Макрон е твърд: Реформата не е лукс, не е удоволствие, а необходимост и ще влезе в сила

Марин льо Пен заяви, че няма да участва "в гасенето на пожара", тъй като президентът е единственият, който разполага с ключовете за политическата криза, която сам е създал

Обратно в новината

Коментари - Макрон е твърд: Реформата не е лукс, не е удоволствие, а необходимост и ще влезе в сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макрон е най мразеният човек във Франция,в момента. Но на такива като него не им пука!

Микрон е от един народ, не особено свързан с континента, каквато е и министър председателката. Не е изненада, че са слуги на ротшилдите и останалите илюминатски изроди. Лечението е доказано през вековете и е само и единствено брутално. Припомнете си, че и най-апетитните парчета от приватизацията у нас и в Русия също бяха докопани от подобни екземпляри. Това, че са били държани в гета и подлагани на гонения не е било никак случайно. И висшите нацита и висшите червени са били от същата близкоизточна боя.

Коравия бабоеб :)

Френския педал Макарон е пудела на Ротшилд. Иска да налага всичко както беше със Ковида и секретните ваксини. Само че, сега нещата са други.

Макрон е твърд: Реформата не е лукс, не е удоволствие, а необходимост и ще влезе в сила ...... За да даваме пари на Украйна и УСА. Макарони Петелов никрофил на Франция.

на провала на политиците, особено в развити общества. Да , лукса и удоволствията са за управляващите,за управляваните ....да платят цената.

Скоро ще разберем дали макрон ще е6е бабата или бабите ще е6ат макрон.

Скандират по площадите във Франция. Този слуга на джендър соросоидния либерализъм накрая ще си го намери. Успя да ядоса всички съсловия на Франция!

накрая тоя пишлигар ще го отнесе... натам отива

Ти нещастнико ще го отнесеш първи-гаранция!

Този, който пише през ред, че стачките във Ф не са само за пенсионната реформа, е трол. Само за този закон са ! На живо от Париж

НАМЕРИ ВИДЕАТА БЕ! ХОРАТА СКАНДИРАТ: ВЪН ОТ НАТО! НЕ НА ОРЪЖИЯТА ЗА УКРАЙНА!

на тия протести белите французи защо късаха и горяха флаговете на нато и ес и искаха да се махат от тия съюзи,надали само заради пенсиите хората луднаха а

Ще го видим после беладжия!

наистина хора да все още си мислят, че войната по улиците в цяла Франция в момента е заради пенсионната реформа... Хехе, наистина ли си мислите, че милионите 20-35 гопдишни по улиците дето унищожават и заплават всичко по пътя си и откровенно стрелят по полицията са притеснени, че ще работят 2 години повече преди пенсия?! Стига глупости, на всички ни е ясно какво породи този апокалипсис във Франция и това е далеч от проблема пенсионерите. Даже звучи смешно.

И какво го породи бе црън

мозъчната клетка и може да се сетиш...

реве за макаронче

Пенсионният фонд не е като банкова сметка, в който се пазят спестяванията на осигуряващите се. Пенсионният фонд е като предприятие, в което днешните приходи трябва да са по-големи от днешните разходи!

Да обобщим - макрон е сърдит, защото работещите бели не искат повече да хранят мързеливите безработни тъмнокожи и всякаква педало-наркоманска паплач, заради която са изхарчени пенсионните фондове ! И вместо да им дадат полагащите се пари за пенсии, тъй като цял живот са работили - макрон ги дава на цветнокожите педали и наркомани, които гласуват за него и за да дава повече пари на мургавите си избиратели - кара насила белите работещи да бъхтят до края на живота си, за да има от какво да раздава на любимците си !

А ти какво очакваш като белите с ниската си раждаемост са навряни в кучи гъс

Средната възраст на населението расте. Раждаемостта и прираста на населението намалява. Работещите плащат пенсиите на пенсионерите. После ще чакат на идваите поколения да плащат пенсиите на сегашните работещи. Ако не се направи реформа просто държавата и пенсионния фонд ще фалират. Няма да има пари за пенсии това е всичко. Правилно е казал човека това е необходимист, не лукс. И още нещо Франция може би е страната с най- ниска пенсионна възраст. Увеличението на възрастта е необходимост колкото и да не ни се иска. Това са фактите и това е статистиката. Тука малко е и въпрос на възпитание. Детето може да иска всичко и все да става на неговото, но трябва и родителя да тропне с крак и да покаже кой командва тука.

Аве, мислителю, в България средната продължителност на живота ПАДА! Да вземат нашите ДА ПРОЯВЯТ МАЛКО ВЪЗПИТАНИЕ И ДА НАМАЛЯТ ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ ДО 64г, а?

Някой някъде да спира някого някоя да правят деца.Ако знаеш къде е това кажи.

Простата сметка е, че даваш едни пари, те обещават да ти ги индексират, а вместо това си плащат заплатките, инвестират при приятелчета, омотават всичко в сложни продукти и после трябва да им се молиш да получиш част от тях. Ако хвърлиш топа, си им плюс.

Свободната продажба на оръжие в Сащ е заради друго това са Щати в които има малка гъстота на населението и се живее сред природа включваща диви животни които могат да бъдат агресивни вълци мечки рисове същото е и в Канада.Това че някои умопобъркани ходят до тези щати за да ги купуват и стрелят в училища и на работното място не значи нищо.Обикновено в щатите където се стреля оръжия дрои не се продават свободно

"Пенсионните фондове по правило не стигат и държавата донажда от бюджета. Ама като ги харчи за чужди хора не остава какво да донади." Затова иде реч в реформата, за промяна на това правило, пенсионните фондове да стигат и държавата да не донажда от бюджета!

Така, така, трябва да се хранят другите французи от колониите, те ще се размножат и като станат 50 процента дупе да ви е яко. Казах.

Ей заради това си трябва свободна продажба на оръжие както при най напредналата демокрация дам, не че им помага много но пък винаги има надежда , а ей го на Макарона ще ги ступа няколко пъти и това ще им е на хорицата няма надежда никаква .

Дори тук копейките намесват Украйна, доста жалко, ама Митрофанова за това е платила все пак.. С парите които Франция е дала на Украйна не могат да се платят дори българските пенсии за 1 месец идиоти

Французи: Не трябва да се дава изобретението на д-р Гильотен, да ръждасва! Само така политиците ще се съобразяват с народа. А, че Микрон е с психически отклонения, доказателството е травестита до него.

Нещо, не го разбирам Макрон: Казва,... "Работещите...плащали Пенсиите"...?? Ами , тези хора които са работили по 40 години и ежемесечно са ПЛАЩАЛИ социални осигуровки и данъци ....КЪДЕ ..са ПАРИТЕ ...???? 40 години са 480 месеца ...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ...ПЛАЩАНЕ и то от милиони хора ....КЪДЕ са ПАРИТЕ , че сега да говори, че от Вноските на Работещите в момента.... плащали пенсиите...Същите приказки ги говорят и нашите !!!?? НО,...Въпроса е : КЪДЕ са ПАРИТЕ на хората които сте им събирали 40 години и сега да го карате ОЩЕ да работят ,...тоест ОЩЕ да ПРИБИРАТЕ , а да им давате ...40% като пенсия ???? За Гилотината,... сте ВСИЧКИ!!!;)

Животът не почва от днес, досега пенсии също са се плащали!

капитализмът отива на кино

Тоя и кирчовоасенчовците требе да ги биеме.

Макроновица как се опитва да гледа естествено, тя е над пенсионна възраст и не я касае

Кой е казал, че е лукс и удоволствие? ТЕРОР Е

Макаронът сега е твърд, но като го сварят ще омекне.

Бабоеба ще яде кура скоро.

Браво Еманюел, браво Макрон. Ти си гордоста на учителя ти сатанист Клаус Швааб.

Тоя не си знае историята.

Време е за Шеста република. Властта на президента трябва да бъде ограничена.

Правителството на Франция, подобно на половината евро правителства е почти фалирало. А те искат да ни набутват в евро зоната. Луда работа.

Тъй, тъй, скъсвай ги от работа пари трябват на Зеления..и леопарди и други екстри. Ама ха!

Да бе, вярваме ви! Още малко и ще ни кажете, че Брижит е влажна!

Французите бачкат, без да могат да се пенсионират. Инженерите и ядрените физици се пенсионират без да бачкат. Това не е само във Франция, навсякъде където се шири евроатлантизмът, все е така.

Айде,бе!!! Само хамалския труд е работа!!!!!

Имах предвид емигрантите. Но явно такива като теб не могат да схванат нещо, ако не е сложено в кавички.

Няма как геронтофил, работил в банката на Роршилд да е нормален.

Всички шофьори на автобуси са араби и малко черни, че те са скарани с ученето. Няма един бял, нито французин. Ако решат могат да запалят всички автобуси, не ги слуша хич главата. И ще направят правилно !!!

Явно, реалното състояние на Френската икономика е трагично, щом Макарона няма никакъв избор!

че 80% от активи/пасиви се притежават от най много 10%богати. И не желаят това да се промени.

SU-152

Tез и те в батака..................

ако беха вова, си или ким досега да са изкарали танковете и проблема с рефомата да е решен ама пуста демокрация

Трябва французите повече да работят, за да има за многодетните арабки. Това е посланието. Няма пари за издръжката на прииждащите и раждащи по 6-7 деца араби. Накрая ще го линчуват.

А защо Макрон не ограничи социалните помощи във Франция за икономии!?Е тогава ще види истински гняв на араби и негри,с палене на коли и сгради,обири на магазини и т.н.А и арабите и негрите го подкрепиха срещу Льо Пен да бъде избран.

Ко стана, арестуваха ли Тръмп ? МИкрон изпусна влака, ясно е.

Интересно защо никъде не се казва за украинците във Франция какви блага им се осигуряват? Отделно и 15 000 000 мароканци, алжирци, афробългари и други, които им лежат на социалната система и ще избухнат, ако им се посегне на привилегиите? Естествено, че нормалния французин ще бачка до 80 годишна и няма право да се оплаква!

Еманюел сигурно носи памперси и Бабет редовно му ги сменя.

Първо, като гледам протестиращите, голямата част от тях изобщо са безработни гамени- млади хора, които нямат нищо общо с протеста. Второ, как така германците ще работят до 70, а французите до 62? Не са ли малко нагли?… От къде ще дойдат парите за пенсии? Щото сегашните пенсионери само реват, все не им стига- особено рея на Запад. Да ходят по екскурзии и някой да им бърше дупетата… Кой ще плаща е въпроса?

вярваш че протестите във Франция са само заради пенсионната реформа?! Какво ти пишат пропагандните медии е друг въпрос.

В ти не виждаш ли, че това са хулигани. Никой от тях няма нищо общо с протестите за пенсионната система. Безделници.

Много ясно, че са хулигани. Освен това са крайно десни, плоскоземци, антиваксъри и путинисти. Че кой нормален не иска да се увеличи пенсионната възраст?!? Очаквам скоро анти-протест с хора който се молят пенсионната възраст да е 75 - оснвния плакат ще е "Клати ни Макроне - важното е да има за банкерите"

и защо пенсионерите да не искат да си живеят като са плащали 35г. като попове...тогава да няма пенсионна система всеки да си спестява в частни инвестиционни фондове които след това ще ти плащат пенсия...да ама тогава как мър...ди като макатона ще крадат пари...парите които се събират всеки месец за пенсия са изядени отдавна и няма пари...броя на работещите намалява а броя на пенсионерите се увеличава

обикновена мъжка путка, която се смята за фактор. Вече нямам никакво съмнение, че всички избори в Европа и у нас (с изкл. на Будапеща) са манипулирани и дирижирани от Вашингтон. Навсякъде където има американски НПО та се наблюдава една и съща жалка картина. Мисля, че протестите във Франция са само началото на дълги процеси в Европа, които те първа предстоят.

Ако не бъде направена реформа ще има гръцки сценарий! Ако бъде направена то ще е прекалено късно защото тази реформа я дондуркат от много години.