Матура за учениците в изолация: Задължителен PCR и зали с по петима души

Най-близко предстои държавният зрелостен изпит, ако някои от учениците се разболеят, имаме и втора матура - през август-септември, заяви шефът на РУО София Ваня Кастрева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вАНЯ кастрева много хубаво се ебе и обича да я лижат.

И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА МАТУРА върху класическите произведения на музикалния и литературния жанр: Шат на патката главата, Комбайнерска, Едно Ферари с цвят червен. И още много други литературни шедьоври на великата мисъл на Негово ВИСОЧЕСТВО, нашият гениален лидер СЛАВИИ-ИИ-ИИ ТРИФОНОО-ОО-ООВ! Това са едни безсмъртни произведения на изкуството, които ще се четат и пеят и след 100 години. Това са шедьоври на световната музикална класика, а нашият лидер Негово Височество е ПО-ВЕЛИК от Бетовен, Моцарт и Джузепе верди, взети заедно!

Мислех да се изкажа за компетентността на г-жата, ама то като гледам хората си я знаят много добре! Само се чудя герберастите как търпят такива кадри, ама то като се повгледа човек, те всичките им кадри са такива, затова я докараме дотук.

К'ви PCR тестове ма овцо, я МАРШ, ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО ЕЙ ФАШИСТИииии.

през 2008а тази Кастрева уволни директорката на Френската гимназия - Малинска! Защото Малинска поведе стачката на учителките Кастрева е най-голямото зло за родното Образование

Да направят матурите от вкъщи с интернет и квестори, които да следят камерите на учениците в реално време, също както правят в момента международно признати изпити.

Нека МОН да поеме направата на PCR тестовете щом толкова настояват за тях.учениците на са длъжни ,те трябва да се подготвят и отидат на матура .ако министерството трябва да го плаща ,бъдете сигурни ,че няма да искат такъв

18 годишен гражданин се жалва, че няма кой да му пречи да играе видео игри и да лежи по цял ден? Ами като завърши догодина, кой ще му пречи да клеясва в леглото с джойстик в ръка? Много голяма педагогическа грешка е да се държим с пълнолетни хора като с деца от началното училище.

Няма да бъркате на децата в нослетата, никакъкъв PCR!

Тази Кастрева е пълна калинка и агент на Сорос . Изгониха я от министерството, но и дадоха топъл пост в София за награда. Наградата беше за обезличаване на образованието, прокарване на турското присъствие и сексуално образование и брошури и тестове на ЛГБТ. Активно съдействие и да се отнемат децата от българи, но пък ромските деца имат медиатори, дават им таблети лекарства и ваучери, а в гетата там не влизат.

Ами ако някой ученик няма пари да си плати теста, няма да ходи на матура ли?

Ти се усмихваш и си стоиш! Това е положението със спец-овете. Та на въпроса - тя ли ще ги плаща тези 100 лв. на тест или как? Но главното е, че излиза едно напълно сакато поколение, за което този път то не носи никаква вина!

скоро време всеки с малко власт в нашата държава ще се разпорежда с живота на хората!! Коя е тази да казва че трябва да правят ПСР тест децата ни??

„Робинзон Крузо е само един от авторите, които са в 6-ти клас”. Това заяви зам.-министърът на образованието Ваня Кастрева в сутрешния блок на bTV. ....

:D

Тая, несменяемата, луди ни направи от простотии и бумащина! Сега Боко, като си тръгне, ще си тръгнат ли всички изедници!?

не няма!! Ще продължат да ни управляват, такава е договорката със Слави и другите лъже политици!! Кой ще ти сменя ръководства и т.н. правителство за 2 месеца изобщо няма да си мръднат пръста!

Толкова си прост и злобен към Слави. СЛАВИ ЩЕ БЪДЕ ПЪРВИ при следващите избори, колкото и да не ТИ се иска. И в предишните никой от мисирите и така наречени социолози не даде интифа, че Слави ще бъде втори. Без дори да го иска, а боко се НАТИСКА и то КАК!!! А иначе с просто око се вижда, че кастрева е едно поддържано зло в управлението на образованието. ЗАЩО ЛИ???!!

Побъркахте децата !

това е Ужасът за родното Образование! Злият Гений! Слугата на нео-османизма! Новият поробител на българскя дух

Се яви на матура за 7 клас,няма да я вземе,а тръгнала да оправя образованието.От такива като нея сме на тоя хал.

Тая ли беше с автора Робинзон Крузо?