Медицинска сестра удря дете в ясла: Мръсницо, животно мръсно!

Служителката обяснила пред директорката, че е била уморена и изнервена

Обратно в новината

Коментари - Медицинска сестра удря дете в ясла: Мръсницо, животно мръсно! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро уникалните мамини дъщерички и синчета ще имат още повече качествени учители и лекари. Те са винаги прави, а персоналът - винаги виновен

Такива ти ми работи!!! Да живее деградацията в БГ!!!

Да и вземат правото да работи с деца тотално!!!

Изрод! Заслужава бой с камшик! Да и отнемат правата до живот!

Крайно време е по яслите и детските градини да има видеокамери.

10 години затвор. И отнемане на правата доживот.

Колко уморен и изнервен трябва да си, за да се държиш така с бебе и после да се оправдаваш, че всъщност не си лош човек, ама на, умората, нервите...

7-месечната Никол е налетяла да бие сестрата - садистка. Поне 2 пъти я е ритнала. Да и се отнемат детските права.

Хора, трябва повече персонал, повече почивки и по-високи заплати. Не знам как иначе нормален човек може да изрече такива неща освен ако не е на предела на силите и нервите си...

Да и отрежат малко от опашката

как ще удряш дете бе маймун ?

това се отнася за всички страни по принцип, защо ще монтират записвач в играчка, това не е ли подмолно

Потресена съм! Уволнение до дупка, не само на невротичката, но и на ръководството, позволило това, не сега да ми проверяват. Масово по градините е подобно отношението към децата, а останалоте колеги чуват, но се правят на разсеяни. Да не би тази нервната сефте да вика, предполагам е системно, но си траят всички чули/видели, а сега проверка ще ми правят...

Случайно видях нещо подобно, минавах покрай детска ясла, две жени в бели престилки се караха на едно дете, което вървеше към изхода, оказа се, че баща му идва да го вземе и то се е запътило към него, той нищо не каза, взе си го и си тръгна а те след него, ама не искахме, ама не разбрахме, ама ние не на него.

какъв си на моя минус ти скачат два служебни плюса

един минус, три плюса ти трол ли си

Няма никакъв стандарт за работа с деца и ученици, разработен от институциите. Няма никакви мерки за наблюдение, въпреки ужасийте, които се случиха с деца. Родители търсят държавните заведения заради ниските цени, предлаганата услуга е под всякаква критика. Шири се корупция и неформални отношения, в които всички участват. Не бива да се лъжем, че и в много семейства отношенията не са на по-високо ниво, но там няма кой кого да запише. Народът е напълно оскотял. Нивата на съобразяване, уважение и търпимост, като цяло, са сведени до минимум.

бащата е постъпил по умно от теб не клевети и не дава аванси на детето за дребни неща

Жената е за лекар. Колкото стрес да имаш, не те оправдава да се гавриш с дете.

Познавам семейство в което нещата изглеждат добре но всъщност не са честни хора. Рано или късно ще излезе на яве.

Какво става с нас бе хора??? Изрод бие бебе и се чудят дали и как да я накажат!?! Всичко по малко от дисциплинарно уволнение и забрана за работа с деца е недопустимо. А родителите бърза консултация с адвокат и при възможност да я съдят.

прави впечатление че лайковете играят в една либерално демократична насока

Chefo77

Подмолно е да ѝ затвориш главата в шкафчето и да накараш всички деца да ѝ пъхат стотинки в задника. Това си е съвсем нормален начин да установиш дали някой не се държи с детето ти като с животно.

отнемане на децата от родителите по принцип защо забравяме за това

Това което е пожелавала и е приказвала. Боклук

Хм... Значи по принцип тази е нормална, но като е на предела на силите си и нервите си, става ненормална и се държи вербално и нон-вербално агресивно... А останалите служителки не са на предела на силите си, или са но не бият и обиждат... Те какви са??? Това е изродско поведение на хора, които не са за тая професия...

берем 30 годишните либерал-демонократични плодове които посяхме ....очаквайте продължение!

много вулгаритек и чалгар се навъди тъдява...

Хич даже няма и да се занимавам с оплаквания, жалби и тъпанарски администрации! В кьошето, и бой до спукване! Сама ще се откаже да бачка с деца. Либерално-толерастките принципи нещо не са ми по вкуса

Тва може да се случи само на дете, чийто баща се казва Лориан Джонев!

В тази кочина България докога ще има насилие в детските градини и ясли? Представете си какво ства в дълбоката провинция. Насилието над деца е едно от най-големите престъпления, които човек може да извърши.

Нещо се обърках. Бащата се казва Лориана, а майката Илиан? Нали не се връзваме на записващи устройства?може детето и да е малтретирано в семейството, ама там няма записващи камери предполагам..

Това трябва да се разпространи в цивилизования свят. Да види той какво представлява тази Клоака, която много се засегнала от думите на Макрон. Човек просто казал ИСТИНАТА. По-добре африканци отколкото евразийски подчовеци.!

Момче, ти да не мислиш, че в другите "цивилизовани" държави не се случва? Дори има клипове в ютуб от такива градини в Англия, Франция и Италия. Иначе си го пускай където искаш, ако на някой мислиш, че ще му направи впечатление.

Ама директорката не смее да я накаже щото тя знае за незаконно приетите деца и услугите от външни фирми и така са сплетени като свински черва и се пазят един друг......съд трябва а не уволнения .

Какво беше казал Христос - Който не си е удрял детето, нека първи хвърли камък...... Тук всички са едни херувими, сякаш не знаят колко невъзпитани деца има!!!

Пуснете му снимката на това животно бе! Доживотна забрана да работи с деца! Назначете я за чистачка в затвор или лудница!

Може да се случи и на теб, и да те наричам с женско име докато ти навирам 1 тръба в ГЗ

Бащата защо спи?

Как какво наказание, уволнява се на секундата. И ако има регистър, не е лошо да има черен списък, да се вкара и никога да не се допуска да работи с деца. То в случая "мръсното животно" май е възрастното. Пък и нагло говедото. Каквото и да се говори, каквото и да се прави, трябва си бой. И след това да видим дали ще повтори деянията си. Има всякакви хора, не е лошо човек да си прецени сам: ако не може да работи с деца, за какво да се захваща. Та може много сериозно да увреди детската психика. И после какво? КОй ще възстанови детето. Децата са чисти същества, за разлика от възрастните, но много чупливи. И трябва извънредно внимание. Ако не можеш, търси си друга работа. Няма нищо срамно.

Решението е 5 минутно

Защото феминистките го съдят до гроб, ако се събуди и раздаде правосдие. Не ти ли е направило впечатление, че жени цигани и кучета, никога не носят отговорност?!

За съжаление има хора, които нямат таланта да общуват с деца. То и това не е лесно. Въпреки, че са малки всяко си носи характера, възпитанието, я в яклата се държат различно от вкъщи. Но учителят е този, който трябва да има подход към детето. Лошото е, че няма достатъчно ясли и градини и на учителите им се налага да гледат по 25 дечица а и повече сами с лелката. А това не е никак лесно. Тук вина освен изнервените и неподходящите за тази позиция учители, вина имат и институциите.

Малката е голяма сладуранка! Не ми побира в ума, как може да се отнасяш с такава агресия към дете на година и половина? Когато станах татко преди 30 години, си спомням едни "указания" във връзка с възпитанието на децата. - до 7-годишна (предучилищна възраст) се държиш с тях, като все едно ТЕ са господари .Вероятно да придобият самочувствие и увереност и избягнат придобиване на комплекси . - от 7 до пуберитета...ще ги строяваш ,като господар,а те послушковци-изпълнители... - а през "трудният" преходен период на израстване и след него ...КАТО С РАВНИ !

Osadete ia!

Викаш, твоето като си уморен(а) и не си на кеф и почваш с шамарите и "Животно мръсно"?

Бащата ако е мъж, отива и ѝ реже главата!!!

Ти явно си от соросните тролове. Ако до 7г е Господар, то после ще си кажеш, че му липсват първите 7г, защото не е възпитано. Не е нужно да яде бой но трябва възпитание, иначе става нация от анархисти.

Чак до там не требва се стига но един изключително здрав бой може да вкара такава учителка в релси.

Този е просто кретен и няма нищо общо гения Сорос.