МВнР: Парламентът взе историческо решение за Северна Македония

Скоростта, с която съседната ни страна ще се придвижва към ЕС зависи от нея, заявяват от министерството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хрантутничета на хранилка , като прасенца в кочинка

Ние така първи ги признахме и даже танкове им пратихме доколкото си спомням. А сега какви приказки говорят за нас. Но те хората са го казали "Храни куче да те лае" - и сега няма да е по различно.

Историческо предателство от шумкарски БКП боклуци и резняци.

Голямата грешка на ЕС е, че реши, че комунистически държави могат да бъдат, нормални европейски.... За да ме разберете правилно, не говоря за хората и народите, а за сбърканите им "елити" с вкоренени зависимости и болни глави...

Всички сте национални предатели!

Бойко кварталния ебач и хитрец, се взе за велик геополитик

Абе раздвоя много искаше да се вземе решение за Македония. Е, вчера го взеха. Нещо да е казал?!? Подкрепя ли го, отхвърля ли го, или просто са снишава, както ни учи достойната политическа позиция на всички успели родни политици?

Браво на Генчовска че се еманципира от мръсния чалгар !

Исторически продажници,жалко че вече няма гилотина.

Гнусни национални предатели !!!

В момента лъсва всеобшото ни липса на обрзованост и знание.... 10 години вкарвахме конструкции за да подобрим нивото на народа и политиците ни, но политицуте ни освен илюзията им че са придобили опит и знания остават само нашите конструкции които успяхме да инсталираме в подсъзнание и в разговори и ше чакаме да дадат плодове един ден

Такива като вас са за народен съд.

От нов болшевишки терор Още си патим от този след 1944

Тепърва имената ви ще влязат в Българската история....

Вече имаме коалициа мутри (ГЕРБ) и педер-си (ПП+ДБ) о ДПС които ги оножда всички отзад.

Ами те всички национални предателства са исторически. Мисирката какво ново иска да ни съобщи с това заглавие?

Парламентът се продаде! Парламентът, това свърталище на алчни, озлобени, побеснели псета не е народът! Избрани били?! Всяко място е купено! Питайте Събев, за 300 000 си купи министерско кресло,!

Цариградско шосе няма да стигне за всичките еворатлантици предатели на българските национални интереси.

Обещанията на Гейропата не струват и пукнат грош.

За пореден път "родните" селски политикани доказаха че за ПАРИ са способни на всичко!!!На изборите ще им докажем че са смръдливци!!!

Не видях никъде Подпис на Министъра на Външните Работи на Република България ? Това е писано от Баба Айше - чистачката .

За Ицето от ДБ и Боко ще трябват усилени стълбове за да виснат на стълбовете на Цариградско шосе . Много са се охранили.

А изхождане и има- такива -нещастници кво ще кажеш?

О о ..ако си беше изпатил нямаше да драскаш тука.

Мале що измет-руски тролчета има тука!

Ми то след като парламентът е приел, не трябва подпис от външният министър, а от министър-председателят

Предателите: Б.Б. Най-младият член на БКП, напуснал пожарната след промените, за да си запази партийната книжка Х. Бойкикиев син на червеноармеец и БКП медиина мисирка К. Петков простото син на ДС червено куфарче. ДС тетко му е в учредителния комитет на Мунчо фатмаков ДПС терористична чужда корпорация Крушовската тьотка Нинова Масово гласували въздържал се.

ДГД

ВМРо-НФСБ и Златния пръст са разбрали защо загубиха парламентарното си представителство. За обществото беше очевидно, че крепят на власт една првдателска и българофобска Мутра, чиято разлика с лидеритр на ДПС е единствено в това ,че е някак по-проста на втория етаж. Кото иска да опита нов щурм на НС да се еманципира от тази си историческа грешка.

Да.... Вярно е. Това е историческа глупост и предателство на нашите продажби политици. Ясно е, че са взели пари. Иначе няма причина да го направят.

Ние си нямаме държава, инстируции нито народно представителство. Започвайте да се самоорганизирате. Вашите истински български организации трябва да отстояват българския интерес пред чуждата българофобска администрация у нас.

"Шабан Мурати: Белград има интерес от обтягане на отношенията между България и РСМ" Белград, малкия брат на Кремъл.

На боко му размразиха офшорките и няма да лежи. Това му е достатъчно

Го,ляма и звучна - за всеки бъ;гарофоб. За Бъкгария е чудовишна катастрофа.

Споко съм бе, български шоп! Виждаш ли колко е смешно - български шоп! Същото е и с македонски българи! Но как да го разбереш - то се иска малко в камбанарията да има!

Рама - аверът на Мутрата , ви го каза най-точно - вие сте позор. А дали Мутрата не е предала на албанския си авер бържавната тайна, че смятаме да клекнем точно вчера за ветото, оставям на ДАНС да разбере.

Те погребаха България! от тук на сетне не очаквам нищо добро в бъдеще! Сънародници, Споменте си гаранциите от Франция и Германия, които дадоха на Украйна Спомнете си 2014-та година и какво е сега там. След време като се позабрави вчерашния ден - ще повдигнат темата за македонско малцинство у нас. И после е ясно за мислещите

Български шоп е различно от "българите от шиопско". Както и македонски българин е различно. ВМОРО е организация на македонските и тракийските българи. Казано по друг начин на българитео т тези две области. Езиконзанието не ти е най-силната страна, нали?

Подкрепям на 101 % и съм съгласен

Мен ми е кеф да гледам герберастките отрепки в медията на прокопиев как се извъртяха на 180. Всичките боклуци, които бяха за ветото, сега плещят как клякането е много силен ход. Такава утайка жива да я дереш ще и е малко.

Какво решение бихте предложил като защитаващо национаните ни интереси в дългосрочен план, а не в карткосрочен. ОК казваме няма да ви вдигнем ветото, докато не направите това това и това. Магаретата каквито сас и магарета се запъват, подновяват совалките в САЩ и Европа да ни плюят включват се и Албанците в хора с всички средства и каруцарсик език. Следващото председателство на ЕС се събират големите и решават да променят правилата за вземане на решения в ЕС от пълно мнозинство до някакъв процент мнозинство и без това се канят да го нпаравят и ще го направят в най-скоро време. Щото ЕС не демокрация а си е диктутаро на големите и по-силните икономики. И какво става? Вдигат ни ветото , пускат братята магарета от Македония , без инкакви поети ангажименти от тяхна страна и ние имаме избор или да си купим вазелин и да се наведем, или да напуснем ЕС. Ха сега помислете , кое ще изберат политиците до един , дори и тези от Възраждане да са на валст

Нищо историческо не сте направили, вие сте утайката на обществото, национални предатели и боклуци, и ще пукнете като такива, който ви види да ви заплюва уроди долни продажни.

„Македонските българи сме подготвени да работим за изпълнението на тези европейски ангажименти, защото те вече не са само ангажименти към България, това са ангажименти към Европейския съюз“ https://bgnes.bg/news/pet-r-kolev-rsm-shche-izpadne-v-izolatcia-ako-otkhv-rli-predlozhenieto/

Още по- болни са обаче простаците, гласуващи за тия шизофренията ци ..ето и днеска в монтанско сганта пак лиже гъза на тъпата тиква от Банкя с любоффф...не народ, а мърши...

Кремълските тролове са много ядосани. По-долу истерично пишат за "предателство". Интересно кой и какво е предал, след като във френското предложение са отразени всички български искания?! Развоят на събитията, което ще доведе до поредното разширение на Европа, не се харесва хич на кремълските лилипути и сръбските им подлоги и това най-ясно си личи от коментарите на троловете им тук.

„Ако през 1992 г. с признаването на независимостта на Македония беше направена първата крачка за нейното отделяне от югославската орбита, то днес това е първата стъпка за привличане на РС Македония към европейската орбита, в която е България." /БГНЕС/

„Ако през 1992 г. с признаването на независимостта на Македония беше направена първата крачка за нейното отделяне от югославската орбита, то днес това е първата стъпка за привличане на РС Македония към европейската орбита, в която е България." /БГНЕС/

Това Френско Предложение е Секретно , няма как да си го чел и съответно да го анализираш .

Ало 50-60 годишните какво чакате? Няма ли да изколите малко мърша или ще си мишкувате докато тия затриват държавата и народа? Тая работа трябваше да я свършите още преди 30 години, но и сега имате шанс.

много точно го е казал поета.. за съжаление