Коментари - Корнелия Нинова: Замръзналото социално море се събужда | Днес.dir.bg

Корнелия Нинова: Замръзналото социално море се събужда

Депутатът от БСП и председател на комисията по социална политика Корнелия Нинова заяви, че "замръзналото социално море се събужда". 3 милиона души ще имат нови социални придобивки с Бюджет 2014, обясни тя.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Замръзналото социално море се събужда | Днес.dir.bg

Коментари

Едно е сигурно - за хората, имащи интерес да очернят правителството, тези мерки няма да са добри, нищо че ще се възползват от тях.

Магистралите на ГЕРБ не ни нахраниха. Добре е, че ще се размръзне социалното море.

Никой не е очаквал чудеса от управляващите. Факт е, че не се отказват от предизборните си обещания.

За да се стимулира потреблението, трябва да бъдат увеличени доходите. А това няма как да стане без увеличаване на социалните плащания.

Нещо ново. При Борисов дори не се коментираше за увеличение на детски добавки, майчински, пенсии, заплати. А видяхме, че герберските калинки са били добре възнаградени.

Не мога да се начудя на слепотата на някои т.н. граждани на РБ. След 4-годишната мрачна репресия и почти геноцид на ГЕРБ, как могат да продължават на нещо което се прави в момента с Добро, така упорито да отричат, да пречат, да не довиждат. След много, ама много зле не може изведнъж да цъфне райска градина. Стига мракобесие! Накарайте и поддържайте това правителство да заработи, изисквайте добра работа. Стига с тези безмислени подмени на правителства. Трябва работа да се върши, много. Трябва се справим с олигарсите. Всички ги знаете кои са тези лами, които осмукват кръвта на народа

Другарю, името ти приляга като на тенджере капак. Виж реално какво се прави в страната и тогава пускай димки. По времето на Герб навсякъде се строеше, а сега само се говорят празни приказки. Как мислиш, от къде ще дойдат тези пари, като нищо никъде не работи? А като дойдат как ще се връщат за това замисляш ли се?

Само така! Покажете на боклуците от ГЕРБ как се работи в полза на народа! Дайте на хората стотина хиляди от милиарда, който свихте и те ще са доволни. Между другото нещо се бавите с втория милиард освен ако не го вземате тихомълком (в това впрочем стер специалисти), че първия вече го излапахте. За връщането не му мислете. Него както обикновенно ще оставите на тези след вас.

дано всички в бсп замръзнете

И накрая ще ви удави.

Тези социални плащания ще се отансят ли и за новопоявили се граждани с българи документи, за които е много трудно да се установи дали са фалшиви - българсикте майстори на фалшификати са най-добрите в света.

На това му вика "С чужда пита помен да правиш". А питата ще я плащаме ние, работещите.

След БСП и ПОТОП. Това е политиката на Гнойната Коалиция.

Стига вече! Плащам данък на жилището, колата, земята, заплатата, лекаря, зъболекаря, учителя, депутата, общинския съветник, циганина,циганина, циганина, ... . Стига, че пресъхнах и утре няма да имам мляко! И няма да има за циганина! Ох, защо съм толкова прост? От утре съм циганин! Ама тая ако ми падне, заедно с Масларова и др. видни другарки - в сливенския затвор- там да им се радват циганките! Стига с вашата "социална" политика. Помислета за тези, които ви пълнят гушите другаркоооооооо! Че ще те оскубя ако те пипна.

Управлението на БСП/ДПС/Атака е финансова пирамида.

ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!!

Тази кака не беше ли шеф на Трансимпекс?Ех,трудно ще скъсаме с пошлото комунистическо минало. Оставки и тотална лустрация!

БСП прави опити да си осигури "комфорт" подхвърляйки огризки на българите , а за циганите отваря народната кесия?? СРАМНО е !!! МАХАЙТЕ СЕ!!! НЕ ви ИСКАМЕ!!

ГОЛЯМ КУР ВИ ЧАКА !! ЕДНО МОРЕ ЕДНА ВОДА, ПРИ ТОВА СОЛЕНА !! ЩЕ СЕ НАЯДЕТЕ И НАПИЕТЕ НАСРАЯ !!

Недейте да спекулирате гнусни гербери. Парите за социални помощи, които ще бъдат раздавани няма да се вземат от държавният бюджет. Те ще събират от личните спестявания на депутатите на БСП, ДПС и Атака.

Автобус 11 пълен с мангали и араби. Разбира се пътуват безплатно.Използват каишките на лостовете като спортни уреди ядат хвърлят опаковките на храната през прозорците. Тези .........защитавате с нашите пари за да ви изберат утре отново. Идете си с добро! Стига сте правили простотии като циганизация и опростяване на нацията!

Опростяването на нацията тръгва още от 09. 09 1944 год. мръсни продажници комунисти

Стига сте ми трили коментарите! Нека четат, какво мислят хората за тях. "СЪБУЖДАНЕ" трябва от заспалата България да се случи. Тогава да ги изметем, тези животни крадливи. Може ли такава наглост, от тяхна страна? Да не ни чуват хич. Ми не можело студентите да искат оставка на кабинета, защото са студенти. Къде пише, кой какво може да иска от правителството. Ми дайте ни един правилник, и да го четем и спазваме. Е такова безобразие комунизма не го беше правил. Тия какви са, не мога да разбера. Нагли, крадат, бият, не чуват, назначават гаджета, назначават братчеди и приятели. Ми те ГЕРБ бяха по добре от ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ. Аде вън и да не ви чуваме никога повече, че сте живи.

''Събуденото огромно социално море'' ще удави България. Естествено е всички да си направим точно тази асоциация..... ....а тази кака се хвали, че ще се давим.

искаме посната пица на герб това е и без това килата са ни много е вижте искра

ви предлага Нинова и БСП. Само една голяма краставица. Вземете я, заслужавате си разпарянето,щом ви мързи да предприемете нещо и да бачкате.

A сега ти предлагат "студентски сандвич" - две филии хляб и по средата още една! Яж, да ти е сладко!

A такаа, раздавайте на пенсионерите, а пък те мургавите с бой и грабежи така или иначе си ги прибират от изтерзаните ни родители. И що за тъпня е това да пипате плоския данък, умници такива?

грета грета ти мислиш ли като пишеш а от това по просто не бих се сетрил

Гретке мари , В Германия няма плосък данък!!Знаеш ли го реститутска мършо?Плосък данък няма в нито една бяла държава!

Е за това на следващите избори независимо кога са трябва всички масово да гласуват,защото с такива ходове едно ,че връщат държавата в тинята и второ ,че си осигуряват електорат от заблудени пенсионери и тъпи роми за да управляват отново!!

Проблема е че няма за кого да гласувам - всичките партии всъщност са бандитски групировки! И в тази ситуация колкото повече хора гласуват,толкова повече дотации за партиите.И толкова по добре ще бъдат те легитимирани пред международната общност за следващите четири години.

Когато има 2 злини, избираш по малката. Но по малката не са БКП и ДуПиСе.

То по принцип е така ,прав си,всички са бандити ,аз лично съм за велико народно събрание и промяна в конституцията с намаляване на депутатите , но ако не стане това бих дал шанс на Москов и Кънев!!

не знам до кога тея аидуци долни че лаят,лажат и обират прекрасня балгарски народ,които имаше авторитет навсякаде в европа.оставка во век и веков...

Пак празни приказки! Иначе добре се е охранила свинкята му КУРнелия Трансимпекса!

Корнелийо, по-добре замълчи, че като ти гледам темата, до довечера ще минеш Кристалина по мразене и коментари за родата ти. Съсела се покри и сега вие ли ще му вадите картофките от огъня?

Ммм... толкова добре звучи , че току виж англичаните се втурнат да търсят работа в Бг след падането да ограниченията след 2014 :)))

Соцчетата се правят на обществени революционери!

Скоро цялата държава ще се пролитаризира. За какво да бъхташ за 400 лв заплата, като може да получаваш помощи по 800 лв и нищо да не правиш?!?!!?? Пък и имаш цял ден на разположение - я ще краднеш нещо, я ще избичиш нещо частно и ще си докараш 1500 лв. После тъпите работещи да му мислят как да плащат на КУрнелия заемите за социални!

Малийй! .Пролитта. идва!!

Дано се поуталожат работите, защото по естествен път ни понамаляха антипротестиращите!!?

КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЖЕНАТА ХАМЕЛЕОН, началник на "Техноимпекс" и "Техноимпортекспорт" по времето на сдс с премиер костов, а сега елитен кадър на бсп ???????? НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ !!!

Браво!

обещаваааааааай!!! обещанието не е като даването мръсна комунистке!

Социалното море се събужда, но демографската криза ще се задълбочи, защото се вземат заеми от които се краде. Бъдещите поколения ще се изнасят с нарастваща интензивност, защото няма да исат да плащат за продажността на управляващите. Социалната политика е поставена на грешни основи. Тя трябва да се развива за сметка на повишаване на производителнаст на труда и нови работни места, а не за сметка на унищожаване на населението и външни заеми.

Това правителството да ти дава пари защото не е създало организация и подходяща среда за работеща икономика ми се струва напълно погрешно като политика.

Махайте се ! ОСТАВКА !!!

Ами да и ще ви залее, крадливи дудльовци

Ако дядо Коледа прочете обещанията на тази червена кукундрела,наистина ще се изчерви от срам и неудобство.

Браво - най-после някой да помисли и за социалната политика, а не само за интересите на монополисти и олигарси ! Защо има учудени и нервни лумпени - това са Социалисти - нормално е тяхната политика да има предимно социален характер, т.е. насочена е към интересите на обществото и народа ! Не са "демократи" - при тях просперират само едри капиталисти, монополисти и олигарси !

ТЪПО!!!!

Може да съм тъп, важното е да съм против другите.

Трябва да си уникално тъп, че да се изказваш така - може да раздаваш социални помощи, ако има откъде - а работещите вече са на ръба на оцеляването, но от тях се взимат данъци и удръжки, за да се издържат цвъкащите по десетина деца ромки. Които в същото време визмат и от Евророма.

Обръщам се към всички нормални данъкоплатци , време е да се борим повече нито един лев да не попадне за цигански помощи. Оставка на правителството с предварителна нагласа че новото управление да е от национално отговорни хора като Джамбазки и Сидеров. Не приемайте нещата с подигравка и насмешка. Това е нормалната стъпка за бърз резултат против циганията.

Фактите: - Олигарски и тя обеща увеличение на приходи с 2 милр, а вместо това Взеха Заем 1 милр и лихви 200милн - Предвидените увеличения са : . 50 милн коледни за пенсионери . 8 милн личен д-р, а се вземат и се от бюжета . 3% швейцарско п-ло за пенсии от 3лв до 10лв за пенсионер . 22 милн за 13хил по 140лв свои хора с мах пенсии от БКП 90% . 10 милн за мин. заплата държ. . 1,4 милн за майки . 7,2 детски Наглост е да обещаеш 2 милн, а да вземеш заем 1 милр да дадеш стотина милн и да си приписваш огромни успехи и заслуги СРАМ!

Истината е, че социалните помощи няма да доведат до решаването на проблемите на страната. Циганите ще ги изпият, ще създадат още няколко чавета, които ще продават, тровят с отвара от трънки, задушават в пожари или още подобни инциденти. Еднса крава дава мляко, когато я гледат. Когато я издоиш докрай, до изтощение - и тя умира.

Нито тази дето подхвърля жълти стотинки, нито някой друг от заграбилите държавата, ще даде истински усещащи се социални придобивки. Обмислям да прехвърля и 2-те ми фирми на родителите ми, които са пенсионери. Така няма да им плащам нищо, освен едни смешни здравни осигуровки като безработен и разбира се 10% данък върху печалбата на фирмите. Дохода на сем-то ми ще падне под 1000лв и дори детските ще взимаме.

"замръзналото социално море се събужда", по-големи простотии не съм чувал!!!До колкото знам обратното действие на замръзваме е затопляне?! Господи до кога тези хора ще тормозят българския народ?

Корнелия Нинова: Замръзналото социално море се събужда Да похарчиш 12 милиарда за социални разходи , без да имаш работеща икономика,това е все едно да наливаш вода в пясъците на Сахара.А ако отменят плоския данък наистина ще предизвикат море от народна любов.

3 милиона социално слаби - е нема такъв филм. Партията си създава електорат - вместо да даде шанс на хората да стават богати, тя създава мнозинство от социално слаби, с които да си осигурява изборни гласове. ТАШАЦИ НА РОЯЦИ :))))))))))))))))))))

Кой те е спрял да ставаш богат!!! Забогатявай бе!

Мен никой не ме е спрял, въпросът опира до друго - какъв е стимулът за някого да търси възможности за работа и развитие, ако може да не прави нищо и да лежи на социални помощи? След като му буташ в устата, накрая ще го мързи и да я отваря.

Комундетата са царе на манипулацията , пуснат някоя троха на народа и си въртят далаверите,това го правят десетки години и лъжат заблудения електорат всеки път....не е луд тоя който яде баницата.....народе народе , от мързел негласуване на избори и компетентност сме цъфнали!!

Коментари - Корнелия Нинова: Замръзналото социално море се събужда | Днес.dir.bg

Корнелия Нинова: Замръзналото социално море се събужда

Депутатът от БСП и председател на комисията по социална политика Корнелия Нинова заяви, че "замръзналото социално море се събужда". 3 милиона души ще имат нови социални придобивки с Бюджет 2014, обясни тя.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Замръзналото социално море се събужда | Днес.dir.bg

Коментари

Едно е сигурно - за хората, имащи интерес да очернят правителството, тези мерки няма да са добри, нищо че ще се възползват от тях.

Магистралите на ГЕРБ не ни нахраниха. Добре е, че ще се размръзне социалното море.

Никой не е очаквал чудеса от управляващите. Факт е, че не се отказват от предизборните си обещания.

За да се стимулира потреблението, трябва да бъдат увеличени доходите. А това няма как да стане без увеличаване на социалните плащания.

Нещо ново. При Борисов дори не се коментираше за увеличение на детски добавки, майчински, пенсии, заплати. А видяхме, че герберските калинки са били добре възнаградени.

Не мога да се начудя на слепотата на някои т.н. граждани на РБ. След 4-годишната мрачна репресия и почти геноцид на ГЕРБ, как могат да продължават на нещо което се прави в момента с Добро, така упорито да отричат, да пречат, да не довиждат. След много, ама много зле не може изведнъж да цъфне райска градина. Стига мракобесие! Накарайте и поддържайте това правителство да заработи, изисквайте добра работа. Стига с тези безмислени подмени на правителства. Трябва работа да се върши, много. Трябва се справим с олигарсите. Всички ги знаете кои са тези лами, които осмукват кръвта на народа

Другарю, името ти приляга като на тенджере капак. Виж реално какво се прави в страната и тогава пускай димки. По времето на Герб навсякъде се строеше, а сега само се говорят празни приказки. Как мислиш, от къде ще дойдат тези пари, като нищо никъде не работи? А като дойдат как ще се връщат за това замисляш ли се?

Само така! Покажете на боклуците от ГЕРБ как се работи в полза на народа! Дайте на хората стотина хиляди от милиарда, който свихте и те ще са доволни. Между другото нещо се бавите с втория милиард освен ако не го вземате тихомълком (в това впрочем стер специалисти), че първия вече го излапахте. За връщането не му мислете. Него както обикновенно ще оставите на тези след вас.

дано всички в бсп замръзнете

И накрая ще ви удави.

Тези социални плащания ще се отансят ли и за новопоявили се граждани с българи документи, за които е много трудно да се установи дали са фалшиви - българсикте майстори на фалшификати са най-добрите в света.

На това му вика "С чужда пита помен да правиш". А питата ще я плащаме ние, работещите.

След БСП и ПОТОП. Това е политиката на Гнойната Коалиция.

Стига вече! Плащам данък на жилището, колата, земята, заплатата, лекаря, зъболекаря, учителя, депутата, общинския съветник, циганина,циганина, циганина, ... . Стига, че пресъхнах и утре няма да имам мляко! И няма да има за циганина! Ох, защо съм толкова прост? От утре съм циганин! Ама тая ако ми падне, заедно с Масларова и др. видни другарки - в сливенския затвор- там да им се радват циганките! Стига с вашата "социална" политика. Помислета за тези, които ви пълнят гушите другаркоооооооо! Че ще те оскубя ако те пипна.

Управлението на БСП/ДПС/Атака е финансова пирамида.

ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!!

Тази кака не беше ли шеф на Трансимпекс?Ех,трудно ще скъсаме с пошлото комунистическо минало. Оставки и тотална лустрация!

БСП прави опити да си осигури "комфорт" подхвърляйки огризки на българите , а за циганите отваря народната кесия?? СРАМНО е !!! МАХАЙТЕ СЕ!!! НЕ ви ИСКАМЕ!!

ГОЛЯМ КУР ВИ ЧАКА !! ЕДНО МОРЕ ЕДНА ВОДА, ПРИ ТОВА СОЛЕНА !! ЩЕ СЕ НАЯДЕТЕ И НАПИЕТЕ НАСРАЯ !!

Недейте да спекулирате гнусни гербери. Парите за социални помощи, които ще бъдат раздавани няма да се вземат от държавният бюджет. Те ще събират от личните спестявания на депутатите на БСП, ДПС и Атака.

Автобус 11 пълен с мангали и араби. Разбира се пътуват безплатно.Използват каишките на лостовете като спортни уреди ядат хвърлят опаковките на храната през прозорците. Тези .........защитавате с нашите пари за да ви изберат утре отново. Идете си с добро! Стига сте правили простотии като циганизация и опростяване на нацията!

Опростяването на нацията тръгва още от 09. 09 1944 год. мръсни продажници комунисти

Стига сте ми трили коментарите! Нека четат, какво мислят хората за тях. "СЪБУЖДАНЕ" трябва от заспалата България да се случи. Тогава да ги изметем, тези животни крадливи. Може ли такава наглост, от тяхна страна? Да не ни чуват хич. Ми не можело студентите да искат оставка на кабинета, защото са студенти. Къде пише, кой какво може да иска от правителството. Ми дайте ни един правилник, и да го четем и спазваме. Е такова безобразие комунизма не го беше правил. Тия какви са, не мога да разбера. Нагли, крадат, бият, не чуват, назначават гаджета, назначават братчеди и приятели. Ми те ГЕРБ бяха по добре от ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ. Аде вън и да не ви чуваме никога повече, че сте живи.

''Събуденото огромно социално море'' ще удави България. Естествено е всички да си направим точно тази асоциация..... ....а тази кака се хвали, че ще се давим.

искаме посната пица на герб това е и без това килата са ни много е вижте искра

ви предлага Нинова и БСП. Само една голяма краставица. Вземете я, заслужавате си разпарянето,щом ви мързи да предприемете нещо и да бачкате.

A сега ти предлагат "студентски сандвич" - две филии хляб и по средата още една! Яж, да ти е сладко!

A такаа, раздавайте на пенсионерите, а пък те мургавите с бой и грабежи така или иначе си ги прибират от изтерзаните ни родители. И що за тъпня е това да пипате плоския данък, умници такива?

грета грета ти мислиш ли като пишеш а от това по просто не бих се сетрил

Гретке мари , В Германия няма плосък данък!!Знаеш ли го реститутска мършо?Плосък данък няма в нито една бяла държава!

Е за това на следващите избори независимо кога са трябва всички масово да гласуват,защото с такива ходове едно ,че връщат държавата в тинята и второ ,че си осигуряват електорат от заблудени пенсионери и тъпи роми за да управляват отново!!

Проблема е че няма за кого да гласувам - всичките партии всъщност са бандитски групировки! И в тази ситуация колкото повече хора гласуват,толкова повече дотации за партиите.И толкова по добре ще бъдат те легитимирани пред международната общност за следващите четири години.

Когато има 2 злини, избираш по малката. Но по малката не са БКП и ДуПиСе.

То по принцип е така ,прав си,всички са бандити ,аз лично съм за велико народно събрание и промяна в конституцията с намаляване на депутатите , но ако не стане това бих дал шанс на Москов и Кънев!!

не знам до кога тея аидуци долни че лаят,лажат и обират прекрасня балгарски народ,които имаше авторитет навсякаде в европа.оставка во век и веков...

Пак празни приказки! Иначе добре се е охранила свинкята му КУРнелия Трансимпекса!

Корнелийо, по-добре замълчи, че като ти гледам темата, до довечера ще минеш Кристалина по мразене и коментари за родата ти. Съсела се покри и сега вие ли ще му вадите картофките от огъня?

Ммм... толкова добре звучи , че току виж англичаните се втурнат да търсят работа в Бг след падането да ограниченията след 2014 :)))

Соцчетата се правят на обществени революционери!

Скоро цялата държава ще се пролитаризира. За какво да бъхташ за 400 лв заплата, като може да получаваш помощи по 800 лв и нищо да не правиш?!?!!?? Пък и имаш цял ден на разположение - я ще краднеш нещо, я ще избичиш нещо частно и ще си докараш 1500 лв. После тъпите работещи да му мислят как да плащат на КУрнелия заемите за социални!

Малийй! .Пролитта. идва!!

Дано се поуталожат работите, защото по естествен път ни понамаляха антипротестиращите!!?

КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЖЕНАТА ХАМЕЛЕОН, началник на "Техноимпекс" и "Техноимпортекспорт" по времето на сдс с премиер костов, а сега елитен кадър на бсп ???????? НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ !!!

Браво!

обещаваааааааай!!! обещанието не е като даването мръсна комунистке!

Социалното море се събужда, но демографската криза ще се задълбочи, защото се вземат заеми от които се краде. Бъдещите поколения ще се изнасят с нарастваща интензивност, защото няма да исат да плащат за продажността на управляващите. Социалната политика е поставена на грешни основи. Тя трябва да се развива за сметка на повишаване на производителнаст на труда и нови работни места, а не за сметка на унищожаване на населението и външни заеми.

Това правителството да ти дава пари защото не е създало организация и подходяща среда за работеща икономика ми се струва напълно погрешно като политика.

Махайте се ! ОСТАВКА !!!

Ами да и ще ви залее, крадливи дудльовци

Ако дядо Коледа прочете обещанията на тази червена кукундрела,наистина ще се изчерви от срам и неудобство.

Браво - най-после някой да помисли и за социалната политика, а не само за интересите на монополисти и олигарси ! Защо има учудени и нервни лумпени - това са Социалисти - нормално е тяхната политика да има предимно социален характер, т.е. насочена е към интересите на обществото и народа ! Не са "демократи" - при тях просперират само едри капиталисти, монополисти и олигарси !

ТЪПО!!!!

Може да съм тъп, важното е да съм против другите.

Трябва да си уникално тъп, че да се изказваш така - може да раздаваш социални помощи, ако има откъде - а работещите вече са на ръба на оцеляването, но от тях се взимат данъци и удръжки, за да се издържат цвъкащите по десетина деца ромки. Които в същото време визмат и от Евророма.

Обръщам се към всички нормални данъкоплатци , време е да се борим повече нито един лев да не попадне за цигански помощи. Оставка на правителството с предварителна нагласа че новото управление да е от национално отговорни хора като Джамбазки и Сидеров. Не приемайте нещата с подигравка и насмешка. Това е нормалната стъпка за бърз резултат против циганията.

Фактите: - Олигарски и тя обеща увеличение на приходи с 2 милр, а вместо това Взеха Заем 1 милр и лихви 200милн - Предвидените увеличения са : . 50 милн коледни за пенсионери . 8 милн личен д-р, а се вземат и се от бюжета . 3% швейцарско п-ло за пенсии от 3лв до 10лв за пенсионер . 22 милн за 13хил по 140лв свои хора с мах пенсии от БКП 90% . 10 милн за мин. заплата държ. . 1,4 милн за майки . 7,2 детски Наглост е да обещаеш 2 милн, а да вземеш заем 1 милр да дадеш стотина милн и да си приписваш огромни успехи и заслуги СРАМ!

Истината е, че социалните помощи няма да доведат до решаването на проблемите на страната. Циганите ще ги изпият, ще създадат още няколко чавета, които ще продават, тровят с отвара от трънки, задушават в пожари или още подобни инциденти. Еднса крава дава мляко, когато я гледат. Когато я издоиш докрай, до изтощение - и тя умира.

Нито тази дето подхвърля жълти стотинки, нито някой друг от заграбилите държавата, ще даде истински усещащи се социални придобивки. Обмислям да прехвърля и 2-те ми фирми на родителите ми, които са пенсионери. Така няма да им плащам нищо, освен едни смешни здравни осигуровки като безработен и разбира се 10% данък върху печалбата на фирмите. Дохода на сем-то ми ще падне под 1000лв и дори детските ще взимаме.

"замръзналото социално море се събужда", по-големи простотии не съм чувал!!!До колкото знам обратното действие на замръзваме е затопляне?! Господи до кога тези хора ще тормозят българския народ?

Корнелия Нинова: Замръзналото социално море се събужда Да похарчиш 12 милиарда за социални разходи , без да имаш работеща икономика,това е все едно да наливаш вода в пясъците на Сахара.А ако отменят плоския данък наистина ще предизвикат море от народна любов.

3 милиона социално слаби - е нема такъв филм. Партията си създава електорат - вместо да даде шанс на хората да стават богати, тя създава мнозинство от социално слаби, с които да си осигурява изборни гласове. ТАШАЦИ НА РОЯЦИ :))))))))))))))))))))

Кой те е спрял да ставаш богат!!! Забогатявай бе!

Мен никой не ме е спрял, въпросът опира до друго - какъв е стимулът за някого да търси възможности за работа и развитие, ако може да не прави нищо и да лежи на социални помощи? След като му буташ в устата, накрая ще го мързи и да я отваря.

Комундетата са царе на манипулацията , пуснат някоя троха на народа и си въртят далаверите,това го правят десетки години и лъжат заблудения електорат всеки път....не е луд тоя който яде баницата.....народе народе , от мързел негласуване на избори и компетентност сме цъфнали!!