Коментари - Марк Рюте: Спрете да мрънкате заради Тръмп и се съсредоточете върху интересите на Европа | Днес.dir.bg

Марк Рюте: Спрете да мрънкате заради Тръмп и се съсредоточете върху интересите на Европа

Според Латвия коментарите на бившия американски президент показват, че Европа трябва да отделя повече средства за отбрана

Обратно в новината

Коментари - Марк Рюте: Спрете да мрънкате заради Тръмп и се съсредоточете върху интересите на Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Това в САЩ няма как да стане: роден и израсъл другаде да им е президент. Забранено е в конституцията. Страх ги е от измекярство и са прави.

време е Европа да си е ЕВРОПА неэависима и силна. Обединена Европа може да е много по силна от САШ, РУСИЯ или Китай

Европа. Особено Германия. Се нагъзи на Путин. За евтин газ. Да си реши проблемите на екологията. Сега ще се наложи. Да се поохарчи. Докато на матрьошките. Им лъсне пак. Оголения задник. Докато се правят. На световна сила.

Тоест да се поохарчим за да се почустват руснаците зле? Странна логика, може би е по-добре да се поохарчим за да се почустваме ние добре?

По принцип е прав, но проблема е че за него Европа свършва на границата с Унгария и Полша! Другите по на изток са подчовеци според него!

На земята има две изкуствени нации – американската и украинската. Едната е изключителна, а другата – уникална. И двете живеят на чужди земи. Първата на завзета, а втората на подарена. Те всъщност са квартиранти и нямат понятие какво е това Родина.

Посочете, моля, кои всеобхватни конфликти на континента ни са ЗАПОЧВАЛИ с руско нашествие в Европа.

от север на юг - азиатските орки нападат Финландия 39-та, анексират Балтийските държави , няколко пъти Полша (само през последният век 19-та и 39-та) , нахлуват във Унгария 56-та и Чехословакия 68-ма , вземат територии на Румъния (Молдова и Буковина) , все ламптят за Проливите , анексират Кавказ , тогава черкезите мигрират във Турската империя,която ги разпределя по нашите земи (основният т.нар башибозук) . Доста време Финландия,балтийските държави и Полша са части от руската и съветската империя - и не по своя воля :))) И едно нещо не мога да разбера......какво да им харесваш на тия подчовеци , пълни диваци....особенно сега като вече ги няма в състава им гореспоменатите държави плюс Беларус и Украйна (където са истинските руси).

Междусъседските агресии са по-скоро правило, отколкото изключение навред по света. Да се съсредоточим върху наистина всеобхватните, като от по-ново време например Наполеоновите войни и двете световни.

Целта не е да се надприказваме. Европа и Русия са се научили да живеят в симбиоза. Историята не показва причина за истински опасения на Запада от Русия. Този страх и враждебност се насаждат от сили извън Европа.

пропусна да кажеш, че Русия е единствената държава на света, която доброволно даде огромна част от своята територия за да се появят на света 14 нови държави, включително и Украйна. Това разбира се соросоидите винаги го замълчават, казвайки, че Русия само граби чужди земи.

Саветския съюз... Ако трябва да бъдем точни...

Марк Руте има много хубаво анално путе.

Брожение сред имперските велможи относно вероятният бъдещ Император?! Лоша работа, такива неща не свършват добре...

Държ. дълг на САЩ НАДХВЪРЛИ 34 ТРЛН. долара!!!! Следват ВОЙНИ и .....ВЪОРЪЖАВАНЕ от САЩ. А Европата, Япония и Острова са в РЕЦЕСИЯ. ... Бива-бива ПОДЛОГИ, ама подлагането граничи със самоубийство. ПЪРВАТА партида ЧЕРТЕЖИ не сме получили, но ФИНАНСИРАМЕ ВТОРАТА. ГЛУПАЦИ на степен БЕЗКРАЙНОСТ.

моля,русоробите да не го мислят Запада (Цивилизованият Свят) , а да си се съсредоточат върху блатната кочина Матушка пРоссия. Или там, всьо в парядке, а ? Всичко е по план.....От Киев за 3 дни , след седмица влизаме във третата година на войната. Санкции и се затягат, загубиха богитият,платежоспособен европейски пазар , сега продават по-малко количество суровини и на по-ниска цена във Азия и на прекупчици. Западният бизнес си изтегли производството от пРоссия , правиха Фолксваген и Мерцедес , сега сглобяват китайски таралясници и им лепят емблемата "Москвич". Импортозамешенеито - процесори Байкал, Йотафон , Москвиииич , трошат сума ти пари за тъпата си авантюра във Украйна, загинаха стотици хиляди,инвалиди - стотици хиляди , загробиха си половината военна техника,затънаха във калта,буксуват и копаят окопи , народа - беден,оскотял, ама иначе ронят родните русороби крокодилски сълзи за Европата. Европа е със над 3 пъти повече население и 10 пъти повече БВП от пРоссия, друзя ! Въобще не сте и в категорията. Вие ств групата на държавите-кочини - КНДР,Иран,Сирия,Никарагуа,няколко африкански държавичици, палестинци и хути...това сте вие ! И гледате да се присламчите към Китай и Индия :)))

Тези истини са трудно възприемани от "богомилците" Путина - те "вярват" (безплатните тролове), а не разсъждават. Сега ще има поредица от хули!

Пропусна да кажеш, че най-голямата европейска държава - Русия, която притежава 40% от територията на Европа е и най-силната икономика в Европа. Германия, Великобритания и цяла Европа са в рецесия, а Русия е с 5% икономически растеж. Въпреки че Русия води война с 55 държави в Украйна, не виждам тя да отстъпва, напротив.

Куха и празна демагогия! Ако Европа почне да си гледа интереса, трябва да се еманципира от САЩ и да сключи договор за ненападение и помощ с Русия, а после да си възстанови икономическите контакти. И защо Европа да помага на Украйна? Понеже Зеленски, за да изнудва за пари, тръби наляво и надясно, че ако Украйна бъде превзета, Путин ще продължи войната към Европа?! Не съм чул Путин да заплашва Европа...

А чу ли да заплашва Украйна ? И не му е работа на Путин да заплашва , затова са лакеите-джуджета като Медведев,Рогозин,Шойгу......дето все Сармати размятат,Кинжали и Циркони , ще заливат САЩ със цунами,ще потопяват Албиона,2 седмици до Берлин,месец до Ламанша и накрая....почва третата година във източна Украйна.

Автентичен обзор на военен руски блогър - превземането на една твърдина без да се жалят хора и техника (фюрерът не се интересува от човешкия живот - на другите) : "Цената в кръв и трупове, която руснаците плащат за "успеха" "Посмейте - наистина искам да видя как диванните генерали ще хвърлят на масата картата "хохлите (презрително руско име за украинците) предадоха Авдеевка – лично на тези наши бойци, които участваха в щурма и превзеха Авдеевка. Няма проукраински сантименти сред руските войници, няма жалост, но хайде – кажете ми, че украинците "са предали" Авдеевка или "са предали" Бахмут – кажете го на тези, които участваха в боевете. Вярвам, че това е недопустимо предвид загубите и всички знаят, че Авдеевка ни струва в пъти повече хора от Бахмут. Дори финалната фаза на щурма – струва ни много пъти повече. И да вървиш в атака там, където няма дори камъни останали, където всеки метър е покрит с трупове, кръв и огън – това е подвиг. И да не полудееш и да се самоубиеш след това също е подвиг. Още: Зеленски: В Авдеевка 7 руснаци плащаха с живота си за смъртта на 1 украинец Сега се стараят да покажат, че "Буханка" е по-добра от "Хъмви“ (бел. ред. - военни джипове, съответно руска и американска марка). Това е измислено от копелетата, които се хранят от войната далеч от окопите и кретените, които вярват, че Авдеевка е "била предадена". Никога в историята не се е случвало да се превземат метър по метър такива огромни територии и всяка стъпка да е така напоена с кръв. И когато температурите отидат над 0 градуса, тръгва миризмата на трупове, на огън – навсякъде. Няма никаква друга миризма – от Авдеевка до границата на Запорожието (бел. ред. - там беше основното направление на украинската контраофанзива през лятото на 2023 година)". Това е само част от гневна публикация (с превод на английски език от естонския блогър WarTranslated) в руското военно пространство в Телеграм – в един от известните руски военно-пропагандни канали "Полковник Шувалов". Думите са поредно потвърждение за каква касапница става въпрос".

Интересите на Европата НЕ ВКЛЮЧВАТ ПОДЧИНЕНИЕ на САЩ. Европата е в РЕЦЕСИЯ заради АМЕРИКАНСКИЯ проект Украйна.

А Путинистка Русия е просперираща "империя"?! Жалки коментари на "източен партньор", не ли?! Да унищожиш страната си е благоденствие, нали?!

Европедалите яко нагъзени от ФАЩ - с широко отворени бузи и гресиран бахур!!

За Пролетарии от всички страни съединявайте се July 21, 20222 years ago FRANKFURT, July 21 (Reuters) - The European Central Bank unveiled on Thursday its Transmission Protection Instrument (TPI), a new bond purchase scheme aimed at helping more indebted euro zone countries and preventing financial fragmentation within the currency bloc.

Изключително правилна позиция - Европа трябва да е в състояние сама да се справя с предизвикателствата, които се пораждат и ще се пораждат в бъдеще във външната си сигурност (при все че става държавна структура с федерално устройство). В НАТО трябва да е равноправен съюзник със САЩ. Германия вече започна да доказва, че е водеща демократична сила, която защитава мира в Европа.

Германия доказа, че е безгласна буква. Убиха и индустрията и се изгавриха се нея дори и Украинците. Спряха и малкото газ, който идва през Украйна, а Шолцито по команда от Вашингтон даде още милиард от парите на данъкоплатеца. Ма за земеделците пари няма. Ти си изключително тъп трол. Останалите са чисти олигофрени. Напъна ти да звучиш сериозно е жалък и прозрачен.

Поредно доказателство за путинист - езикът на омразата не е "друга гледна точка" и "свобода на словото", господин "жужящ източен партньоре"!

Ще им трябва време да свикнат. На нашите ще им е най-лесно, защото са най-продажни и бързо се преориентират.

Тия всичките миндили са членове на елитните масонски ложички и бутат един общ сценарии за човечеството. Театърът е да ни докарат да приемем планираните промени насилствено. Не им се получи с Пландемията и запалиха подготвената от 9 години война в Украйна. Са крадат и мачкат а народа спи. Логичният уж план за въстановяване бързо стана Оръжия за Мир. Под знака на малоумна и дирижирана от сървейлънс дийп стейта пропаганда се нормализира още по-сериозното следене и минаха нечувани закони за автоматично събиране на данни и анализ с ИИ, законовата рамка за всички, които задават логични въпроси е готова. Всеки решил да има критично мислене ще е враг на системата. Никой не разследва повишената смъртност в Европа след ваксинацията и локдауните. Никой не пита какво става с 100 те милиарда дадени на Украйна. Никога досега не е имало такова харчене без никакъв контрол. Като резултат ВПК то на САЩ докопа сделки за над 70 милиарда, след като избуши складовете на НАТО и който докопа по пътя. Цялата глобална картинка не пропускат да ни я обяснят в международните форуми за икономика и управление. Кретенът Тамплиер Шваб редовно ни обяснява как ще ни шавят с карбонови данъци, как ще ни управляват като овце с ИИ, как ще сме безработни щото не може да се конкурираме с машините и как няма да притежаваме нищо и ще сме щастливи. От там пък банките се укропняват в следствие на икономическото сриване на Европа като резултат от най-малоумните санкции някога прилагани. Те естествено не важат за САЩ - над половин милиард изхарчиха за Руски уран и петрол. Като капак Байдън спря износа на втечнен газ за Европа уж под влияние на еколозите. Картинката се развива и в земеделският сектор, където субсидийте рязко намаляха щото трябва да се наливат на ВПК то на САЩ и да се продава ГМО и синтетиката на хидрата Вангард Груп. Само остава да пуснат биологичното оръжие с име Болестта Екс и с новата власт придобита от СЗО директно да ни затворят отново като гои, каквито видимо сме. Всичките жалки опити на некадърните им медии са прозрачна пропаганда, която за нула време затри и журналистическите принципи и демократичните модели. За съжаление масите са толкова затъпели, че с най-елементарна Хегелова диалектика ги разделят и настройват да се хванат за гушите. Ако не се събудиме глобално и не изринем всичките млади глобални лидери на Лондон сити, които са решили да ни набият социален рейтинг и дигитални пари сме пътници. И резултата на тази четвърта индустриална революция и климатичен техно култ хич няма да ни хареса.

1 000 000 +

Качиха Русия на военни релси, а сега мрънкат.

Тръмп направи така,че слепците да прогледнат а тарикатите да спрът да тарикатстват. И путкин си призна от кой го е страх повече, напълно оправдано. И математически и физически погледнато когато тези 30 страни повишат процентите около 2,3 % колко процента ще трябва да повиши кочината. А путкин знае че това е практически недостижимо.

Не се лекува лесно. Не мисля, че Русия или Путин ги е страх. Трябва да им целувате краката, че не са отпрали фашистките ви задници. Само малоумник не е вдянал вече, че прехвалената военна мощ на англо сакоснските ционисти е балон за крадене на балъците.

защо всички политици и военни началници в Европа са хомосексуалисти? Защо на всички тях хетеросексуалният Тръмп винаги им пречи? BTW Руте е в оставка, в момента е господин НИКОЙ, в качеството си на какъв се изказва? Дирници, какви сте вие за да ми определяте от какъв IP адрес ще пиша? Това го определям аз, а не вие и няма опасност те да свършат.

Мислете за създаване на блага за европейците. Спрете с тея оръжия изроди.

ааааа , верно ли бе......блага да създават , ама без армия , че азиатските орки да ги оберат наготово. Ей че си умен....... Блага ,Европа си има достатъчно , малко късно се посъбуди , ама ще е задълго...... ще се вземе в ръжи , а ония примати от североизток само ще се облизват лакомо, Четиристотин години все натука се бутам, Европа се мъчи да ги цивилизова и все същите хуни си останаха. Айде беж във Азия всичката монголоидна,кавказка, угро-финска и сибирска паплач.

На Европа и трябвали 5.10 години да се подготви за война с РФ! И питам аз-кой ще ви чака!

Зимай мистрията и канчока от Грьонинген чекат напукани къщи за варо-циментова мазилка

Коментари - Марк Рюте: Спрете да мрънкате заради Тръмп и се съсредоточете върху интересите на Европа | Днес.dir.bg

Марк Рюте: Спрете да мрънкате заради Тръмп и се съсредоточете върху интересите на Европа

Според Латвия коментарите на бившия американски президент показват, че Европа трябва да отделя повече средства за отбрана

Обратно в новината

Коментари - Марк Рюте: Спрете да мрънкате заради Тръмп и се съсредоточете върху интересите на Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Това в САЩ няма как да стане: роден и израсъл другаде да им е президент. Забранено е в конституцията. Страх ги е от измекярство и са прави.

време е Европа да си е ЕВРОПА неэависима и силна. Обединена Европа може да е много по силна от САШ, РУСИЯ или Китай

Европа. Особено Германия. Се нагъзи на Путин. За евтин газ. Да си реши проблемите на екологията. Сега ще се наложи. Да се поохарчи. Докато на матрьошките. Им лъсне пак. Оголения задник. Докато се правят. На световна сила.

Тоест да се поохарчим за да се почустват руснаците зле? Странна логика, може би е по-добре да се поохарчим за да се почустваме ние добре?

По принцип е прав, но проблема е че за него Европа свършва на границата с Унгария и Полша! Другите по на изток са подчовеци според него!

На земята има две изкуствени нации – американската и украинската. Едната е изключителна, а другата – уникална. И двете живеят на чужди земи. Първата на завзета, а втората на подарена. Те всъщност са квартиранти и нямат понятие какво е това Родина.

Посочете, моля, кои всеобхватни конфликти на континента ни са ЗАПОЧВАЛИ с руско нашествие в Европа.

от север на юг - азиатските орки нападат Финландия 39-та, анексират Балтийските държави , няколко пъти Полша (само през последният век 19-та и 39-та) , нахлуват във Унгария 56-та и Чехословакия 68-ма , вземат територии на Румъния (Молдова и Буковина) , все ламптят за Проливите , анексират Кавказ , тогава черкезите мигрират във Турската империя,която ги разпределя по нашите земи (основният т.нар башибозук) . Доста време Финландия,балтийските държави и Полша са части от руската и съветската империя - и не по своя воля :))) И едно нещо не мога да разбера......какво да им харесваш на тия подчовеци , пълни диваци....особенно сега като вече ги няма в състава им гореспоменатите държави плюс Беларус и Украйна (където са истинските руси).

Междусъседските агресии са по-скоро правило, отколкото изключение навред по света. Да се съсредоточим върху наистина всеобхватните, като от по-ново време например Наполеоновите войни и двете световни.

Целта не е да се надприказваме. Европа и Русия са се научили да живеят в симбиоза. Историята не показва причина за истински опасения на Запада от Русия. Този страх и враждебност се насаждат от сили извън Европа.

пропусна да кажеш, че Русия е единствената държава на света, която доброволно даде огромна част от своята територия за да се появят на света 14 нови държави, включително и Украйна. Това разбира се соросоидите винаги го замълчават, казвайки, че Русия само граби чужди земи.

Саветския съюз... Ако трябва да бъдем точни...

Марк Руте има много хубаво анално путе.

Брожение сред имперските велможи относно вероятният бъдещ Император?! Лоша работа, такива неща не свършват добре...

Държ. дълг на САЩ НАДХВЪРЛИ 34 ТРЛН. долара!!!! Следват ВОЙНИ и .....ВЪОРЪЖАВАНЕ от САЩ. А Европата, Япония и Острова са в РЕЦЕСИЯ. ... Бива-бива ПОДЛОГИ, ама подлагането граничи със самоубийство. ПЪРВАТА партида ЧЕРТЕЖИ не сме получили, но ФИНАНСИРАМЕ ВТОРАТА. ГЛУПАЦИ на степен БЕЗКРАЙНОСТ.

моля,русоробите да не го мислят Запада (Цивилизованият Свят) , а да си се съсредоточат върху блатната кочина Матушка пРоссия. Или там, всьо в парядке, а ? Всичко е по план.....От Киев за 3 дни , след седмица влизаме във третата година на войната. Санкции и се затягат, загубиха богитият,платежоспособен европейски пазар , сега продават по-малко количество суровини и на по-ниска цена във Азия и на прекупчици. Западният бизнес си изтегли производството от пРоссия , правиха Фолксваген и Мерцедес , сега сглобяват китайски таралясници и им лепят емблемата "Москвич". Импортозамешенеито - процесори Байкал, Йотафон , Москвиииич , трошат сума ти пари за тъпата си авантюра във Украйна, загинаха стотици хиляди,инвалиди - стотици хиляди , загробиха си половината военна техника,затънаха във калта,буксуват и копаят окопи , народа - беден,оскотял, ама иначе ронят родните русороби крокодилски сълзи за Европата. Европа е със над 3 пъти повече население и 10 пъти повече БВП от пРоссия, друзя ! Въобще не сте и в категорията. Вие ств групата на държавите-кочини - КНДР,Иран,Сирия,Никарагуа,няколко африкански държавичици, палестинци и хути...това сте вие ! И гледате да се присламчите към Китай и Индия :)))

Тези истини са трудно възприемани от "богомилците" Путина - те "вярват" (безплатните тролове), а не разсъждават. Сега ще има поредица от хули!

Пропусна да кажеш, че най-голямата европейска държава - Русия, която притежава 40% от територията на Европа е и най-силната икономика в Европа. Германия, Великобритания и цяла Европа са в рецесия, а Русия е с 5% икономически растеж. Въпреки че Русия води война с 55 държави в Украйна, не виждам тя да отстъпва, напротив.

Куха и празна демагогия! Ако Европа почне да си гледа интереса, трябва да се еманципира от САЩ и да сключи договор за ненападение и помощ с Русия, а после да си възстанови икономическите контакти. И защо Европа да помага на Украйна? Понеже Зеленски, за да изнудва за пари, тръби наляво и надясно, че ако Украйна бъде превзета, Путин ще продължи войната към Европа?! Не съм чул Путин да заплашва Европа...

А чу ли да заплашва Украйна ? И не му е работа на Путин да заплашва , затова са лакеите-джуджета като Медведев,Рогозин,Шойгу......дето все Сармати размятат,Кинжали и Циркони , ще заливат САЩ със цунами,ще потопяват Албиона,2 седмици до Берлин,месец до Ламанша и накрая....почва третата година във източна Украйна.

Автентичен обзор на военен руски блогър - превземането на една твърдина без да се жалят хора и техника (фюрерът не се интересува от човешкия живот - на другите) : "Цената в кръв и трупове, която руснаците плащат за "успеха" "Посмейте - наистина искам да видя как диванните генерали ще хвърлят на масата картата "хохлите (презрително руско име за украинците) предадоха Авдеевка – лично на тези наши бойци, които участваха в щурма и превзеха Авдеевка. Няма проукраински сантименти сред руските войници, няма жалост, но хайде – кажете ми, че украинците "са предали" Авдеевка или "са предали" Бахмут – кажете го на тези, които участваха в боевете. Вярвам, че това е недопустимо предвид загубите и всички знаят, че Авдеевка ни струва в пъти повече хора от Бахмут. Дори финалната фаза на щурма – струва ни много пъти повече. И да вървиш в атака там, където няма дори камъни останали, където всеки метър е покрит с трупове, кръв и огън – това е подвиг. И да не полудееш и да се самоубиеш след това също е подвиг. Още: Зеленски: В Авдеевка 7 руснаци плащаха с живота си за смъртта на 1 украинец Сега се стараят да покажат, че "Буханка" е по-добра от "Хъмви“ (бел. ред. - военни джипове, съответно руска и американска марка). Това е измислено от копелетата, които се хранят от войната далеч от окопите и кретените, които вярват, че Авдеевка е "била предадена". Никога в историята не се е случвало да се превземат метър по метър такива огромни територии и всяка стъпка да е така напоена с кръв. И когато температурите отидат над 0 градуса, тръгва миризмата на трупове, на огън – навсякъде. Няма никаква друга миризма – от Авдеевка до границата на Запорожието (бел. ред. - там беше основното направление на украинската контраофанзива през лятото на 2023 година)". Това е само част от гневна публикация (с превод на английски език от естонския блогър WarTranslated) в руското военно пространство в Телеграм – в един от известните руски военно-пропагандни канали "Полковник Шувалов". Думите са поредно потвърждение за каква касапница става въпрос".

Интересите на Европата НЕ ВКЛЮЧВАТ ПОДЧИНЕНИЕ на САЩ. Европата е в РЕЦЕСИЯ заради АМЕРИКАНСКИЯ проект Украйна.

А Путинистка Русия е просперираща "империя"?! Жалки коментари на "източен партньор", не ли?! Да унищожиш страната си е благоденствие, нали?!

Европедалите яко нагъзени от ФАЩ - с широко отворени бузи и гресиран бахур!!

За Пролетарии от всички страни съединявайте се July 21, 20222 years ago FRANKFURT, July 21 (Reuters) - The European Central Bank unveiled on Thursday its Transmission Protection Instrument (TPI), a new bond purchase scheme aimed at helping more indebted euro zone countries and preventing financial fragmentation within the currency bloc.

Изключително правилна позиция - Европа трябва да е в състояние сама да се справя с предизвикателствата, които се пораждат и ще се пораждат в бъдеще във външната си сигурност (при все че става държавна структура с федерално устройство). В НАТО трябва да е равноправен съюзник със САЩ. Германия вече започна да доказва, че е водеща демократична сила, която защитава мира в Европа.

Германия доказа, че е безгласна буква. Убиха и индустрията и се изгавриха се нея дори и Украинците. Спряха и малкото газ, който идва през Украйна, а Шолцито по команда от Вашингтон даде още милиард от парите на данъкоплатеца. Ма за земеделците пари няма. Ти си изключително тъп трол. Останалите са чисти олигофрени. Напъна ти да звучиш сериозно е жалък и прозрачен.

Поредно доказателство за путинист - езикът на омразата не е "друга гледна точка" и "свобода на словото", господин "жужящ източен партньоре"!

Ще им трябва време да свикнат. На нашите ще им е най-лесно, защото са най-продажни и бързо се преориентират.

Тия всичките миндили са членове на елитните масонски ложички и бутат един общ сценарии за човечеството. Театърът е да ни докарат да приемем планираните промени насилствено. Не им се получи с Пландемията и запалиха подготвената от 9 години война в Украйна. Са крадат и мачкат а народа спи. Логичният уж план за въстановяване бързо стана Оръжия за Мир. Под знака на малоумна и дирижирана от сървейлънс дийп стейта пропаганда се нормализира още по-сериозното следене и минаха нечувани закони за автоматично събиране на данни и анализ с ИИ, законовата рамка за всички, които задават логични въпроси е готова. Всеки решил да има критично мислене ще е враг на системата. Никой не разследва повишената смъртност в Европа след ваксинацията и локдауните. Никой не пита какво става с 100 те милиарда дадени на Украйна. Никога досега не е имало такова харчене без никакъв контрол. Като резултат ВПК то на САЩ докопа сделки за над 70 милиарда, след като избуши складовете на НАТО и който докопа по пътя. Цялата глобална картинка не пропускат да ни я обяснят в международните форуми за икономика и управление. Кретенът Тамплиер Шваб редовно ни обяснява как ще ни шавят с карбонови данъци, как ще ни управляват като овце с ИИ, как ще сме безработни щото не може да се конкурираме с машините и как няма да притежаваме нищо и ще сме щастливи. От там пък банките се укропняват в следствие на икономическото сриване на Европа като резултат от най-малоумните санкции някога прилагани. Те естествено не важат за САЩ - над половин милиард изхарчиха за Руски уран и петрол. Като капак Байдън спря износа на втечнен газ за Европа уж под влияние на еколозите. Картинката се развива и в земеделският сектор, където субсидийте рязко намаляха щото трябва да се наливат на ВПК то на САЩ и да се продава ГМО и синтетиката на хидрата Вангард Груп. Само остава да пуснат биологичното оръжие с име Болестта Екс и с новата власт придобита от СЗО директно да ни затворят отново като гои, каквито видимо сме. Всичките жалки опити на некадърните им медии са прозрачна пропаганда, която за нула време затри и журналистическите принципи и демократичните модели. За съжаление масите са толкова затъпели, че с най-елементарна Хегелова диалектика ги разделят и настройват да се хванат за гушите. Ако не се събудиме глобално и не изринем всичките млади глобални лидери на Лондон сити, които са решили да ни набият социален рейтинг и дигитални пари сме пътници. И резултата на тази четвърта индустриална революция и климатичен техно култ хич няма да ни хареса.

1 000 000 +

Качиха Русия на военни релси, а сега мрънкат.

Тръмп направи така,че слепците да прогледнат а тарикатите да спрът да тарикатстват. И путкин си призна от кой го е страх повече, напълно оправдано. И математически и физически погледнато когато тези 30 страни повишат процентите около 2,3 % колко процента ще трябва да повиши кочината. А путкин знае че това е практически недостижимо.

Не се лекува лесно. Не мисля, че Русия или Путин ги е страх. Трябва да им целувате краката, че не са отпрали фашистките ви задници. Само малоумник не е вдянал вече, че прехвалената военна мощ на англо сакоснските ционисти е балон за крадене на балъците.

защо всички политици и военни началници в Европа са хомосексуалисти? Защо на всички тях хетеросексуалният Тръмп винаги им пречи? BTW Руте е в оставка, в момента е господин НИКОЙ, в качеството си на какъв се изказва? Дирници, какви сте вие за да ми определяте от какъв IP адрес ще пиша? Това го определям аз, а не вие и няма опасност те да свършат.

Мислете за създаване на блага за европейците. Спрете с тея оръжия изроди.

ааааа , верно ли бе......блага да създават , ама без армия , че азиатските орки да ги оберат наготово. Ей че си умен....... Блага ,Европа си има достатъчно , малко късно се посъбуди , ама ще е задълго...... ще се вземе в ръжи , а ония примати от североизток само ще се облизват лакомо, Четиристотин години все натука се бутам, Европа се мъчи да ги цивилизова и все същите хуни си останаха. Айде беж във Азия всичката монголоидна,кавказка, угро-финска и сибирска паплач.

На Европа и трябвали 5.10 години да се подготви за война с РФ! И питам аз-кой ще ви чака!

Зимай мистрията и канчока от Грьонинген чекат напукани къщи за варо-циментова мазилка