Корнелия Нинова: Моята оставка е факт, няма война с президента, няма уволнения в "Дума"

Соцлидерката поиска смесено гласуване с бюлетини и машини, обяви Бюджет 2022 за най-социалния и заяви, че социалистите не желаят България да бъде въвличана във военен конфликт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курвата на века Любовница на Тиквочев, шеф Любовница на Тиквочев, шеф Любовница на Тиквочев, шеф Браво на гевреците Бсп са с малки пишки БСП са с малки пишки Мъртви души Убийци Крадци

Одървева, още ли не е ритнала камбаната? Четох и завещанието, където се казва, че когато я погребват да и заврат запален фас в гъза.

Ти си кучка!

Не Ниночка трябва да остане начело на партията за да ги ликвидира до последното комуне Защото докато има комуняги няма да има мир и благоденствие ЗА Нацията

Браво селската!!!

Нинова иди си. Стига циркове. Съсипа партията.

а намаляването на пенсиите какво е, това се очаква и през юли, отпадане на добавката и ново намаляване на пенсиите, на всички плащате за ковида, на пенсионерите не, а те гласуват за вас.

сте прости , та да ви дам малко акъл ... тъй да се каже де . Сега я напънете да напусне и правителството ,а тя е алчна за власт и няма да се съгласиии .Та след като не спази повелята на най демократичната партия де , най спокойно и биете шута в задника и се отървавате от нея , за наше най голямо съжаление ... мдааа . Иначе никой друг не може да погребе тази партия .

в едно изречение изрече три лъжи наведнъж!!!

Каза ли са хората: "Пусни прасе под одъра, да се качи на одъра", а тази свиня се е качила направо на главите им.

Егати мръсната твар! Оставка означава да вървиш на майната си, а не да си натискаш дебелия задник на стола. Всеки комунист е мръсник или малоумник, но тази е и от двете по много.

Браво Курни, ашколсун! За мен ти винаги си била вяра и надежда за заличаването от политическата действителност на продажната антибългарска БСП и те подкрепям безрезервно за поста на нейн лидер! И след като се видя как клетвопрестъпникът мунчо, вместо благодарност за подкрепата ти за предходния му избор сега се опита да те прецака, ще разчитам на теб да му отвърнеш достойно като поискаш неговия импийчмънт, за което са налице достатъчно основания и за което ще влезеш в историята ни като истински борец за демокрация и защитник на българската държавност.

Голям ЕКШЪН в харема на двореца, оуу Йесс! Хляб МОЖЕ да НЯМА но биволицата Нинова и Фигуранта Радев предлагат ЗРЕЛИЩА в изобилие. Корнелата седна на ТРАПЕЗАТА и осъществи мечтата на ЦОЦИалиста да раздава порции. Бай Радев е самовлюбен като булката от с. Крушовица, но е много скучен и посредствен сравнен с нея, макар да се ВЖИВЯВА, че българската история била почнала с него. Пак ще направят извънредни избори тези интриганти.

С какъв вирус си? Банкянски?

Не всички сме заразни като тебе. Марш веднага при доктора...

Дядото

Яж си помията, дрискай в копанята и не се обаждай от кочината!

ДА АМА ЛЕЛЕЯНАТА МЕЧТА ОТ ВЕКОВЕ НА ХАЗАРСКАТА КАБАЛ САТАНИСТКА МАФИЯ НАЧЕЛО С РОТШИЛД,ЗА КОИТО РАБОТИ СИНА ТИ В БАНКАТА ИМ В САЩ Е ДА ВИДЯТ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ,ЕДИНСТВЕНИТЕ ДЪРЖАВИ,КОИТО СА СЕ БОРИЛИ ПРОТИВ КАБАЛ САТАНИСТИТЕ ОТ ВЕКОВЕ,ИЗПРАВЕНИ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА И ТОВА ГЛУПАВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ,КОИТО ДОРИ НЕ ЗНАЯТ ИСТИНСКАТА СВЕТОВНА ИСТОРИЯ,А БЛЕЯТ ПО ЗАПАДА,НЕ БИВА ДА ГО ДОПУСКАТ...ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ЗЛИНИ СА НИ ДОШЛИ ТОЧНО ОТ ХАЗАРСКАТА КАБАЛ МАФИЯ.

Пустата му СМЕХУРАНА! Няма умора....

Устата! Като оставката ти е факт, какъв го държиш още там, МА, краво? Подаваш оставка и изчезваш от полезрението на всички! Точка!

че ще ни даваш наклон на шортити

Аз съм един от 300 хилядите бспари, които изгубихте заради таз крава! Аре, дърпай! Скъсаняк!

над всички... Изборът само в тази партия е от всички членове.Другите партии са диктатурни

Инавгурация от Уикипедия, свободната енциклопедия Направо към навигациятаНаправо към търсенето Инавгурация е академично кодифициран неологизъм в българския език, произхождащ от латинското auguratio или inauguratio, означаващо в Древен Рим въвеждането в длъжност на авгур. В академичния „Речник на чуждите думи“ вариантът „иногурация“ е с препратка към етимологически правилното „инавгурация“ – тържествено откриване на паметник, учебна година, конгрес и др. Още в средните векове думата означава тържественото (церемониално) откриване на академичната година – днес например в Полша. В България двата варианта „иногурация, инагурация“ започват да присъстват в пресата едва при встъпването в длъжност на президента Петър Стоянов (1997 г.). „Иногурация“ като заемка от френски език се употребява понякога в политически документи преносно: „иногурация на нова политика“ = „начало на нова политика“. Много редкият български вариант „инаугурация“ идва от руския и западноевропейските езици. Предполага се, че с времето, както се случва с много неологизми, в българския говорим и писмен език ще се наложи един от четирите варианта.

Айде на нови избори! Ако някой си мисли, че БСП ще се трае дълго с ДБ, ПП и ИТН жестоко се лъже.

Браво на Нинова, желязна лейди, отстоява всяка една своя дума. Браво !

ПЪРВИ АПРИЛ не е ли още далеч?!

Другарката Нинова, ще остане да пази мястото за Радев, като му изтече мандата за президент. Който не е съгласен с това, беше деликатно и не толкова деликатно отстранен.

Другарката Нинова, е кърлеж тип харпун. Няма отърване! Непрежалима и несменяема! Невиждан професионалист!

На тази всяка дума е лъжа и е предпоследна Мястото и е в Сливенския Трябва да бъде разследвана Затова не смее да напусне политиката Никога не е казала една дума против Гешев Там са и приготвени документите за Сливенският вилает

бегай оттука ма крушовишки отпадък

Пожелавам на Нинова да остане начело и тотално да ликвидира това недоразумение БСП

К. Нинова: "Толкова социален бюджет не е имало, СОЦИАЛНИТЕ ПЛАЩАНИЯ СА УВЕЛИЧЕНИ с НАД 30%." Правителството на К. Петков ЩЕ УПРАВЛЯВА с БЮДЖЕТА на К. Нинова. :))) К. Нинова е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ, т.е. - НАРОДЪТ. :)

Да ама пачаврата не казва какво може да си купиш след тия 30%. Защото покупателнбата способност е рязко надолу.

Ама защо милиони пенсионери останаха прецакани?????

Това е бюджет. Приход - разход 7 мрд дълг Всеки може така. Харарчиш колкото си искаш, каквото не стигне ще го вземем назаем. да му мислят тези след нас. Тези ако управляват фирма ще ги изхвърлят с бой. Явно така ги учат в харвард.

Кога ще уволните Пламен Йорданов от ЕСО.Вярно любовник е на Живко Тодоров и прави свирки на тулупа Бойко.Герберасти вън.

Политици до/лни мръс/ни не сте необходими на хората. Не създавате нищо, нищо! Изедници , как сте се зародили търтеи ниедни! Защо ви има. Общество без политици възможно ли е! Как сте допуснати! Как е възмопжно да получавате средства за преживяване от безчестния си живот, безсмислен излишен ненужен живот. Щом се изхранвате стази "работа"! С тази ваша т.н. "работа"

Какво общо има бюджета на държавата с партийния форум? А Кака какво общо има със социалистическата партия? Освен, че е нейният палач!

Ама каква социална политика с 710лв. от 1.04.22г. какво е това живей ти с тези пари и храни детенцето ти което от приватизацията добре се подобри семейство ти. Селянка мръсна

Това е една умна жена!

Go Corny, Go!!! Иди и на ИНАУГуРАЦията на фатмака, дето се има за цар :))

Голям манипулатор, по - добър от Костов и хората още и вярват. Детенцето пратила да учи в САЩ, сега работи в Голдман Сакс с червените милиони. Приватизацията със СДС, лидер на БСП. 10% на изборите, а управлява. Те това е

Права си! За какво ти е тая умряла партия?! Вече държиш икономиката на страната и ключа от хазната. Най-накрая успя в тоя скапан живот!

ХАХАХА, КУРНЕЛА НЕ ИСКА МАШИНИ. АМА КУРНЕЛО НАЛИ ТИ Я ИЗМИСЛИ ТАЯ ТЪПОТИЯ С МАШИНИТЕ.

Не иска машинно гласуване, защото с хартиените бюлетини ще спечели повече гласове. Хартиените бюлетини може лесно да ги фалшифицира!

Със машините пък изобщо не е лесно. Затуй другаря Tpъмп не щял да ги признава, резултатите на машинното гласуване!!!

Радини вълнения ...