17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aз спечелих 8 000 000 $ от Американската лотария . Сега си живея живота . Всяко правило си има изключения. С билет от 1$ - спечелих 8 000 000 $ . Късмет !

Това рекламна статия за черепа ли е? Аиде търкайте билети.

Преди много години баща ми спечели от ТОТО- то няколко тройки. След това аз веднъж преди десетина години спечелих четворка. А сега печеля всяка седмица най- малко по една тройка. Много отдавна не давам пари за хазарт!

И там същите дебили...

извод: КУПУВАЙТЕ И ТРИЙТЕ като ненормални...

Тъпо

Въпросът е, приятелю, колко често си купуваш такива карти и колко пари си изхарчил за тях. Има си болестно състояние - пристрастеност към хазарта. Не мисля, че е необходимо да се рекламира. Ако хазартната индустрия беше предназначена да спечели човекът, то нямаше да има нужда и от реклама. Обикновено печалбите се разпределят така, че от общата сума за билетчета една трета е за награди, другото всичко е за печат на фишовете, заплати, печалби и данъци. Ерго печалбите са една трета. Единствено до някъде ако играеш спорт-тото може да си кажеш, че спонсорираш спорта, и то с ясното съзнание, че даваш пари. Ако падне нещо от страни - супер, но няма смисъл човек да се надява. Всички други форми на хазарт са си чиста загуба на пари и на време. Ротативките обикновено се програмират да дават като премии 1/3 от сумите вкарани в тях, а всичко там е чиста печалба и никой не им дири сметка! Лошото е, че психически нестабилните хора прибягват до хазарт, като имагинерно-лесен начин да излязат от блатото с кредити или каквото и да е там! Обикновено резултатът е някъде там горе из Аладжа-манастир с потрошени две колена или лакът, щото мъртвия борчове не връща!

По-смешното е друго - ако играеш на четно-нечетно и черно-червено на рулетка, вероятността за удвояване на залога е 47.5% заради 0та. Класическите лотарии залагат до 50% от стойността на билетите като награди, т.е. по вход си прецакан. Ама народът търка...