Крум Зарков: Скандалите показват, че нещо не е наред във функционирането на БСП

Социалистът не разкри дали ще се кандидатира за лидер на партията на конгреса през февруари

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков: Скандалите показват, че нещо не е наред във функционирането на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червен джендър. Нищо мъжко няма в него. Шут.

Виновниците за кавгите в БСП са тия които те навряха за министър , кариерист такъв! Ти първо нямаш визия на мъж авече и душицата ти е омърсева! Какво ще направите с Витанов и кметчето , едно нищо ,няма кой да ви избира!

Айде Круме, взимай властта в партията и почвай да се гъзиш. Нали затова летящият налъм те лансира в политиката. Действай!

Комунистите не сте наред бе Круме И тези който Ви избират същи

Ми то на БСП вече 30г нищо не му е на ред

Круме, откакто взе да мандръсаш селската фиба курнелия, всички се погнусиха... Хем грозна, хем дърта, хем лъжлива, хем крадлива. Да не говорим на какво мирише Стара пача

Тоя е Голям Хемелеон, Нагаждач и Ибрикчия а дано скоро тази партия се прочистят и от него.

Лайното Зарков е основен виновник за поредния изборен провал на БСП. Единствен той гласува против връщането на хартиените бюлетини и точно един глас не стигна в парламента. А знаем, че пенсионерите масово бойкотират машинното гласуване, съответно голема част от електората на БСП. Целта му разбира се е била да предизвика трусове и сваляне на Нинова за да се издигне той за лидер.

Круме или се правиш на тъп или си си. БСП умря отдавна. Това е "Коалиция за България", само че без коалиционните партньори - Мая, Таня, Румен/Първанката, Кирчо, Гергов.. На тяхно място ви инсталираха тая кукувица корнелия да ви угаси лампите в централата. Пенсионерите умряха и партията с тях. Останахте само дребна клиентела, малко шумкари и основно неудачници. Всичко свърши.. разотивайте се.

партията немогат да си оправят , но тръгнали на иэбори эа държавно управление. Е пине им покаэахме къде им е мястото с такива партийни управляващи. И все пак си мисля че вэеха по голям процент от колкото эаслужават.

Гледай си службата, не се занимавай с БСП... а за председател, забрави.... За сега Нинова е политика...

БСП има криза на идентичността. Един профсъюз на олигарси няма как да бъде лява партия. Нинова е типичен представител на олигархията и като председател на представяща се за социалистическа партия може единствено да я направи извън парламентарна партия.

никой от вас не е наред бе другарю

И кое точно не е наред?? Пак несвързани дрънканици без нито една конктретна дума. Зарков , щом знае че има проблем, да вземе и да отстрани това, което не е наред.

Я, Зарков най-после откри топлата вода. Откак Нинова пое партията, в нея нищо не е наред. Ама никой не искаше да си отвори очите за истината. Е, сега го научихте по трудния и болезнен начин.

един му е все тая какво пише в конституцията, друг му е все тая какво е решл съда - радост в къщи

Напротив, много си е наред.

Показва, че и други красиви субекти не са в пътя

Кацамунски... вървиш по СерГеевите пътеки.

Чудя се дали БСП ще внесе вот за импийчмънт ?

Имало поверие навремето, че ако ти се влее кръв от млади хора ще се подмладиш и ти. А дано ама надали, все пак 100 години са това.

Точно обратното, Корнелия се опитва да разчисти безсмислените тела от управлението на БСП, а те понеже нямат с какво да се занимават друго, лаят по нея.

Йотова ,Гергов ,Сергея им помагат много, а, за залутаните Зарков и майка му е авантюра!

Недоносчета като този нагло с изказват на партийна хранилка, обаче все си остават неизбрани и непредпочетени.

Корнелия го разкарваше из телевизиите като циганин мечка, лансираше го и му намери готино място в партията. Сега той и благодари като се изхожда на главата ѝ.

Кво ни занимавате със вашите комунски работи бе педал въшлив

Другарката Нинова най-успешно успя да убий левицата. Не я закачайте! Следващите избори няма да минат и 4%.

Сложни времена - социалистите нямат нищо общо със социализма, демократите с демокрацията, българското правителство - с България, само разпасаната неопределена и неограничена либерастия май си отговаря на названието

Нещо някакво такова.

Крум Зарков е българския Путин гладе и жаден за власт

Синчето на мама Заркова, младия Кацамунски вън от БСП

Крум Зарков е с комунистическо потекло. Корнелия го лансира а той и гризе ръката. Може и да е прав а може да не е. Но не говори добре за човек който бута този който му е имал доверие. Вярно е че политиката е мръсна работа но трябва да има и някакво уважение. В случая Крумчо трябва да уважава Корнелия.

Пъчцко, цялата ви гадна банда е ЛАЙНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как да е наред след като са се събрали шепа кариеристи, включително и Зарков, и им е все тази за лявата политика. Тя им служи само за прикритие. Същите са като и десните, затова 61% от българите не гласуват. Зарков какво точно направи, както и всички останали лаещи, заедно със Станишев и Йончева, за да стигнат до хората?! Едни академични приказки, който са в контраст с действията им, на никого не вършат работа. И е много жалко, че най-бедната държава, колония на Запада, България, е с много слабо представена лява партия в управлението. А като беше в управлението, същата тази лява партия водеше дясна политика. А Станишев като беше лидер на европейските социалисти също до никъде не ги докара. От алчни кариеристи друго не може и да се очаква. Затова ще сме на режим на тока, със затворени заводи и масова безработица в цяла Европа.

Къде я видя тази масова безработица!? В Пловдив специални автобуси карат работници от 80 км от селата.Работа има,но много народ не иска да работи.

И с право не иска да работи за жълти стотинки. Като сме толкова богати, защо тогава цяла България прилича на бомбандирана току що и няма в никой град повече от 10м неразбит тротоар, неръждясали мантинели по новите уж магистрали, пътища с над 10км без кръпки, дупки, няма отводнителни канали край тях, ами всичко прилича на непипано от поне 50 години. Като сме толкова богати, защо България има вид на Зимбабве, и дори в Буркина Фасо е по-добре.

Безработицата в България е отрицателна, няма сектор, който да няма нужда от кадри, на мързелът и претенциите с в повече.

То не става ти да печелиш по десетки хиляди лева примерно, а тия , които ти ги изработват да са на минимална заплата. Нали имало бол украинци и други мигранти - и те ли не искат да ви работята за единия хляб?!

Ех, Крумчо, ако БСП ФУНКЦИОНИРАШЕ както трябва, вашите имена / Крумчо, Станишев, Йончева, Кирчо, Паргов и компания / НЕ ТРЯБВАШЕ да се изписват / изговарят до БСП. А бе, защо ОТЦЕПНИЦИТЕ не си направят партия?!?