Лекари откриха в Бразилия нов опасен вариант на коронавируса

В генома на „Ламбада” има набор от 8 ключови мутации, за които се смята, че вероятно повишават степента на разпространение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааааа-ха-ха-ха. Тия дори не си правят труда да си оправят правописната грешка. Важното е да се сее смут сред населението, обаче НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА, П0ДЛОГИ!

Аааааа-ха-ха-ха. Тия дори не си правят труда да си оправят правописната грешка. Важното е да се сее смут сред народонаселението, обаче НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА, ПОДЛОГИ!

Дано светът се надигне и да спре американските лаборатории, това е геноцид.

От коя лаборатория е?

Преди беше щам, а сега е вариант. Защо така си играят с думите?

Защо не казвате , че веднъж преболедувал е почти невъзможно да го изкараш втори път? Защо има няколко десетки преболедували втори път в световен мащаб. НО в България било много често срещано!

Този вирус е с по-висок интелект от голяма част от представителите на най-интелигентното живо същество еволюирало на планетата, които пък са се насъбрали тук да жужат, колко бил нищожен вирусът, като мухи на кравешка торта.

Все си мисля, че дирниците нарочно ги правят тия лапсуси - иначе кой ли ще чете комунделския им сайт!

Зараждащата се вълна на заразяване не ще да е естествена (първоначално Русия, Великобритания, а по-късно Португалия, Израел и Кипър). Позоваването на нови мутации е само удобно прикритие на целенасочени действия.

Последно "Ламбада" или "Ламбда"? Понеже разликата между двете е като между "Сиртаки' и "Сигма"...

Ясно е че вируса мутира.Люк Монтаниер(нобелов лаурят,откривател на СПИН) коментира,че ваксините допринасят за нови и нови мутации.С масовите ваксинации бе нарушен основен принцип: "Не се ваксинира по време на пандемия,а поне няколко месеца преди това". Мнозина учени вирусолози предупредиха за това, но световната мафия и частните им медии ги заглушиха.В момента малко хора могат да обяснят какво се случва с пропагандираните данни.За пример ще ви дам изказването на професор Монатиер,което в мас медийте бе "оборено" от никому неизвеста учен от Индия.Предизвиквам ви да ми кажете какво е открила тя та да го "обирва".

Люк Монтаниер ЛИЧНО опроверга тази измислена новина. Измислете нещо ново, тролче смешно

досега ваксинираните защитени ли са от този още по-най-нов вариант на ковид с поредния номер 19? питам за една фирма. дъщерна не, а джендър фирма на политиката на нео-надзирателите от ес. :-)))

)--{;;;;;;;;;}=----------------- ~

не си ли на гей прайда организиран от маскираните джендъдри ма, нещастна, побъркана паряснице.. :-)))

Вирусите идват от Араби, негри и китайци.. Като ги ИЗГОНЯТ тия, НЯМА да има и ВИРУСИ... Б.Борисов е ВИНОВЕН, щото пускаше в България- араби, негри и китайци да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни КРАДАТ Бизнеса, Работата и Парите. Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива

СЕГА ОЧАКВАЙТЕ НАЙ НОВИЯ ВАРИАНТ КИБЕР АТАКИ, БАНКИ, ТОК, ВОДА, ЖИВОТ ...

Подгряването не спира. Гответе се за скорошен локдаун, какво ти -вечен направо. Да направим щастливи фармацията и глобалистите.

Делта Плюс за сега е най-притеснителен. Ваксините пазят от него. Ама който няма ваксина не е с добра прогноза. Сега вършее Великобритания, Израел, Индонезия и Русия. В първите две говорим за 100-тина заразени на ден, щото болшинството са ваксинирани. Във вторите две говорим за хиляди и за претъпкани болници, защото няма ваксинирани. Правете си сметката. Все още имате шанс.

Чак ми е притеснително, че тук сме лишени от привилегиите да си имаме най-новите щамове. Хайде, някъде ги нямало щото били ваксинирани. А при нас ги няма може би защото НЕ сме ваксинирани. Следвам вашата логика, да не си помислите че съм ковидоскептик.

И в Столипиново е открит нов щам, наречен "царски кючек". Тия си правят гаргара вече

Орбан искаха да го махнат играейки на Ковид. Както махнаха Борисов. След първата яка вълна обаче Орбан се усети и въведе законь който е напълно есъествен: докато трае пандемията т.е. войната с биологическо оръжие, няма да има смяна на властта. И чудо, няма повече вълни в Унгария. Изобщо варианти и вариантчета, обаче интересно защо именно вариантите, които не предизвикват пневмония не са интерес за бялата мафия и тези зад тях в СЗО. Един вариант, който не предизвиква пневмония, пуснат на да циркулира свободно, без карантина, би спрял лошите варианти и би ваксинирал. Всъщност ако не се преследват контактите ще се установи именно такъв вариант като единственият стабилен.

Унгария има 70% ваксинирани.

Обаче със Спутник.

ще намерим нови щамове, за нови локдауни. нема отърване за стадото. завинаги!

В Унгария, Израел, САЩ, Великобритания и Сърбия имат много ваксинирани и няма ядове.

Стига сте плашили гаргите смешници. И обикновеният сезонен грип мутира както и убива хора. Нищо ново под слънцето. Средната възраст на починалите е 70-80 години като основната причина е старост или ненавременно и неадекватно лечение

Чакайте малко де, (журналята от 112 -то място в света) тъкмо се зароди у нас индийския щам и вие ни сервирате по най-психарския начин бразилски щам ?! Спрете се малко, ние знаем, че СЗО диктува всяка крачка заедно с властовия РЕПТИЛСКИ елит на целия Свят и няма да ни оставят спокойни още няколко години - поне до 2025-та. Диктатора Путин вече издаде заповед за Русия ИЛИ СЕ ВАКСИНИРАТЕ, ИЛИ НЯМА РАБОТА ?! Забождат ти пред очите декларация за личен подпис, че фирмите производители не носят отговорности за странични действия и УЖ БИЛО ПО ЖЕЛАНИЕ, А НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ?!! АБСОЛЮТЕН ГЕНОЦИД !!!

Колко остроумни и забавни идиоти. Това хорото на гробища е голям кеф ще знаете. Демонстрира богата душевност и интелект. Нищо че няма гаранция че на всеки един може да му се наложи я той я негов близък да види тревата откъм корените. Но с тази богата душевност и интелект такива мисли откъде?

Ваксинацията ни прави безсмъртни, това ли казвате?

Страшен ужасен вирус. При него хремата продължава цели 4-5 дни. Ужас.

сега кога да чакаме щамовете Танго,Салса,Кючек,Валс,Ръченица,Казачок и други танцувални варианти.

Дира объркали сте заглавието!!! Не е "лекари откриха.....", а е "на лекари им беше наредено да открият....."!

ауууу яко ще се мре :)

Буквите в гръцката азбука са доста, в китайската йероглифите още -повече,пригответе се да ни надупчат задниците за всяка буква поотделно. Ако почнат да ги кръщават на танци и градове,(не само на държави) - до 2099 ще сме като гевгири.

както сте я подкарали догодина ще има щам 'омега' . и край с гръцката азбука, минаваме на кирилица. за година - две ще сме на ер-малък. обадете се тогава, за да откажа ваксинация с една от 120-те спешно одобрени, гарантиращи 99.99 % защита. честит нов щам и наздраве

Из- по- насраха се!

Айде да идва омега варианта и да се приключва

Който ще се появи другата седмица е още по страшен . Той е от вида танго ковид. Юли месец настъпва и ориенталския варянт кючек ковид

Страшен, кошмарен, супер-дупер-мега-гига смъртоносен с 0.26% смъртност? Щото предните супер-дупер-мега-гига смъртоносни така бяха. Питам само…

ограничаване на демокрацията и делен н ваксинирани и неваксинирани.- това е реалноста и останалото е за пари...

Кога ще затварят Европа най-накрая?? За какво изобщо им беше да отварят, да им се чудиш

Съгласно теориите на конспирациите още от началото на тази измишльотина (теории, които накрая ще излезнат истина и просто едни "изтекли документи")... та съгласно тези теории, простотията ще приключи чак през Март 2025 г, когато СЗО ще обяви край на простотията. Човечеството ще бъде друго, уви :(

Тя конспирацията е пред очите ни. Селекция на все по-патогенни вируси, използвайки частично спиращи вируса средства. Нас самите използват за да селекционира е вируса, налагайки ни мерки. И с мерките не дават на вируса да мутира към нещо невинно.

Цирка е пълен. Сега ще открият още 25789 "щама" и ще стресират хората през лятото

една от причините за мутаците. Затова ндбягвнето "ваксини-мутации" е игра безкрай за печелене та трилиони

е, но заключението ти е грешно. Ваксините трябва да се сложат на цялото население в сравнително кратър период от време за да пресекат разпространението. Трбва да се постигне 92-95% ваксиниранот, а не като сега - масово около 45% световно. Китай, Корея, Австралия и Нова Зелеандия ще се оправят

А това, че хора се използват като лабораторни мишки за неизледвани последици от препарат с наночастици не е пречка, нали?

Я пак..ти в час по математика къде си бил...Да предположим че населението на света е 8 000 000 000...и ако се ваксинират по 10 млн на ден (което е визически невъзможно) ще ти трябват 800 дена т.е. към 3г. не говорим за колко време ще се направят тези ваксини как ще се транспортират...така че няма как да ваксинираш всички това не ти приказка от 1001 и една нощ...за тези 3г.вируса ще си мутира колкото си иска.. То така ако ставаше до сега да сме се отървали от грипа и една камара други вируси.

досега, че Бразилия, Перу, Чили или Аржентина са рекордьори по ваксинации. Или Индия или ЮАР. Или Англия през януари. Понеже беше логично в такива държави да възникват мутациите ако ваксините бяха такъв фактор.

не са ефективни....

Колко бяха държавите, да направя сметка за щамовете де.

признати и независими, според wiki - 194, май само гръцката азбука и кирилицата няма да стигнат. ще си трябват йероглифи

Вирусът се казва ламбада, не ламбда

Аааа...а, не съм съгласен. От ламбада по-вероятно е да хванеш СПИН ;-–( , а ламбда лие е, лампа ли е , фенер или кандило свети ти накрая без значение от причината.

благодатна тема пон по 2 прични - първата е отклоняване внимнието от задълбочаващотото се социално неравество, второто е кражбата на трилиони ...

Ламбда или Ламбада последно?!

Хайде сега и ти.. Искаш редактора да знай цялата гръцка азбука..

Смърт за фарма мафията!

Откриха ми кура лекарите.

Как смятате да спрете нещо което е в процес на мутация? Чрез ваксини? Ако овладеете процеса на промяна на климата,тогава и то ще спре. Разобличителя

Докато не им се пусне кръв на тия - няма да пуснат кокала. Трябва си една война срещу фарма мафията и докторите-ковидари.

Още ли не са го нарекли "Ламбада"?

спътници и си живеем и умираме с тях - с и без ваксини. иначе рекламата нащамовете е пълен ход, независимо какви и как се казват ши кои са истински и кои не. Всичко е за трилиони...

От кой щам трябва да ме е страх повече - от новия бразилски или от индийския? Чакам да ме спасите с локдаун. Благодаря предварително за помощта. И да не забравя да попитам за ваксината. Тя ще действа и на новия бразилски щам и всички останали 10 000 щама, които предстои да бъдат открити, нали?

Ваксината ще действа, но частично. С ефективността на вечерната църковна молитва.

Следващият щам ще е Антарктически. Мощен шам, кръстоска между Короната и някакъв неизвестен, появил се от стопените ледници

Измамата на века дали ще продължи още 30-40г ???????