17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баба Мика пак се изпика. ПП на Кирил Петков и Асен Василев и ДБ са редкия шанс на българския народ да се отърве от задушаващата корумпираща хватка на Кремълския олигархичен октопод. В името на бъдещето на децата ни сме длъжни да ги подкрепяме с всички сили !

Тези мерки били от 1 ЮЛИ. Това е след месец и половина. Днес е 18 май. Представяте ли си какви ще са цените на 30 юни?

са лоши мерките, ако беше Тиквата щяха да са много добри нали мисирки просто защото такива нямаше да има, вие какво искате да теъгнат и да ви раздават пари ли?? Много силни журналистите последната година, на онзи самозабравилия се му козируваха. Нещастници

Тази жена няма срам от нищо. Беше подлога на Тренчев, после поживя в щатите, там нещо се случи. Върна се в България. Хвана се с Славчо Трифонов. И там нещо се случи. Нещо не я искат . И сега, всеки ден дава мнения по всички фронтове . До кога?

А вие два пъти не направихте кабинет. Пацо Шнорхела и Тони Талончето что не станаха премиери? Същите боклуци като КирКорчо сте.

Какво се очаква от Правителството? Да раздаде на всеки "бизнесмен" по 100 милиона ли? В Бизнеса е така! Идва криза, не си подготвен - отвява те! Особено в кочинка като БГ! Който иска сигурност, да ходи да гледа овце в Балкана! И тези кретени 80-те процента не са доволни! Що не сте доволни, бе гламари? Че Правителството няма да разреши да платите сметките на 1000-2000 милионера от ГЕРБ ли?

То не случайно до една пределна възраст хората ги пенсионират. Преди да са изкукуригали тотално. Аз едно бабе фенка на чалгата ли ще слушам или млади специалисти завършили икономика и финанси в престижни университети, при това с опит?

ама все се чудя , тя ли прилича на чичо Митко , или той на нея ?

Първо - любопитно ми е, колко от далите мнение за мерките на Кабинета са си дали труда поне бегло да ги прочетат? Второ - тоя дърт вещер, Мика Зайкова, откъде се извъди такъв вещ познавач и разбирач?!? Трето - чували ли сте стаааария лаф за топките на коча, дето все се клатели и не падали!!!! И за кой точно "малък бизнес" се е загрижила другарката Зайкова? Едно примерче-преди час си ангажирах вила за седемдневна почивка на цяяялото семейство на остров Скиатос в Гърция. 8 човека, за 6 нощувки в самостоятелна вила с двор, 4 климатизирани спални с бани, барбекю, закуска, самостоятелен паркинг.... И цялото това удоволствие за 2250 лв! Та въпросът ми е, кога ще получа от т.н. малък бизнес у нас такова предложение за последната седмица на август, че да седна да мисля и за него?!?

В съветската система (политическа, икономическа и т.н.) всичко не е до знания и умения, а до връзки. Даже има тенденция знаещи и можещ хора, дори и гении, да ги изпращат в ГУЛАГ, и там да ги карат да работят по това, което знаят и умеят, срещу което... просто не ги убиват (справка: Сергiй Королiв). И обратно, разни връзкари ги назначават на ръководни постове, не защото знаят и могат, а защото са УДОБНИ! Евтино и просто, по Сталински/Путлерски!!!! В резилтат на което, виждаме къде са като икономика и общество победителите от ВСВ и бъдещите победени в украинската война, и къде е западняит свят. Така е и при нас!

Тая изкуфялата бабка, с размазаното червило за какво я интервюирате всеки ден??? И от толкова въпроси, които сте ѝ задали, не виждам най-важният! А именно : защо ИТН крепят това управление, ако те е лошо за България?

повече парламент няма да видят та затова протакат нещата , а и да позахлебят още малко де :)))

Аман от тая вещица. Тя ли е най-компетентната, че всеки ден ни облъчвате с черногледите й прогнози. Видяхме я колко струва докато беше депутат.

Зайкова Жалко че отпадна от НС.

Изкуфелият бабушкер ли е най-компетентния човек в България?Боже,до къде я докарахме!

Не разбирам идиотщината наречена “отстъпка” - цените в тази ситуация трябва да се регулират, а не да се плаща бонус на доставчиците. Изобщо Харвард се оказа по-зле от УНСС, а там е трагедия…

Можеш да не ползваш отстъпката.Тя не е задължителна.

Се регулират от държавата при комунизма.Слава богу с това се свърши.

tonk11

Ами значи целия ЕС се е запътил към комунизма така ли? Щото се препоръчва да се въведе таван на цените, тоест ще ги регулират.

Мика Зайкова и бизнес, Муааааааааааа!

Тъпак си