17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпи съграждани защо вярвате в тия.подкупени руски провокатори който насъждават омраза към.България за да я превземат

СЛЕД МЕСЕЦ ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ СА 80 % МАЛОУМНИЦИ ТЕ И ПЛАТЕНИТЕ МОГАТ ДА ЗАПОЧНАТ С МИНУСИТЕ ! АКО СТИГНЕТЕ ДО 20 СЪМ ПРАВ ,НО ВИЕ СТЕ 6-7НАЙ МНОГО 8! И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НА КРАЯ ДА СЕ ПРЕБРОИТЕ !

Искрено се разсмях на заглавието и даже не прочетох статията :-)

Явно изследването е правено в Карлуково и на 5км в София !

Глупдсти на търкалета

ами нормално е 80 % дебили е резултата

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ПИШИТЕ!!!

това, разбира се е "fake news"!!!! Никой не може да има доверие в един идиот който явно се декларира като про-руски, и вече е доказано корумпиран!

Ебеш се неправилно, мухльо

Скъсват се да лъжат в дира, който е платен от руснаците сайт, а и редактор четата му се скъсват да пишат минуси във всеки правдив коментар. Костадинов го виждам в затвора.

243Win

Това е една голяма ЛЪЖА!!!! Маркетлинкс е агенцията на ГЕРБ! Ако изобщо може да се нарече "агенция".

Аз имам по голяма доверие на обитател на Карлуково от колкото на Маркет линкс!

копейкин е голям боклук,поредният руски агент кандидат да управлява.

И майка ти е боклук, но пък какви тутурудки прави...

проучванията пак са платени и скълъпени

И тези на ГЕРБ и ДПС и тези на Русия.Да са живи и здрави.Видяхме и преди такива "проучвания". Нямаха нищо общо с действителноста.

Ами, нормално. Всички останали са се изредили във властта И той бързо ще залезе получи ли власт Първата криза по време на протестите доказа, че България е на свободно падане.

КОПЕЙКИН. ДА СИ. ЗАВРЕ. ФАШИЗОИДНИЯ--КРЕМЪЛСКИ МАНТАЛИТЕТ В ОНАЯ ДУПКА ОТ КЪДЕТО. Е ИЗЛЯЗЪЛ.ТОЯ ПСИХАР ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА. Е ЗАТВОРА. ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ. ЧУДЯ СЕ ЗАЩО. ИМА АХМАЦИ. ДА. МУ ВЯРВАТ.ГЛУПАЦИ. АКО ВИЕ МУ ГЛАСУВАТЕ ДОВЕРИЕ ТОЗИ ЩЕ. СЪЗДАДЕ ШПИЦ КОМАНДИ И НКВД ВМЕСТО МВР, И. ТОГАВА ЖАЛНА. НИ МАЙКА, ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА НЕ НИ МЪРДА .

стадо овце сте така ще ви стрижем . Какво са 5 милиона ?! Квартал на Истамбул.

Нема страшно бе . Зад мен е сорос с капитл и нелинералзма. Ас се се бетонирал в България. Не знаете какво ви чака. Ще ме запомните.

Ми като половин България е населена с простаци и чалгари, така ще бъде, я! Копейкин да лапа пишори

Ако има нещо вярно в тази руска пропаганда, то България трябва да се закрие, и да се сформира наново, но след ЯКО КЛАНЕ НА РУСКИ СВИНЕ !!!!

Говедо,нищо не си разбрал.

той не защитава интересите на България.

Ko?...Не!

Къ!...тър!

Никой не иска вече да защитава националните ни интереси, искаме да не вреди повече! Сигурен съм че много искаме!

А ти като лижеш руски гъзове, си баш "българин" Чиба бе руска свиня !

Това правителство, не направи нищо за България, македонците и украинците са много-важни от българите. Лъжи, заеми, лъжи, заеми... И за капак, скапаната бг поща, не може да заработи вече втори месец.

Ами то остана ли нещо недоубито от така наречената "демокрация"?

Разбира се, че ще му вярваме - той е българин - всичко друго у парламента е американизирани предатели и продажници

Видяхме колко е Българин, че той го и затвърждава всеки ден

ВАРНЕНСКИЯТ ЦИ☆☆☆ИН ДЕТО РАЗВЯВА РУСКО ЗНАМЕ ЩЕ ПРОДАДЕ И МАЙКА СИ ЗА ЖЪЛТИ КОПЕЙКИ ! КОЦЕ-ЦИ☆☆☆☆НА ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРСКИ Е НЕИЗЛЕЧИМО БОЛЕН БО☆☆УК!

За разлика от теб, той е Българин! А ти явно си поредната подлога , я американска ,я европейска! С две думи - съвременен Киряк Стевчов!

ТОЙ Е БЪЛГАРИН ОТ ЦИ☆☆☆☆КИ ПРОИЗХОД И ДО☆☆ЕН ПРЕДАТЕЛ А ТИ СИ ОТ НЕГОВАТА МААЛА ДЕТО ВИ ВИКАТ МАГИСТРАЛКИ!!!

Прочети в интернет какво е "полезен идиот".

безобразен лъжец! Гласувах за него и съм абсолютно разочарован. Тъпата тиква успя 12 години да маже лайн.. А, а този за един месец се осра отвсякъде!

Кои българи - русофилите ли?

не всички руски граждани са толкова прости,нагли и нахални,като българските русофили предатели и мафиоти!За руснака е ясно-той си гледа руските интереси,докато българските русофили се правят на по руснаци от самите руснаци!

Тъп по тъп,безочлив та чак нагъл!

Ало дираджии вие вярвате ли си като пишете подобни глупости. и защо за руската опорка за генерал Иванов са заключени коментарите. Да му е светъл пътя на човека, но изписаното е пълна глупост, пропуска се ДРЕБНИЯ ФАКТ, ЧЕ НАШИТЕ СЛУЖБИ БЯХА НАПЪЛНО, АМА НАПЪЛНО ЗАВИСИМИ И ПРЯКО ПОДЧИНЕНИ НА РУСКИТЕ И БЯХА БЕЗКРАЙНО МНОГО ИДЕОЛОГИЗИРАНИ, за съжаление подчинението продължава и до момента

По-тъпа лъжа не може да се измисли от тази в същата статия - "След 1990-а научно-техническото ни разузнаване продаде на Америка и Япония електроника за 4 млрд. лева, а парите изчезнаха някъде...''

аз по уважавам нормален руснак отколкото българският предател,мазник и русофил Костадин Костадинов -заместителя на Болен Сидеров!Защо има такива прости лидери във Народното Събрание-те са срам и позор за България!

Пийни си хапченцето и лягай да нънкаш...

Е при нови избори ако тоя пак е във власта ще емигрирам. Но не само аз. Накрая в държавата ще останат само такива като копейки. Е тогава да видиш какъв живот.

Като си толкова нахлузена какво правиш още тук? Или до сега всичките ти харесваха,?

Ами аз преди 11 години емигрирах от хамериканският дисиниленд, един от 3 милионна дето избягаха по скоро за да не ги доубие "демокрацията"

Явно не си достатъчно работлив. Тук сигурно работиш за копейки.

ДОВЕРИЕ НА ЦИ☆☆☆☆НА !????????????! ХА-ХА-ХА СМЕШНИ СТЕ!

Цункай си звездичките....по знаменцето

Българският народ е много глупав народ. Не е случайно, че са най-бедните в ЕС. Колкото повече русофили има в една държава, толкова по-бедна е тя.

След 140 годишно руско робство да се кефиш на руския роб Копейкин си е чиста проба мазохизъм. Българинът е роден да слугува и робува, няма друго обяснение.

ВАРНЕНСКИЯТ ЦИ☆☆☆ИН КОИТО РАЗВЯВА РУСКО ЗНАМЕ Е ВРЕМЕ ДА ЗАМИНАВА В РУСИЯ! КОЦЕ-ЦИ☆☆☆☆НА ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРСКИ Е НЕИЗЛЕЧИМО БОЛЕН БО ☆☆УК!!!

не ми се вярва на Маркет Линкс да има толкова прости и примитивни българи да обръщат внимание на Коце копейката от предателят от Възраждане!

Българите за сетен път доказват, че са най-тъпите в Европа. Миналата година имаха доверие на Слави, след това на Петков, сега на Копейкин, преди на Сидеров и Марешки. Абе тъпотия до шия и затова си заслужаваме участта.

Не забравяй Барека

Чак изследване са правили и пари са трошили за очеизвадна истина. Кой вярва на патологичен лъжец като Кирчо ? Никой нормален.

Либерастките фенове газ пикаят че хората се осъзнават че няма алтернатива на Възраждане и изместват системнкте партии крадци и млшеници! Иначе много обичат да говорят за свободния избор и кал всеки може да има мнение и озбор но когатп стане дума за европидалсккте и атлантищеските изблри не приемат Алтернативно мнение! Каквото каже нато и брюлсел е вярнлто а другиъе са или русофили или путинлфили или популисти! Тпва са им опорките на антибългариъе :)

Научете се да пишете,после коментирайте.

Маркет линкс на Румяна Бъчварова чийто баща е последния гл. редактор на отечествен фронт е с на - вярните и точни прогнози. Верваите ми

Тая марка и за изборите лъга, но с това тежко наследство, няма как. Демокрация е вече!

На този който официално се разведе с жена си, за да не си декларира имуществото. На него? Преброяване на глупаците.

Препоръчвам русофилите и копейковците да напишат в Google "полезни идиоти" и веднага излиза обяснение в Уикипедия. Още Ленин е използвал това определение за подобни хора.

Вместо да пишете минуси вземете, че прочетете за какво става дума. Това е официален термин.

На всички либерасти препоръчвсм да прочетат във уикипедия какво е безполезен джендър! Но и да четат няма да разберат щптл са прости

Малииий всички русофили вече задължително ще карат Москвич пУтлера въстоновява завода за Москвич обачи ще им конфескува фашистките им коли

Възраждане е първа политическа сила, още малко тия да останат на власт - Костадинов няма да има конкуренция ;) Оставка, предсрочни избори и импийчмънт !

Вай вай!! 84% от българите са ЗА Русия,следователно ЗА лидера на " Възраждане"!! И сега кво прайм?? Вай вай!!!

Е,така, напук на душманите,Костадинчо ще вземе да стане до месец трета сила.

ама в руската кочина.

Тц. Тука ще е.

Аз между боклук копейкин и боклук канадски подкрепям Бойко. Къде си Бойко... Върни се че тия боклуци нищо не могат

Крепи му м.дете на бойко... с двеста.

Лумпена Мартин подкрепял Боко Кюлчев Чекмеджиев?? Ха ха ха;! Хи хи хи!!

ха ха ха без коментар на тази смешка.

Смей се, ама не ти е смешно :)

Да, тъжно е колко е просто българина, но това е друга тема. Вече и тя е смешна. :)))

Ето, скъпи путинофили, беше потвърдено. Аз не съм българин. Не подкрепям Копейкин. ;)

Ако не си си ударил бустера - удари си, Байдън каза!

Естествено, че съм си сложил бустър. Аз смятам да изкарам до пенсия. :) Че и доста след това. :))

Дреме ми на ку...ра за това,че не ме подкрепяш!! Зад мен са 84% от българите!; Схващаш ли бе тикво куха??

TheBeast

Не бих подкрепил и тримата - Борисов , Костадинов и Петков ! Виж друго е за генерала :)

Защо не и Костадинов, защото изобличава и БСП ли? И как ще го сравниш с Борисов и Петков?

Този копейкин трябва да бъде унищожен докато не е станало късно , защото идиотът ще докара нов 9 септември ,мамицата му продажна .И той и говедата от възраждане заедно с пенсиите на курнела трябва да бъдат забранени като партийни образувания

На девети, ти цървул неден , ще си с букета в първите редици на моста. Ма де тоя късмет, бая матриал е за да търка миндерите.

Всички,който наричат Г-н Костадинов " кооейкин" са лакеи на Запада и могат да се нарекат ЦЕНТОВЕЙКИ!!

Явно българите обичат да им се говори навъпреки...