Лавров: Аржентина и Иран ще дойдат в БРИКС и процесът вече е задействан

Напомпването на Украйна с оръжие само удължава агонията, повтори руският външен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИБРИКС , ха ха ха, много им подхожда. Бедняци се събрали на седянка.

Възхитен съм от далновидноста на страните от Брикс, докато те строят мостове на ик. сътрудничество, то в Мадрид мозъците на глобализма се чудят каква гадост да понесът на света. Но света се промени и те от мозъци станаха смешници с болни мозъци.

Това някаква организация ли е?

Организация е. Населението и е около ПЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО НА Г 7

Бразилия, Русия, Индия, Китай, РЮА + Аржентина и Иран, все едни такива малки бедни държавички с малко население, тцтцтц тежки времена идват за великата демокрация хехе

Богатите индийци, дето живеят с долар на ден, богатите китайци дето са още по-зле, Аржентина:)))) о и аллах акбарци дето смятат , че всеки дето не е едноверец за враг:))))))) Или ти говориш само за милиардерите?

Ха ха, питай за "богатите" европейци и американци, дето започнаха да обедняват, да им се налага да търпят лишения, това е проблемът и ще се задълбочава. :))) Относно "бедните" - това са пазари бе, сульо, но явно си мислиш, че щом не са богати, значи не са клиенти! Всички "богаташи" от ес и сащ се борят за тези пазари, но как да го знаеш с дебелия си гъз разплут на някакъв мек с тол в някакъв вмирисан офис.

същите индийци които могат да купят майка т и сестра ти и баба ти и дядо ти ако са живи а тебе да продадат за колкото трябва.Същите индийци на които демократите се молят сега за едно парче хляб в пряк и преносен смисъл.

Тъп си, ама много тъп.

Обикалял съм Индия, Бразилия и Аржентина... Общото с Холандия, Франция и Германия(примерно), е че нямат нищо общо. Трети свят, смрад и мизерия... Има лукс, но за 20% богати, останалите са ги яли кучетата. Отделно това, че са в БРИКС нищо конкретно не значи... Та къде точно видя " Game changer" ?

а ти за богат ли си имаш? хахах то стига тея държави да им спрат всички фабрики и ресурси и запада ще умрат прав, и ще ви видим тогава колко сте ербап, и вземи иди до Китай и виж там кво става не ми говори за Индия и др. държави за които си ги "обикалял" на сън

Пияндето отново в действие. Малоумна ръска сган.

Това ли е руския отговор за присъединяването на Финландия и Швеция към НАТО? :)

"Какво мисли Зеленски, няма значение - той не е този, който взема решенията." Абсолютно точно, зеленият клоун е американска марионетка. :)

Най-богатите на ресурси държави, почти всяка с многобройно и много бедно аселение и много богат елит..на русофилите тук май са ви обещали да сте от елита? Не? Ми що тогава се напъвате толкова?

Абе ако и Боркина-Фасо се присъедини към БРИКС ще станете страшна сила, ама нещо се опъва!

Аз се чудя как талибаните още не са член на БРИК. Останалите ги е събрал.

Браво, да си създават най- проспериращия съюз. Ние вече бяхме в СИВ - подобна тъпня, като Брикс.

Един минет?

Брикс е много сериозна алтернатива на създадената икономическа мрежа и диктатура от САЩ.

Даааа! Байдън си го премести в другия крачол, а Джонсън си среса перчема от притеснение!

Бай дън, кво точно си премести, не разбрах?!

Лошите новини са за БРИКС, ако не си разбрал, САЩ и Европа с партньорите им от Г7 няма да направят пак такава грешка да правят богати неблагодарници като Китай и Русия

Какво каза обаче Путин? „Само на базата на честна и взаимнополезно сътрудничество можем да търсим начини да излезем от кризисната ситуация, която се разви в глобалната икономика заради необмислените и егоистични действия на някои индивидуални страни”. Това изказване бе по-слабо от изказването на президента на Китай Си Дзинпин, което звучи дори заплашително: „Някои страни опитваха да усилят военните си сътрудничества и търсеха абсолютна сигурност. Търсеха конфронтация, карайки други държави да избират страни. Искаха да преследват еднополярна доминация за сметка на чуждите права и интереси. Ако тези действия продължат да се подминават, светът ще стане свидетел на още повече турбулентност и несигурност. Важно е страните от BRICS да се подкрепят една друга по отношение на всички проблеми, свързани с основните им интереси, да практикуват истинска многостранност при вземането на решенията, да пазят справедливостта, честността и солидарността, като в същото време отричат хегемонията, насилието и разделението”, каза той, давайки ясен знак, че говори за това, че определени страни на Запад са създали претекста за настоящия конфликт в Украйна, а решението е просто да се отдръпнат – нещо, което вероятно няма да се случи и икономическата война ще продължи да ескалира.

За информацията. Проблемът е, че 99 процента от коментиращите са платени и не обичат факти срещу идеологията на шефовете им. Не си давай усилия следващият път. Интернет не е място за промяна. Промяната става вече само с камъни насочени към главите на политиците.

Dve treti ot naselenieto, tri chetvarti ot planetata, dve treti ot brutniat vatreshen produkt i pochti izcialo targivat v nacionalni valuti ili sa na pat da go storiat. Tva e krai na izmislicata G7 i na hegemoniata na US. Ami akjo se sauzat i v voenen blok????

за аятоласите незнам, ама аржентина има годишен"ръст" от минус 9.9%

А колко беше на Америкастан ръстът?

Да ми врътне един минет? Ъ?

Зелените човечета изпратихте ли ги?

Удавник за сламка, нищо ново. Айде кажете сега и за дебелия Ким, още не сте го включили.

Какво е това брикс, съюз на комунистите и бедняците

Ти нали със скъсаните потури и цървули с в клуба на "богатите" - посран ганьовец!

Абе, такива като теб какво правят при ганьовците? В Бразилия част от населението си купува маратонки и обувки на изплащане. Някои дори теглят заеми за това.

Брикс е куха организация. Преди 12 години щяха да правят банка конкурент на МВФ и СБ. В тоя форум русофилите припадаха от кеф. 12 г по късно тая банка е само на хартия. После щяха да правят нова резервна валута, русофилите изпаднаха в екстаз и виждаха края на долара. Това беше преди 10 г. Резултат - 0 Първа валута долар втора евро. Страните от БРИКС с изключение на Китай живеят в мизерия и имат мизерни икономики. Икономикети на всички страни от БРИКС са по малки от икономиката на САЩ. в Бразилия, Индия и ЮАР хората мечтаят да има доходи от 1 долар на ден. Мизерия, престъпност и неграмотност. Аржинтина и Иран са много подходящи. В Иран пребиват жените с камъни и са религиозни фанатици. Аржентина от поне 10 години е в перманентен фалит. Остава да приемат Северна Корея и Еритрея. Тъкмо на място ще са.

Икономиката на сащ генерира дълг, нищо повече, освен да печатат долари, ниюо друго не спсява американците , но това беше до днес, сега е неконтролируема рецесия, стагнация и инфлация... Бегай да се снимаш с глупостите, които си написал. В БРИКС са държави, които са най-големите или едни от лидерите в добив и производство на суровини - само да вметна, "великата" Германия внася 75% от суровините, които ползва в индустрията си и ги внася , в по-голямата си част, от страните от БРИКС. Ади чал!

За съжаление моят лаптоп е китайски... поне това пише на него, телефонът уж американски и той така madeinchina..

Ако някога сте учил икономика, щяхте да знаете , че страните чиято икономика се крепи на износ на ресурси а не на продукция с висока добавена стойност се наричат страни от третия свят. Суровините които БРИКС добива са безполезни преди да ги изнесат за "загниващия запад". Освен Китай другите страни от БРИКС са тотално изостанали от цивилизацията. Някога питали ли сте се защо Русия не изнася примерно велосипеди. Отговора е много прост - защото нямат находища на велосипеди.

А ако ти беше учил внимателно икономика щеше да знаеш, че има развити страни, защото има развиващи се. С други думи, икономика с предимно високо добавена стойност в една страна е възможна заради наличието на суровинна икономика в друга. Както се изразяваше един преподавател, всичко в развития свят е чудесно, докато китайците не се усетят, че ориза е само гарнитура

Ха ха , г-7 е организация на 7-те държави, които са в рецесия и имат най-големите външни дългове с най-висок отрицателен процент на дълг към бвп :))) Тези смешници нямат шанс срещу БРИКС. в г-7 живеят по-малко от 10% от световното население, в БРИКс към момента са 16% от световното население, с Иран и Аржентина процентът ще скочи на 20.... Западняците умират, което е добре. :)

За Иран може, да, но за Аржентина има да мечтаете.

русия въражда империята на Партите, с която Август имаше мирен договор за срок от 2000 години. Много лоша поляризация.

Колко малко дъжави а колко население и ресурси. Еврогеовете могат да се облизват

Наистина имат много ресурси, но не това е най-важното. Главното е че въпросните страни произвеждат пълната номенклатура стоки. На практика създават организация с функциите на СТО и на световната банка. I най-важното е че BRICS не се контролира от Запада.

Напълно очаквано. В BRICS са все страни с реално производство за разлика от G7, които залагат основно на финансови спекулации.

Пytkoномиката в действие…

А Папуа Нова Гвинея, кога? Смешник! Ватник!

Кога ще влиза в мега якия съюз?

за иран не съм сигурен , но аржентена , чий ще го дири - глупости.

Най-после една добра новина.

А Путин го отлюспиха от програмата на Г-20. И домакина Индонезия не ще да се компрометира заради джуджето.

Ами правилно. Руснаците не могат да насмогнат на масовата емиграция и си внасят чеченци, иранци и жълтури. Много хубаво хахахахахаха

Земете само Иран, че да се кръстите ИБРИКС! Аржентина, че ви преебе с наименованието.

А Швеция и Финландия в НАТО........

Естествено е елитните нации и икономики да се сближават.

Еритрея и Бангладеш да не забравите, ГИБОН СМОТАН. Все страни от вашата черга.

Скоро ще разберат, как умее да корумпира Русия. Особено Бразилия и Аржентина. А и всички ще разберат кой командва в тази сбирщина и това не е Русия хаха

Следват - Зимабве, Джибути и Лесото.

Бавно но сигурно светът се променя, и то в полза не на западния свят. Япония и западна европа с старо население тежащо на всички, няма работна ръка, Щатите и Европа пълни с мигранти без образование и желание за работа. И от другата страна - четири пъти повече население, при това основно младо и работоспособно. Везните се накланят в полза на последните, западния свят загива от собствения си егоизъм.

Нищо не разбираш, Китай имат огромен демографски проблем, дори и в момента нямат достатъчно булки. Е, може да им вкарат рускини. Има предавания на тази тема, ограмоти се. А за високо образованото население на Индия какво да кажем? Ти бил ли си някога някъде, изобщо?

Е па ходил съм у Кюстендил на битак и у Дупница да си зимам кола, ама не зех, че много скъпи, От училище сме ходили до София на мол, ама беше отдавна.

И мигрантите в Европа и щатите откъде са дошли, сигурно от Марс с ракетата на Мъск, хахахаха. Смешни сте бе копейки.

Аз не знам как може да се нарече "съюз" организация, в която основни членове са две държави, които откровено се мразят - Китай и Индия. Интересно ми е да видя как ще ги накарат да застанат на една позиция по какъвто и да е наистина важен въпрос, или пък да направят взаимен компромис.

Лавров май се прави на забравил, че Америка им наля 11 милиарда пари на онова време да борят Хитлер, боже колко мъка има в тази страдална руска губерния.

Всъщност не им е налял пари кеш, а оръжие, камиони, боеприпаси, дрехи, медицински стоки, материали, и храни.

Lawroff се прави на луд, както и русоробите у нас :-)

За БРИКС не знам, но знам че Китай има огромен стокооборот с ЕС, САЩ, Канада, Япония, Бразилия, Мехико и останалия свободен свят.

"Свободния свят" захванат във веригите на ипотеките, ХА ХА ХА, свободен свят...

Ипотеката не е задължителна.

Трябва само Иран да вземат, така ще станат с вдъхващото ужас име ИБРИКС, ще падне миене на задни части като изядат уя/боя. Някои грешки на еволюцията трябва да отпаднат, може да запазят отделни индивиди за биологични експерименти като трупа на Ленин и всички, които продължават да се вдъхновяват от комунизма. Червени боклуци!

Абе Лавров, дърт кон такъв, много бързо забравяш историята. Ако САЩ не помпеше СССР с оръжие през 2СВ щяхте да говорите немски сега. Гадна неблагодарна руска мъша.

а ти б@стуне какво щеше да говориш л@йнар

ха.ха.ха.ха Защо всички позитивни новини за руската кочина започват с "ЩЕ"?..ха.ха

Леко по-леко светът се променя.... Появяват се нови центрове на власт. А Ния Западът ще си умрем с нашите ценности....

ще си останете неграмотни.

Така де, те негрите от гетата ако знайш къв оксфордски инглиш говорят, професор по лингвистика да си ще им завидиш.....

Живеем в свободна държава, пътят е отворен.

има решение- куфар,гара, Сибир..ха.ха

Ас тас работа ич не я вярвам , чи нали Русия беше в пълна изолация и никой, повтарям никой, даже и ще потретя ако някой ни мъ е разбрал, ни ще взимане даване с нея ?? Как така Аржентина и Иран искат в БРИКС ??!!

Ами ако прочетеш статията ще разбереш че това го е казал Лавров не Иран или Аржентина :):) А той Лавров като всеки руснак луже като. мангуста ! Ти тоя Брикс чувал ли си го виждал ли си го нещо реално да има ?!?!??!?!?!?

Ами да ти обясня как. Аржентина е една от най бедните страни в латинска Америка с огромна корупция и се стреми към страната с най голяма корупция Русия. Иран иска да завземе арабския полуостров чрез Русия. Колкото до глупостите по долу за битата на нефт Аржентина - е тя е на 33 място по резерви Русия на 6 то.

На мястото на Лавров, не бих се хвалил предварително.

Хаирлия да е...скоро и Турция....от там насетне много други.

Само дето Турция иска в ЕС

Честито! Още една държава, богата на петрол, в организацията.Хейде и Венецуела и Байдън може да се надриска след това, ако желае. Ако си мисли, че след санкциите, които наложиха и на тази страна, онези ще им дават петрола евтино, много се е излъгал. Нека си играе на преговори старчока

Венесуела дето вдичко живо т.г. се е емнало да емигрира в Колумбия, а Чили им е като недостижима нечта. То и в Русия дето е супер богата на нефт и газ газификацията на домакинствата е минимална.