В ареста остават 8 от арестуваните 12 служители на НАП

Специализираният наказателен съд остави в ареста 8 от 11-те данъчни служители, обвинени за участие в организирана престъпна група и вземане на подкупи.

Обратно в новината

Коментари - В ареста остават 8 от арестуваните 12 служители на НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ревизорите кога ще арестуват

семенна течност

Каква корупция само! Не знам обаче как е по-правилно да се нарече - данъкоплатец или Гинкоплатец?

Служителите от НАП ли са проблема на държавата ни? Всички фирмаджии са изрядни, а данъчните са лошите. Ами тогава да закрият НАП, обаче не знам откъде ще дойдат пари за учители, лекари, полицаи и т.н.

Долни кръвопийци , с много пари от изнудвания на хората. Да им пръснат д...тата в панделата това им пожелавам

Не бедете толкова крайни моля! Защото едва ли сте изряден като данъкоплатец вие или вашите близки и ако ви дойдат на проверка или ревизия ще запеете друга песен. Отстрани е много лесно дасе лепят смъртни присъди, но незабравяйте, чепроцесът е взаимен. Защо не се търси съдебна отговорност и на "потърпевшите", които дават?

8 от арестуваните 12 служители на НАП отказаха да си платят.

Този театър сме го гледали вече.Държавната администрация е пропита от корупция и от време на време ни хвърлат прах в очите с водевили като този.Ще се заточат едни дела и най-накрая тези ще осъдят България и ще ги върнат на работните им места.

Това са хора доведени от провинцията, които злоупотребяват с властта си и не следва да бъдат гонени само за подкупи. По- важното! Потвърждава се тиражираното сред обществото мнение за корупция и мафия в НАП. Държавата разкри група, но само една ли е тя? Очевидното е, че ако в обществото остане убеждението, че има поръчкови проверки и рекет от страна на НАП, значи държавата трябва да копае още по- дълбоко. Убит бе инспектор от НАП- да не се окаже, че и той е част от група? За да го убият значи има причина. Никого не убиват без причина.

И на тези нищо няма да им направят

Яко-Дебелия адвокат ще вземе 5 цифрена сума, съдията още толкова и след няколко дни няма и да чуете за тези.

Тук не прочетох връзката с различните партии. Защото от 2016 година до сега се оказа , че всички професионални домоуправители са свързани или с партии или с охранители Аз не прочетох такива изказвания

В Понеделник ще ги пуснат и останалите . Този Театър се играеше дълги години с Митничари преди , явно новия сезон е с Данъчни . Ще ги върнат на работа и ще им платят обезщетение за Морални Щети по 50 000 лева .

А Менда кога ще я арестуват за злоупотреби над един милиард в НАП пловдив област . ?????

Само като прочете човек кой е адвокатът и му става ясно за какво иде реч.България-страната на възможностите.

България,страната на неограничените възможности.