва хич на кремълските лилипути и сръбските им подлоги и това най-ясно си личи от коментарите на троловете им тук.

Това Френско Предложение е Секретно , няма как да си го чел и съответно да го анализираш .

И тия дето скандират "предателство", и те не са го чели....ама си викат.

Подписването на протокола на тъй наречения македонски език от Кр.Каракачанов от ВМРО, тогава военен министър, за присъединяване на Македония към НАТО не представлява ли също национално предателство при положение че не признаваме тъй наречения македонски език.

Още по- болни са обаче простаците, гласуващи за тия шизофренията ци ..ето и днеска в монтанско сганта пак лиже гъза на тъпата тиква от Банкя с любоффф...не народ, а мърши...

много точно го е казал поета.. за съжаление

Нищо историческо не сте направили, вие сте утайката на обществото, национални предатели и боклуци, и ще пукнете като такива, който ви види да ви заплюва уроди долни продажни.

Мен ми е кеф да гледам герберастките отрепки в медията на прокопиев как се извъртяха на 180. Всичките боклуци, които бяха за ветото, сега плещят как клякането е много силен ход. Такава утайка жива да я дереш ще и е малко.

Те погребаха България! от тук на сетне не очаквам нищо добро в бъдеще! Сънародници, Споменте си гаранциите от Франция и Германия, които дадоха на Украйна Спомнете си 2014-та година и какво е сега там. След време като се позабрави вчерашния ден - ще повдигнат темата за македонско малцинство у нас. И после е ясно за мислещите

Рама - аверът на Мутрата , ви го каза най-точно - вие сте позор. А дали Мутрата не е предала на албанския си авер бържавната тайна, че смятаме да клекнем точно вчера за ветото, оставям на ДАНС да разбере.

Ние си нямаме държава, инстируции нито народно представителство. Започвайте да се самоорганизирате. Вашите истински български организации трябва да отстояват българския интерес пред чуждата българофобска администрация у нас.

Подкрепям на 101 % и съм съгласен

Какво решение бихте предложил като защитаващо национаните ни интереси в дългосрочен план, а не в карткосрочен. ОК казваме няма да ви вдигнем ветото, докато не направите това това и това. Магаретата каквито сас и магарета се запъват, подновяват совалките в САЩ и Европа да ни плюят включват се и Албанците в хора с всички средства и каруцарсик език. Следващото председателство на ЕС се събират големите и решават да променят правилата за вземане на решения в ЕС от пълно мнозинство до някакъв процент мнозинство и без това се канят да го нпаравят и ще го направят в най-скоро време. Щото ЕС не демокрация а си е диктутаро на големите и по-силните икономики. И какво става? Вдигат ни ветото , пускат братята магарета от Македония , без инкакви поети ангажименти от тяхна страна и ние имаме избор или да си купим вазелин и да се наведем, или да напуснем ЕС. Ха сега помислете , кое ще изберат политиците до един , дори и тези от Възраждане да са на валст

Да.... Вярно е. Това е историческа глупост и предателство на нашите продажби политици. Ясно е, че са взели пари. Иначе няма причина да го направят.

На боко му размразиха офшорките и няма да лежи. Това му е достатъчно

ВМРо-НФСБ и Златния пръст са разбрали защо загубиха парламентарното си представителство. За обществото беше очевидно, че крепят на власт една првдателска и българофобска Мутра, чиято разлика с лидеритр на ДПС е единствено в това ,че е някак по-проста на втория етаж. Кото иска да опита нов щурм на НС да се еманципира от тази си историческа грешка.

Предателите: Б.Б. Най-младият член на БКП, напуснал пожарната след промените, за да си запази партийната книжка Х. Бойкикиев син на червеноармеец и БКП медиина мисирка К. Петков простото син на ДС червено куфарче. ДС тетко му е в учредителния комитет на Мунчо фатмаков ДПС терористична чужда корпорация Крушовската тьотка Нинова Масово гласували въздържал се.

Мале що измет-руски тролчета има тука!

ДГД

За Ицето от ДБ и Боко ще трябват усилени стълбове за да виснат на стълбовете на Цариградско шосе . Много са се охранили.

Не видях никъде Подпис на Министъра на Външните Работи на Република България ? Това е писано от Баба Айше - чистачката .

Ми то след като парламентът е приел, не трябва подпис от външният министър, а от министър-председателят

За пореден път "родните" селски политикани доказаха че за ПАРИ са способни на всичко!!!На изборите ще им докажем че са смръдливци!!!

Обещанията на Гейропата не струват и пукнат грош.

Парламентът се продаде! Парламентът, това свърталище на алчни, озлобени, побеснели псета не е народът! Избрани били?! Всяко място е купено! Питайте Събев, за 300 000 си купи министерско кресло,!

„Македонските българи сме подготвени да работим за изпълнението на тези европейски ангажименти, защото те вече не са само ангажименти към България, това са ангажименти към Европейския съюз“ https://bgnes.bg/news/pet-r-kolev-rsm-shche-izpadne-v-izolatcia-ako-otkhv-rli-predlozhenieto/

Ами те всички национални предателства са исторически. Мисирката какво ново иска да ни съобщи с това заглавие?

Вече имаме коалициа мутри (ГЕРБ) и педер-си (ПП+ДБ) о ДПС които ги оножда всички отзад.

А изхождане и има- такива -нещастници кво ще кажеш?

Тепърва имената ви ще влязат в Българската история....

Такива като вас са за народен съд.

От нов болшевишки терор Още си патим от този след 1944

Цариградско шосе няма да стигне за всичките еворатлантици предатели на българските национални интереси.

О о ..ако си беше изпатил нямаше да драскаш тука.

В момента лъсва всеобшото ни липса на обрзованост и знание.... 10 години вкарвахме конструкции за да подобрим нивото на народа и политиците ни, но политицуте ни освен илюзията им че са придобили опит и знания остават само нашите конструкции които успяхме да инсталираме в подсъзнание и в разговори и ше чакаме да дадат плодове един ден

Гнусни национални предатели !!!

Исторически продажници,жалко че вече няма гилотина.

Браво на Генчовска че се еманципира от мръсния чалгар !

Абе раздвоя много искаше да се вземе решение за Македония. Е, вчера го взеха. Нещо да е казал?!? Подкрепя ли го, отхвърля ли го, или просто са снишава, както ни учи достойната политическа позиция на всички успели родни политици?

Бойко кварталния ебач и хитрец, се взе за велик геополитик

Всички сте национални предатели!

Голямата грешка на ЕС е, че реши, че комунистически държави могат да бъдат, нормални европейски.... За да ме разберете правилно, не говоря за хората и народите, а за сбърканите им "елити" с вкоренени зависимости и болни глави...

Историческо предателство от шумкарски БКП боклуци и резняци.

Ние така първи ги признахме и даже танкове им пратихме доколкото си спомням. А сега какви приказки говорят за нас. Но те хората са го казали "Храни куче да те лае" - и сега няма да е по различно.

„Ако през 1992 г. с признаването на независимостта на Македония беше направена първата крачка за нейното отделяне от югославската орбита, то днес това е първата стъпка за привличане на РС Македония към европейската орбита, в която е България." /БГНЕС/

Хрантутничета на хранилка , като прасенца в кочинка